Rada se ustala i pohitala u dječju sobu kako bi umirila klince. Ubrzo se vratila i samo nezadovoljno prokomentirala:“Nije ništa, svađaju se oko igračke! Doći ću sutra u hotel i odradi to što si mislio, a sad te molim da napustiš kuću jer mi i muž može doći svaki trenutak!“.
„Naravno da ćeš doći i u hotel, ali prvo te moram ovdje uzeti! Za muža se ne brini, on je na zadatku!“ – govorio joj je i povukao ju prema kuhinji. Posjeo ju je na element pored sudopera, raširio joj noge i jako joj zabio kurčinu u pičku. Gledao je njezine sise kako plešu, kruže po njezinom tijelu, dobacivao joj je:“To kujo, samo tako, to bravo!Dobro se jebeš, prava si kuja!“. Ona ga je izbjegavala pogledom, buljila je sa strane kao da ju se ne tiče što joj govori i radi. Ubrzo joj je napunio pičku spermom, obrisao je kurac o njene butine i napravio korak-dva unatrag. Ona se odmah spustila i počela kupiti odjeću s poda kako bi se što prije obukla.
Bacio joj je famozni ugovor na pod i prije nego je izašao van rekao:“Sutra u podne kod mene u apartmanu! Obrije se i obuci u nešto sexy! Nemoj da te moram zvati!“. Čim je izašao uzela je ugovor i bacila ga u vatru, misleći da je time njezin pakao završio.

Gazda je otišao do Ljubana koji je bio parkiran na poljskom putu, pozvao ga i zajedno su otišli na piće. Dok su se družili u kafiću, gazda je dojmljivo djelovao na Radinog muža. Ljuban se „zaljubio“ u gazdu, u svemu se slagao s njim i već se vidio kako će uspjeti njegov plan da zajedno s kumom pokuša ući s gazdom u deal, a poslije i kako bi ga sjebo da mu sve ili većinu poslova oduzme.

U jutro je u hotelu bila uobičajena atmosfera. Gazda je nestrpljivo isčekivao podne kada je trebala doći Rada. Prije toga uputio se u wellness kako bi provjerio tko radi. Tamo su bile Sanja i Sneža i od njih je doznao da tek u podne imaju dogovorenu masažu. Vratio se nazad u apartman i potpuno gol otvorio vrata kad se začulo zvono. Bila je to Rada. Odmah se bacio na nju, žvalio ju, drapao po sisama i pički i to onako preko suknje.
„Bravo kujo vidim da si me poslušala! Lijepo si se obrijala, mmmmm mljac, uf kako ti je slatka pičkica! Jel ona spremna za mene?“ – govorio je dok ju je jezikom lizao po svježe izbrijanom međunožju. Stajala je pored njega zadignute suknje i samo kroz zube procijedila:“Da, je! Spremna je!“.

Nakon što ju je izlizao po međunožju, nogama, sisama, bacio se i na njezinu guzu tako da ju je komplet cijelu islinio i izlizao. Rada je dahtala, stenjala, ipak nije mogla protiv sebe i gadljivih osjećaja naspram gazde. Njegovo uživanje, njegovo uvlačenje jezika u njezin šupak i oblizivanje oblog bijelog dupeta za nju je bilo nešto najbolje što je ikad doživjela. Potpuno mu se prepustila, uživala je, i onako rukama oslonjena na stol isprčila mu je guzu što je više mogla kako bi ju mogao što bolje dohvatiti. Čak je jednom rukom držala jednu polovicu dupeta raširenu samo da joj opet što lakše jezikom pređe preko anusa.

Potpuno se zadovoljio, bilo mu je dosta, odmaknuo se od nje i naredio joj:“Skini se i donesi nam piće iz hladnjaka!“. Ona je gola koračala po sobi i vratila se s bocom martella i dvije čaše, te sjela na njegovu nogu. Otpili su nekoliko pića, a onda je on ustao i iz sefa izvadio dijamantnu ogrlicu i okačio joj oko vrata. „Čemu sad to?“ – upitala ga je.
„Mali znak pažnje! Ja svoje vjerne kurve nagrađujem za vjernost i poslušno služenje! Ako si spremna na tako nešto od danas možeš biti moja zaposlenica! Biraj si radno mjesto!“ – odgovorio je i ponovno ju počeo drapati po sisama.

Bila je iznenađena, nije tako nešto mogla zamisliti. Uhvatio ju je nespremnu. Tražila ga je dan-dva kako bi razmislila i kako bi vidjela s mužem.
„Ako pristaneš biraj si pomoćnicu, zamjenicu ili što god već hoćeš! – rekao joj je držeći kurčinu u ruci i drkajući ga pred njezinim licem. Dok je ona smišljala nešto u sebi on ju je već po licu zalio mlazovima sperme. Pokušavajući izbjeći spermu i okrećući glavu na stranu, on joj je stavio kurac na usne i brisao ga o njeno lice, usne i nos.
„Možeš ići i javi mi uskoro što si odlučila!“ – rekao joj je i legao na krevet gledajući nju kako se oblači.

Rada je sljedećih nekoliko dana pripremala supruga na novost. Na posao je išla sva sretna i tražila je puni godišnji kako bi s prvim sljedećeg mjeseca dala otkaz. Ljuban nije imao ništa protiv, dapače na neki način to je bio dio njegovog plana oko preuzimanja hotela. Rada je čak i jednu večer kumove o tome obavijestila dok su kod njih sjedili na druženju. Naročito im je zaparalo uši njezina informacija, da će moći zaposliti svoju pomoćnicu. Njezina kuma Gordana već se vidjela u toj ulozi:“Kumo pa jebemu valjda znaš ko će ti biti pomoćnica!“ – rekla je Gordana veselo i privinula se uz muža.

Uskoro se najavila kod gazde, primio ju je u apartmanu i saznao je da je pristala. On ju je upoznao s pravilima ponašanja, odjevanja, obraćanja njemu i ostalim zaposlenicima. Moglo bi se reći da je sve shvatila, iako joj se naravno nije baš sve sviđalo. Naročito onaj dio koji se odnosio na slobodno gazdino iživljavanje kad god mu se prohtije i onaj dio kad se mora svaki dan i na poslu i izvan posla odijevati poput drolje, u sexy haljinama, suknjama i sl.

„Jesi izabrala radno mjesto?“ – upitao ju je ležeći na njoj trpajući joj kurac u pičku. „Želim biti šefica marketinga!“ – odgovorila mu je stenjajući jer se svom težinom navalio na nju.

Autor: tycoon

Privatizacija 140
Privatizacija 142