Da li je moguce se zaljubiti na prvi pogled? Uvek sam se pitao na to jer se meni to nikada nije deslo,sve do sada? Sve se to desilo pre par godina tacnije 8.3.2003. To je se desilo ovako: Jednom prilikom oko pola noci neko me cimnu na moj mobilni telefon,pogledao sam u telefon i video nepoznati broj telefona,ali nisam mnogo mario na taj broj.

Kad sam se pobudio pogledao propustene brojeve video sam taj broj ponovo. Poslao sam poruku da vidim da li je greska. Posle nekog vremena dobio sam poruku,da je greska,odmah sam poslao jos jednu poruku koja je glasila covek moze jednom da pogresi,ali vise puta nepostoji mogucnost da pogresi vec ima nameru.

Posle nekog kraceg vremena poslala mi je poruku da se mozemo upoznati ako zelim. Pristao sam na tu mogucnost,i poceli smo se dopisivati. Tako je potrajalo sve do 8.3.2003. godine. Tog dana sam posao sa drugarom u N.Sad kod jedne moje drugarice na rodjendan.

Dosli smo do glavne autobuske stanice i sa prijateljem sam se posvadjao oko poklona i oko drugarice.Toliko sam bio nervozan da mi se nije vise islo na taj prokleti rodjendan,ali nije mi se islo ni kuci.Posle kraceg vremena razmisljao sam da odem kod moje nove prijateljice,poslao sam poruku da li prima slepog putnika ona je ogovorila da prima.

Onda me je ona pozvala i pita da li sam ozbiljan rekao sam da jesam da upravo kupujem kartu za Bujanovac.Upocetku mi nije verovala,kada sam dosao na salter paralerno sa prijateljum posalo trezio sam kartu za Bujanovac dok je on trazio za Novi Sad.Prijatelj me je uputao da li sam normalan ja sam rekao da nisam.

Usao sam u autobus i poceo da razmisaljam kako li izleda nado sam na nije ruzna i razmisljao sam kao ce me primi,na mnoga pitanja nisam imao ogovor,ali nema veze odgovor ce stici kad je budem upoznao.

Proslo je 8 sati puta i stigao sam u Bujanovac,cekao sam da doje i razmisljao valjda me nece zenuti gde cu ja spavati jer nema vise autobuse privi je tek u 7 sati ujutru.Posle nekog kraceg vremena ona je dosla kada sam je video nisam mogao da verujem da tako lepo izgleda,u tom trenutku kurac mi se nadigao hteo je da eksplodira pokusavao sam se nekako da se suzdrzim,ali nisam znao kao,jer je predivno izgledala,a tek njen miris prosto sam poludeo sto je jos gore zaljubio sam se po prvi put u zivotu.

Krenuo sam njom kod nje u stan u centru bujanovaca.Kada smo dosli bila ja samo njena setra sa zetom i malom cerkom.Mi sno odmah krenuli u njenu sobu da se bolje upoznamo nisam vero9vao da ce mo biti sami u njenoj sobi,ali je tako bilo. Ja sam sedeo u njenoj omiljenoj fotelji i razmisaljao kako da joj se priblizim.

Dok smo se upoznavali video sam u njenim ocima da zeli da se kresemo.Samo je cekala da pravi trenutak. U jedno trenutku sam ustao da se navodnom protegnem i poceo daj pricam kako je lepa privlacna i da bisam skoro video tako lepu devojku.Priso sam i seo poredm nje i dalje davao komplimente posle kraceg vremena poljubilame je i srusila me je bio sam u njenim vlasti poceli smo zestoko da se ljubimo i da se svlacima,moj kurac je toliko bio nabrekao da je hteo da eksplodira.

Polako sam ruku zavlaci u njene pantalone i oseti sam vlaznu pickicu koja je zelela moj kurac i dobro jebanje.Kako sam poceo da zavlacim ruku u njenu picku ona je poludela i izvadila mi je kurac.

Pocela me je da me ljubi sve nize i nize sve dok mi nije stavila kurac usta,lagano mi je ljubila kurac i stavljala ga u kurac,u tom trenutku sam pomislio kako dobro pusi.Dok mi je pusila kurac ona mi ja sam je svlacio dok nije ostala gola,onda je ona skocila na mene i natakarila se na kurac moj .Skakala mi je po kurcu dako dobro video sam da ce skoro da svrsi da se toliko napalila.

Okrenuo sam i krenuo sam da je jebem u dupe sve dok nesvrsim,jebao sam je svom mojo snagom sve dok nesvrsim.Kada sa svrsio svrsio sam joj u dupe sperma je izlazila iz njenog cmara,ali nism prestao da je jebem jos nekih pet minuta. I tako sam imao se zaljubio i imao dobar seks na vidjenje i nikada taj seks nisam zaboravio

Na plazi sa neznancem
Novogodisnja Zurka