Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 12: Potvrda za praksu

Za školovanje sam imala stipendiju a nakon završene škole morala sam odraditi šest mjeseci. To sam bila rekla ovom čovjeku gdje sam išla na praksu, rekao mi je da će vidjeti jeli mi može pomoći. Jedan dan me nazvao da se vidimo, kad sam došla pokazao mi je potvrdu i objasnio. Jedan dan trebam otići u susjedno mjesto i tamo se javiti u neku firmu diektoru. A sve dalje on nezna, zna samo kad ga taj direktor nazove da će mi on dati potvrdu.

Nazvala sam, kad su me spojili s direktorom, dosta ozbiljan glas mi je rekao, svaki dan od tri sata popodne možete doći na dogovor. Rekla sam prijateljici za to pa smo zajedno jedan dan sjele u autobus i za pola sata bile tamo. Našle smo firmu, na kapiji sam rekla da trebam na razgovor kod direktora, kad je provjerio otvorio nam je vrata i uputio nas na treći sprat.

U kancelariji kod sekretarice smo popile sok, malo čekale a onda je direktor otvorio vrata i rekao da udjem. Poslije uvodnog filozofiranja o školi, poslu, stipendiji, odradjivanju mojih šest mjeseci, opasnosti da se to otkrije znala sam i to da moram otvoriti račun u banci na koji će mi od završetka škole uplaćivati novac a taj ću novac morati njemu vratiti. On će sve srediti i netrebam ništa brinuti. Kad je završio, ustao je i sjeli smo za niski stolić a tad me upitao. Sve razumiš i na sve pristaješ, odgovorila sam, da. Rekao je ustani, polako zaključaj vrata, iz ormarića nam daj bocu i dvije čaše.

Noge su mi se malo ljuljale dok sam prilazila vratima, zaključala ih, donila čaše i nasula nam rakiju. On je popio sve, pokazao rukom pa sam mu nasula još jednu a onda mi je rekao. Na ovakav razgovor se ne dodlazi s drugaricom, na ovakav razgovor se ne dolazi u hlačama i patikama, za prvi put je tako ali ubuduće trebam biti izazovnije obučena i sama. Rekla sam mu, za drugaricu da ne brine a da ja nemam para za lijepu odjeću.

Malo me gledao a onda rekao, ustani i pokaži šta imaš. Ustala sam, gledala ga, pa se polako okrenula u krug. Rekao je, polako se skidaj. Nije okom trepnuo dok sam skidala hlače, pa majicu. Pokazao je prstom na brus pa sam ga skinula a onda i gaćice.

Užasno sam se osjećala ali sam bila hrabra i moja želja da sve završim i što prije idem živjeti s mužem davala mi je neku snagu.

Gola ispred njega sam se okrećala oko sebe, malo saginjala kako mi je govorio a onda mi je rekao pa sam mu prišla. Naslonio mi je ruke na svoja koljena, tako sam bila sageta a on mi je počeo milovati prsa. Stiskao ih je, pritiskao uz moje tijelo, bradavice vrtio prstima. Spustio je ruku medju moje noge, malo sam ih razmakla, provukao je prste po mačkici pa mi rekao da se okrenem i tako naguzim. Pomislila sam, sad će me odmah jebati. Držao je ruku na mojoj mačkici a onda zabio jedan prst u nju. Malo sam uzdahnula, rekao je, da više raširim pa me još tako malo milovao a prst zavlačio unutra.

Pokazao mi da sjednem na fotelju ispred njega, da dignem noge na fotelju i da ih držim raširene. Pružio mi cagertu i dalje govorio. Trebam dolaziti kod njega jednom u sedmici, on će dolaziti službenim autom u hotel u moj grad i naćemo se u hotelu, jedan vikend ću s njim ići na službeni put, a trebam spavati s još dvojicom njegovih kolega i sve to dok završim školu jer zna da odlazim mužu.

Gledao je u mačkicu a onda ustao, otkopčao hlače i kad su pale na pod primako mi se i reko, pokaži kako to radiš. Spustila sam mu gaće do koljena, pred licem mi je bio njegov poludignut kurac a dlake su bile kao da gledam ovcu a ne kurac. Spustila sam noge s fotelje, primakla se bliže, podigla rukom kurac, povukla kožicu s glavića i uzela ga u usne. Bilo me je strah da nebude neki sa velikim ali nije, bio je malo veći ideblji od Zlatkovog. Dok sam pušila govorio je kako voli mlade djevojke i žene, kako uživa kad ih jebe i kad one stenju, a najviše voli kad tu koju jebe sretne negdje s mužem i kurvanjski joj se nasmješi. Bio mu je potpuno tvrd i dignut, cuclala sam ga, rukom drkala a onda mi je rekao da ga stiskam za guzu i da tako pušim pa da brzo svrši. Stiskala sam njegovu guzicu, štipala ga pa ga malo i pljeskala a kurac uvlačila u usne skoro do kraja. Prije nego je svršio rekao je podigni sise pa je na njih istresao spermu, nije bilo puno a bila je nekako gusta. Onda mi je rekao da mu ga još lijepo obližem jer nevoli da od slinava i sluzava kurca ima žute gaće. Obukla sam majicu a on me jače plesnuo po guzi i rekao, daću ti pare, kupi kondome jer ja mlade kurve ne jebem bez kondoma. Da me još više ponizi rekao je da ga jedna kurvica uvečer čeka u hotelskoj sobi.

Iz stola je izvadio pa mi pružio pare i rekao, kupi kondome i da imaš za autobus. Ponovo je otvorio ladicu, dao mi neku adresu od trgovine i rekao idi tamo i kupi sebi nešto za obući a taj papir trebaš dati ženi koja tamo radi. Sjeo je za stol a meni dao znak rukom da idem, otljučala sam vrata i izašla.

Prijateljica me pitala kako je bilo, rekla sam da sam sve dogovorila. Otišle smo u trgovinu, nije mi se ništa svidjelo, starija žena je tamo radila i dok smo razgledale prišla nam i upitala jeli imamopreporuku. Pokazala sam joj a ona nas odvela u prstoriju na spratu a tamo je bilo tako lijepih stvari za obući da mi je dah zastao.

Pitala sam je za cijenea ona mi je rekla, samo uzmi šta ti se svidja a pokazala na neke stvari što on voli. Nisam baš bila stidljiva, u sebi sam govorila, Andrea kad pušiš onaj runjavi kurac sad uzimaj što poželiš. Izašla sam iz trgovine s dvi veće vrećice robe.

Prijateljica je pošla kod mene i ostala spavati pa sam joj uvečer u sobi rekla. Tina, ja sam u problemima, udala sam se a tata mi još nezna, muž mi je daleko a ja sam postala kurva.

Gledala me, oči sujoj bile pune suza i rekla mi, nisi sama. Mene jebe momak, njegov brat, profesor a i vlasnik kuće gdje živimo je rekao ako ne spavam s njim da će nam dati otkaz za stan. Pitala sam, pa kako od momka brat. Rekla je, spavala sam s momkom, on je ustao i otišao u kupatilo, kad se vratio imali smo sex, tek kad je bio u meni primjetila sam da to nije on već negov brat.

Profesor, pitam je. Pa i sam znaš da imam keca, a sam mi se ponudio da me podučava pa sam tako upala u njegov krevet.

Kažem joj, s momkovim bratom je bilo i gotovo a ona kaže, ne, nije gotovo. Dok sam momku pušila njegov brat nas uslikao pa mi prijeti da će sliku svima pokazati i mojoj mami u pošti poslati. A šta momak na to kaže. Ništa, kaže da mi se pička neće potrošiti i da budem dobra s njima.

Kod direktora sam išla još četiri puta. Svaki put je bilo isto, popušila bi mu dok je on stajao ispred mene a ja sjedila u fotelji. Svršavao je na moja prsa i tražio je da razmažem i da ne brišem pa da tako smrdljiva idem kući. Nikad mi dok sam mu pušila nije uzeo glavu i navlačio na kurac, uvijek je ruke držao na bokovima kao da promatra prirodu s nekog brijega.

Dva puta smo se našli u hotelu. Prvi put mi je rako da dodjem i kad sam došla u restoranu su s njim sjedila još dvojica i tri super lijepe ženske. Malo sam sjedila s njima pa mi je on dao ključ od sobe i rekao idi i čekaj. U sobu je došao njegov prijatelj i odmah mi rekao, mala klekni i frulu sviraj. Bio je bezobrazan, malo i pijan, nabijao mi je kurac u usta do kraja i smijao se, sreća nije mu bio velik pa sam nekako izdržala. Kad je svršio skoro me ošamario jer sam ga kako kaže malo zubima za kurac ogrebala. Prije nego je izašao rekao je, kurvetino operi usta sad će doći drugi. Pošla sam u kupatilo a već je na vratima kucao drugi. Ušao je i rekao mi da se skinem, a on je legao na krevet i raskopčao hlače. Njemu sam popušila klečeći na krevetu a cijelo vrijeme mi je s obe ruke držao prsa i muzao me kako kravu.

