Nakon Anele slijedila je jedna mala ali skroz perverzna djevojka po imenu Ana, ali s njom sam praznio jaja putem telefonskog i sms sexa s vremena na vrijeme.. Ali i na nju će doć red da ju opišem i napišem naše sexualne doživljaje.. Jebiga, ona će biti u nekoliko djelova napisana jer imali smo više vrućih noći provedenih zajedno…. Ali dok se nisam prasnuo sa Anom uživo, tražio sam nešto u mom gradu.. I tako je jedno nedjeljno poslijepodne u spiku uletjela Nina, plavokosa i plavooka djevojka koja je živjela nekad prije na mom kvartu, čak i išla u moju osnovnu školu…

Nina je tada napunila 19 godina, a ja sam imao nekih 22 ako se ne varam.. Već u prvim notama našeg chata shvatio sam da je ok cura, vedra i nasmijana pa smo nastavili dalje.. U prvih par poruka rekla mi je sve.. Čim se bavim, kako izgleda, gdje izlazi i da naravno ima dečka…. A kako drukčije, pomislim u sebi.. I tako smo se tipkali dok smo mogli dok joj dragi nije došao u posjetu.. Već u ponedjeljak ujutro mi se javila kako se sprema na posao i da joj je dosadno.. Nekim čudom bio sam budan već oko 10 i ležao u krevetu.. I razmjenili smo još tih poruka i porukica dok nije rekla da ide pod tuš, a ja sam joj uzvratio da pažljivo istrlja cijelo tijelo i opere mačkicu..

I tako smo se tipkali i cimali svako jutro narednih par dana dok ju nisam upitao jel za neku kavu.. Rekla je može prije posla i pa da popijemo susjedski jednu kavicu.. I iduće jutro je došlo, dogovor je pao i našli smo se na kvartu.. Ispred mene je bila plavokosa djevojka sa krupnim plavim okama, ljepuškastog lica, nekih 168cm visoka i 70-tak kila teška.. Lijepe cice su joj se očitavale preko majice, a i guza je koliko sam primjetio na brzaka bila lijepa i obla.. Otišli smo na kavu, vrijeme nam je proletjelo pa je morala na posao, a ja sam ju otpratio do tramvajske stanice.. Poljubili smo se onako prijateljski u lice i ja sam krenuo natrag polako dok se ona uspinjala u tramvaj….

„bilo mi je lijepo! stvarno lijepo! ps: dobro ti guza stoji u tim trapkama!“ glasio je sms koji sam dobio nedugo zatim..
Ja sam joj uzvratio da i meni bilo lijepo i da bi je opet htio vidjet bez pritiska.. A moram priznat da sam uživao u njenom društvu i da mi je vrijeme proletjelo..

„može, sutra oko 10 tu i tu“ došao je odgovor.. tu i tu predstavlja jednu ulicu na mom kvartu i Nina je tamo imala dedu i baku, a oni stan.. Moram priznat da sam jedva dočekao idući dan..

Našli smo se točno u to vrijeme na tom mjestu.. Ja sam se uljepšao što sam više mogao.. Parfem koji sam imao je bio toliko opojan da se meni kita dizala..

-Prati me, samo je rekla.. I tako sam je šutke pratio do 3 kata i ulaz u stan.. Ušli smo unutra, a ona kako je zaključala tako se bacila na mene.. Obgrlila me rukama i počela ljubiti zvjerski.. Ja sam odgovorio na isti način.. Grickao sam joj usne dok su mi ruke plovile po njenom tijelu…. Gore, dole.. Lagano sam spustio ruke na njeno okruglo dupe koje pod rukama bilo tako čvrsto.. I nastavio dalje ljubiti..

Dok smo se ljubili, ona je zavukla ruku meni u hlače i počela me skidat.. Majica mi je lagano putovala prema gore, a njena druga ruka je bila na mojoj guzici.. Ostao sam bez majice, a ona me nastavljala ljubiti po vratu i torzu dok sam skidao majicu.. Kako sam skinuo majicu, tako sam ju okrenuo i naslonio ju na mene.. Polako je osječala kako mi kita raste preko traperica, a moje usne su putovale po njenom senzualnom vratu.. Pa sam joj lagano grickao uho, a ruku sigurno uvlačio ispod njene majice gdje su bile njene mlade oble cice sakrivene u grudnjaku.. Koliko sam napalio, govori činjenica da sam ju podvukao ruku u grudnjak i neki silinkonski dio grudnjaka je puknuo i cice su bile slobodne….

