Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 16: Kako dalje

Već u vozu Zlatko mi se svojim ponašanjem učinio puno drugačiji od onog kako sam ga poznavala. Nije bio više onaj momak s mora, samo je šutio a ono što bi i rekao bilo mi je čudno. Nisu mi se dopadale njegove riječi, naguzi se, jebaću te, puši mi kurčinu. U meni je bila ljubav prema njemu, nadala sam se da će sve biti dobro a često je pričao o našem životu. Šta me sve čeka, šta ću sve trpiti, kako se iz toga svega izvući je u mojim pričama.

U vozu su s nama bile još tri starije žene i dva muškrca. Često smo izlazili u hodnik i uz prozor zapalili cigaretu. Dok smo sjedili počela je priča pa mi je Zlatko rekao da ne razumi što govorimo i da ga to nervira. Isto mi je rekao u hodniku, kondukter je s nama pričao pa ga i to naljutilo. U noći sam drijemala i bila naslonjena na njega, prebacio je jaknu preko mene i preko majice me milovao po prsima. Kad je htio da uvuče ruku u gaće, rekla sam mu da to ne radi jer me stid ovih. Kasnije smo izašli u hodnik pa kad sam pošla u wc rekao je da će doć za mnom, rekla sam da neću u vozu seks. Poslije dok smo sjedili, pokrio se jaknom a otkopčao hlače i izvadio kurac a mene polegao preko krila da mu pušim. Malo sam liznula kurac i vratila ga u hlače, naljutio se i izašao u hodnik.

Došla sam za njim, pokušala mu objasniti da me je stid, nismo sami a on je ljutito rekao, bole me jaja i kad ja hoću jebavati nesmiš mi braniti.

Rano smo sigli, dugo smo hodali, sreća on mi je nosio torbe, došli smo pred kuću. Mislila sam to je njegova kuća. Poslije sam saznala da je to kuća od neke žene a ona prizemlje iznajmljuje studentima.

Otvorio je vrata, na jednoj strani hodnika su bile dvi sobe a na drugoj soba i kuhinja, na kraju hodnika je bilo zajedničko kupatilo. Ušli smo u sobu, gledam, stol i dvi stolice, kauč, stari ormar i nekakva plinska peć. Na podu dosta star tepih a na prozoru požutjele zavjese, sijalice bez lustera. Kako smo bili umorni, on je razvukao kauč, iz ormara izvadio posteljinu i deke pa nam namjestio za spavanje. Pokazao mi je kupatilo, mala duboka kada, školjka, na zidu malo ogledalo i vješalica. Tuširala sam se skoro studenom vodom pa došla u sobu. Legli smo a Zlatko mi kaže, ženo na brzinu mi ga popuši pa da spavamo. U polusnu sam pušila, on je drkao, držala sam glavić u ustima, kad je izbacio spermu u nekakav papir sam je pljunula.

Tu smo bili do petka, uradili smo prijave za mene a po danu većinom hodali po gradu.

Stalno me je držao za ruku i pričao kako ćemo mi jednog dana živjeti u gradu.

U petak smo pošli kako je rekao kod njegovih roditelja preko vikenda. Kad sam pitala zašto nosimo sve stvari odgovorio je da se boji da nam neko ne pokrade. Vozili smo se u autobusu možda sat vremena, onda čekali drugi autobus pa još pola sata vožnje. Izašli smo kod neke gostionice, tu smo popili kavu a neki čovjek nas je neasflatiranim putem vozio još dalje. Pitala sam se, majko moja gdje ovo idemo. Kad smo izašli iz auta, Zlatko je pokazao na brijegu kuću, vidio se crven krov i rekao, tu su moji roditelji.

Tu u tom selu i toj kući provešću blizu tri godine.

Pred kućom je bila njegova majka, pozdravila se sa mnom, pa smo ušli u kuću. Ulazilo se odmah u kuhinju, peć na drva, veliki stol i četiri stolice, jedan kauč i nekakav drveni mali uski krevet. U produžetku kuhinje su bila vrata a tamo je bio špajiz. Iz kuhinje se ulazilo u veliku sobu koja je imala dvoja vrata. U sobi na svakoj strani nešto kao bračni kreveti a na sredini sobe bio je kao jogi ali na podu. Iza vrata je bila šivaća mašina i stolica. Pored vrata na zidu bila je vješalica za robu a pored kreveta je bila po jedna stolica bez naslona. Blizu peći u kuhinji su bila uska vrata od kupatila a u kupatilu bez pločica je kada, stolica, nekakve posude, tople vode nije bilo. Wc je bio vani blizu štale, napravljen od dasaka. Imali su tri konja, dvi krave, bika, dvi svinje, kokoši i psa. Još su imali devet ovaca i osam janjčića. Otac i mama mu nisi nigdje radili, otac je sjekao i prodavao drva, sestra je završila osam razreda škole i dalje nije išla u školu a mladji brat je radio s ocem u šumi.

Prva kuća do njih bila je nekih 10 minuta daleko a još malo dalje bilo je nekoliko kuća.

Došli su mu otac i brat, pošla sam prema njima i pozdravila ih, nisam osjetila dobrodošlicu. Predveče smo svi bili u kući, mama je postavljala večeru pa je njegov otac rekao. Došla si a ja nisam želio gradsku nevjestu i još strankinju, ja sam želio seljanku koja zna raditi seoske poslove. Sad kad si tu, gledaj i uči sve šta se radi pa će biti kako bude. Niko ni riječi nije rekao a ja sam tek skužila da ću tu živjeti.

Poslije večere Zlatko mi je rekao pa smo u sobu stavili moje torbe. Pokazao je na krevet gdje ćemo spavati a ja sam mu rekla, ja ovdje neću živjeti, rekao si da živiš u gradu.

Sve što je rekao bilo je zastrašujuće, da to više nikad nisi izgovorila jer će otac ubiti i mene i tebe. Poljubio me i izašao. Pozvali su me pa sam s njima još sjedila, oni su pričali o svom poslu i životu a mene bi ponekad nešto upitali.

Tako sam saznala da Zlatko ide na posao ponedjeljkom rano a vraća se u petak uvečer. Da ću ja s njegovom sestrom čuvati krave i ovce a i raditi ostalo što treba.

Iz grada i štiklica na selo i čuvat ovce, život mi se zgadio.

Pošli so spavati, u stvari njegov otac je rekao da mi idemo pa će oni poslije doći. To je običaj kad se spava u istoj sobi da ovi koji prvi odu imaju vremena da budu sami. Legli smo i Zlatku sam rekla da nemam volje za životom. Nije ga bilo briga što ja govorim, zgulio mi je gaćice i ležeći na boku pokušavao ga zabosti. Podigla sam malo nogu, rukom uzela kurac i namjestila ga a on je gurnuo. Držao me je za sisu i brzo pumpao, krevet je prilično škripao, vrata su bila zatvorena ali se na rubovima vidjela svjetlost iz kuhinje, sve su mogli čuti. Nikakva osjećaja i užitka nisam imala. Kad je bio blizu rekao je brzo se okreni i zini. Svršio mi je u usta, progutala sam, htjela još s njim pričati ali je rekao, spavaj, ujutro rano ustajemo i idemo nešta raditi.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile