Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 13: Tata ili očuh

Mjesec prije kraja školske godine tatu je sreo prijatelj i čestitao mu za udaju kćerke. Tata je rekao da se ja nisam udala a prijatelj mu rekao da jesam jer je čitao u lokalnim novinama u rubrici gdje obavještavaju o vjenčanim i rodjenim.

Tata je radio duže i dolazio u stan poslije mene, ja sam došla iz škole, spremila večeru i u sobi nešta učila. Kad je došao primjetila sam da je ljut.

Kad smo večerali, prala sam sudje, tata je prišao do mene uhvatio me rukom za guzicu, trgla sam se ali je jako držao i rekao, sad pričaj. Pokušala sam se izmaknuti ali me drugom rukom uhvatio za rame i rekao, govori ili ću te ubiti.

Premrla sam od straha, nisam se mogla oteti a još mi je opalio šamar. Skoro me odvukao u sobu i gurnuo na krevet. Još me je spucao dva šamara. Sjedila sam, od šamara su mi tekle suze a drhtala od straha. Preturao je po mom ormaru, vadio sve i bacao na pod. Onda je uzimao suknjice, bruseve, gaćice i ostalu robicu i pitao me, od kud mi to i za koga je to. Zamalo me je sa štiklicama udario po licu a onda je stao, bacio ih na krevet i rekao, sad se oblači, hoću da vidim kako izgledaš u svemu tome. Pukao mi šamar, izašao iz sobe. Vratio se i pregledao mi torbicu i tašnu, kad je iz torbice izvadio kondome mislila sam da će me ubiti.

Sjedila sam, nakon malo on se vratio i rekao, još se nisi obukla, hoćeš li da te ja oblačim. Nije bilo drugog izlaza, pobjeći nisam mogla a imala sam veliki strah, počela sam se oblačiti. Kad bi se obukla došla bi u kuhinju kod njega a on bi davao komentare i pitao, za koga je to, s kim si se u tome kurvala. Poludio je kad je vidio seksi čarape na meni. Izmjenila sam tako nekoliko oblačenja i rekla mu, nema više to je sve.

Onda je nastavio s pitanjima, za koga sam se udala, gdje živi i sve ostalo. Pitao me jeli mi taj što sam se udala za njeg svodnik i jesam li njegova kurva.

Naredio mi je da obučem crvenu suknju s bijelom bluzom i čarapama, pa me skoro opet opalio štiklama po glavi. Kad sam se obukla i obula štikle, rekao mi je da se sad ponašam onako kao kad se kurvam s nekim.

Stajala sam a on mi je prišao i rekao. Sad će tata da te jebe. Ja nisam tvoj tata i mogu te jebavati. Tvoja mama te je napravila sa nekim svojim šefom na poslu. Ja sam to znao a i ona mi je rekla. Odgojio sam te za sebe. Ti se kurvaš a sad ćeš se kurvati sa mnom. Već te dugo gledam i razmišljam kad ću te početi jebavati. Sad ću ti napraviti dijete a ti ga rodi onome za kojeg si se udala. Opet je skočio sa stolice i lupio mi šamar.

Bila sam u šoku, tresla se od straha, lice i glava su me boljeli od šamara.

Onda je skočio, uhvatio me za ramena i dovuka do stolice. Sjeo je a mene uhvatio za noge, stajala sam kao skamenjena, ruku je zavukao i snažno me uhvatio za mačku.

Molila sam ga da me pusti, da mi otvori vrata i da odem i da se više nikad neću vratiti. Cinično se smijao, samo je rekao, otićeš tek kad te dobro izjebem.

Još mi je rekao, dobro znaš kako prolaze kurve kad se otkriju, nema posla, braka, djece a na ispitivanju i u zatvoru te jebe ko stigne. Misli na to i budi dobra.

Uhvatio me za ruke i podigao ih na svoja ramena a počeo mi otkopčavati bluzu. Drhatala sam, otkopčao je brus i skinuo ga. Prsa mi je milovao i stiskao, a onda mi zgulio suknjicu i gaćice u jednom potezu. Primakao me sebi i počeo ljubiti prsa, jednom rukom me držao da se ne pomaknem od njega a drugom mi je milovao mačkicu.

Ustao je a mene je gurnuo da sjednem, zapalio je cigaretu i rekao da govorim s kim sam se sve jebavala. Rekla sam samo s momkom. Uhvatio me za kosu i rekao da će me ošišati do kože ili da govorim sve. Kako sam šutila, upitao me a kako jebe ovaj iz vožnje. Slagala sam da sam spavala još s dva momka ali ne s ovim iz vožnje. Pljusnuo mi je šamar i rekao, s njim si se jebavala tu u svojoj sobi, znao je sve.

Otišao je u sobu i donio fotoaparat. Naredio mi pa me slikao, kako gola u čarapama i štiklicama kao perem sudje, vadim nešta iz frižidera, sjedim za stolom i jedem, sjedim u fotelji, ležim na trosjedu, pa me odveo u svoju sobu i slikao u svom krevetu u nekoliko poza. Onda me odveo u moju sobu i slikao kako čitam i pišem, ležim na krevetu, gledam kroz prozor i sve tako.

Odveo me ponovo u boravak, sjela sam u fotelju a on je počeo skidati hlače. Kad se okrenuo rekao je da budem dobra ili sam gotova. Skinuo je gaće a dok je skidao košulju kurac mu se počeo dizati.

Dao mi je aparat da ga slikam tako golog a onda uzeo aparat i rekao da ga uzmem rukom za kurac. Pravio je slike pa kako nisam htjela da počmem pušiti opet mi opalio šamar.

Držala sam glavić u ustima a on je slikao.

Imao je dosta dugačak kurac, rekao mi je da mu je kurac punoljetan a to znači da ima 18 cm. Pitao me gdje želim da mi ga prvi put zabije, šutila sam a on me tada odvukao za ruku u moju sobu i skoro bacio na krevet.

Legao je na mene i rekao mi da didgenm noge. Brzo je pogodio ulaz i zakrkao ga do kraja. Vrisnula sam a on mi je rukom poklopio usta i nastavio da me žestoko nabija.

Plakala sam od jada i bola. Nabijao ga je do kraja, osjećala sam ga duboko unutra i malo me boljelo. Nije svršio unutra već na moj stomak da vidim koliko on sperme izbaci.

Naredio mi je da se odem otuširati i ponovo obučem kurvanjski pa da dodjem kod njega u boravak. Sjedila sam na fotelji ispred njega kako je on želio, ispitivao me o mom seksu i vjerovatno ga je to uzbudilo pa je opet rekao da skinem samo gaće. U njegovoj sobi sam ga zajašila a on je još nekoliko puta sve slikao. Dok sam bila na njemu, skinula sam bluzu i brus pa opet obukla bluzu jer je želio da sam obučena ali da mi može gledati prsa u raskopčanoj bluzi.

Pukao mi je još jedan šamar i rekao da ga jebem kao sve one prije što sam jebavala. Nisam imala izbora, radila sam to onako kako sam u tom trenutku mogla. Povukla sam se s njega i počela mu pušiti. Da ne dobijam šamare slušala sam sve što kaže pa sam tako gurnula cijeli kurac u grlo. Svršio mi je u usta pa sam otišla u kupatilo i isprala usta. U ogledalu se nisam mogla prepoznati. Bila sam sva crvena od šamara.

Morala sam opet sjediti s njim i pričati mu kako mi je bilo. Ono šta mi je rekao, toliko me uplašilo da nisam više ni pomislila da pobjegnem od njega. Sutra nisam pošla u školu a prije nego je došao obukla sam suknjicu i bluzicu bez gaćica i brusa, čarape i štikle i tako ga čekala. Čim je ušao u stan, skinuo je hlače i rekao da mu u hodniku pušim. Poveo me u kuhinju i naguzio na sudoper a iza mi ga ugurao. Nisam bila vlažna pa me bolilo, on se smijao i govorio, tako ti je i mama stenjala. Nabijao me jako, prsa su mi udarala u sudoper, malo sam se podigla a on me okrenuo i naslonio na stolicu. Izvadio ga i počeo drkati, svršio je po mojoj guzi a onda mi rekao, da postavim večeru.

Nisam mogla jesti, sve šta bi stavila u usta dugo mi motala i radje bi to pljunula nego progutala. Tata se doslovno na meni iživljavao. Strašan je osjećaj da mi to sve radi tata, pa ako mi i nije tata kao što je rekao, opet od kad znam za sebe ja ga zovem tata i tako osjećam. Sad sam na milost i nemilost prepuštena i radi mi šta oh hoće.

Poslije me je u krevetu prije spavanja pitao pa sam odgovorila da bi željela otići da se više nikad ne vratim. Rekao je, otićeš kad ja budem rekao a do tada će biti kako ja hoću. Ujutro je pio kavu a ja sam klečala i pušila mu, morala sam brzo i dobro pušiti da ne zakasni na posao. A onda se sjetio da je subota i rekao, polako, kad doručkujem idemo u sobu. Taj dan me jebao dva puta, pušila sam mu i tvrd i opušten kurac, radila sve što želi jer nisam imala izbora.

Nije svršavao u mene, toga sam se bojala a u nedjelju poslije doručka me jebao tako što je sjedio na stolici a ja ga zajašila. Nabola sam se a noge mi je zadignuo pa mi je cijeli kurac ušao unutra, bolilo me, to ga palilo pa je brzo svršio. Naredio mi je da spermu mljackam po ustima a tek poslije progutam. Onda mi je rekao da predveče idem s njim vani i da će me jebati negdje u autu. Pomislila sam, prilika je da pobjegnem i pristala. Prije mraka smo otišli do auta, sjeli a on je rekao da mu odmah tu na parkiralištu pušim. Molila sam ga da to ne radimo tu da će nas vidjeti stanari, nije pomagalo, izvadio je kurac i opet sam dobila šamar. Sreća dolazilo je neko auto pa je upalio i odvezao me prema parku. Izašao je iz auta, prišao na moju stranu, izvadio kurac i počela sam pušiti. Za kosu me izvukao vani pa sam se naslonila na otvoren prozor a on me iza pumpao. Stenjala sam, boljelo me, strah je učinio svoje, nisam bila vlažna pa me boljelo kad kurac ulazi. Počela sam i sama da se nabijam na njega sve u želji da svrši pa da idemo.

Svršio mi je po guzici, spustio suknju a ona se zalijepila na spermu.

Dovezao me pred stan i rekao da idem unutra, da se presvučem i da ga čekam.

Kad je došao, otvorila sam vrata a s njim je bio neki tip, vjerovatno ga je doveo iz neke gostionice. Sjeli smo u boravak, meni je naredio da prebacim nogu preko noge i da se smješkam a njima je sipao rakiju. Kad su popili rekao mi je. Moraš otići. Moram te zamrziti da te nikad više ne poželim vidjeti. Šutila sam, nisam sebi vjerovala šta mi se dešava. Popili su još jednu a onda je pitao ovog čovjeka jel mu se svidjam. Pogledala sam, čovjek je kolutao očima i jezikom oblizivao usne. Tata mi je rekao, ustani i idi s njim u sobu i obavi sve kako treba. Sjedila sam, nisam imala snage ustati. Čovjek je ustao, tata mu je rekao, platio si i radi svoj posao, uzeo me za ruku i odveo u sobu. Na brzinu je skinuo hlače i gaće do koljena i odmah me za glavu povukao na kurac. Smrdio je, na glaviću je bilo od sluzi kao mrvice, ugurao mi je kurac u usta i uhvatio rukom za prsa. Bio mu je manji od tatinog ali previše je smrdio. Cuclala sam. Podigao me i naguzio preko kreveta i dok sam namještala noge već je zabio. Držao me za bokove i radio svoj posao, njihala sam se u ritmu njegovih trzaja.

Izvadio ga je i izdrkao na svoju ruku. Obrisao mi je spermu po prsima i bluzi. Podigao je hlače. Tati je rekao da sam dobra, popio rakiju i otišao.

Pitala sam tatu šta me još čeka. Rekao je, ništa više, sad se spremi i idi. Gledala sam ga, a on je zamahnuo ali me nije udario. Spremila sam stvari u torbe i došla u boravak. Na sto mi je bacio neke pare i rekao, uzmi, trebaće ti, imaš školu i zaposli se, ili idi živiti s tim za kojeg si se udala ili se kurvaj kako si počela a meni se više ne javljaj i ne vraćaj. Još mi je rekao da mu dam ključeve od stana a po stvari mogu doći kad je on u stanu. Pošla sam da mu pružim ruku možda da ga i poljubim, ustao je, zaustavio me rukom, samo mi je dodao one pare i rekao idi. U sobi sam uzela torbu s knjigama i neku vreću s robom, tužno i jadno pogledala cijelu sobu i izašla u hodnik. Tata nije bio u boravku, čula sam vodu u kupatilu, probala otvoriti, bio je zaključan. Otvorila sam vrata i izašla, polako plačući povukla sam vrata za sobom.

Ispred zgrade sam spustila torbe, zapalila cigaretu, gledala parkiralište, park i klupe u njemu. Kroz glavu su mi prolazile slike iz djetinjsva, tu sam se s mamom i tatom igrala, učila voziti bicikl, poslije kao djevojčica sjedila i sunčala se na klupama.

Bacila sam cigaret, uzela stvari i rekla sama sebi. Kreni Andrea.

Na kraju parkirališta sam se okrenula, u stanu nije bilo svjetla. Došla sam do prijateljice, njena mama mi je otvorila pa kad smo sjele rekla sam joj. Ja više nemam nikog, pokrila sam rukama lice i glasno plakala.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile