Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Američki razarač u našoj luci

Toga sam poslijepodneva bila razdražljiva poput psa. Možda zbog nesnosne ljetne žege, vlastite inertnosti da pobjegnem na neku od krcatih plaža, ili jednostavno zbog manjka dobrih komada. U nadi da će me drkanje izvuči iz te blesave pat pozicije, dobar sam dio popodneva utrošila na draženje i natezanje moje mačkice, ali, do željenog rezultata nisam došla.
I baš kad sam razmišljala kako ću izaći van i silovati prvog iole izglednog muškarca koji mi se nađe na putu, trgne me zvuk telefona.
– Renata, jesi doma? – uzbuđeni glas moje prijateljice Silvane propara mi uši.
– A gdje bih bila u ovo gluho popodne? – odgovorih joj razdražljivo.
– Pa na brodu!
– Kojem brodu?
– Gdje ti živiš, ženo? Zar ne znaš da je jutros u našu luku doplovio veliki brod američke ratne mornarice!
– Pa što? – Još nisam kužila i stoga niti slutila koliko bi ta vijest mogla promijeniti ovo učmalo, jebeno, a nejebeno srpanjsko popodne.
– Kako ne razumiješ? – Silvanin se glas povisi za oktavu. – Ti kao da ne znaš što se i tko sve može naći na takvim brodovima!
Upravo sam zaustila da je razdraženo naučim pameti, no ostah otvorenih ustiju, jer naglo sam počela shvaćati. Nas smo dvije već godinama najbolje prijateljice. I kao takve razmjenjujemo sve, doslovno sve. Odjeću, nakit, najintimnije tajne, seksualna iskustva, pa čak i partnere. Obje smo se našle na istoj valnoj dužini i znamo dobro ugoditi jedna drugoj. Toliko smo postale bliske da bi jedna drugu znale zadovoljiti kad bismo presušile s kurčevima. Pa zar u tome ima nečeg lošeg? Kvalitetan ženski liz i pristojan umjetni kurac mogu pružiti neslućena zadovoljstva.
– Ma što mi kažeš! – osjetila sam da se u meni budi život.
– Koliko ti treba da se spremiš?
Silvana i ja naprosto se nadmećemo u izmišljanju novih seksualnih igrica. I u tome smo jednostavno nezasitne. Izmijenjujemo ih dok se zajednički seksamo s izabranim komadima, ili ih prepričavamo i razmjenjujemo dočim se nađemo nasamo. I što ih više isprobavamo, to želimo biti sve originalnije, ili ako hoćete bezobraznije. Već sam spomenula kako se godinama poznajemo i prema tomu je lako zaključiti kako smo se nauživale i iskusile velik broj seksualnih igrica, i velik broj zajedničkih nam ili pojedinačnih kuraca.
No, jedno htijenje davno priželjkivano, nismo uspjele dosad realizirati. Naime, odavna nam je bila želja pojebati se s nekim obdarenim Crncem. Toliko smo čitale o tome, naslušale se priča i nagledale filmova, a eto, nismo imale prigodu iskusiti takvo nešto na vlastitoj koži. Pardon, u pički!

***
Nekoliko sati poslije našeg razgovora, dospjele smo pred veliki američki ratni brod u potrazi za željenim plijenom. Kikoćući se i tek površno slušajući vodiča koji je velikom broju posjetitelja, među koje smo spadale i nas dvije, pričao o brodu, njegovoj nosivosti, naoružanju i sličnim nezanimljivim detaljima, osvrtale smo se u potrazi za nekim zgodnim crnim komadom.
– Jedna od nas večeras mora imati sreću! – sugestivno mi je na uho šaptala Silvana. – Posada večeras ima izlaz i nije vrag da baš ni jednog nećemo uvrebati.
– Moramo se potruditi – uzvratim joj šapatom – Pa da sreću potražimo u troje.
Moja me prijateljica oduševljena idejom, zadivljeno pogleda.
– U tvojem ili mom stanu? – obradovana upita.
Veliki smo brod napustile među posljednjima. Iako nismo na njemu bile zapazile niti jednog markantnog i zaista privlačnog Crnca, ostale smo u luci, čekajući trenutak kad će vojnici izaći na kopno u potrazi za što boljim provodom te subotnje večeri. A nas dvije već smo bile toliko žestoko nadrkane da smo nekome od njih bile spremne prirediti pravi vatromet.
Dok sam, izvijajući se na prste i istežući vrat, pogledom prelazila preko bezbroj nepoznatih lica, odjednom osjetim kako me Silvana gurka svojom podlakticom u bedro.
– Pogledaj tamo!
Slijedeći njezin ushićen pogleda, primijetih kako prema nama lijenim korakom dolazi visok, zgodan Crnac kojemu je časnička odora savršeno pristajala. Zureći u njega, dopustila sam da mi se u oduševljenju usta objese sve do brade. Doista je bio jebozovan. Visok, uspravan, ležernog hoda, širokih ramena i uskih bedara.
– Rođen za jebačinu! – razdragano šapnem Silvani.
Pustile smo ga da prođe mimo nas, dopustivši mu tek da nas uz kratak obostrani ili bolje rečeno strastveni smiješak, pohotno promotri, pa se uputismo za njim. Sjele smo u isti kafić, stol do stola. Ubrzo se pokazalo da je naš odabranik kurvež od zanata, jer nakon što je pametno protumačio naše poglede i sitne, dobro poznate odaslane mu znakove, pozvao nas je za svoj stol.
Kako nam engleski, hvala Bogu, nikada u ovakvoj vrsti konverzacije, nije predstavljao problem, vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik. Naime, među našim jebačima bio je i zavidan broj stranaca, kojima je naš grad uvijek obilovao, uz koje smo pored standardnih i novih seksualnih zahvata naučile i engleski. Obje smo uvijek bile vješte na jezicima. U doslovnom i prenesenom smislu te riječi!
– Djevojke, zaista mi je ugodno družiti se s vama – ulagivao nam se. – Biste li me podrobnije upoznale s vašim gradom?
– I ne samo s gradom! – uzvratila sam mu razdragano. – Sa svime što ti srce ili… – pritom ga znakovito pogledah – …poželi.
Zaista je bio bistar momak. Oči su mu na trenutak bljesnule, a onda nas je obje uhvatio za ruke.
– Idemo!
Dugo smo šetali gradom, obilazeći kafiće i barove, ispijajući Martinije i sve se slobodnije ponašajući. Ciknula sam kad me je u nastupu duhovitosti lupio po stražnjici, a Silvanu obgrlio oko ramena.
Već je bilo prošlo deset, kad je naš poznanik spomenuo kako je gladan i da bi volio s nama dvjema večerati. I da nije bilo velike količine ranije ispijenih Martinija, mi bismo s jednakom radošću dočekale prijedlog. Naime, obje smo bile iskusne kuharice i ja sam mu sugestivno predložila, gledajući ga izravno u oči:
– Moj stan je u blizini, a u njemu se nalazi hladnjak krcat mediteranskim specijalitetima. Hoćeš li kušati?
Onako ogroman, obje nas je podigao u zrak, nagnječivši nam kukove svojim uskim, čvrstim bedrima. Silvana i ja smo razmijenile poglede. Zaista ćemo ga svojski nahraniti, ali jamačno i on nas!
Stigavši u stan, i natočivši mu viski, povukle smo se u kuhinju kako bismo mu pripremile večeru iznenađenja. Smijuckajući se i dogovarajući se što uzeti iz hladnjaka, postupno smo se oslobađale odjeće, jer kratke suknjice i uske bluzice samo su nas sputavle u pripremanju večere. Ugledavši Silvanu golu kako duboko diše dok je sjeckala krastavce, osjetih prvo obilnije vlaženje među nogama te večeri. Uzbuđena, iz ladice izvadih dvije kratke pregače.
– Budimo prave kuharice – obratih se svojoj prijateljici. – Izvoli, opaši se!

***
Možete si zamisliti kakvo je bilo Fredovo lice kad smo nekih pola sata kasnije ušle u dnevnu sobu noseći pune pladnjeve, opasane samo kratkim, gotovo prozirnim pregačicama. Nije znao za čim bi prije posegnuo. Za sirom ili pršutom ili za našim isturenim dojkama, s ukrućenim bradavicama. Ja sam ga prva riješila nedoumice. Elegantno se naguzivši prema njemu i vrteći svojom oblom stražnjicom, izvadila sam na tanjur pripremljene nareske, pa se udobno smjestila u njegovo krilo, nudeći mu i hranu i sebe. Silvana je nasmijavši se, istog trenutka slijedila moj primjer.
Fred je uživao dok smo ga hranile, čvrsto nas obje obujmivši svojim ogromnim rukama i otvarajući usta za svaki novi zalogaj. Netom je utažio glad, ruke su mu postale nemirne, nasrnuvši na naše dojke. Bradavice su nam se još više ukrutile, isto kao i njegov kurac pod našim stražnjicama. Osjećajući njegovu nabreklost i naslućujući joj kapacitet, ugodno sam se žuljala.
– Hej, cure, smočit ćete mi hlače! – Fred nas odmakne od sebe. Bio je u pravu, jer naše vlažne mačkice, željne akcije već su dobro slinile.
– Što onda čekaš? Skidaj se! – povikala sam iskačući iz njegovog naručja.
Da ga ohrabrimo u trenu smo se oslobodile svojih pregačica, pa s rukama o kukovima i raskrečenih nogu čekale da se i on razodjene. Nije trebalo mnogo i Fred je stajao pred nama u svoj svojoj veličini, i tako nam pružio priliku da se uvjerimo u istinitost tvrdnje da crnci posjeduju ogromne alatke. Ovaj je među nogama imao i više no pravog kapitalca i ja sam, vjerujem kao i Silvana, jedva čekala da ga okusim.
Fred je prišao meni prvoj i stao me oblizivati po vratu. Usput mi je svojim dugim prstima masirao sise i štipkao bradavice. Posegla sam za njegovom batinom. Jedva sam je obuhvatila prstima. Bila je tako velika i vruća, da sam izgarala od nestrpljenja. Znakovito pogledavši svoju prijateljicu, spustila sam se na koljena i primila kurac u usta. Bila sam ludo, skroz ludo napaljena. Premda me veličina njegovog kurca gušila, i iako sam jezikom jedva uspijevala palacati po njegovom glaviću, željela sam ga čitavog usisati u sebe. Krajičkom oka primijetila sam kako se i Silvana spušta na koljena. Domalo smo obje klečale pred Fredom naizmjenice sisajući i drkajući njegovog slinavog kapitalca.
Teško dišući, Fred je naše obje glave odgurnuo svojom rukom, tako da smo prsimice pale na debeo vuneni tepih. Stavio nas je jednu uz drugu i raskrečio nam noge.
– Podignite malo te vaše lijepe guze, cure, hoćete li? – lijepo nas je zamolio, pa smo ga mi smjesta poslušale.
Uzbuđena, ponovo sam posegnula za njegovom kurčinom. Masirajući je prstima, svojom sam mu stražnjicom pokušavala dosegnuti lice. Taj čovjek ne samo da je imao izvanserijski kurac nego po svemu sudeći i ogroman jezik, jer kad mi ga je stavio u pičku, imala sam osjećaj da je u nju ušao neki nemirni tehnički odlično razrađeni kurčić. Tako me je dobro žvalio, sisao i obrađivao, tako mi ga je vješto uvlačio i izvlačio, da ni ja nisam mogla dugo ostati besposlena. Nagnuvši glavu prema Silvani, potražila sam njezine usne. Ljubeći se s njom i slineći je jezikom, vrtjela sam stražnjicom nabijajući se mufom na Fredov jezik.
U jednom trenutku, uhvativši si poglede, namignusmo jedna drugoj. Obje smo prepoznale taj znak. Ništa ne pitajući Freda, vješto smo pred njegovom glavom zamijenile stražnjice i uskoro je naš jebač sisao i lizao Silvaninu pičkicu. Zaječavši od užitka i lamatajući rukama, i ona mu je nastojala uhvatiti kurac.
– Cure, zašto se mučite? Poslužite se! – Fred je klečeći susretljivo stao pred nas.
Obje smo ga ponovo počele sisati s podjednakom nasladom, tako da je ubrzo njegov pimpek počeo ispuštati obilje sluzi. Zatim nas je, valjda u znak zahvalnosti, obje jednim pokretom povalio na leđa, naloživši nam da raširimo noge. Polegavši između, ponovo se uhvatio marljivo nam obrađivati sve uspaljenije mačkice, ujedno prepuštajući svoju alatku našim usnama i jezicima. Fred je itekako znao svoj posao jer nas je gotovo istovremeno doveo do slatkog svršavanja. Grčile smo se od strasti. Ja, s kurcem u ustima, a Silvana s njegovim jajima među zubima. I dalje smo ga nastavile sisati i ljubiti, tek za trenutak oslobođene napetosti.
– Radite li to i jedna drugoj? – bio je znatiželjan Fred.
Pogledale smo se bez riječi i legle na sofu. Uskoro, kao da smo zaboravile na našeg jebača. S glavama među nogama, lizale smo i sisale jedna drugu, još jače narajcane no inače, znajući da nas Fred promatra i da nam priprema veliki finale.
On je kratko vrijeme uživao u našoj maloj predstavi, lijeno drkajući svoga nemirka. Promatrajući crni nabrekli kurac među njegovim ogromnim šakama, kako slini i kako se propinje, sjetih se kako Silvanu imam kad god poželim, i stoga ponovo uspaljena do krajnje granice izdržljivosti, ostavih se prijateljičinog mufa, pa ponovo navalih na Fredov kurac. Mogla sam osjetiti miris njegovih jaja dok sam ih oblizivala hitro se jezikom penjući prema glaviću, šakama stišćući te krupne, drhtave kese.
Ljubomorna Silvana odmakla mi je glavu pa je uvalila u svoja usta njegov glavić, nastavljajući moju rabotu. Fred je cvilio i stenjao, pritišćući nam glave ogromnim šakama o svoja napeta bedra. Potom se spustio do mojih dojki i stavio kurac među njih. Snalažljiva Silvana vješto se promigoljila i ponovo mu je svojim vještim zubićima stala grickati kesice.
Fred se okrene prema njoj:
– Renatu moram prvu zadovoljiti. Ona je uspaljenija. Hoćeš li mi pomoći?
Poslušna Silvana legla je na leđa, a ja iskoristih priliku pa sam je opkoračila tako da je moja brazda bila u visini njezine glave. Na to Fred opkorači mene, i podigavši mi guzu naprosto se sjuri u moju pulsirajuću pičku. Ljudi moji, kakav je to jebanac bio! Dok mi je Silvana lizala i sisala klitoris, dotle mi ga je Fred svom snagom, sve do ishodišta nabijao u pičku. Sve je bilo tako slatko i uzbudljivo da na trenutke nisam znala gdje je Fredov kurac, a gdje Silvanin jezik. Žestoko sam se nabijala na Fredovu topuzinu, vukući za sobom Silvaninu glavu, koja je bez prestanka, uporno, jezikom masirala gornji dio moje nezasitne mačkice. Radila sam to sve brže i brže, sve dok nisam svršila vrišteći kao nikada do tada. Svršavala sam i svršavala bez prestanka dok su me Fred i Silvana jebavali kao da su poludjeli.
Kad su shvatili da mi je dosta, odbacili su me sasvim u ugao u sobi i Fred se okrenuo mojoj prijateljici koja ga je željno očekivala.
– Hajde, raširi noge mala, sad si ti na redu!
Polumrtva, ali s pičkom koja je još uvijek pulsirala, stala sam promatrati njihovu igru. Fred je najprije mojoj prijateljici jezikom i prstima dobro navlažio šupak, a onda joj je svoga kokota sjurio u čmar. Silvana ga je spremno dočekala, zaječavši od užitka i on joj je počeo ispunjavati čas jednu, čas drugu rupu. Gledajući njegovu ogromnu crnu alatku kako joj se zabija u šupak, pa odmah potom u pocrvenjelu i rascvalu mačketinu, iako izjebana do krajnjih granica i s potpuno razvaljenom pičkom, ponovo sam u njoj osjetila slatki trepet.
Ne obazirući se na mene, Fred je guzio Silvanu zabijajući joj ga do jaja. Moja je prijateljica bjesomučno vrtjela stražnjicom, nabadajući se kao i ja maločas.
Puzeći na koljenima, jer u meni je bilo ostalo vrlo malo snage, našla sam se iza Fredovih leđa. Sagnuvši se, u usta sam primila njegova nabrekla jaja, koja su me zapuhnula svojim primamljivim i uzbuđujućim mirisima.
Osjećajući da ponovo gubim razum, dok sam mu sisala jaja, slobodnom sam rukom potražila prijateljičin klitoris, koji se zamalo pa raspuknuo od natečenosti. Prstima lijeve ruke gnječila sam joj poludjelu dražicu, dok sam prste desne ruke zabila u svoju opet ogladnjelu picu. U bjesomučnom, izjednačenom ritmu, drkajući sebe i Silvanu i natežući Fredove loptice, svršila sam zajedno s prijateljicom u još jednom žestokom grču.
Svalivši se na tapet, teško dišući, zurile smo iznad sebe u Freda koji je izgleda bio neumoran. Nasmijan, s batinom koja se klatila iznad naših glava, spuštao se prema nama i smijući se prozborio:
– Tuš dolazi na kraju!
I dok smo mi i dalje negdje na granici svijesti buljile u njega, on se svojski prihvatio natezanja svoje kurčine. Bio je kleknuo nad naša oznojena i umorna tijela i jednom rukom drkao svoga pastuha, a drugom naizmjenično milovao naše mokre i do krajnosti razjebane pičkice. Uskoro je svršio, štrcajući prave vodopade i prskajući ih po našim tijelima od koljena pa sve do brade, u velikim i gustim mlazevima.
Zadovoljan, i konačno smiren, svalio se između nas.
– Ženske, rođene ste jebačice! Koliko vam dugujem?
– Ma, hajde, Frede, nemoj nas vrijeđati! Bilo nam je pravo zadovoljstvo, upoznati te. Zar ne Silvana? – okrenula sam se prema prijateljici koja je s neskrivenom nasladom razmazivala njegov sok po svojim dojkama.
Umjesto odgovora, uputila mu je jednostavno pitanje, izravno ga gledajući u oči.
– Koliko još dana ostaješ na vezu u našoj luci?
– Dovoljno dugo da mene i moju kurčinu upoznate tako dobro da vam trajno ostanemo u sjećanju – prozborio je sa smiješkom.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile