Prišao joj je i počeo strasno žvaliti, oblizivati, lizati njezinu guzu, šupak, dlakavu pičku. Lizao joj je i stopala, noge, čak ju je i grizao po dupetu. Onda se prebacio na njezina leđa i vrat i opet nastavio isto. „Jelo popuši mi kurac!“ – naredio joj je i legao na leđa. „Gospodine, oprostite nisam to nikad radila, nemojte se ljutiti ako ne budem znala!“ – odgovorila mu je tihim i sramežljivim glasom. „Nemoj me jebati, nisi nikad pušila kurac? Ma sereš? Mužu nisi nikad? Jel te ikad jebo u šupak, ha kujo? Jesi li ikad gutala spermu?“ – cinično ali i zaprepašteno ju je ispitivao. „Ne gospodine nikad to nisam radila, uvijek je bilo samo znate…normalno, jel i on je uvijek bio na meni!“ – odgovorila mu je i dalje ga ne gledajući u oči jer je bila potpuno posramljena. „Jelena ti si moj nebrušeni dijamant, jooooj kako ću te razvaljivati, rasturat ću te svaki dan. Bit ćeš ti moja princeza!“ – dobacivao joj je.
Uhvatio ju je za kosu i naredio:“Prvo počni s stopalima, liži mi kujo stopala i sisaj mi palac! Ajde budi nježna i daj sve od sebe!“. Dok mu je ona plazila po nožnim prstima i stopalima, on je sav uzbuđen i napaljen lagano drkao kurac. U tom položaju je svršio, išpricao je svoju stomačinu i prepone i onda njoj naredio da svu spermu poliže s njegovog tijela. Vidilo se na njoj da joj se gadi, osim sperme, koju nikad do sada nije okusila, gadilo joj je i što ga mora lizati po dlakavom debelom tijelu. Puna usta su joj bila njegovih dlaka. „Marš u kupaonicu, cijela se istuširaj i dođi ovamo!“ – naredio je.
Kad se vratila s tuširanja po njegovoj želji legla je pored njega i dalje šuteći. On ju je žvalio po sisama, izlizao joj je pičku, grickao klitoris. Tišinu i njegovo šlafranje jezikom po njoj prekinuo je njezin mobitel. „To zvoni tvoj mobitel, di je ajde javi se!“ – rekao je. Ona se smela i dok ga je uspjela pronaći u torbici, zvonjava je prestala. „Gospodine, zvao me muž, vjerojatno se brine gdje sam do sada ili želi da mu javim jesam li prošla!“ – odgovorila mu je. „Dobro javit ćeš mu se, dođi ovamo pored mene, ajde lezi tu!“ – rekao je. Legla je pored njega a on se odmah bacio na nju, raširio joj noge, zavukao joj kurac u pičku i svom težinom se svalio na nju odnosno njezine sise. Kad joj ga je ugurao, Jelena je zastenjala i od uboda i od njegove težine. „Reci mi gdje ti muž radi? Jel ljubomoran?“ – upitao je. „Jako je ljubomoran, iako ga ja nikad nisam prevarila do sada, a radi u jednoj trgovini. Ima malu plaću i gazda mu prijeti da će mu vjerojatno dati otkaz jer ga više ne može plaćati! I eto i to je jedan od razloga zašto sam pristala na ovo znate moramo od nečega živjeti, posao nam je oboma potreban!“ – govorila mu je na uho jecajući. On ju je nježno i polako prčio, uživao je biti u njoj. „Dobro smiri se, sad ga nazovi i reci mu da je sve ok i da si primljena da ćeš doći kući uskoro! I da znaš zaposlit ću i njega ako želi u kantini može biti voditelj ako se snađe u tom poslu! I još jedna bitna stvar od sada bit ćeš mi na raspolaganju, bit ćeš moja robinja, kuja, kad god pooželim te jebati moraš mi ispuniti tu želju, jel jasno?“ – stenjao je i dahtao dok joj je to govorio. Ona je u tom trenutku osjetila olakšanje i u trenu se malo oraspoložila. Uzela je mobitel i nazvala muža, dok ju je gazda i dalje na njoj lagano nabijao. „Halo dragi, nisam se odmah mogla javiti, bila sam unutra, mogu ti samo reći da sam zadovoljila i da sam primljena. Da, da, ali čuj moram još neke formalnosti obaviti tako da ću doći malo kasnije kući. Ma da, to je najbitnije, da, da tako je. Evo dok šef komisije završi svoj dio posla stižem…!“ – govorila je u telefon, a gazda se tim razgovorom jebeno napalio i svršio u nju. Punio ju je toplom spermom, grčili su mu se guzovi, dahtao je i stenjao. Digao se s nje i dao joj kurac da ga lijepo opere svojom slinom. „Slušaj me dobro, evo ti love, otići ćeš u shoping i obnoviti odjeću nečim modernijim. Zapamti od danas nema više gaćica niti grudnjaka. Uvijek moraš biti u minicama i štiklama, nositi haltere i uglavnom za mene moraš uvijek uzgledati jebozovno i sexypilno. Moraš biti kuja, i sex s mužem zaboravi od danas si samo moja, jasno? I ne zaboravi potpuno obrijati pičku i dlake oko šupka. Ne bude li tako nema posla ni za tebe niti za muža, jasno?!“ – ukratko joj je objasnio i opalio par puta rukom po sisama i dupetu. Jelena mu se zahvalila i izašla van.
Nakon nekoliko dana gazdi je zazvonio mobitel. Bila je gradonačelnica i htjela je ići na ručak na koji ju je pozvao prije 10-ak dana. Gazda je slagao da trenutno ima obveza i predložio joj da ručak zamijene večerom. Ona je prihvatila i dogovorili su se za večeras u 8 u hotelu. Dok se spuštao hotelskim stubištem prema baru, sreo je Miru, svoju kučku koja je uređivala jednu sobu. Ušao je s njom unutra i ona je kao drogirana odmah kleknula želeći mu popušiti kurac. „Daj Miro, nisam ti ja Gogi, zanš da si mi nešto značila u našoj vezi, ustani i sjedi pored mene!“ – dobacio joj je. Razmijenili su nekoliko rečenica, a Mira mu je tada onako usput spomenula da je čula kako će nova dekanica biti gradonačelnicina sestra. Gazda joj je dao svežanj novčanica i izašao van. Putem je razmišljao i vrtio film kako je gradonačelnica indirektno pokušavala ubaciti svoju sestru za dekanicu i zato mu je i kao preporučivala neke kandidate. „A sad će me vidjeti, sad ću joj jebati majku!“ – razmišljao je u sebi.
Malo iza 8 sati došao je u hotelski restoran i tamo ga je već čekala gradonačelnica s nekim muškarcom: „Dobra večer, gazda ovo je moj suprug, dragi ovo je gazda, naš veliki ulagač i financijer u grad!“ – govorila je i ponašala se tako da gazdi digne perje. Samo prevarila se u srtartu, gazda je nju davno pročitao a nakon što je čuo trač za njezinu sestru odlučio je igrati svoju igru. Razgovor je tekao u, za gazdu, pomalo dosadnom tonu, ali zbog svega što je zamislio trpio je. Više je gledao u Margaretu i nije mu bilo jasno kako tako poželjna i zgodna žena ne zna se obući ljepše i modernije, da joj odjeća još više istakne njezinu ljepotu i ženstvenost. Vidio je da su supružnici seljačići, ne znaju niti normalno jelo naručiti, ponašati se za stolom i slično. „I gazda jeste li odabrali predavače, dekana, menadžment?“ – upitala ga je. „Pa ima dosta kvalitetnih osoba, mislim da neće biti problem sastaviti dobru ekipu!“ – odgovorio joj je pomalo nezainteresirano, prekidajući zalogaj i uzimajući čašu s vinom. „Ma imam ja bolje osobe za preporuku!“ – nastavila je. „Na koga točno mislite, recite možda ću se sjetiti nekog od kandidata!“ – rekao je. „Ma nisu vam oni ni bili na razgovoru, ali znam da su puno bolji nego oni što su se kandidirali!“ – veselo mu je rekla. „Znate li gospođo da je testiranje i razgovori, mislim , završili su. Od ovih kandidata netko će biti izabran, bojim se da su ti vaši zakasnili!“ – uz ironičan osmjeh joj je uzvratio. „Čekajte, ne mislite valjda da je gotovo s natječajem, pa još uvijek službeno je otvoren, ne možete to tako, znate…!“ – pomalo uplašeno i panično mu se obratila. „Natječaj može biti otvoren još 100 godina, ali ja sam već izabrao sve kandidate, i da, pronašao sam i djelatnike za kantinu i restoran. Znači sve je gotovo i završeno!“ – zadovoljno joj je odgovorio. Margareta se malo uznemirila i onda umiljato počela okolišati:“Mogli ste mi barem reći za djelatnike kantine i restorana, znate mislila sam vam sugerirati neke svoje članove. Ipak je to posao sa srednjom školom pa nije baš potrebno nekakve diplome i sl.!“.
