Na kampovanje sam ovog ljeta isla sa roditaljima, amidzom, strinom i rodicom. Odabrali smo jedno lijepo mjesto na Ohridskom jezeru. Satori su nam bili relativno blizu postaljeni samo sam ja svoj sator malo odaljila… Neznam ni ja zasto, ali sam htjela da imam svoj mir. Cijeli dan dok sam se kupala, amidza me posmatrao. Prvo sam ga ignorisala, isla sam do roditelja i sjedila pored njih kod rostilja i on me je i dalje pratio.

On je stariji covjek, ima 40 godina. Njegovo tjelo je razvijeno, blagi misici su mu virili kroz dlakave ruke i noge. Kada sam ga malo bolje promatrala, u onim kupacim je bas bio zgodan. Ali to su bile bezazlene misli.
Ja sam vec imala momka. Njegovo ime je bilo Ado. Rijetko smo se vidjali. A jos redje smo se tucali. Bila sam nezadovljna u krevetu. Pa sam i gledala momka na plazi dok sam se suncala. Volila sam Adu i tesko mi je padalo da ga prevarim. To mi je savjetovala prijateljica jedna. Rekla mi je “ako si nezadovoljna u krevetu, nadji sebi aferu. Ado nemora da sazna”. I dugo sam razmisljala o tome.
Ipak sam bila totalno zapostavljena u krevetu. Pa sam se nadala da cu upoznati ovdje na lijepoj plazi nekog momka za jednu noc.

Zadnju noc na kampu, gotovo su sva svjetla bila ugasena. I mrak je zavladao. Samo ja nisam mogla da zaspim. Bila sam napaljena. I sada sam se kajala sto nisam ponijela svoj dildo. Mislila sam da mi nece trebati. U malom mom satoru, sam zamisljala da se jebem sa nekim zgodnim muskarcem. Bradavice su mi se skroz ukrutile. Imala sam lijepe i izrazenije sise. Svi momci u skoli su ludili zamnom. Ali misao iz glave da me tuca amidza Rale mi nije izlazila… Pokusavala sam da se na nesto drugo koncentrisem, ali sam u tom trenutku dok sam trljala prste o vrele usnice moje pice, nisam mogla zamisliti drugog muskarca.

U tom trenutu rajsferslus mog satora se lagano otkopcavao. Prepala sam se skroz. Bila sam gola, a nisam nikoga mogla ocekivati jer je vec ponoc davno prosla. Lampom u mene je uperio amidza. Nisam mogla da vjerujem. Ostala sam bez teksta. Htjela sam da vristim i da napravim scenu, ali on mi je rekao da sutim. Rekao je da me danima posmatra i da se sada pruzila prilika da me tuca. “Ostat ce nasa mala tajna” rekla sam ja. Jos uvijek zapanjena. On je bio u boksericama. Pocela sam mu dirati muda i medjunozje. Nisam vise razmisljala o posljedicama. Bila sam prenapaljena. On me je ljubio u vrat. Ugasili smo lambu. Bio je potpuni mrak. Izvadila sam njegov ukruti kurac i pocela navlaciti kozicu preko njega. Bio je veci od Adinog kurca. Bio je dlakav, debeo i velik. Pomalo i vlazan. Vjerovatno je na mene mislio satima i pomalo mu je vec sperma pocela teci.

Ja sam pila pilule pa se nisam bojala trudnoce. Sagela sam se i uzimala ga u usta. On je lagano dahcao. Nisam ga cak cijelog mogla da primim u usta, nego mozda manje od pola, toliko mu je bila velika kita.

Zamijenili smo se za poze. On je meni sada lizao picku. Bila je vlazna. Gurao mi je jezik u unutra a ja sam pazila da ne stenjem glasno da nas niko necuje.
Rekao mi je da legnem. To sam i uradila. Odmah sam ga poslusala. Zatim mi je govorio kako me odavno zeli tucati i da ce me sada izjebati kao sto niko to do sada nije uradio. Ugurao mi ga je brzo i nemilosrdno. Uzdahnula sam a on je je tucao sve brze i brze. Ulazio mi je cijeli kurac do kraja i osjetila sam kako njegova jaja udaraju ispod moje picke. Ozvanjao je zvuk tucanja. Lezao je na meni. Bio je tezak i jedva sam uzimala zraka. Nisam se mogla pomjeriti..

Rekao je da mora da svrsi. Jebao me je vec nekoliko minuta. I ja sam davno svrila. Bila sam toliko napaljena. Sagela sam se na koljena i spustila se prema njegovom kurcu. Drkala sam mu brzo. Onako kako je on to htio. Stavila sam ga u usta i ponovo dudlala, kada sam odjednom osjetila blagi mlaz sperme. Morala sam progutati. Zatim sam ga izvatila i dalje ga drkala i osjetila sam jos nekoliko mlazova koji su dopirali do mog lica. Bila sam umazana od sperme. Zatim smo uzeli jedan peskir i lagano se saprali u jezeru.

Sutradan smo se jos malo suncali i kupali. Amidza me i dalje zudno gledao, a ja sam mu se, kada to niko nije vidjeo, smjeskala.
Ovo je postala kratka afera. Jos smo se nekoliko puta tucali u sljedecih par godina, dok se ja nisam vjenacala za Adu.

Tastina provera
“Brazilka”