Zovem se Maja i ovo je prica koju nisam smela da ispricam nikom, pa ni mojoj najboljoj drugarici. Znate kako cim zna jedna zna ceo grad, zato cu je podeliti sa svima,jer ovo naprosto moram da izbacim iz sebe. Volela bi da je moglo da bude drugacije ali…

Prosle godine sam upisala visu skolu u jednom gradu u Vojvodini, nije bitno koji,cisto da ne najebem slucajno. Skolica je onako prosecno dosadna ali mora nesto da se radi.Drustvo je bilo super, sa deckom sam raskinula posle dve ipo godine i to mi je bilo prilicno traumaticno. Skot me je dva meseca varao sa jednom malom nikakvom.
Ne razumem muskarce i kad imaju dobru ribu moraju da pojebu kad god im se ukaze prilika pa makarkakav olos to bio. Pravdao se kao non stop ga spopadala,nece vise nikad i slicne gluposti,ali sam bilaistrajna.

Volela sam skota i dan danas mi nije sve jedno.
Proslo je par meseci i za to vreme nisam bila sa muskarcem, nabacivali su mi se razni ali Marko je i dalje ostavljao gorak ukus kajanja i nemoci.Taman sam mislila da stvari ne mogu biti gore kad ono…

Keva i cale se rastali,cale ostao bez posla ja bez stipendije,ispiti poceli da se gomilaju,nervoza sve veca.

Dolazio je septembar nekako sam polozila 4 ali falila mi je matematika, moja boljka jos iz osnovne skole.Morala sam da upisem godinu inace letim iz skole(padam sa budzeta) i vracam se kod caleta sto nikako nisam htela (taj deo je za neku drugu pricu).

Profa je bio prilicno mator cula sam da voli studentkinje i da je imao afere sa njima tako da sam se skockala najbolje sto sam mogla.Nisam mislila nista da imam sa njim nego cisto da izmuvam na
osmeh i solidan dekolte,kako sam i inace dobijala potpise kod nekih.
Na matematiku nisam nikako isla tako da nisam znala ni kako covek izgleda objasnili su mi da je mator nosi naocare uvek u mantilu i rekli kako se zove.
Raskopcala sam jedno dugme vise i pokucala na vrata kabineta.

Unutra me je zateklo iznenadjenje profa je bio ocaj.
Jedno 50 god suv celav(ma i da je mladji ne bih nego nekako nisam se nadala bas ovakvom („prizoru“), ogromna dioptrija, ma uzas pomislih pa ovaj ni ne vidi dobro dzabe sam se picnula,nece ni primetiti. Odmeriome je dobro i rekao da sednem pored dok on pogleda moj rad.

Dok sam sedela primetila sam kako me prosto upija sa strane dok kao satro pregleda rad osetila sam nekakvu cudnu uznemirenost.

Koleginice ovo je prilicno slabo….
Pa profesore trudila sam se koliko sam mogla, znate matematika mi nije jaca strana krenula sam oprobano sladunjavim tonom

hmm…
promumlao je i gledao me ispod naocara

Ako moze sestica da nepadnem godinu zbog ovog..
Ma mozete vi bolje… mogu ali imala sam raznih problema i.. (videla sam da je sve vec gotovo matorog ocigledno boli dupe)
Ja sad imam katedru uzeo je olovku i poceo da pise..
Ovo je moja adresa dodjite danas popodne pa cu jos jednom pogledati vas rad.
Ustao je i poceo da pakuje svoju aktn tasnu.
Bila sam zatecena uzela sam zbunjeno pair i izasla napolje.

Celo poslepodne sam se premisljala da li da odem.
Mnogo toga je zavisilo od mog upisa u 2 godinu.
Jebote pa ja nisam drolja, a i on je uzasno mator nikakav. Pri samoj pomisli na padanje godine i sve sto me ceka „posle toga“…

Ma pomislih Mator si ti cica nemoze tebi da se digne ni sa dizalicom, odradio si ti svoje nego hoce da pari oci jos malo pa ajde nek da sesticu i nek se nosi ukurac,(tesila sam samu sebe).

Zgrada je bila stara i pomalo prljava pozvonila sam niko nije otvarao jos jedanput i taman kaad sam htela da se vratim otvorio je on.

Oh to ste vi udjite…

Onako bez mantila izgledao mi je jos gori.Bio je u kariranoj kosulji i somotskim pantalonama, Malo je podsecao na Vudi Alena samo gore.
Sedi oces neko pice ?
Ma da ovaj ce jos da me i muva(gadilo mi se od same pomisli na tako nesto).
Ne strasno zurim treba da idem do drugarice… krenula sam da se vadim.(zbunila sam se na trenutak).

Ma pusti ti sad to valjda ti je vaznija druga godina idem po tvoj raad.Otisao je u drugu sobu.

