Imao sam 14 godina kada se to desilo. Imao sam prijateljicu koja se zvala Ana i koja je dolazila kod mene u kucu kako bismo se igrali i zajedno ucili.
Tog dana rekao sam bratu da mi kupi par kondoma jer mi stize neka super djevojka. Ana je dosla oko 3 sata. Vadila je knjige iz torbe i spremala se za nase ucenje. Nosila je suknju i jednu sexy kratku majicu. Nije imala nesto posebno velike sise ali je imala najbolji guz u razredu. Prvo smo poceli uciti Geografiju pa onda Historiju i tako dalje. Kada je trebala krenuti kuci,ustala je i poljubila me u obraz a meni je kita bila sve veca i veca. Zgrabio sam je i poceo ljubiti njene usne i nastavio lizati obraz. Ona me je odgurnula i pitala me sta to radim. Rekao sam da me onda pali vec od 5 razreda i da hocu da je karam. Ona se zacrvnila i krenula prema vratima moje kuce. Ja sam potrcao za njom,uhvatio je i bacio na krevet. Uzdisala je na krevetu i pomalo se neckala. Ali kada sam izvadio svoju kitu,koja je bila prilicno velika za moje godine,zasutjela je i ja sam joj je ugurao u usta. Posto nikad ona ovo nije radila pusila ga je divljacki. Skinula je majicu i napokon sam joj vidio sise. Poceo sam joj lizati bradavice i krenuo sam ka pici. Skinula je suknju i njene tange. Vidio sam slatku picu koja je bila nebrijana. Poceo sam je lizati a ona je samo uzdisala. Ubacio sam svoju kurcinu u nju i divljacki je jebao. . . . . . . .
Kasnije sam se sjetio da sam zaboravio staviti kondom. . . . . . .

Eto sam imam dvoje djece i radim kao cistac. Anini roditelji su mi rekli da se moram udati za nju ili sam mrtav. Sad mi je 30 godina a Ana izgleda ko da joj je 80. Sise su se razvukle,vali joj par zuba. Jebiga. Ali barem sam se dobro jebao prije 16 godina. . .

U sestri do jaja 6
Dvije mame, dva sina