Od seoskog vašara i slučaja “Crni Đorđe” prošlo je već sedam dana. Marija i ja nismo imale nikakvih pitanja, baka nije davala nikakve odgovore, a svi smo razmišljali šta li ono drugo misli da se tada desilo. Iako sam imala tek nešto više od dvanaest godina sve mi je govorilo da sam na korak od velikih saznanja koja dele naivnu devojčicu od ozbiljne devojke, te da je taj korak već započeo i da strašno želim da ga završim.
Da budem iskrena ( Marija i ja smo o tome šaputale još prve noći) skoro da sam bila sigurna da su baka i Crni Đorđe radili “ono” što mi klinci oponašamo u igri doktora ili mame i tate, da je ono ogromno sluzavo crevo koje sam i sama trljala “kića” ( istina mnogo, mnogo se razlikovalo od kurčića koje sam do tada viđala kod dečaka mojih godina i mlađih) i da je gel koji smo baka i ja utrljale u kožu lica a Marija liznula SPERMA i da pored kozmetičkih i gastronomskih kvaliteta i lekovitih svojstava ima i opasnu mogućnost “pravljenja dece”.
Od silnog razmišjanja, pa čak i tokom razgovora sa Marijom, obuzimala me je neka čudna jeza, neko podrhtavanje, neki neopisivo lep strah, a sve se pojačavalo ako čvrsto stisnem butane ili još više ako, dok stiskam i širim bitine, svojim prstićima mazim pičkicu.
– Samo mirno lezi na leđa, diši na usta, raširi noge i polako se mazi. Evo tu, pri vrhu ima jedno zrnce, njega trljaj, videćeš kako poraste, kao grašak i pičkica se sva pokvasi i bude ti lepo…- posavetovala me je Marija drugu noć kada sam joj poverila svoja razmišljanja.
Probala sam odmah i stvarno je bilo lepo. Ležale smo svaka na svom delu širokog bakinog kreveta i tiho drkale.
– Marija, da li i baka ovo radi?
– Sigurno, pa ona je starija od nas!! I sigurno dobro zna kako to stvarno treba da bi bilo još lepše!
Već od sledećeg dana smo počele krišom da pratimo baku i odmah se uverile da ona stvarno zna kako to treba. Misleći da smo nas dve predveče otišle u komšiluk da se, po običaju, sa ostalim klincima igramo, baka požuri u štalu da pomuze kravu. Sela je pored Šarulje na malu tronogu stolicu, oprala joj vime vodom iz velike kofe i počela sa obe ruke da je muze. Stručno joj je stiskala sise povlačeći ih gore dole a iz njih je štrcalo mleko.
– E lepoto moja kako ti imaš lepe sise, ko momački kurčevi svaka!- reče glasno –Da mi je bar jedan ovakav!!
I na našu radost baka raširi noge još više, zadiže široku suknju i pokaza nam svoju mesnatu pičku zaraslu u gustu šumu crnih kovrdža. Levom rukom nastavi da polako muze Šarulju a desnu spusti na svoju pičku, nežno je pomazi celom šakom. Mesnate usmine joj počeše polako oticati. Baka ih poče dirkati sa dva prsta, sve više ih podižući ka početku orošenog rascepa, malo ih gurnu dublje u njega i lagano, kružnim pokretima, nastavi da ga masira.
– Vidiš, tako to treba.- šapnu mi Marija u uho
Njen šapat i vreo dah mi sjuriše neki grč niz vrat, preko zapupelih sisica (bolje reći oteklih ružnih bradavica, preko stomaka pravo do orošene pičkice.U istom trenu zadrhtah celim telom i osetih Marinu šaku na mom brežuljku.
– Seko, gaće su ti mokre.- ponovo čuh njen šapat i ponovo zadrhtah osećajući kako mi svojimsrednjim prstom preko gaćica klizi gore dole po rascepu moje pice.
Već u sledećem trenutku zavuče svoju šaku u moje gaće i njen prstić me darnu baš tamo gde se baka upravo trljala. Uzdahnuh i blago raširih noge. Marija je kopirala bakine kružne pokrete, stojeći pripijena uz moja leđa. Preko tanke suknjice sam osećala njen breščić na svojoj guzi kojom počeh od miline lagano da kružim. Čula sam je kako teško diše uz moje desno uho.
– Seko jel ti lepo?
Vrelina njenog daha me još više napali i ja se malo natrćih, zabacih obe ruke unazad i uhvatih je za guzove i počeh ih stezati i navlačiti je na sebe. Za to vreme baka je svoja dva prsta čas uvlačila duboko u svoju pičku, čas ih vadila i vraćala na veliki klitoris pa ga mazila sve jačim kružnim pokretima glasno uzdišući.
– Lepo mi je, lepooo. Nastavi Maro, malo jače, ahh, pri-ti-snii. – šaputala sam boreći se da dođem do daha, ali i da ne vrisnem.
Kolena su mi podrhtavala, butane se tresle a pičkica točila kao da piškim. Dok me je mazila Marija poče da me lupka svojim napičnjakom po dupetu, levom mi rukom podiže suknjicu, spusti mi gaćice do pola dupeta, pa još više i ja na svojim golim guzićima osetih njenu vrelu kožu. Brzo joj svojom rukom napipah pičku i počeh da je mazim. Dahtala mi je u uho kao kerić. Zbog nezgodnog položaja prst mi sa njenog zrna graška kliznu u vlažnu rupicu. Marija se zgrči i nabi mi jezik u uho.
– Ahh što je lepo! – prostenja
Kad počeh da mrdam prst umočen u njenu rupicu ona nastavi da mi sisa i liže uvo i gurnu svoj prstić u moju picu. To je bio nov, prelep osećaj. Valjda je to priroda sama udesila da telo iako bez iskustva reaguje tako da mu bude još lepše te sam kružila kukovima, trljala se o njenu šaku, pocupkivala i namicala na prst. U trenutku kada je baka glasno ciknula nabivši oba svoja prsta duboko u pičku svršavajući – svršila sam i ja prvi put !
– Bežimo, da nas baka ne vidi!- šapnu Marija i nas dve šmugnusmo od štalskih vrata u senik i stropoštasmo se jedna preko druge u suvo i mirišljavo seno.
Marija je ležala ispod mene teško dišući. Pomazih je desnom rukom po kosi, licu i vratu i počeh, ko zna zašto da je ljubim po licu, nosu, očima pa joj najzad poljubih usne, ona ih malo otvori, valjda da nešto kaže i ja joj slučajno stavih jezik u usta! Ona ga prihvati svojim i mi počesmo strasno da se ljubimo.Ostajale smo bez daha, mešale pljuvačku, sisale jedna drugoj jezik ali nismo odustajale. Ruka mi krete niže i ponovo joj napipah pičku.
– Skini mi gaćice, stežu me!
Ja joj odmah sa obe ruke spustih gaćice ispod kolena te ona sama izvuče desnu nogu iz njih i pokaza mi najlepšu mokru pičkicu devojčice kojoj su plave dlačice tek počele klijati. Oduševljena sagoh se i iz čista mira je poljubih u picu. Ona ciknu. Nastavih da joj ljubim pičić, a jezik sam krete da je lizucka .Marija me zgrabi rukama za glavu.
– Joooj, seko, jezikom je lepše nego sa prstom. Ah, lizni me, tu, ahh, tako, liži, liži. Ajj, nešto , nešto će biti, jaoo upiškiću se! – i Marija svrši
Ležale smo još malo u senu dok nam se tela nisu smirila, a onda se sredismo i nazad u kuću.
Ušle smo tiho i baš na vreme. Baka dobro napaljena u štali nastavila je, zaboravljajući valjda da s mo i nas dve tu negde, da pričinjava sebi zadovoljstvo. Ležala je na kauču u letnjoj kuhinji raširenih nogu, dignute suknje i nabijala sebi u pičku povelik krastavac. Dahtala je kao krmača i brzo gurala i vadila krastavac da se šljaptanje čulo na vratima. Nas dve stadosmo kao ukopane. Baka je dahtala, vrtela dupetom kao mešalica, kliktala, nešto mrmljala, usrkivala vazduh i vrlo brzo svršila cičeći kao uplašeno štene. Nekoliko minuta je ostala da leži sa krastavcem u pički, a onda ga lagano izvadi i stavi u usta, lepo ga obliza, uzdahnu i sede. Tek tada nas ugleda, pa kao da se ništa neobično nije desilo mirno reče:
– E deco moja, kad nema bolje ni krastavci nisu loši!

Crni Đorđe
Marijna priča