Osecala sam neverovarnu nervozu u stomaku, i tek kao da sam tada shvatila sta radim.(mator je ali je mogao da bude neki manijak,ptkud znamima raznnih likova), uhvatio me je napad panike i pozurila sam ka izlaznim vratima ali sam se bukvalno sudarila sa njim dok se vracao iz susedne sobe.

Koleginice bas ste nestrpljivi podjite zamnom , uhvatio me je za ruku i odveo do kauca na kome sam malo pre sedela i seo kraj mene.
Bila sam kao u transu prosto nisam znala sta da radim da zbrisem tek tako…
Primakao mi se prilicno blizu i kao krenuo da komentarise rad njegov glas mi je nejasno odzvanjao u usima nisam uopste kapirala sta mi prica neki diferencijali otkud znam.Iznenada njegovo koleno (kao slucajno) dodirnu moje,instinktivno sam se pomerila malo sa strane.

Koleginice pa cemu nervoza i krenuo je rukom da me dodirne po butini. Scepala sam da za ruku.
Sta to radis Matori pobesnela sam skroz …
Ajde mala ne pravi se blesava rad ti je jako los sa ovim padas gdinu, dosla si da popravis utisaki nemoj sad da mi tu seres znas. promennio je ton iznenada. Ucutala sam i pocrvenela skroz.
Iskoristio je momenat moje zbunjenosti i krenuo da me grli dok mi je drugom rukom dodirivao po kolenu.
Pocela sam da se opirem.Tad me grubo uvati za ruku i opali samar tako jak da mi je ceo minut zujalo u usima.
Slusaj droljice samnom se neces zajebavati mislis da mozes da me palis pa da odes kuci,a?
Imam veze na faksu i mozes nikad da ga ne zavrsis jel JASNO. Bila sam upasena i izgubljena dok sam se trgla osetila sam njegovu ruku medju mojim butinama.
Da vidimo sta imamo ovde, na silu je zavukao ruku u
moje gace. Brijes mikanu a ?
Bilo me je uzasno sramota i brzo sam mu istrgla ruku napolje.

Ajde skidaj se, sta cekas
SKIDAJ SE BRE viknuo je cini mi se da ga je mogao cuti komsiluk. kao u transu skinula sam majicu.
Kao nikada pre osetila sam strah i skoro sam se sledila. Poceo je da mi dira bretela a onda naglo strgao.. ostala sam golih grudi i sedela nekako postidjeno Lepe sisice imas. poceo je da mi gnjeci bradavice sve grublje. Lakse matori koji ti je kurac.
Sad ces da vidis, rekao je uhvatio me je za ruku i poceo da trlja o svoje pantalone.Osetila sam malu izbolcinu i poludignutu kitu ispod pantalona. Svidja ti se ovo a ? Volis kurac droljo mala
Ma da matori volim samo one sto moze dam im se digne
Ne zanam sta mi je trebalo ovo da kazem,htela sam da ga povredim iznerviram da odagnam svoju nemoc u tom trenutku. To ga je jos vise razbesnelo bukvalno je naskocio na mene i povalio me na kauc sireci mi noge.
Sad cu da te rasturim mamu ti jebem.
Krenuo je divljacki da me vata i zabio mi je svoj ogromni rapavi jezik u usta, borila sa se za vazduh i pokusavala da se otrgnem ali mi je on cvrsto fiksirao glavu i gurao ga sve jace cinimi se do krajnika, dok je drugom rukom poceo da mesi moju pickicu. Mutilo mi se u glavi osecala sam se skroz nemocno. Stegla sam misice dole ali mi je pica ipak pocela da vlazi, tako da su njegovi debeli dlakavi prsti bili skroz mokri(prsti su mu bili veliki i debeli,veci po obimu i duzini od vecine kita muskaraca sa kojima sam bila – nazalost).Pokrio mi je dlanom celu picu i malo zastao, svidja ti se ovo a ,(konacno je izvadio jezik iz mojih usta) Ne Ne seri sva si mokra dole. Raskopco ce slic i poceo da trlja …
…svoj polu ukruceni kurac izmedju mojih butina. nastavio je da me lize i balavi po grudima vratu i sve nize.osecala sam se prljavo od njegove pljuvacke, a onda mi je liznu picku

mmmmmmmmmm tako je dobra mumlao je njegov ostar jezik probijao je usmine koliko god da sam ih stzala .
Sramota me je da to priznam ali pocela sam strasno da vlazim. Matori perverznjak je to osetio i poceo je da sve brze i jace da lize, mrzela sam sebe sto cu svrsiti pod njegovim jezikom. Blila sam blizu vrhinca karlica je pocela da mi se izdize kad je iznenada prestao. Krenula sam instinktivno sama da poturim ruku i da zavrsim ali me je uhvatio za ruku a drugom
rasirio noge i sprecavao me da ih sastavim , znao je sta radi. Sacekao je par trenutaka a onda mi stavio ruku oko svog kurca. Drkaj ga malo
Krenula sam da mu lagano drkam njegov polu dignuti ud, ali nije vredelo .Tada je ljutito ustao uhvatio me za kosu i pokusao da mi stavi usta.Tada sam ga videla iz blizine, bio je relativno mali strasno zilav i podeblji.Stisnula sam zube odlucno.
Jos jedan samar jaci od onog prethodnog,za trenutak sam mislila da cu se onesvestiti.
Iskoristio je momenat i strpao mi ga je celog.
Osetila sam ovratan miris verovatno neopranog kurca ili je to mozda bilo zatosto je dosta mator ko zna…
poceoje silovito da mi ga nabija i postao mi je sve kruci

Tako kurvice vidis kako mozes
svidja ti se jel da…
Nabijao me je jedno minut bocela je da me boli vilica
Kad ga je izvadio i krenuo da mi stavi u picu. Nije bilo tesko posto sam bila jako navlazila krenuo je silovito da ga nabija Nemoj bez kondoma vrisnula sam (svesna da nemam izlaza) Nebrini nista sredicemo to posle. Krenuo je sve brze i brze proslo je oko dva minuta i bila sam blizu vrhunca kad mu je iznenada splasnuo.To ga je strasno iznerviralo.
Ali je nastavio .

Pricaj mi nesto prljavo droljice
Reci „Jebi me tatice“
Nisam mogla da poverujem.
RECI derao se.Reci „Tako me dobro jebes tatice“
Kita mu se malo ukrutila valjda od besa..
Prihvatila sam igru u zelji da sto pre zavrsi..

Tako jebi me TATICE mmmmm tako si dobar prihvatila sam
to ga je popalilo neverovatno. Kita mu je u trenutku bila kao kamen prosto nisam mogla da poverujem. Bukvalno je odjednom ocvrsnuo u mojoj utrobi.

Krenuo je divljacki da me tuca a ja sam pocela sve vise da uzivam . Ne znam zasto fizicki mi je bio skroz odvratan i nikako nisam zelela da se jebem sa njim ali tog trenutka kao da je bio jedini muskarac na svetu.

Miris njegovog znoja mi je mutio svest i sve spremnije sam docekivala nalete njegovog kurca.
Imala sa par dobrih jebaca ali matori mi je prosto cepao utrobu , stezala sam ga butinama grebala noktima po njegovim maljavim ledjima, ujedala zubima dok mi se on divljacki nabijao i cupao me za kosu. Sve brze i jace.Strasno me je bolelo i nikad se nisam toliko uzbudila

Jebi me tatice tako
jebi me tatice pocela sa da ponavljam kao u transu
a on je sibao sve brze …..

iznenada vreli mlazevi poceli su da ispunjavaju moju utrobu.Osetila sam njegove mlazeve kako strcaju u meni i pocela sam i sam da svrsavam.

Bio je to najbolji orgazam koji sa iskusila(nazalost)
za trenutak mi se pomracilo prosto mi je zujalo u usima nekoliko sekundi uopste nisam cula njegovo divjacko stenjanje.

Brzo ga je izvadio i poceo da mi lize picku koja je bila puna sperme. lizao je tako dok sam ja nepomicno lezala i zurila u pafon, Polako sam postajala sve svesnija stvari oko mene. Tek tada sam primetila ogromni prtret starije zene na zidu koja me je posmatrala gotovo pretece.Pocelo je da me boli pa dam ga odgurnula, podigao je glavu sav musav od sperme i mojih sokova i krenuo da me poljubi .
Odgurnula sam ga brzo krenula da se oblacim.
Bilo me je uzasno sramota i zelela sam da izadjem sto pre

Ne brini mala bice sve u redu.
Uzmi koverat sa stocica
Pogledala sam dole i ugledala plavi koverat koji ranije nisam ni primetila.Nisam znala u cemu je stvar,ali sam ga zgrabila i krenula napolje.U hodniku sam pogledala.
Pisalo je apoteka ti je na sredini ulice desno,stajalo je 1200 dinara i naziv sredstva za nahnadnu kontracepciju

P.S nemoj da se zajebavas sa mnom i sve ce biti u redu. Ko zna koliko je skotina njih odradio bila sam jos jedna u nizu.

Nebo se jako naoblacilo pocela je sitna kisa koja se mesala sa mojim suzama i razmazivala mi maskaru.Nikada se u zivotu nisam osecala tako iskoristeno i prljavo…

Sad sam u drugoj godini, dobila sam 8 iz matematike
Stidim se zbog toga ali nism imala izbora.

Sad znate zasto je ovo „moja tajna“ i zasto nisam smela da je ispricam ni najbljoj drugarici. Nisam drolja i svi u kraju me znaju kao finu devojku. Ovo sam naprosto morala da izbacim iz sebe. Vec mi je malo lakse.

Za sve one napaljene koji ce da me pljuju i predlazu
svasta TERAJTE SE U KURAC eto !

Ujna i seka
Prvi put na maturskoj veceri