Žena brata od tetke moga starog.Tad je imala nekih 40 godina.Muž je bio dosta stariji od nje,nekih 15 godina.Vozio je autobus i često je bio na putu.Došli su sa sela u grad.Ona je imala tipični seoski duh.Nerjetko su dolazili kod nas jer smo bili relativno blizo.Družio sam se sa njihovim sinovima.
Čuo sam iz priča da je bježala od kuće više puta dok su bili na selu,zbog svekrve. Skoro uvjek sam je viđao u suknjama malo iznad koljena.Dobro ih je nosila.Počeo sam gadno da se ložim jer nije baš birala poze pri sjedenju koje će totalno otkloniti misteriju njezinog međunožja.

Ona je krupna žena ali ne debela.Noge joj pod suknjom izgledaju više nego dobro,malo su jače ali lože!Kukovi krupniji,na granici dozvoljenog(ima mnogo gorih u njezinim godinama),izvalači ih njena visina.Sise fino oblikovane,srednje veličine.Kad se smije jednostavno titraju prijeteći da se rastoče.Guz nisam mogao ocjeniti pod suknjom ali u svakom slučaju malo veći.Kosa smeđa,mini val.

Tipična frizura seoske gospođe.Usne pune,ubile se za kurca! Sve češće sam počeo da drkam na nju.U par navrata sam vidio njezine gaćice ali ne baš sasvim dobro kao i sise dok je radila razne poslove u kući saginjući se.O dupetu da se ne priča.Često sam viđao to pozamašno dupe dok se guzila po kući u raznim situacijama.

Jedne prilike sam ostao sam u kući,ljeto,napolju ludnica,velike vrućine.Bio sam u šortsu i atlet majici.Gledao sam neki pornić i lagano drkao. Nije imala običaja da kuca kad ulazi.Neko je počeo da otvara vrata dnevnog boravaka,brzo sam ga uvukao u šorts sav preplašen i ugasio tv.

Bila je to ona.Pitala je imali ikog kod kuće kroz smješak dok sam ja još drhtao od prepada.Rekao sam da su moji otišli u grad uzimati neke stvari i ponudio je da sjedne. Očigledno je došla da se izjada.Nešto je mučilo.

Neko ju je iznervirao,bila je isfrustrirana. Pričali smo o internim temama,bez veze.Sjedila je na suprot mene i po običaju nije prezala od poze,noge su joj bile malo raširene.Napalio sam se kao nikad.Sve češče sam gledao ka mračnom međunožju.Kurac se vidno oslikao na šortsu.Mislim da je primjetila o čemu se radi.

Odlučio sam da krenem u akciju.Pitala me je šta sam radio a ja kao iz topa odgovrio da sam gledao pornić i da me je mnogo trznula kad je ušla ali kad sam vidio da je ona odahnu sam.Nasmijala se i rekla:a da,vi gledate porniće,volim ih nekad pogledati.

Mogao si nastviti sa gledanjem taman da prekratim vrijme dok tvoji ne dođu.Rekao sam:da,ali muškarcu je kazna da gleda pornić a da ne drka.Zadajem jak udarac:nadam se da ćeš pozitivno shvatiti ovo što ću ti reči,jednostavno moram:dosta sam puta drkao na tebe zamišljajući te u raznim pozama i na razni mjestima(kurac mi je pulsirao u tom trenutku,bilo je vidno).

Gledao sam joj facu i cjenio situaciju.Smješkala se kurvanjski.Osjetio sam prolaz.Izvadih kurac pred njom i počeh drkati.Rekao sam:ako želiš pokazaću ti koliko sam naložn na tebe,svršiću za 5min.Bila je vidno iznenađena.Lagano sam prilazio dok je još bila u šoku,stao iznad nje,kurcem u neposrednoj blizini njenih sočnih usta.Izmicala je glavu sa preplašenim izrazom lica,ali sam bio uporan.

Kada se skroz nagela na kauč i nije više imala kud stavila ga je u usta i počela gutati.Osjetio sam da ću svršiti,izvadio sam ga iz usta i počeo je skidati.Lagano je skidajući primjetio sam da nije ni blizu onaga što je bilo upakovano odjećom.

Sve sam manje napaljen na tijelo a sve više na činjenicu da ću jebavati ženu srednjih godina.Kukovi su joj previše široki,guz rastočen,noge od koljena ka pičiću mnogo široke.Jedina svijetla tačka su joj bile izizetno dobre sise.Bijele kao snijeg,mekane i nježne,dobro oblikovane a titraju kao želatin.Odmah sam razmišljao kako da joj ga ubacim bez predigre jer me tijelom nije ložila.

Misionarski položaj je bio idealan za ovu priliku.Navalio sam se na nju i počeo trpati u ogromnu pičkurinu čiju su okolinu krasile izuzetno održavane stidne dlačice.Jebavao sam je sve jače jer nisam osjetio da ću ubrzo svršiti.Počela je da stenje kad sam povećao brzinu do maksimuma,sike su se razletile na sve strane,to me ja napalilo.

Osjetio sam kao se sperma približava glaviću.Izvadio sam ga i počeo da je lupkam kurcem po pici.zatim je sjela na mene i počela da se nabija,bila je sve vlažnija,pica je progutala moj nabrekli kurac.Oblizuje se jezikom i stenje,to me pali.Pokušavam da mislim na nešto drugo kako bih još malo zadržao spermu i dobro nabio pritisak za svršavanje po njenoj sad veće znojnoj faci.Vratili smo se opet u misionarsku pozu.

Dobro sam je razvaljivao iako joj je pica bila ogromna.Izvadio sam ga i počeo je jebavati u sise.Moja kurčina nikad nije bila među mekanijim sisurinama!Jebavao sam je u sike nekih 5min a onda sam lavinu sperme počeo da istresam u njeno grlo,na lice i sise.Više nije bila isfrustrirana.

Vrtio joj se osmjeh na lice.Obrisala se i obukla.Zajedno smo dočekali moje. Poslije sam je jebavao još 4 puta i više nisam mogao jer kao što sam rekao na njezino tijelo se nisam puno ložio kad sam vidio kakvo je,a žestoko napaljivanje što jebem baš nju,me je prošlo.Od ova 4 put najbolje mi je bilo kod nje u kući dok je muž spavao i nije bio svjestan da mu razbijam ženu u hodniku na zamrzivaču.To je bio veliki izazov,svršio sam za 5min.

Seks sa Jasminom
Na plazi sa neznancem