Cao ja sam Marko. Imam dve sestre Ivana 21 i Sandra 18 ja imam 16g.
Moje sestre su organizovale docek nove godine kod nas u kuci.Dok su roditelji otisl na docek kod tetke u susedni grad. Na doceu je bio Ivanin decko i njegov rodak. Ivana je vec bila tri godine s tim momkom poceli su se druziti kad sam ja imao 13. I naravno ja u to vreme nisam potpuno ni razumeo to imanje decka sta bi to sve trebalo da znaci….
No sad s 16 g malo sam bolje razumeo.
Dakle ovde bih vam opisao Sandrin i Darkov (rodak Ivaninog decka) docek doticne nove godine. Sandra je curica s dugom plavom kosom plavim ocima , visine nekih 165. Male zaobljene sise nezne grade.
Darko 23 g crna malo duza kovrdava kosa s malom bradom i brkovima. Nekako pederska bradica. Mrsaviji visina 180.
Dok mislim da za ovu pricu Ivana i njen decko nisu toliko vazni.
Dakle cekali smo novu 2006 g sve je teklo prema planu zaboravih da su momci imali nekakva odela sve s kravatama a Ivana i Sandra minice. Sandra je gore obukla neku podebelu zimsku crnu majicu koja se uklapala s njenim crnim minicem i crnim helankama.
Momci su doneli pivo cak i rakiju ,votku i tako malo po malo se pilo i caskalo. Ivana i njen momak pili su sve a i Darko Dok se Sandra ustrucavala od zestokih pica. No nagovorili su je da popije malo piva . Kako je vece odmicalo to malo bilo je i malo vise. U jednom casu sam uhvatio Darka da sipa u casu s pivom votku ja sam dolazio po sok. Najpre sam mislio da je to njegovo pivo ali sam slucajno video da je tu casu dao Sandri. Vrlo brzo Sandra je bila pijana ko torba.
Zacrvenila se ko paprika. posto joj je bilo vruce skinuka je onu debelu majicu. i ostala u jednoj crnoj tankoj majici bez rukava s tankim naramenicama. Cak je imala i mali v prorez. Tako da su se mogla vidjeti mala linija izmedu njenih uspravnih i nabreklih sisa. S vremenom sam primetio da je Darko sve vise zagledan u Sandru sto mi je skrenulo paznju. Bilo je nekih 11 30 a I momci zakljucili da je vruce skinuli su kravate raskopcali kosulje do pola ,zavrnuli malo rukave. U nekom momentu Sandra se pozalila da je jis vruce i da ide da obuce nesto lakse. Vratila se u plavim biciklistickim bez helanki dok je gore zadrzala onu crnu majicu.
Stigla je nova godina pocelo je cestitanje ja sam malo pre njih reagovao i kao sretna svima nova godina i odoh po jos soka u kuhinju. Bacio sam pogled iz kuhinje oni su cestitali jedni drugima tj Ivana i njen momak su se uhvatili u zagrljaj i poceli ljubiti a Darko je cestitao Sandri poljubio ju je najpre u levi pa u desni obraz a onda na moje iznenadenje u usta. ali samo kao u obraz cmok. Sandra nije reagovala pa je Darko to iskoristio i ponovo je poljubio u usta ali sada s jasnom namerom da je zvali. I potrajalo je to nekih 5 sekundi . Tada je Sandra reagovala i izmakla se Darko samo rece sretna ti nova godina Sandra.
Zatim smo svi seli ja u fotelju a Ivana i njen momak na dvosed tako da je za Sandru i Darka ostao trosed. Ugasismo svetlo i gledao se neki film.
Pocelo je malo komesanje po dvosedima i trosedima . Darko tiho a slobodno lezi preko celog troseda ja cu sesti u ugao. I tako je Sandra uradila. Ali bio trosed mal pa je njeno jastuce doslo na Darkove noge a Sandrina glava fakticki na Darkov kurac samo ih je jastuce delilo. Negde oko 00 45 Ivana i njen momak ustadose i tiho ono Darko Sandra mali laku noc idemo mi spavati. Jer su prema ranijem planu njih dvojica trebali prenociti kod nas.
Kad su otisli bacim pogled Ono uz pomoc svetla od tv vidim da Sandra lezi na boku i da je Darkova desna ruka na njenoj glavi i mazi je a leva na njenim ledima. Takoder polako klizi gore dole po ledima.
Sto me je iznenadilo jer znam da Sandra do tad nije imala neki prisni odnos s muskim svetom. Uvek je nekako bila puna sebe u svom svetu.
No Darko je nastavljao u neki cas rece Sandra jel pratis film Sandra ssaaanndraaa tiho jeponavljao. Zatim Marko jesi budan nisam mu odgovorio. marko marko MARKOmalo je jace podviknuo a svi spavate a dobar je film.
Postepeno sam cuo kako se cuje ruka pa ruke kao da klize preko odece. Otvorio sam oci i opet uz pomoc tva vidim da je sada Sandra na ledima lezi po njenom disanju moglo se reci da spava duboko. Vidim da je Darkova desna ruka na njenoj glavi mazi je ali leva na moje zaprepascenje nalazi se na njenim sisama. Polako je prelazila s jedne sise na drugu. Prsti leve ruke klizili su lagano preko njenih golih grudi na gore po vratu a zatim se zaustavili na Sandrinom licu. Darko se polako nagne i poce da ljubi sandru po usnama i da ih lize jezikom. Malo bi je liznuo pa podigne svoju glavu kao da gleda dali spava .
Pa je ponovo lizne vidim da njegova ruka ponovo klizi na dole ka Sandrinim sisama. Dolazi do njih prelazi lagano po njima. mazi ih gotovo neosetno. I vec u cas njegovi prsti se uvlace jedan po jedan polako i necujno u Sandrinu majicu tako da je srednji prst usao prvi i zavukao se tacno izmedu sisa. Ulazi sve dublje a za njim i preostala cetiri prsta leve ruke. Sise moje sestre sada su u ruci nekog tamo Darka. Tu osecam da mi se kurac ukrucuje postaje i meni toplo. Posle par sekundi vidim da je ta opaka Darkova ruka izasla van iz Saandrine majice i nastavlja put na dole preko njenog stomaka. Pomislih pa nece valjda on tu sad preda mnom. I dok sam ja razmisljao ruka polako ulazi ispod biciklistickih. Ponovo se nagnuo nad moju sestru i poceo da je ljubi i lize po usnama. dok je ruka lagano ulazila u njeno medunozje poput neke male hobotnice s pet krakova.
Ruka je bila u gacama ali ne dovoljno duboko pa je Darkov jezik krenuo na dole lizuci Sandrin vrat i grudi krecuci se ka njenim sisama. Stigavsi do sisa pritekla mu je u pomoc desna ruka kojom lagano povuce majicu na dole te jezikom dohvati Sandrinu bradavicu.
Lizao je nekih mozda minut a ruka je mirno stajala u Sandrinom medunozju. Dok se meni na tu pomisao kurac potpuno ukrutio i morao sam ga izdrkati. poceo sam se kao buditi i cujem Darka kako se naslanja na trosed i pomicanje majice tj vratio je na brzinu sve u normalu. Ja se kao probudih Darko klinac ti si malo zaspo ja a da da malo gdje su ostali
Darko ma spavaju samo ja i Sandra pratimo film
Ja mmmmm uh moram u vc
Darko da da samo idi
otiso sam do vc-a ne paleci svetlo izdrkao sam ko lud. Kad sam krenuo van setim se da bi bilo dobro da tiho izadem i prisunjam se do boravka posto su sva svetla ugasena.
Provirih nisam mogao nista videti posto su oboje bili na trosedu cujem
Darko saandra sssaaaannnnndra tiho ce on spavasss mmmm
jebbbat cuu tee malaaa.
UH kurac mi se ponovo digo.
vratih se u vc i ni sam neznam zasto odlucih da kao odem na spavanje. Samo sam dosao do vrata dnevnog boravka i ono e ljudi idem i ja na spavanje.
Darko e laku noc klinac i sretna ti nova godina!
ja i tebi
Darko a bit ce hvala
O tso sam u sobu i posle par minuta se opet lagano s nadignutim kurcem vratio do dnevnog.
Stojim na vratima cujem samo mljackanje ljubljenje tj ono mljac mljac mljac pogledam ne vidim nista zbog troseda.
Zatim cujem neko ustaje samo sam se povuko do moje sobe.
Smojih vrata vidim da se upalilo svetlo u dnevnom.
Nisam imao hrabrosti da ponovo dodem do vrata tako da sam pobego u sobu.
Razmisljajuci o svemu videnom sam i zaspao.
Sutra dan sve je bilo normalno kao da se nista nije desilo ustali smo svi, i vidim svi se ponasaju uobicajeno.

Autor: Marko

Sa profom
Mama