„Ja sam stvarno mislio da ćete vi meni javiti koga da zaposlim, baš sam se čudio da se nitko nije pozivao na vas prilikom razgovora na testiranju. Čini mi se, ali ne znam točno, da je većina djelatnika novih, jel, nekako pozitivno nastrojena na vaše političke suparnike! da ste mi bar rekli, znate da ne bi bilo nikakvih problema, ljudi smo sve se možemo dogovoriti!“ – ironično je poentirao, jer je namirisao njezinu ranjivost i krv. Počeo ju je polagano karati u mozak i to pred mužem koji je ionako samo sjedio sa strane i većinu vremena šutio kao zaliven. „Mislila sam ako je moguće… Dragi molim te hoćeš li mi donijeti one papire iz auta, moram nešto gazdi pokazati!“ – iako je započela gazdu nešto moliti, shvatila je da mu to treba reći na samo pa je izmislila glupi razlog i poslala muža po papire. On je šutke poslušao i krenuo van. „Mislila sam da mog muža zaposlite kao voditelja kantine i restorana, znate imao bi veću plaću i radio bi gospodski posao a za to mjesto dovoljna je srednja škola. Nisam to htjela reći pred njim, željela sam ga iznenaditi. Kako ćemo to riješiti, znam da se može, molim vas nemojte izigravati nekog velikog poštenjačinu. Inače ne volim ništa preko veze, na kraju to je i dio mog političkog programa, ali mislim da su takve stvari sitnice i da to sutra ne bi štetilo mojoj političkoj karijeri!Onda?“ – tiho i brzo mu je objasnila. „Hahahha, naravno da se sve može riješiti, pogotovo kad tako mlada i zgodna supruga, k tome i gradonačelnica, želi svome mužu ugoditi! Jel i inače drugima ugađate?“ – zanimalo je gazdu veselo joj se obraćajući. Mala nije ni svjesna kako se polako upliće u mrežu iz koje se neće lako spasiti. „Naravno da nastojim svima pomoći i ugoditi, sve što je u mojoj moći, ali znate kakvi su ljudi, čim im jednom osobno pomogneš traže još i još i još kao da su oni jedini na svijetu s problemima i potrebama!“ – pokušavala mu je diplomatski odgovoriti. Kad se muž vratio ona j uzela papire i kao nešto objašnjavala gazdi. Malo kasnije gazda se ispričao i otišao u wc. Kad je izašao iz wc u predprostor gdje se nalazi zajednički umivaonik i za žene i za muškarce, susreo se s gradonačelnicom. Pozdravio ju je i dobacio:“A koga ste mislili zaposliti u menagment Veleučilišta? Jel i tu treba nekog vašeg postaviti?“. Nije mu ništa odgovorila samo je produžila u ženski dio wc-a. Još kratko su se zadržali na večeri i uskoro su se razišli uz pozdrav i obećanje da će se uskoro opet sastati. Gazda nije otišao u apartman, već je sjeo za šank kako bi popio još koje piće a i da se usput ispriča s Irenom, konobaricom.
Nakon pola sata bar se potpuno ispraznio, i Irena je mislila kako će s gazdom otići na karanje u njegov apartman i tada je na iznenađenje njih dvoje u bar ušla gradonačelnica:“Opet dobra večer gazda, htjela sam s vama još neke stvari dogovoriti pa sam se vratila, možemo sjesti tamo u kut, znate malo mi je neugodno za šankom!“. Nije njoj bilo neugodno sjediti za šankom već nije htjela da konobarica čuje njihov razgovor. „Nema problema gradonačelnice, možemo mi sjesti gdje hoćete, ali mislim da ovdje više nemamo što tražiti, znate radno vrijeme je gotovo pa da ne zadržavamo konobaricu, umorna je nek ide kući a mi možemo otići na drugo mjesto koje radi!“ – predložio joj je. Ona je prihvatila i krenuli su prema lobyyu. „Jel ima neki noćni klub da sada radi, gdje ćemo popiti piće?“ – upitao je gazda. „Joooj pa nema, danas je utorak, da je bar subota radio bi onaj klub uz rijeku!Ma ja vam i slabo poznam jer od udaje nisam bila negdje vani, čekaj te samo da se….ma ne ne radi, sad sam se sjetila da su prije mjesec dana zatvorili zbog dugova!Eto što vam je provincija čim dođe 11 sati sve je zatvoreno!“ – tužnjikavo mu je odgovorila. „Nema problema možemo kod mene u apartman tamo nam ionako neće nitko smetati a i mini bar je pun!“ – predložio joj je i ona je prihvatila.
Dok su se penjali stubištem on je cijelo vrijeme hodao iza nje i buljio u njenu guzu i noge. Bila je dobra, bila super, to što je uspio vidjeti odavalo ju je da je prava mama, a to ga je palilo.
Ušli su unutra i sjeli za stol i on joj je ponudio čašu crnog vina. „Inače ne volim dolaziti u ovaj hotel jer znate zbog vlasnika, znate , nadam se da će završiti u zatvoru, gadi mi se i on i njegova politika prljava, sve je pokrao, fuj!“ – ljutito je započela razgovor. „U pravu ste gospođo, slažem se s vama i ja bih volio da se to dogodi, ali ako vas zanima mogu vam u povjerenju reći da će se teško izvući. Izgleda ipak, koliko ja imam informacije sa suda, da će odguliti!Ali molim vas kao da vam ništa nisam rekao, nek ostane između nas!“ – uključio se gazda. „Znate gazda zašto sam došla, mislim već sam vam spomenula, radi se o zaposlenju mog muža! Kako ćemo to riješiti, dajte da to sad dogovorimo!? Neugodno mi je ponuditi vam nekakav mito ali evo nudim i dalje suradnju bit će još sigurno projekata koje ćemo mi kao grad i vi raditi pa znate… tada vi dobijate posao, cijenu ćete sami odrediti itd!“ – u žurbi mu se povjerila. On je polako ispijao cognac i samo se lagano nasmijao:“Kako to velika moralistica uopće može doći meni i nuditi nekakav mito i riješavati nešto ispod stola!? U biti kad bolje razmislim ipak ima jedna stvar koju mi možete ponuditi pa da se dogovorimo!“. „Recite molim vas, što treba?“ – nestrpljivo je upitala pomalo sretna što je osjetila da će se ipak dogovoriti i da će uspjeti u svojoj namjeri. „Mala, sad ću te izjebati i ako to napraviš kako treba, ako se pravo potrudiš zapošljavam ti muža na čelo restorana, može?“ – hladnokrvno joj je dao ultimatum. Na njezinom licu odjednom je nestalo lijepog osmjeha i počelo je prelaziti u ljutnju. „Sram vas bilo idiote, debeli smrdljivi kako se usuđujete!? Koji si ti lik i bolesnik!? Kao prvo ja nisam za tebe mala, ja sam uzorna supruga i majka, i gradonačelnica i ako baš hoćete znati imam 35 godina i ne pada mi na pamet raširiti noge nekome poput tebe, daj se pogledaj u ogledalo!“ – uzrujano mu je odbrusila, dižući se sa stolice. „Ti si samo jedna obična kurva i to ćeš ostati, prihvati ili marš van!“ – odgovorio joj je. Ponovno je sjela i sama sebi natočila punu čašu crnog vina. Gazda je uživao u situaciji, znao je da ju je dobio i već je počeo smišljati igricu s njom. „Dobro, nek ti bude ajde šta trebam napraviti?“ – ljutito je popila punu čašu, ustala se i podigla haljinu do sisa:“Ajde ako ti je to takav gušt, ajde jebi me!“. Gledao je u njezine najlonke i bijele gaćice a onda joj sa smješkom rekao:“Klekni i dođi do mene i puši mi kurac, ajde kujo, ne ne tako brzo, kažem ti klekni i na koljenima polako dopuži do mene i igraj se s mojim kurcom!“. Ona ga je nevoljko poslušala, kleknula i došla do njega hvatajući šlic i vadeći debelog van na slobodu. „Tooo droljo, to kurvetino kako dobro pušiš, jel ti draži moj kurac od muževog, ha kurvo?“ – uživao je pod njezinim milovanjima jezikom i sisanja debele mrcine. Nije ništa komentirala, on je ponovno upita:“Jel ti moj draži nego mužev, ha odgovori kujice?“. „mužev je bolji!“ -kratko mu je odgovorila i ponovno se bacila jezikom i usnama na njega. „Lažeš kujo, lažeš, znaš i sama da ti moj bolje odgovara, veći je i deblji samo ne želiš to priznati, sad ću ti to dokazati!“ – rekao joj je. Podigao ju je i poveo u krevet, zadigao joj je haljinu i od prevelike strasti poderao najlonke i gaće, namjestio se iza nje i počeo ga gurati u njezin šupčić. „Aaaa to ne nikako toga nema, ako me hoćeš jebati jebi me normalno ako ne ništa od guze!“ – usprotivila se i sjela na krevet. „Dobro koji je tebi kurac, jel ti hoćeš da ti ja zaposlim muža iline? Šuti i okreni se kujo! sad ćeš vidjeti kako se jebu kuje! Poderat ću ti taj mali šupčić!“ – izderao se na nju i opalio joj dva šamara. Pokunjeno mu se ponovno namjestila i on je svom silinom penetrirao u njezin uski šupak. Jaukala je od bolova, trzala se i pokušavala mu izmaći, ali nije uspjevala. Položio ju je na krevet i jednom rukom čvrsto ju držeći za kosu a drugom ju je šamarao po malom dijelu guzice koji se jedva vidio od njegove škembe i nogu. „Tooo kujo vrišti, nek svi čuju gradonačelnicu kako vrišti i kako stenje, tooooo kurvo!Priznaj da si kurva, reci gazda želim da me jebeš u dupe, ja sam gazda tvoja kurvetina!“ – iživljavao se nad njom. „Vadi ga van pička ti materina,aaaaaa boli me vadi ga zvat ću policiju, upomoć, upomoć, siluje me, aaaaaaaaahhhhhh boli me!“ – plakala je i zapomagala Margareta. „Toooo kujo izvadit ću ga ali ponovi što sam ti rekao!“ – rekao je. „Jebi me kao kuju, jebi me u šupak, to gazda!“ – govorila je kako bi ispunila njegovu želju. I zaista je prestao s karanjem u šupak, podigao ju je i dao joj ga u usta:“Liži kujo govna, jel ti miriše, ha? Slini npo njemu, uživaj u njemu!“. Odbijala ga je ali ju je uspio prisiliti, otvorila je usta u cijelog ga progutala. Uspio joj je još dva tri puta ga zabiti u usta i onda je svršio puneći joj grlo toplom ljepljivom spermom. Krkljala je i izbacila sve van, pomješana pljuvačka i sperma, na trenutak se učinilo kao da će povratiti. Otrčala je u kupaonicu i ispirala usta.
„Kujo čestitam obavila si posao za 5, smatraj da ti je muž zaposlen kao šef restorana!Daj malo podigni haljinicu da ti vidim pičkicu!“ -dobacivao joj je iz kreveta. „Marš idiote svinjo od danas mi se nemoj više obraćati, gadiš mi se!“ – ljutito mu je odgovorila. Uspio ju je nagovoriti da zapali jednu cigaretu, da popije jedno piće kako ne bi tako uzrujana otišla kući, jer bi ju muž mogao skužiti. „Kako ću mu sad na oči? Nikad ga nisam prevarila, koja sam ja kučka! I čarape i gaće si mi poderao, kako ću sad doći kući? Joooj jebote koja sam ja glupača!“ – ljutito mu se jadala, pokušavajući u njemu pronaći barem zrno utjehe. On se samo smijuljio i dobacivao:“Jebi ga poslije jebanja nema kajanja, ma bit ćeš ti super, znam da ćete guza sutra boliti ali to ti je tako moja gradonačelnice, nije politika za svakoga!“. Prišao je do nje i mlohavim balavim kurcom naslonio se na njezine sise, istovremeno rukom tržeći njezinu dlakavicu među nogama. Otišla je van, a on je zadovoljno zaspao.

Autor: tycoon

Privatizacija 62
Privatizacija 64