Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 10: Svega po malo

Dani su prolazili, iz škole bi išla odmah u stan i učila. Vikend sam provela s tatom, išli smo kod bake na selo. Baka je bila sretna što smo kod nje, pričala je svašta pa je tako rekla da tu kod njene prijateljice dolazi unuk, studira a često dolazi vikendom. Još je rekla ako bude sutra tu da će ga pozvati pa da se upoznamo.

Tata se zadovoljno smješkao misleći da će mi time odmaknuti misli o onom što sam rekla da ću se udati i otići.

Popodne u subotu pošla sam s bakom do njene prijateljice, baka nam je svima izbacila cigaretu pa smo uz kavu pušile. Unuk od prijateljice je sišao sa sprata, pozdravio nas i tako možda nemisleći meni rekao, šta će ti taj cigaret bolje da uzmeš nešto drugo.

Baka je navaljivala da podjem s njim na sprat i vidim kako ima uredjenu sobu, na kraju sam pristala i nevoljko se ustala i pošla samo da baki uradim šta želi.

Išao je po stepenicama ispred mene, u sobi mi pokazao radni stol, muzičku liniju, krevet, neke knjige. Pošla sam da upalim liniju, rekao je ne diraj to, sjela sam na stolicu a on je rekao ne tu, sjedi na krevet. Sjela sam na krevet i upitala sam ga, imaš li rakije. Nemam, ja ne pijem i ne pušim. Ustala sam, korakom prišla do njega i tiho ga upitala a jeli ljubiš.

Momak se totalno zbunio, a ja sam nastavila, ne piješ, ne pušiš a sad i ne ljubiš.

Još smo se malo zezali, pa mi je rekao da ima tri mladja brata i da kod bake dolazi da na miru uči preko vikenda. Rekao mi i da ima djevojku, da se puno vole. Primjetila sama da stidljivo pogleda u moje noge i prsa. Pošla sam do prozora, otvorila ga i kao da nešto gledam dobro se naguzila, jednostavno sam ga malo izazivala. Mogao mi je prići i možda nešto i pokušati ali stajao je kao skamenjen.

Kad smo pošli, njegova baka ga je zvala da se pozdravi s nama, kako nije sišao ja sam otrčala uz stepenice. Otvorila sam vrata, sjedio je na krevetu i odmah ustao, prišla sam do njega i rekla, vidimo se još, primakla usne da ga poljubim a kako je i sada stajao kao da je drven rukom sam ga preko hlača uhvatila za kurac. Trznuo se kao da sam ga prolila vrelom vodom. Okrenula sam se i sišla doli pa smo ja i baka pošle njenoj kući.

Nedjeljom prijepodne vraćali smo se kući. Popodne je trebao do nas doći tatin poznanik da dogovore za mene polaganje vozačkog ispita.

Dok je vozio uhvatila sam nekoliko puta tatin pogled na svojim nogama. Nije mi se to dopalo ali to je priča za poslije.

Kod nas je došao čovjek, to je tatin poznanik a nisam ga prije vidjala, radio je u auto školi, bio je niži rastom malo podebeljuckast. S tatom je pričao, pa je i meni rekao šta sve trebam naučiti da bi uspješno položila vozački ispit. Pošla sam s njim do auta da mi da knjigu pa da učim. Objašnjavao mi je šta prvo da učim a i ponudio pa sam ja sjela s njim u auto. Pokazivao mi je komande i sve to kao da nikad nisam vidila auto ali to je takav posao da sve treba slušati. Zapalio je cigaretu, pitao me kad bi mogla početi dolaziti na vožnju a ja sam u sebi računala koliko još imam vremena do mature i odlaska mužu.

Pružila sam ruku i uzela cigaretu iz njegovih usta, povukla dim i upitala ga, vremenski koliko to sve traje. Dok je govorio malo sam se okrenula prema njemu, pogled mu je bio spušten na moje noge. To je ga malo ohrabrilo pa je stavio ruku na moje koljeno.

Smješkala sam se, spustila sam ruku preko njegove, malo onako zanosno skoro šapatom rekla, nemojte tako da nas tata ne vidi. Malo sam mu povukla ruku prema mačkici i stisla ih nogama. Odmah mi je rekao da možemo poći na poligon da me podučava ali ja sam rekla, ja moram imati položen ispit do kraja maja ili odustajem. Držala sam ruku preko njegove, malo sam raširila noge i još je više povuka prema sebi.

Čovjek je bio toliko zbunjen da je zamuckivao dok mi je govorio da će po mene doći sutra tu ispred zgrade i sve mi reći. Potapšala sam ga rukom po ramenu, namignula i izašla iz auta.

U stanu sam napravila kavu, sjela i zapalila cigaret. Zadovoljno sam se smješkala, savjet iz vikendice sam počela koristiti.

Smješkam se i mislim, eh draga Andrea, dok si bila dijete svi su govorili slatka curica, kad si porasla svi kažu lijepa djevojka a svi žele da ti dignu noge. Od danas kad se pruži prilika svakom muškarcu ako ništa drugo nemožeš a ono mu napravi malo zbunjenosti da se češe po glavi.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile