Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 14: Matura i ples

Do kraja škole nije se ništa lijepo dešavalo. S onim sam u vikendicu išla još dva puta ali samo na jednu noć. Prijateljičinoj mami bi rekla da idem kod bake a otišla bi u vikendicu i bila s njim. Rekao mi je da ima novu vezu pa da će se i rastaviti, ja sam s njim bila i bez nekog osjećaja sam to odradjivala, bilo mi je važno da školu završim.

Zlatko je već napisao kad će doći po mene pa sam tako brojala dane do odlaska.

Jedan dan u školu je došla mama i rekla mi da me poslije škole čeka da mi kupi haljinu za maturalni ples. Izabrala sam haljinu, više se svidjala mami nego meni ali da ne zatežem pristala sam. Poslije smo sjele u kafe i malo pričale pa mi je rekla da će doći na maturalni ples. Za tatu me nije upitala ništa.

Nekoliko dana prije plesa, na izlasku iz razreda profesor mi kaže da malo sačekam. Kad su svi izašli, primakla sam se da čujem jer nije smio glasno govoriti pa mi kaže. Ja sam ispunio sve, imaš prolaznu ocjenu a kad ćeš ti ispuniti svoje obećanje. Gledala sam ga, malo me to zateklo pa ga upitala. A šta. Znaš ti dobro, samo pazi da ti ja ne zaustavim diplomski. Otišla sam do vrata, zatvorila ih i vratila se do stola pa upitala profesora, šta ja trebam uraditi. Ja ti dajem pitanja i ocjene a ti vikende provodiš s njim.

Kako mi je profesor rekao, čekala sam ga kod pošte pa pošla za njim. Išao je ispred mene, pratila sam ga, ušao je u neku zgradu a ja za njim. Na spratu je smo ušli u stan.

Bila sam spremna odmah skinuti sve sa sebe i reći, ajde jebi me. Muškaraca i njihovih želja da ucjenjuju i jebu sve što stignu bila mi je puna kapa. Stajala sam a profesor mi kaže. Vidiš ovaj stan, preko vikenda ćeš doći i očistiti ga da sve blista. Tu će živjeti moji roditelji. Dao mi je ključ od stana, rekao kad završiš vrati mi ključ i otišao. Razgledala sam stan pa onda sjela u kuhinju i smijala se da su mi suze potekle. Željela sam to što prije urediti pa sam se odmah prihvatila posla. U subotu sam uredjivala stan cijeli dan a popodne je došao profesor. Bio je zadovoljan, napravio nam je kavu pa smo i cigaretu zajedno zapalili. Prije nego što je otišao rekao mi je, ovo si dobro napravila a još trebaš uvečer na maturalnom plesu sa mnom da se vidiš. Pitala sam gdje i zašto a on me uhvatio za rame i rekao, pa želim i ja malo da se s tobom valjam u krevetu.

Na ples mi nije došao niko, sjedila sam za stolom s prijateljicom i njenom mamom.

Bila sam i tužna i ljuta na Zlatka, mogao je doći i učiniti mi ovu večer ljepšom, njegov odgovor da ne zna plesati nije bio razlog da nebude sa mnom.

Na ples me pozvao profesor i dok smo plesali rekao, kasnije kad prodje svečana zabava na sprat izadji ja ću te tamo čekati. Izašla sam iz sale u hodnik pa pošla uz stepenice, bio je vrhu, vidila sam ga da me čeka, pošla sam za njim. Ušli smo u jednu malu sobicu, upalio je svjetlo i rekao mi da sjednem. Odmah je otkpčao hlače a meni je povukao haljinu pa su mi prsa ispala. Trljao ih je rukama dok mu se kurac nije podigao a onda mi ga primaknuo ustima, uhvatio me za glavu i rekao, požuri ima još curica koje čekaju. Zgrabila sam mu rukom kurac, jako ga stisla, počela ga drkati a samo sam glavić držala u ustima. Jako me je stiskao za prsa, prstima bi mi povlačio i u krug vrtio bradavice. Uhvatio me za ruke i naslonio ih na svoju guzu a meni glavu nabio na kurac do kraja. Tako me držao nekoliko trenutaka dok nije svršio. Nije ga odmah izvadio iz mojih usta, malo sam sperme i progutala a kad me pustio pljunula sam iza stolice. Pomislila sam da je gotovo, podigla haljinu i pokrila prsa a profesor mi kaže da se naguzim na stolicu. Kleknuo je iza mene, raširio mi noge i moram priznati uživala sam dok mi je lizao mačku i guzu. Podigao se, rekao da sačekam malo pa da onda idem nazad u salu.

Plesala sam nekoliko puta s jednim momkom i malo sebi davala raspoloženja. Na uho mi je rekao da me odavno gleda i da mu se svidjam a da ima od tetke prazan stan pa bi me tamo poveo. Rekla sam mu da ćemo se još poslije viditi.

S prijateljičinom mamom sa izašla u hodnik da zapalimo cigaretu, pogledala sam a niz stepenice je silazila prijateljica. Kad nam je prišla gledala sam je i upitno klimnula glavom, na što je isto klimnula i malo sagela ramena. Razumile smo se, bila je u sobici s profesorom. Kasnije smo na smjene dežurale i gledale koja još cura ide gore pa smo zaključile da se skoro sve oko nas jebu.

Došao je onaj momak po mene, rekla sam da dodje za sljedeći ples a kad je otišao rekla sam prijateljici. Kad ovo završi poću s njim. Ionako sam kurva, nikome ništa ne značim, samo me iskorištavaju, pa umjesto da se prevrćem na jastuku i razmišljam poću s njim. Upitala sam je skim je bila gore, rekla je s istim kao i ti.

Dok smo plesali pitala sam ga svašta, pa mi je rekao da ga je cura ostavila, da mu se ja jako svidjam a u jednom trenu me i poljubio na vrat. Šapnula sam mu na uho da ću poć s njim ali da nabavi kondome i da mi kaže jeli do sad spavo s curom. Rekao je, nisam ali ti ćeš me sve naučiti.

U stanu s njim izigravala sam veliku curu ili bolje da kažem kurvu. Čim je zaključao varata rekla sam mu da nam donese neki alkohol a ja sam skinula haljinu. Imala sam brus, gaćice i čarape s cipelama. Donio je dvi čaše i gledao me, bio je malo i stidljiv. Uzela sam mu čaše iz ruka i zapovjednički rekla, svlači se. Malo nespretno se skidao a kad je ostao u gaćama vidila sam da mu je dignut. Pružila sam mu čašu, nazdravili smo pa sam mu u drugu ruku dala svoju čašu a odmah klekla i povukla mu gaće do koljena.

Pred lice mi je iskočio tvrd kurac, uzela sam ga u ruku, polako ga drkala njega gledala u oči. Sa čašama u rukama bio mi je malo i smješan, spustila sam glavu i uzela glavić u usne. Sisala sam mu kurac a na ledjima sam otkopčala brus pa se podigla i rekla mu, sad me polako skidaj. Spustio je čaše na pod, povukao je brus, ispale su mi grudi vani, sageo se i počeo ih ljubiti. Uzela sam njegovu ruku i naslonila je na rub gaćica pa ih je polako gurao prema koljenima. Rukom sam ga pogurala pa je kleknuo i skinuo mi gaćice s noga.

Rekla sam sebi, Andrea, kurva si, stalno ti klečiš i pušiš sad lijepo ti stani a nek momak kleči pred tobom. Malo sam se pomakla, zadigla jednu nogu na krevet i rekla mu, primakni se i miluj je i ljubi. Momak je odmah zario glavu medju moje noge, držao me rukama preko guze, ljubio mi mačkicu i noge, ponekad bi podigao ruku i malo mi prsa milovao. Vlažila sam, nije mu smetalo što jezikom liže sluz iz mačkice, milovala sam ga po kosi i stiskal auz sebe.

Odmakla sam se od njega, skinula cipele, rekla mu da uzme kondome i legla na krevet.

Kad je legao pored mene podigla sam ga na koljena i počela mu pušiti. Milovao me za kosu nježno, isto tako nježno mi je milovao prsa, sama sam otvarala kondom pa mu ga stavila. Legla sam na ledja, raširila noge a on se namjesstio medju njima. Rukom sam mu namjestila kurac na ulaz i rekla, sad polako guraj. Malo ga je gurnuo a onda ga zabio cijelog. Nije me boljelo, bio je kao i Zlatkov, uživala sam a momak je brzo nabijao pa je tako brzo i svršio. U kupatilu je skinuo kondom, pa se vratio i legao pored mene. Ležala sam sa strane i pušila mu, a onda ga zajašila nogom i prvi put doživila pozu 69. Gutala sam cijeli kurac, milovala mu jaja a momak je nježno lizao mačkicu. Kad je počeo da jezikom palaca na ulaz mačkice sama bi raširila noge i spustila se niže da mi ga dublje zavuče. Uživali smo oboje, pomalo i stenjali i uzdisali a kad sam počela da mu drkam kurac po njegovim trzajima sam osjetila da je blizu. Rekao je, svršiću makni se, nisam ga puštala već kurac uzela do kraja, podizao je guzu i trzao se a iz kurca je špricala sperma.

Držeći zatvorena usta okrenula sam se prema njemu i pokazala rukom na usne pa sve progutala.

Kad smo ustali ja sam napravila kavu, jeli smo neku salamu, pa sama mu rekla da idemo u sobu. Legla sam na ledja a on medju moje noge, opet je nježno lizao mačkicu. Ležala sam tako, uživala, vrtila guzom, malo ga nogama stiskala a onda mu rekla, stavi kondom. Opet je brzo nabijao, podigla sam noge na njegova ramena, to ga sigurno još više uzbudilo pa je svršio.

Obukla sam se, zapalili smo cigaretu i prije nego sam pošla pitala ga, kako mu je bilo, kako se osjeća. Rekao je da je bilo fenomenalno i da želi da mu ja budem cura.

Ugasila sam cigaretu, uzela ga za ruku i rekla mu. Ne mogu biti tvoja cura, ti si mlad i brzo ćeš naći curu, ja sam kurva i još udata, imam muža.

Gledao me, možda nije vjerovao šta mu govorim, primakla sam se pa mu rekla, ako me sretneš na ulici nemoj me pozdravljati, u svojoj glavici nosi sjećanje na maturalni ples i Andreu. Poljubila ga na lice, ustala se i pošla na vrata, izašla sam a on je još sjedio za stolom.

Nedaleko od zgrade sam se okrenula, bio je na prozoru i mahnuo mi rukom. Napravila sam nekoliko koraka pa se opet okrenula. Podigla sam ruku i mahnula mu.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile