Kad se zadovoljio Zlatinog čmara okrenuo je sve tri drolje prema sebi. Prvo što je primjetio i u čemu je uživao bili su njihovi dlakavi crni brežuljci iznad pičketina. Stajale su rukama naslonjene na stol ispučenih pički prema van, prema gore. Po njegovoj želji bile su obrijane oko ulaza u vaginu, ali na venerinom brijegu, odnosno na vrhu međunožja ostavile su dlakavo i crno žbunje. Kleknuo je i počeo lizati prvo Dorinu a zatim i Jeleninu pičku. Lizao ih je tako strasno da je potpuno izgubio kompas. Ustao je i debeli kurac ugurao u Jeleninu pičku. Stenjala je i uživala, dahtala je svaki put kad bi joj gazda zabio kurčinu do kraja. Isto je ponovio i s Dorom s tim da je nju čupao za kosu i šamarao po sisama. Svršio je zabijajući kurčinu u Zlatinu pičku. Punio joj je maternicu spermom, a ona se podatno davala njemu u zagrljaj. Obuhvatila se rukama oko njegovog vrata i stenjajući govorila:“Jebite me gazda, tooooo jebite me! Svršavajte u svoju kuju!“.
Popodnevni sati tekli su sporo za domaćicu Zlatu i njezine novopečene prijateljice, ili bolje reći supatnice. Gazda nije ni pomišljao prestati s igricama i iživljavanjem. Kad je malo došao sebi, naredio im je da se uhvate za ruke i da počnu skakutati po dnevnoj sobi. Uživao je u prizoru, sjedio je zavaljen na trosjedu i rukom lagano drkao kurčinu koja je svekim trenutkom bila sve veća i tvrđa.
Njihove sise su se klatile, skakale gore-dolje, celulitne guzice i bokovi su se drmali mameći gazdu na novu jebačinu.
Onako potpuno gole i dobrano zadihane i uznojne postavio je na koljena. Dobro im je došao odmor i prestanak besciljnog skakutanja po sobi. „Poredajte se jedna iza druge i ližite jedna drugoj pičke i šupčiće! Idemo tako, bravo kuje, jače isplazite te jezičine i vlažite se međusobno! Krenite prema kupaonici“ – naredio im je i stao je pored prve u koloni, Dore, čupajući ju za kosu i navlačeći ju u pravcu kupaonice. Na puto do cilja, stao je iznad svake i nekoliko puta ih kurčinom ubo u pičku a kad ga je izvadio stavio bi ga u usta onoj iza. Čim su ušli u kupaonicu, gazda je doslovno zajašio Jelenu. Sjedio je na njezinim leđima i tobože ju mamuzama podbadao po nogama vičući:“To kobiloooo, to kujo, điha, điha! Uživaj dok te gazda jaši!“. Ona se trudila svim silama izdržati njegovu kilažu na sebi, bojeći se da ako popusti može lako biti meta njegovih divljačkih napada i kažnjavanja.
Napokon je ustao s nje i sve tri ih poslao u tuš kabinu, koja je ionako predviđena za jednu osobu. „Šta je kuje, malo vam je tijesno? Morate smršaviti!“ -podrugljivo im je dobacivao, a onda nastavio:“Hoću da se međusobno dobro nasapunate i da se međusobno mazite i dirate po cijelom tijelu! Ajmo, kreći, to kujice moje!“.
Stajao je naslonjen na kabinu, u jednoj ruci držeći cigaru, a u drugoj martell. Neprestano je gledao prema svojim kujama koje su svakim trenutkom sve više ličile na snjeguljice. Bile su potpuno bijele od pjene, ali više od svega bile su jebeno sexipilne u takvom izdanju. Ostavio je cigaru i martell, uzeo je kurčinu u desnu ruku i Doru okrenuo prema sebi, savijajući ju u leđima ttako da mu se njezina obla i bijela guzica našla na nišanu. Ugurao joj je kurčinu u šupak, a ona je jako zastenjala i kriknula nabijajući se na svoje dvije frendice.
„Šta se sad dereš kujo? Sad te ne boli tako jako, sva si navlažena i mokra!“ – dobacio joj je i nekoliko puta ju snažno opalio dlanovima po guzici. „Gazda boli me, jako vam je velik i debeo, uuuuuuuhhh kako me rasturate! Boliiiii me!“ – derala se dok mu je objašnjavala. Na isti način uzeo je i Jelenu te je i nju počeo nabijati u šupak. I ona je vrištala od bolova ali i od njegovih udaraca po leđima i dupetu. Nije htio svršiti, uspio se suspregnuti i dopustio im je da izađu van: „Marš van, u dnevnu sobu, nemojte se brisati!“ – govorio im je i držeći Jelenu za kosu vukući ju prema boravku.
Dok su klačeći pušile njegov kurac, Zlati je zazvonio mobitel. Rekla je gazdi da je zove muž gradonačelnik. Dopustio joj je da se javi ali istovremeno mu je pušila kurac. Razgovarala je s njim na telefon i na jedvite jade pokušavala ostati normalna, bojeći se da Vladimir nešto ne skuži:“Da dragi, gledala sam tvoj nastup na tv-u! Bio si… Da, izvrsno je bilo, bio si najbolji!“ – lagala ga je i još uz to jezikom prelazila preko gazdinog nabreklog i smrdljivog glavića. Uskoro su prekinuli razgovor uz njezino glasno naglašavanje kako ga uskoro očekuje kod kuće. To je izmislila, misleći da će time gazdu čim prije otjerati i da će time njihova agonija i patnja što prije prestati i završiti.
Gazda je pretpostavljao da laže, ali to joj nije dao do znanja. Poredao ih je na trosjed, guzama isprčenim prema njemu i krenuo jednu po jednu jebavati u pičke i u šupčiće. Jaukanje i stenjanje širili su se kućom. On je uživao i na kraju odlučio svršiti u Zlatinu pičku. Drugi put ju je danas napunio svojim sjemenom, nadajući se da će čim prije ostati u drugom stanju.
Kuje su se istuširale i po njegovoj želji obukle i sredile. Bile su vidno izmučene i tek bi katkad ispustile koji osmjeh na licu. „Bile ste odlične, ali znam da možete biti i bolje! Zato ćemo nastaviti kod Dore, ti ćeš kujo biti sljedeća domaćica! I to već za sat vremena!“ -govorio im je dok ih je obilazio i tapšao po guzama, i dok ih je rukom lagano šamarao po licu.

Autor: tycoon

Privatizacija 106
Privatizacija 108