Nina je uživala u mojim dodirima i poljupcima, presavijala se od užitka dok sam joj polako skidao majicu.. Skinuo sam joj majicu, a njene predivne cice ostale vani.. One i puknuti grudnjak koji je ona maknula… Okrenula se i naslonila svoje tijelo na moje dok su se usne spajale u jedno.. Lagano je spustila ruke niže i počela otkopčavat moje hlače.. Ubrzo sam se našao samo u boksama i čarapama.. A ona je samo čeznutljivo gledala u mene dok sam se skidao do kraja.. Bacio sam čarape i hlače sa strane, ostao samo u boksama i primio je.. Spustio sam svoje usne na njen vrat i lagano se spuštao do cica..

Te meke oble mladenačke cice, veličine dobre 4ke, taman su mogle u ruku stat.. Ljubio sam ih malo, malo mjesio sa pažnjom dok joj nisam počeo skidat hlače koje je imala na sebi.. A kad sam ih skinuo, ispred mene se pojavio pogled na nju skroz golu.. Ostale su samo tangice na njoj.. Tangice koje su se lagano vlažile od uzbuđenosti…

A Nina me pogledala, kleknula na pod, skinula moje bokserice i izvadilia mog pitona van.. Ruke su joj završile na mojoj guzici, a ona je hlapljivo proždirala moj kurac.. toliko ga je lizala i gutala da sam uživao kao nikada do tada.. GRickala je malo glavić.. Onako nježno.. A ja sam samo spustio ruke na njenu glavu i uživao u jednom od najboljih pušenja koje sam doživio,, Nakon šta se poigrala mojim kurcem, došlo je vrijeme da ja obradim njenu ribicu.. Skinuo sam joj tangice, bacio na krevet na kojem spavaju njen djed i baka.. Raširio noge i počeo lizat obrijanu mačkicu.. Obrijanu bez ijedne dlaćice.. Sa povećim klitorisom koji je sam tražio da ga cuclam i ližem.. Valjda sam cijelu abecedu napisao jezikom po tom rozom ispupčanom klitiću prije nego što je svršila i zalila moje lice sa svojim sokovima..

Tada se okrenula prema meni i odgurnula me na leđa.. Onako znalački kao neka porno diva rukom polizala svoje sokove i malo naslinila moj kurac.. Čučnula i nasjela se na moj kurac.. U početku polako se nabijala na njega, ali svakim novim pokretom njena pičkica je gutala moj kurac…

-Volim jahat! A volim gledat kurac kako mi ulazi dok jašem! Mmm, uzdisala je…
-Jaši me onda…

I tako je jahala ona malo po mom kurcu.. Pa je promijenila poziciju da ja gledam na njeno dupe koje sam mazio dok je jahala.. Dok je jahala po meni tako leđima okrenuta, nježno je stiskala moja jaja a ja sam uživao u svakom trenu..

Nakon njene početne inicijative, odlučio sam preuzet ja igru u svoje ruke.. Baš tad mi zazvoni telefon..
-Javi se, rekla je Nina..

Primio sam telefon, vidim Ana zove..
-Reci, maco!
-Šta radiš?
-Evo, jedna cura me jaši pa ne mogu pričat….
-Mmm.. Ostavi me na liniji da slušam kako je jebeš, rekla mi je odmah..

Spustio sam telefon, okrenuo Ninu u pseći položaj i stavio kurac u nju.. Počeo sam je sve jače udarat dok je ona uzdisala sve ghlasnije.. Ana je na telefonu mogla čut njeno uzdisanje i lupanje naših tijela.. Posebno mog kurca u vlažnu  Nininu pičkicu…

-Hmm, jebi me… vikala je Nina i primila telefon, mačkice, bi ti njegov kurac?

Mene je to još više napalilo pa sam nastavio u još jačem ritmu.. Unutra van, unutra van klizila je moja kara u njenu pičkicu..

-Svrši mi po guzi, samo je izjavila, a kasnije sam saznao da je to bila Anina želja…

Izvadio sam kurac i počeo drkat.. Nalačio sam kitu dok je Nina nahužena gledala me i stenjala Ani na mobitel.. Par sekindi kasnije sam svršio po njenoj guzi… Trljao sam kitu o njeno dupe dok su zadnje kapi cijedile se iz mene….

Autor: 454545

Ispovijesti sa sms chata - Anela
Ispovijesti sa sms chata - Sandra