Evo priče jednog rogonje (Nenad) koji je saznao da ga žena vara i to tako što je provalio lozinku za njezin mail. Ovo je prvi dio u kojem objavljuje poruke koje je putem maila njegova žena razmijenjivala sa svojim ljubavnikom. Nju ćemo ovdje, zbog diskrecije zvati Nataša, a njega (ljubavnika) Mario.

MARIO: Pozdrav ljubavi!
Što je s tobom? Uopće mi se ne javljaš, ne odgovaraš na pozive, ne šalješ mail??? Nije valjda da se ljutiš? I nemoj mi samo opet početi priču kako sam ja premlad za tebe. Znaš da ja obožavam stare koke…hahaha
Nemoj se ljutiti zbog ovoga „stare koke“, znam ja da ti nisi stara nego te malčice zezam da te oraspoložim.
Javi se, molim te, molim te, molim te!
Pusa!

NATAŠA: Znaš ti vrlo dobro zašto ti se ne javljam. Naravno da sam ljuta. Ljuta sam na tebe kao i na Marka. Žao mi je što sam uopće pristala da me upoznaš s tim sadistom.

MARIO: Bok ljubavi!
Kažeš da je Marko sadist?! Mislim da pretjeruješ. Dobro, priznajem da je malo pretjerao ali sve je to bilo u žaru igre koju si ti i započela. Zar ne?

NATAŠA: Dobro i ja snosim dio krivice ali i ti jer si ga trebao spriječiti da mi radi one stvari.

MARIO: Ma koje stvari, ljubavi? U redu, svi smo malo popili, pa i ti. Uostalom ti si započela priču o jebanju u guzu. Sama si rekla da si imala takvih iskustava i da nije bilo loše. Marko se napalio što je bilo i za očekivati. Zar si tu priču započela slučajno i bez veze? I nemoj mi samo reći da usprokos svemu nije bilo uzbudljivo.

NATAŠA: Malo sereš, dragi! Dobro sad, priznajem da sam popila koju čašu više i da sam vas svo vrijeme obojicu rajcala. Sviđalo mi se to što ste se tako napalili. Ali ipak nisam očekivala od Marka takvu grubost. Moje odbijanje je također bio dio igre, kad već igru spominješ.

MARIO: Bok ljubica!
Oho, znači ti si ionako bila spremna primiti kurac u dupe, priznaješ. Pa to sam odmah znao. Mislim da si ipak bila malo preuvjerljiva u odbijanju. Odlično si glumila a Marko je bio pomalo nestrpljiv. Moram iskreno priznati da me je uzbudilo gledati njega kako te pljuska po toj tvojoj krasnoj guzici. Sad kad razmislim o svemu moram iskreno reći da jest malo pretjerao ali da mi se svidjelo kako ti se guza crveni i kako stenješ, jest, svidjelo mi se…i to jako.

NATAŠA: Ma vraga je malo pretjerao… Ispljuskao me po dupetu toliko žestoko da mi guza i sad bridi. Nije mi se guza samo crvenjela. Bile su to prave masnice. Sva sreća da mi muž ništa nije primjetio. Tragovi na guzovima su još prisutni. Pošteno me izmalatio. Da, baš izmlatio, to je prava riječ.

MARIO: Hajde ljubavi ne pretjeruj. Priznaj da se i sad uzbudiš kada se sjetiš. Odgovori iskreno. Meni je bilo super to kako si najprije glasno stenjala zbog pljuski a potom još glasnije kada ti je u to zacrvenjeno dupe zabio svoj kurac.
Ljubavi, iskreno ti moram reći da je bilo fenomenalno jebati te u guzu. Evo sad mi dođe da ga izdrkam, čim se sjetim tog dana. Jedva čekam da te vidim. Volio bi te opet jebati u guzu. Ljubim te u tu prekrasnu guzu. Užitak mi je bio zabiti kurac u to tvoje dupe. Iskreno ti moram priznati da si ti prva koju sam jebao u šupak i jako mi se svidjelo. Javi se što prije, jedva čekam. Pusa!

NATAŠA: Ti si fakat jedan perverzni gad. Ali što mogu kada mi se sviđaš. Javiti ću ti se sutra ili prekosutra pa ćemo se dogovoriti kada se vidimo. I da, hajde moram priznati da se i ja malko uzbudim kada se sjetim tog dana. Bili ste obojica ekstremno perverzni ali mnoge žene maštaju o dvojici žestokih, mladih, jebača a ja eto imam dva takva. Marko mi se sviđa i dobar je ljubavnik ali ipak možda malčice pregrub. Moraš mu to reći. A hoću li ti dozvoliti da me ševiš u guzu? Pa možda, ako budeš dobar i to tek onda kada mi se svi tragovi s dupeta povuku.
Toliko za sada, pozdrav i pusa! Budi dobar i ne drkaj previše.

Jebali su u guzicu moju ženu i mene 2
Kada te žena prevari s mamom