Onda je u sobu došao direktor sa nekom ženskom, bila je prilično pjana. Meni je rekla da sam jeftina roba i da se gubim, direktor mi samo pokazao rukom na vrata i otišla sam.

Drugi put sam došla u hotel i bila sama s njim u sobi. Kad se skinuo legao je na krevet a meni rekao da ga zajašim naopako. Legla sam preko njega, za noge me je povlačio i namještao da mu mačka bude blizu lica, podbacio je jastuk pod glavu i počeo mi lizati mačkicu. Bilo je uzbudljivo, topal jezik na mačkici a često bi ga zavukao unutra i s njim palacao. Bila sam dobro napaljena i gutala njegov kurac a kad je sasuo spermu u moja usta rekao je da nam donesem piće sa stola. Otišla sam u kupatilo i pljunula spermu. Na krevetu smo pili konjak, pa je rekao da spavam pored njega. Rekla sam da moram kući a on me samo gurnuo na jastuk i rekao, kurve nikud ne moraju.

Ujutro me probudio, bio je još mrak pa je upalio svjetlo, imao je kondom na kurcu i rekao mi da se naguzim. Kad sam se namjestila na kraj kreveta on je stojećki namjestio i ugurao ga. Stalno me pitao jeli me boli a kad sam rekla da ne, tad me je počeo divljački stiskati po ramenima, prsima, pleskati po guzi. Polako me je nabijao, stenjao je a dosta je grubo postupao sa mnom. Kad je svršavao, pribio se uz mene a za prsa me jako povukao da sam mislila da će ih iščupati. Rekao je da mu skinem kondom i vidim jeli unutra sperma. Nad umivaonikom je oprao kurac i rekao, sad ga poljubi za zahvalu dobre jebačine.

Pošla sam s njim na doručak pa mi je rekao da neću s njim ići na službeni put kako je prije bio rekao. Ali zato ću jednu noć doći u hotel i popušiti onom na recepciji jer je on dobar i zna da kurve k njima u sobu dolaze a pravi se da ništa ne vidi. Konobar ga je pitao kako je spavao a on je bezobrazno odgovorio da kako može spavati pored ovako mlade ženskice, cijelu mi noć nije dala mira odgovorio mu je.

Poslije me poveo do recepcije i ovome rekao kad imaš noćnu smjenu da mala dodje. Sutra sam slobodan a prekosutra radim od 22 uveče, direktor me držeć za rame malo prodrmao i rekao, prekosutra poslije 22 da si tu. Plesnuo me po guzici i rekeo ajde bježi kući. Koračala sam prema vratima a oni su se glasno smijali.

Rekla sam tati da ću spavati kod prijateljice, tako sam se stalno pravdala kad bi nekud s ovima išla pa sam na recepciju došla to veče poslije 22 sata. Pričali smo, a kad je u 23 zaključao ulazna vrata rekao je da se vjerovali ili ne podvučem ispod recepcionog stola i da mu pušim. Svukao je malo hlače, sjeo na stolicu, raširio noge i ja sam se zavukla i počela pušiti. Ovaj je imao malo veći kurac, takav do sad nisam imala priliku vidjeti. Bio je duži a malo zakrivljen. Držala sam ga u ruci iznad jaja pa mi nije mogao nabiti glavu duboko na njega. Pored recepcije su prošli neki gosti, njega su pozdravili i izašli vani, bila sam se usrala i umirila da skorone dišem, on je samo spustio ruku i za kosu me povukao prema kurcu. Svršio mi je u usta a spermu sam pljunula na pod uz rub recepcije. Mislila sam poći kod prijateljice da spavam a on mi kaže, nema ići, napravi nam kavu pa do jutra me zabavljaj. Otišla sam do vrata i zvala ga da otvori ili ću razbiti staklo. Otvorio je vrata i rekao mi ako još jednom dodjem u hotel da će me prijaviti i da ću dobiti dosje prostitutke.

Prijateljica nam je napravila čaj. Rekla sam joj da sam odradila svoju obaveznu praksu od stpendije. Popušila sam četiri kurca i jebala se s direktorom. A imam i lijepe robe što sam tamo uzela na račun direktora.

Nekoliko dana kasnije direktor me nazvao, sutra je dolazio u grad pa smo se našli. Sjela sam s njim na zadnje sjedište u njegovo službeno auto. Vozaču je rekao nešto kao da vozi okolo. Sjedio je iza vozača, nakon malo, počeo je otkopčavati hlače a kad ih je spustio povukao me za ruku i rekao, šta čekaš. Primakla sam se i počela pušiti, stenjao je i uzdisao glasno pa ga je i vozač mogao čuti. Kako sam bila preko sjedišta nageta i direktoru cuclala osjetila sam da me vozač rukom dira po ledjima. Dok je vozio ruku je prebacio izmedju sjedišta i dirao me. Gurnula sam mu ruku, a on je opet vratio.

Direktor je mislim namjerno sve glasnije stenjao da ga vozač čuje a kad je svršavao doslovno je zaurlao. Nisam smila u autu pljunuti spermu pa sam progutala.

Vratili smo se pred hotel, direktor je otvorio vrata i prije nego je izašao rekao mi, naš posao je gotov. Još se trebamo vidjeti da mi vratiš uplate što će biti na tvom računu. Pomislila sam, sviraj ti koliko hoćeš, ja ću tada biti daleko. Pružio mi ruku i rekao sad mi još malo zabavi vozača i sutra ćeš imati potvrdu. Izašao je a kad je zatvorio vrata vozač je krenuo. Šutila sam. Vozio je van grada a na nekom parkiralištu je zaustavio. Ugasio je motor i upitao me hoću preći naprijed kod njega ili će on sjest kod mene.

Ipak on je sjeo kod mene i odmah me uhvatio za majicu da je skida. Zamalo mi je brus pokidao. Kako sam reagirala da bude pažljiviji rekao mi je, šuti kurvo ili te vozim na policiju. Držao me za ruke oko zglobova a ljubio mi prsa i govorio da se isprsim. Kako sam se malo savila, on mi je zavrnuo ruke iza ledja tako da je mogao nesmetano ljubiti prsa. Dobro je bilo dok je ljubio al kad je počeo da bradavice doji i ujeda. Uvlačio je u usta koliko je mogao sisu i grizao. Nije pomagalo da molim, radio je šta je htio.

Pustio mi je ruke i počeo skidati hlače, meni je rekao da se skidam. Sjedila sam a kad se on skinuo, sam mi je podigao suknjicu na stomak, počeo svlačiti gaće pa nije znao što bi prvo ili da mu pušim ili da me jebe. Ipak me povukao za glavu i malo sam mu uvlačila glavić u usta, nekoliko puta mi je nabio glavu na kurac do kraja pa me počeo namještati da legnem. Rekla sam da stavi kondom a on je rekao, ne jebem ja ni ženu s kondomom.

Namjestio je i odmah ga zabio do kraja, kako je ovo bilo sve drsko nisam bila vlažna pa me malo boljelo, kako sam zastenjala i rekla polako boli me postao je još žešći.

Cijelo vrijeme me jako stiskao za prsa i dosta ružno govorio. Pitao me, jeli mi tata i mama znaju da se ja kurvam sa starim ljdima, koliko mi plaćaju za kurvanje, kako me nije stid svoje mlado tijelo prodavati, čak me i udario nekoliko puta. Molila sam ga da ne svrši unutra, rekao je, hoću unutra a ti ga podvali nekome drugom, reci tati da ti je ga napravio ovaj direktor. Odglumio je da svršava, stisnu me i trzao jako pa sam pomislila, gotovo je. Nastavio je da me jebe, smijao se kako me je ušpricao, rukom pokazivao po mom stomaku kako će mi narasti, pitao me kako ću mu dati ime. Bila sam gotova, nisam imala snage ni da se pomjerim, samo sam mislila da se nekako skine s mene i da me pusti. Jednom je zaurlao, primakni usta kurvo, vukao me za kosu, sperma je malo pošpricala po mom licu a malo u usta. Držao me za kosu i govorio, gutaj, polako gutaj to je slatka sperma. Opet mi je nabio glavu na kurac i rekao, sisaj ga kurvo.

Gurnuo me od sebe, pa se oblačio a meni rekao da ostanem gola. Kad se obukao izašao je vani, prošao na moju stranu, otvorio vrata i za ruku me izvukao van. Držeći me z aruku još mi je rekao da ne brinem, on kurvama ne pravi djecu. Izbacio mi je robu, zalupio vrata i rekao da se gubim. Sjeo je u auto i ovezao se. Navukla sam suknju i bluzu, cipele su mi ostale u autu. Do grada sam imala možda tri kilometra, polako sam hodala rubom ceste.

Pored mene se zaustavilo auto, neka djevojka je izašla i pitala me jeli trebam pomoć.

Vidili su da sam bosa pa su stali. Sjela sam s njima, njen momak me pitao šta se desilo, šutila sam. Odvezli su me do prijateljicine kuće, samo sam tu djevojku dirnula za rame, nisam mogla ništa reći i izašla vani. Na prozor gdje prijateljica spava imale smo pušten konopac pa sam ga potezala da je probudim. Ujutro prije škole sam joj rekla šta mi se desilo.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile