Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 1: Moj život

Danas kad sam sam sebe, nepromišljenim potezima i ponašanjem dovela u situaciju da moram razmisliti i odlučiti hoću li izgubiti muža, brak i sve, sjedim, pišem i plačem. Posao mi je takav da sam cijeli dan u kontaktu s ljudima a osim dobre školske prijateljice privatno ni s kim ne pričam. Pokušavam naći izlaz iz ove sitacije u koju sam nemisleći upala.

Iza sebe imam nesretno djetinjstvo, tata je bio stariji od mame 18 godina, povučen i tih a mam mlada i vrlo zgodna a prilično vesela i otvorena. S mojih 8 godina počele su njihove svadje, mama je stalno optuživala tatu da se on kurva. Često se dešavalo da mama u naletima bijesa baca po kući sve što stigne.

Svaku godinu smo išli na more, većinom u autokamp. Kao i kod kuće i na moru su se često svadjali. Mama bi njega optuživala da je vara a on bi samo ponekad izgovorio ime nekog muškarca na što bi mama poludila. Stvarnost je bila drugačija, tata je radio i osim nas još je brinuo za svoje roditelje. Kad bi tata subotom otišao kod svojih na selo, mama bi se odmah spremala i odlazila u provod. Kući je dolazila kasno, ponekad i pjana.

Rastavili su se kad sam imala 14 godina. Mama je otišla s nekim tipom a ja sam ostala živjeti s tatom.

Živila sam s tatom četiri godine a onda sam se prije završetka srednje škole udala, kad sam završila školu otišla sam za mužem u drugu državu. Moj novi život počeo je u nekom selu, daleko od grada, u porodici koja je bila dosta siromašna. Sve što mi je pričao bila je laž, nazad nisam mogla a ni smila. Učila sam jezik i nadala se da će biti bolje. Njegova majka, otac, brat i sestra su bili na jegovoj strani.

U drugoj godini braka ostala sam trudna, a te jeseni vukući drva iz šume jako me zabolio stomak, prokrvarila sam i na kraju u bolnici pobacila. Preselili smo u grad kod njegove tetke, živili tako još dvi godine a moj muž nije više bio onakav kakav je bio prije braka, pored mene je imao druge ljubavnice, često je dolazio kasno noću.

Počeo rat u Bosni, muž mi je rekao da je najbolje da idem kod svojih roditelja. Vratila sam se u svoju zemlju, čekala sam ga tri godine, napokon je došao dan da je i on došao kod mene. Mislila sam da će sad biti sve ljepše i bolje. Nakon nekoliko dana vratio se u Bosnu. Tako smo na odvojeno živjeli još skoro tri godine, dolazio je nekoliko puta na nekoliko dana, bila sam mu našla i posao, ništa mu se nije svidjalo, na sve je prigovarao a onda me ostavio. Ostali smo u vezi, ponekad bi se javio.

Poslije rastave živila sam sama skoro četiri godine. Do svoje 32 godine, gledala sam druge parove kako zajedno hodaju, šetaju, noćima nisam spavala i pitala sebe do kad ću biti sama. Prijateljice su mi pokušavale nametnut veze s nekim muškarcima a ja sam sve odbijala.

Te godine na odmoru sam upoznala Vedrana. Dopisivali smo se i brojali dane kao srednjoškolci kad ćemo se ponovo vidjeti. Konačno – srela sam čovjeka kojeg sam zavoljela i koji me voli. U novom braku proživila sam sve lijepo i sve ono što žena mašta i želi da proživi sa mužem.

A onda sam se počela čudno ponašati prema njemu. Vedran je to trpio neko vrijeme, razgovarao sa mnom vrlo strpljivo, pokušavao mi pomoći da nas ne dovodim u nesuglasice. Ja bi kao malo popustila, a onda opet iz obične sitnice pravila drame.

Te večeri mi jasno rekao, molim te sjedi i poslušaj me, nemoj mi ništa odmah odgovoriti, samo poslušaj šta govorim a onda razmisli o svemu tome pa ćeš mi reći neki drugi dan.

Smirila sam se, sjela slušala ga. Govorio je polako i smireno, prvo o nama i našem životu, pa o tom sto se ja tako agresivno prema njemu ponašam, a naglasio mi je da su to moje traume koje imam od prije.

Ustao je, otišao u sobu, obukao se, došao do mene, nježno me zagrlio i rekao.

Došli smo do kraja, na tebi je, razmisli i odluči, ja čekam ali neću dugo čekati.

Moj izgled i seksualni život. Danas, sad sa svojih 36 godina, 58 kilograma težine, 172 cm visine i još tome povisoke potpetice, sa prsima skoro četvorke, uvijek dužom plavom kosom, zelenim očima, elegantnim stilom odijevanja i šminkanja mislim da izgledam privlačno i poželjno. Prvi muškarac u životu bio mi je muž. U braku i poslije braka nisam imala avanture ali sam bila prisiljena nekoliko puta dignuti noge drugim muškarcima većinom zbog dobijanja ili zadržavanja radnog mjesta.

Moje priče su dio mog života i baš onakve kako se to sve u stvarnosti i dogodilo.

U njima ima ljubavi, situacija iz običnog života, erotike i seksa, smijeha i suza.

I sad dok moj Vedran spava u drugoj sobi, ja sjedim i pišem. Dani mi nekako prolaze, na poslu sam od jutra do mraka, a kad dodjem u stan postaje mi nesnošljivo tijesno, neznam šta bi radila, sama pijem kavu i večeravam, veliki bračni krevet mi je tjesan, ponekad dugo u noć plačem, san teško dolazi na moje oči.

Pišem i tako sama sebe tješim, a možda bi jednostavno trebala ustati, doći do Vedrana, pružit mu ruku, pogledati u njegove snene plave oči, poljubiti ga, zagrliti i reći, oprosti mi, oprosti mi.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile