Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 18: Svekar i Stana

Svekar je ujutro opremio konje i pošao da ore njivu kod Stane a meni je rekao da dodjem kasnije da mu držim konje dok on ore. Svekrva mi je rekla, ajde ti idi tamo, nije mi drago da je on baš dugo sam s njom. Došla sam do kuće, konji su bili vezani ispred kuće, a ja sam ušla u kuću i ono što sam vidila me skamenilo, nisam se čak ni povukla nazad.

Stana je bila naslonjena na stolicu a moj svekar je otpozadi nabijao. Kad su me ugledali svekar se okrenuo i podizao hlače, Stana onako uzdignute suknje preko guze mi prišla i rekla. Nemoj ovo nikome reći, poslije ću ti o svemu pričati. Svekar je prišao do mene, uhvatio me rukom za rame a tako me jako stisnuo da sam skoro počela vriskati. Rekao je, ovdje što se vidi ne priča se, znam ja da i ti gradska kurvica voliš tvrd i dobar seljački kurac, imam ja i za ženu i Stanu a biće i za tebe. Povukao me do stola, sjela sam na stolicu, Stana je bila izašla vani a svekar mi kaže, slabo tebe jaši moj sin, nečujem ja da po noći škripi krevet, kad poželiš samo mi daj znak okom i u tom je otkopčao hlače i izvadio kurac i držeći ga u ruci nastavio ja ću ti priskočiti u pomoć kao i Stani.

Imala sam pognutu glavu a on me rukom za kosu potegao i rekao, gledaj ga, šta se praviš nevinašce, znam ja vas gradske cure. Pogledala sam, onako spušten izgledao je veći nego što ga ima moj muž kad mu je nadignut.

Tad je ušla Stana a svekar joj kaže, eto vidiš, snaja me odmah spopala.

Pošli smo raditi, svekar je u prolazu plesnuo Stanu po guzi da je ona malo vrisnula i slatko se smijala. Bili smo na njivi, nekoliko puta je svekar zaustavio konje i izvadio kurac i pišao odmah tu do mene.

Znao je da ja nikom ništa nesmim reći, vjerovatno se osjećao kao pobjednik i sad je a i u buduće kad god je bila prilika tako postupao prema meni.

Završio je posao, Stana je spremila ručak pa smo jeli a onda je svekar meni rekao, dok ja uredim račun sa Stanom, ti uzmi konje i polako ajde kući.

Pošla sam a znala sam da svekar završava sa Stanom ono u čemu sam ga jutros prekinula.

Imala sam strah od svekra, kako sam već rekla često bi pišao okrenut prema meni a i u prolazu pored njega često bi me uhvatio rukom. Sreća nisam ostajala sama s njim al mi je najgore bilo kad bi svekrva izašla rano iz sobe, svekar bi ustao pa bi prije izlaska ponekad tiho došao do kreveta, otkrio me i rekao, ajde ustaj.

Kad se Zlatko vratio iz vojske, počeo je raditi a jedne subote za večerom otac mu je rekao. Kad će ona roditi, slabo radi, neradja djecu, ako je jalova oćeraj je i nadji drugu.

Nastala je svadja, pa mi je Zlatko rekao da idem vani. Čekala sam i mislila kad dodje da će biti kao i uvijek, spustim hlače i naguzim se ali mi Zlatko kaže da idemo kod Stane.

Dok smo išli rekao mi je da sutra odlazimo u grad kod tetke.

Spavali smo kod Stane, bili smo sami u sobi, imali smo veliki krevet i nije škripao. Brzo sam se skinula i sjela na krevet a kad se Zlatko primako zgrabila sam mu kurac i pušila. Gurnuo me na ledja, digla sam visoko noge i čekala ga da se popne na mene. Kad je prodro u mačkicu uzdahnula sam, stisla ga nogama, zagrlila rukama i stisla uz sebe, mačkica je ponovo vlažila i puštala sluza kao nekad, uvijala sam guzom a maštala o našem ljepšem životu u gradu.

Zlatko je sutra otišao pa je s bratom donio sve moje stvari. Stana me pozvala i u sobi mi dala neke pare i jedan prsten. Rekla sam da to neću uzeti, nasmijala se i rekla, sve je to meni dao tvoj svekar, uzmi i sakrij, može ti zatrebati.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile