Branka i Mira bile su mnogo toga. Studentice četvrte godine ekonomije, hostese iste trgovačke firme, sustanarke, prijateljice i ljubavnice, a uz zajedničku garderobu imale su i zajedničkog dečka. Da je jedna crvenokosa, a druga plavokosa, povjerovao bi svatko tko nije vidio njihove venerine brežuljke obrasle gustim smeđim dlačicama. Upravo su ležale na širokom krevetu gole golcate, okrenute jedna prema drugoj s isprepletenim nogama.

Strastveno su se ljubile u usta, rumenim palucavim jezicima kao u dviju zmijica otrovnica. Desna Brankina ruka gladila je Mirinu picu, a Mirina lijeva ruka Brankinu oblu stražnjicu. Drugom rukom milovale su si međusobno dojke, gotovo jednake, pozamašne veličine i čvrstoće. To što im nisu bila zaključana ulazna vrata stana nije ih baš nimalo smetalo. Očekivale su gosta koji je trebao stići svakog trena i pridružiti im se u postelji. Cure su uživale u igri, ni ne sluteći kakva ih još uživancija očekuje tog subotnjeg poslijepodneva; za to se je pobrinuo njihov partner Darko, kršni plavokosi apsolvent medicine. Od kad mu je njegova stalna djevojka dopustila da joj konačno podere paučinu među nogama i od kad je prihvatila njegov zaručnički prsten sve manje su ga zanimala parenja u troje s dvjema prijateljicama. Da bi se što elegantnije izvukao iz njihovih pohotnih kandžica, ne ostavivši ih prikračene za dobar kurac, na ovu seksi seansu poveo je svog kolegu Igora, crnokosog nadrkanca koji bi u nedostatku boljeg pojebao i muhu u letu.

Dečki su se tiho ušuljali u otvoreni stan, svaki se na svoj način veseleći onome što će uskoro vidjeti i kušati. Igor je u svakom slučaju bio uzbuđeniji od Darka, jer mu je to bilo prvi put s tim dvjema mačkama, i još uz nazočnost drugog muškarca. No, nije se nimalo plašio, jedva je čekao da igra započne. Ono što je ugledao na krevetu u spavaćoj sobi kamo ga je prijatelj uveo, u hipu mu je povisilo temperaturu i oživilo malca u hlačama. Plavuša je jahala crvenokosu, tarući svoju pičku u njezinu nemilosrdno kao da ju želi uništiti za sva vremena. Obje su stenjale kao da galopiraju pod teškim jarmom i luđački mlatarale glavama. Mladići su se značajno pogledali, oblizujući se kao gladni tigrovi nad slasnim plijenom.

Po prešutnom dogovoru skinuli su sve sa sebe i bez poziva skočili svaki s jedne strane kreveta, pored djevojaka koje su se jebale. Ne pitajući za dopuštenje energično su ih razdvojili. Prije nego su one stigle shvatiti što se događa već je na svakoj bio oran jebač s klipčinom napetom do pupka.

– Hej, tko si ti? – strogo je upitala Mira, gledajući iznenađeno nepoznatog mužjaka koji ju je, sasvim nedvosmisleno, namjeravao pojebati.
– Igor, lijepa gospođice. Ja sam Igor. Darkov prijatelj – predstavio se dotični frajer, nestrpljivo prinoseći rukom svoj nabrekli pimpek prema vlažnoj dlakavici među plavušinim raširenim nogama. Gurnuo ga je spretno unutra, a ona ga je još spretnije, ili bolje rečeno sretnije, prihvatila.
– Ohohoo!! Pa ti nisi mačji kašalj, a ovo mi je zaista trebalo. Jebi me malecki, jebi! Pokaži mi što znaš! – poticala ga je i riječima i picinim mišićima.

– Jebat ću te kao nitko do sada, još ćeš me na kraju moliti da prestanem – obećao joj je Igor, rasturajući joj pičku svojim tvrdim kurcem koji je radio kao pomahnitao.
Za to vrijeme drugi par nije nimalo kaskao za njima. Darko je zdušno zabijao svoje veliko koplje u Brankinu macu, ne zaostajući po kvaliteti usluge za kolegom ni milimetar.
– Hoću i ja probati crnoga, zamijenimo se malo – zatražila je Branka koja je, gledajući usput kako novajlija obrađuje njezinu prijateljicu, dobila neopisivu želju za promjenom.
„Crni“ to nije prečuo, jer je promatrajući crvenokosu ispod sujebača i on poželio isto. Izvukao je alatku iz plavušine pičke, ne obazirući se na njezino negodovanje, a Darko mu je bez protesta rado ustupio mjesto, nemajući baš ništa protiv te promjene serve.

– Oh, kako si dobar! Odličan! – zadovoljno je samo trenutak kasnije uzdisala Branka, grčeći se od snažnog orgazma.
– Vještice, uvijek dobiješ najbolji dio kolača – prigovorila joj je Mira, zadovoljivši se dobrim starim Darkom.
– Šuti pizdo jedna! Ti si uvijek ta koja sve proba prva – nije joj ostala dužna prijateljica.

Dečki su rigali spermu u dvije vruće pičke, svršavajući luđe no ikad u životu. Soba samo što se nije zadimjela od mirisa oznojenih tijela i spolovila. Nakon zasluženog tajm-auta Darko se izjasnio da se definitivno povlači iz igre.
– Ja sad idem – rekao je – cure bile ste divne ove dvije godine koliko smo se družili, ali okrećem novu stranicu života i moram vam, jednostavno moram, reći zbogom.
– Nismo nimalo iznenađene – uglas su podrugljivo izgovorile lijepe jebežljivice.
– Znaš, nekako te ne možemo zamisliti kao obiteljskog čovjeka!
– Kada je svadba? Hoćemo li dobiti pozivnicu?
– Doći ćeš ti nama opet. Samo ne znamo hoćeš li nam više trebati! – zadirkivale su ga, gledajući pri tom Igorov obješeni kurac.

A novi jebač ležao je blaženo između njih dvije, požurujući starog jebača da što prije ode.
– Ne trebaju te više daso! Ti si ovdje odradio svoje. Hajde, nestani već jednom!
Darko se brzo izgubio iz stana, sretan što je sve tako dobro ispalo. Čestitao je sebi na ideji da svoju ulogu namjeni Igoru. Novoformirani trio nastavio je sa zabavom, zaboravivši ga isti tren. Djevojke su svojski prionule na oživljavanje onog čega su još bile željne; spustile su svoje zgodne glavice na Igorovu karu i stupile jezicima u akciju. Branka je obrađivala muda, a Mira pimpač.

Naravno, stalno su se izmjenjivale u radnji, a kada je tulipan opet procvao, po nepisanom pravilu Mira se prva nabila na njega. Branka je svojoj maci morala pronaći drugu uživanciju; nasadila ju je na Igorova usta. Njegov jezik nije odolio lizaljki zamamnog mirisa i okusa, sladio se je njome jednako slasno kao i žemljom koja je dolje u sebe gorljivo uvlačila i izvlačila njegovu uzavrelu kobasicu.

Kako su vjerne prijateljice uvijek sve pravedno popola dijelile tako su nakon nekog vremena, i ovdje zamijenile mjesta. Brankina pička bila je obilno zalivena Igorovom spermom, a po njegovim ustima Mirina je mačkica prolivala prvoklasan ljepljiv sok snažnog užitka.

– Meni je za danas dosta – izjavila je plavuša, očekujući i od ostalo dvoje isto priznanje.
– Pa, meni baš i nije – malo je lagao Igor da ne ispadne mlakonja.

– Bilo je dosta, ima još dana – podržala je crvenokosa prijateljicu, neprimjetno joj namignuvši.
Kada je mladić otišao, dogovorivši s djevojkama novi strastveni spoj, njih dvije su otišle u kupaonicu. Mlaz tuša slijevao se je poput kiše po njihovim nagim tijelima. Sapunale su jedna drugu gelom za tuširanje, temeljito i bez žurbe. Naročito pažnju posvetile su svojijm savršenim sisama i pičkicama, uistinu pomalo umornima od maloprijašnje žestoke jebačine. Milovale su se po njima, uvlačeći unutra prste.

– Poliži me. Opet mi gori – zamolila je Branka Miru.
Plavuša je čučnula i počela predano ispunjavati prijateljičinu želju. Kad je svršila crvenokosa je uzvratila uslugu, dovevši Miru do sasvim izluđujućeg oralnog orgazma. Ljubile su se potom u usta, dok je čista voda jednolično tekla po njima ispirući ostatke mirišljivog gela, i još boljeg seksa. Ubrzo su zaspale, zadovoljno kao nahranjena novorođenčad, iako još nije nastupio ni sumrak.
Šteta što nisu studirale seksologiju, moglo bi se bez pretjerivanja reći na kraju ove priče, koja zapravo kraja i nema. Priče koja će u nedogled doživljavati nastavke, svaki novi uzbudljiviji od onog prošlog… u dvoje, troje ili možda opet i više…

Na poslovnom putu
Dupe uciteljice