Cao ponovo

Nastavak mog letovanja je bio buran sa Miroslavom i Tamarom.
Nase igrice su se nastavljale svako vece ali sada sa namerom vise niko nije obracao paznju ko je gol, a ko obucen. Drugo vece posle celodevnog leskarenja na suncu usli smo u apartman istusirali se i seli da jedemo jedina razlika je sto smo sve troje bili goli sto zbog vrucine sto zbog toga sto nismo imali sta da krijemo.
Tamara je onako uz veceru komentarisala po nesto o sexu i kao hoce da pusti Miroslava samo sa mnom da uziva u mojoj mladosti ona ce da gleda tv ali jedini uslov je da me Miroslav jebe u dnevnoj sobi da ona moze da gleda.
Miroslav je samo klimnuo glavom.
Kada smo raspremili sudje i ja uspavala malenog sisla sam u dnevnu sobu
ne mogu da kazem da nisam jedva cekala.
Tamara je lezala i gledala tv a Miroslav je bio u fotelji gol i pomalo je dremao Tamara mi je samo klimnula glavom znala sam sta to znaci prisla sam fotelji i kleknula na pod i ugurala se u njegovo blago razmaknuto medjunozje polako sam ga uzela u usta onako mlitavog opustenog to mi je bilo prvi put da imam opusten kurac u ustima. Sa svim mojim jebacima pre uglavnom im je bio tvrd pre nego sto se skinu.
jako mi se svideo taj osecaj rastuceg kurca u mojim ustima miroslav me je milovao po glavi dok sam ja pokusavala da ga obradim sto bolje znam.
Ustala sam i zakoracila ga na fotelji u jednom potezu sam ga stavila na ulaz moje picke i sela do kraja na njega. Pocela sam da se nabijam na njegov kurac dok mi je on lizao i grizao bradavice cas jednu cas drugu.
sada sam se okrenula i opet sela na njega ali sam imala bolji pogled na Tamaru koja je cas gledala u tv cas u nas
i lagano je masirala jednom rukom svoju picku ja sam se i dalje nabijala na njegov kurac a on me je drzao za sise odjednom se samo zatresao i napunio me ostala sam da sedim dok se njegov kurac smanjivao i sedela sam dok nije ispao iz mene, on me podigao i seo u fotelju prebacivsi mi noge preko stranica i zaronio sa svojim jezikom u moje medjunozje iz kojeg je cureo mix mojih sokova i njegove sperme opste se nije obazirao na to, sve vise je gurao jezik u moju pickicu. pocela sam da se tresem u grcu i pokusavala da ga odgurnem od mene ali se on nije obazirao na to nastavio je da me lize sto me jo dovelo da valova orgazama. nikada nisam dozivela tako nesto
Miroslav je legao ne krevet a Tamara mu je zakoracila glavu i pocela da nabija svoju picku na usta koju je on halapljivo grizao i lizao ja sam sela i uzela njegov opet mlitavi kurac u usta sisala ga navlacila nije bio veci od 7-8 cm celi mi je stajao u ustima i onda je opet poceo polako da se budi i dalje sam ga sisala, a tamara je i dalje nabijala svoju picku na njegova usta i jezik ja sam zakoracila njegovu kitu koja je bila onako ne vise tvrda ali dovoljno cvrsta da moja vlazna pickica sedne na njega.Pocela sam da se uvijam u ritmu Tamarinog nabijanja na njegova usta i mojim rukama sam je uhvatila za sise i pocela da joj ljubim vrat i ramena ona je samo zabacila glavu i ljuljnula mi jezik u usta.
Nastavili smo tako da se jebemo samo sto se Tamara okrenula prema meni sada je njemu nabila guzu na usta a sa mnom se ljubila i vatala me po mojim malim sisama i ja nju po njenim Miroslav je samo mumlao ispod svoje drage, Tamara mi je samo pokazala ocima da se zamenimo, ja sam sisla sa kurca ona ge je zajahala i pocela da ga udara vicuci na njega kako ga nije sramota sa tako mlitavim da jebe tako mladu devojku ja sam se iznenadila njenom rekacijom na sta mi je ona pokazala da ja sednme gde je ona bila, sto sam ja i uradila on mi je odmah uterao jezik u picu iz koje je bukvalno curelo, a Tamara ga je i dalje ponekad udarala a na svaki njen udarac on bi me ujeo za klit ili usnu ali se nisam obazirala, onda je Tamara ustala i rekla e tako sad je jebi on se izvukao ispod mene okrenuo me prema zidu ja sam klecala naslonjena na zid rukama on me uzeo odozada opet je bio onaj stari Miroslavov kurac tvrd i debeo o tako me je jako nabijao da sam svrsila za min jednom pa jos jednom samo sam pala na krevet a on me i dalje drzao za kukove i nabijao i napokon je poceo da se trese i da opet svrsava u moju picku onako razvaljenu.
Tamara mu je rekla bravo super si ali ako se opet ponovi da znas da cemo da te menjamo, ako ne budes imao stalno tvrd kurac uzecemo nekog mladjeg svedno ih je puna plaza…………….

Autor: Nenad

Letovanje
Tetka, rodica, mama i ja