Имао сам 13 година кад нам је у госте дошла очева сестра. Није рођена, али смо били блиски. Довезао ју је њен муж, кршан и расан мушкарац. Моја мајка, плава, бела обла и нежна се сва зацрвенела кад га је видела. Мени се ту нешто учинило чудно, јер је она важила у околини за идеалну верну и смерну жену, за разлику од ћала који је шврљао на све стране. Душан је рекао да остаје само пар дана, па иде код своје фамилије, а тетка ће остати месец дана.
И тако, прво вече су изашли у кафану, на пиће и музику, лепо се запили, вратили кући, смејали се зезали се са мном. Тетка је носила кратку сукњу и дубок деколте, и у изгледу се са кевом поклапала само по великим сисама. Мени се укрутио као камен кад се нагла над мене. Ониска, обла, гузата, сисата, чврста.
Ујутру сам чуо гласове и схватио да ће ћале да одвезе тетку у шопинг у град , а да Душан још спава. Заспао сам али ме пробудише чудни звуци. Ја се придигох протрљах очи, и зачух поново глас из спаваће собе. Притајих се, скочих, и изађох у ходник према соби. Врата су била отворена, и ја погледах тамо: мајка је лежала на кревету, раскречена, а он је клечао са стране, и левом руком јој пребирао по раскошним белим сисама, а десном јој размицао усмине скроз вреле и мокре пичке. Она је држала и лагано дркала, нежно навлачећи кожицу, један голем и дебео курац. Тада је он ставио леву руку на њен венерин брег, а средњи и домали прст десне руке лагано у једном потезу увукао у мамину пичку. Потом је почео да их помера, али не напред назад, него некако горе доле. Прво лагано, сасвим лагано, док се на њеном лицу појављивало чуђење које је, како је он убрзавао покрете, претварало у крик. Кукови су се подизали и спуштали, вртели, све је изгледало као задовољство које се не може поднети. Она више није уопште владала собом. Кад је извукао прсте из ње, шикну јак обилан млаз из ње, док је она просто одскакала од кревета а лице јој се у сладострашћу неконтролиасно грчило. Лагано јој је размакао ноге, подигао их себи на рамена, ону голему курчину прислонио на њену отворену пичку и утерао јој га целог. И почео да се покреће напред назад.
А њени оргазми су се наставили, не као први, али жестоки, тако да се она повремено губила. Он је убрзавао и онда се пропео, утерао јој до јаја и почео да се тресе. Кад га је извукао, њена пичка је зинула и остала отворена, док су из ње обилно истицали њени сокови и његова сперма, а она се тресла, пропињала и скичала. Мајку нисам могао да препознам. Кад је дошла себи, пољубила га је дубоко у уста, а танке и дуге прсте обмотала око његове алатке. Кад ју је нежно ухватио за косу и повукао надоле, није се опирала ни оклевала ни часа: сагла се и уснама обавила његов курац, и не само да га је обавила, већ је почела да набија главу на њега, док је он постајао све тврђи и тврђи, а теча јој се, намочивши прсте у њеној слузи, за то време играо чмаром, што се њој очигледно свиђало, па је његов прст убрзо ушао у њену облу белу гузу. Један па затим и други.
“Хајде сад, утерај ми га у гузу, молим те!“ Био је мало изненађен, али и одушевљен:схватио је да она никад ништа од овога није радила. Постави је четвороношке, главом на кревету, гузом високо подигнутом и размакнутим ногама. Из несесера извади некакву бочицу, посу по крутом уздигнутом курцу, , и утрља у њен анус. А онда га прислони и гурну. Она зајеча. Био је пажљив: лагано је нападао и повлачио се док се њен улаз опуштао. Сваким налетом био је све дубље у њој. Све брже се забијао, а она своје задовољство све гласније показивала. Она врисну, оргазам је поново потресе, и он се, понесен њеном страшћу, испразни у њу.
Љубили су се сада, и ја схватих да се то знак потпуног задовољења обе стране. Гаће су ми биле мокре. Брзо стругнух у собу, и чух њега како одлази у купатило. Она остаде да склони трагове ове баханалије. Чуо сам је, као никад пре, како певуши док мења чаршафе. Није га сачекала у соби. Када се вратио она уђе у купатило. После пола сата вратише се и ћале и тетка. Насмејани и распричани, они ништа не приметише: ни мамино расположење и опуштеност, ни течин необичан поглед који се задржавао на мами често.

Autor: dejanwolf

Deda, sin i unuk
Sestra i majka moje devojke