Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 19: Kod tetke

Kao što je i rekla, tetka nas je primila, dala nam je sobu a ostalo smo koristili zajedno. Za mene je to bilo veliko, bila sam u gradu a time i svaki dan s mužem, očekivala sam da će sve biti bolje i ljepše sad kad smo napokon sami i zajedno.

Prevarila sam se, nakom malo Zlatko je počeo kući dolaziti kasnije, često pijan, bio je ljut i spreman za svadju. Ja sam s tetkom po danu spremala ručak, ponekad bi otišle do jedne njene prijateljice a jedan dan mi je rekla da će mi potražiti posao.

Zlatko bi ponekad kad je dobrog raspoloženja govorio da mi traži posao pa me jednog popodneva poveo u neku firmu da mi pokaže. Nije to bio nikakav dogovor već je on na kapiji te firme govorio sa čuvarem a kad je završio rekao mi je, nema posla.

Pila sam kavu s tetkom pa mi je rekla, slušaj me dobro. Kako vidim Zlatko ima problema, dolazi pijan i kasno, nije to dobro. Pitala sam jednog poznanika, njega je zaposlio moj muž, često je dolazio kod nas, pa mi je rekao da dodjemo kod njega.

Kad sam se spremala, tetka mi je rekla, obuci suknju, bolje je nego da ideš u hlačama znaš kako muški vole pogledati u noge. Često smo pričale o svemu, imala sam povjerenje u nju pa sam je i sad poslušala. Kad smo pošle još mi je rekla, ja ću ti pomoći koliko mogu ali ako trebalo i sama se malo potrudi i namignula mi.

U kancelariji smo sjedile, tetka je pričala s Igorom, mene je ponešta pitao i na kraju rekao, nije neki posao ali za sada možeš raditi kao čistačica kancelarija a usput i spremati kave kad su neki sastanci i tako. Još je rekao da ima odmaralište za radnike na moru pa da ću vjerovatno tamo ići preko sezone spremati sobe.

Zlatko nije bio zadovoljan, u sobi mi je rekao da u toj firmi ima puno muškaraca i da nevoli da tamo radim. Rekla sam mu, pa ja ću čistiti a ne spavati s njima, na šta mi je odgovorio, da će me kontrolirati.

Seks smo imali kad je Zlatko poželio, bilo je to sve na brzinu i nikakvo. Zlatko bi stao pored kreveta i rekao, malo mi ga ovlaži a onda me iza uzimao, trajalo je jako kratko, nisam imala nikakva zadovoljstva ali iz bračnih obaveza primala sam to šta sam imala. Nekad bi se obukla da mu izgledam privlačnija, govorio bi da izgledam kao kurva.

Nikud nismo zajedno izlazili, ništa mi nije kupovao.

Počela sam raditi, osim kancelarija čistila sam i stubište pa i ispred zgrade. Jedan dan me pozvao Igor, napravila sam kave kako je rekao pa sam sjela. Pitao me o poslu pa mi rekao da bi ja i još jedna žena trebale poći u odmaralište, tamo su radili neke popravke i sve to očistiti i spremiti. On bi nas odvezao i kad završimo došao po nas. Još mi je rekao, da bi nam za taj posao dao extra pare a da mu sutra kažem hoću li ići ili da traži drugu ženu.

Zlatko je pjenio kad sam mu rekla, pa mi je rekao ako odem da se više ne vraćam. Prvi put sam skupila snagu i rekla mu, ja idem i amen. Naljutio se, otišao i tu noć nije došao kući. Tetka mi je rekla da me razumi i da imam pravo tako odlučiti. Sutra je došao s posla pa me u sobu pozvao da pričamo. Ponovo mi prijetio, ne smim ići tamo bez njega a kad sam ga upitala gdje je on cijelu noć bio, odgovorio je, bio sam s jednom pičkom koja je bolja od tebe.

Dobro, sam kažeš da je bolja od mene, onda mi daj pare da kupim kartu i vratim se u svoju zemlju. Pobjesnio je, govorio da sam mu uništila život, da sam došla i donila seksi odjeću, da sam kurva, da mu je otac rekao da sam se vidjala sa šumarem u selu.

A onda se ušutio pa mi rekao, ajde se obuci pa ćemo ići u grad. Bila sam se lijepo obukla, pomislila sam, možda se promjenio, možda će sve biti bolje.

Odveo me u neku gostionicu, tu su bili sve stariji ljudi, loše obučeni i većinom pijani, sve je smrdilo na alkohol. Zlatko je pozvao gazdu te gostionice i pitao ga bili mene primio da tu radim. Gazda me gledao, tačnije, mjerkao prsa, nageo se i pogledao mi noge pa mi rekao da prošetam do šanka. Zlatko mi kaže, ajde prošetaj da te vidi, ustala sam otišla do šanka a kad sam se okrenula izašla sam iz gostionice i krenula kući.

Došao je pijan i rekao mi, tamo ćeš raditi subotom i nedjeljom. Rekla sama da neću a on me opalio šakom u oko. Ujutro je tetka plakala kad me vidila, oko i sve okolo mi je bilo modro, zeleno skoro zatvoreno. Na poslu sam čistila kancelarije a jedna žena me pitala šta je bilo. Počela sam plakati a ona je pozvala Igora. Pričali su sa mnom, dali mi kavu, pa me ta žena odvela u bolnicu, doktor mi je dao mast da to mažem a preko oka stavio gazu. Ostala sam kući cijelu sedmicu, išla na previjanje, a Zlatko sa mnom nije govorio, u sobi je stavio deku na pod i tako spavao.

U petak je kod nas došao Igor, pričao je s tetkom, oni su se dobro znali, radio je s njenim mužem pa kad je on umro Igor je nastavio raditi na njegovu mjestu. Došao je Zlatko pa mu je Igor dosta oštro rekao da pazi šta radi a da me više nesmi udarati. Zlatko mu je cinično rekao da sam njegova žena i da mu neće on komande davati ali kad mu je Igor rekao da će sve prijaviti na miliciju i moj konzulat Zlatko se ušutio.

Igor je otišao, Zlatko je bio u sobi a kad sam ušla, rekao mi je, ja idem na selo a ti idi kod Igora, njegova si kurva, pitao sam ja tamo u firmi pa su mi rekli da si često kod njega u kancelariji i još kako se to kaže da Bog sačuva šta je sve rekao. Pošao je pa se vratio, otkopčao hlače i natjerao me da mu popušim.

Počela sam raditi, Igor me pozvao kod njega u kancelariju, upoznao me sa jednom ženom i objasnio nam šta sve trebamo raditi u odmaralištu. Kad je završio, ova žena je izašla a mene je pitao za Zlatka, malo zabrinuto sam rekla, da se Zlatko promjenio, da puno pije, ponekad ne dolazi kući a sad eto imam i modro oko.

Ispratio me do vrata i rekao, ako nešta zatrebaš reci mi ako mogu ja ću ti pomoći. Vratila sam se korak nazad i upitala ga, pomogli bi mi da se vratim u svoju zemlju. Samo me potapšao po ramenu i reko, naravno.

U odmarališu smo radile cijeli dan, po danu bi otišle do slastičarne i tamo popile kavu i pojele kolač. Kad smo se vratile, Igor nam je u kancelariji dao pare, za mene je to bio ogroman novac, dala sam ga tetki da ga čuva.

Zlatko je svaki vikend išao na selo, spavao je i dalje na podu, malo je sa mnom pričao. Donio je neke knjige i rekao, učićemo engleski pa ćemo odseliti u Australiju.

Jedne noći me probudio i rekao, Andrea želim spavati s tobom. Nisam mogla ni smila reći ne, legao je pored mene i počeo me milovati. Pričao je kako ćemo lijepo živjeti u Australiji, polako mi skidao gaćice, milovao po cijelom tijelu, šutila sam i mislila u sebi a do kad će ta tvoja nježnost trajati. Nisam bila vlažna ni uzbudjena, ostavilo je njegovo ponašanje, šamari i šake u meni strah. Popeo se na mene, kako nisam bila vlažna nije ga mogao odmah ugurati pa je opet počeo vikati kako sam stisla pičku, jeli je tako stiskam i Igoru i svašta još. Podigla sam se i uzela kurac u usta da ga ovlažim a sebe sama rukom trljala po mačkici. Pustila je vlagu pa sam legla na ledja a Zlatko mi ga gurnuo. Okrenula sama glavu i pustila da me nabija, da šta prije svrši i sidje s mene.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile