Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 2: Prva ljubav

Nakon 4 godine tata i ja smo se spremali na more. Tata je predložio da povedemo sa sobom od njegove sestre ćerku a za mene je to bilo super jer neću biti sama. Kad se samo sjetim kako smo smišljale planove o putovanju, kupanju, sunčanju, momcima. Bila je starija od mene 2 godine i puno mi je pričala o svom momku ovdje. Ja nisam imala momka, imala sam neke simpatije u školi ali ništa ozbiljnije. Sa svojih 16 godina maštala sam o svom princu.
Došli smo na more, smjestili se u kamp, ja i rodica smo se po cijeli dan kupale i sunčale.
Na kupanju je rodica upoznala nekog momka i taj dan je dosta je vremena provodila s njim. Uveče mi je pričala o njemu a rekla je da će sutra doći njegov prijatelj pa da ćemo se svi skupa upoznati i kupati.
Radili su u nekom restoranu i kod nas su došli tek popodne, upoznali smo se.
U mojim pričama zvaću ga Zlatko.
Kupali smo se, sunčali i malo ludovali skačući u more.
Rodica mi rekla da ćemo sutra poći na kamene plaže gdje se može s kamenja skakati u more a tamo smo i sami. Poslije večere smo se ponovo vidjeli, sjedili smo na plaži, pušili i bacali kamenčiće u more. Rodica mi je rekla da će ona i njen otići malo dalje od nas a da ja ostanem tu sa Zlatkom. Nisu bili daleko, vidila sam ih a ja i Zlatko smo počeli pričati. Ponudio mi je cigaretu i dobro se sjećam tog prvog dodira naših ruku. U jednom trenutku Zlatko se zakrenuo i legao glavom u moje krilo. Pričao mi je da ima 20 godina, da živi u Sarajevu, da studira, da ima mladju sestru i brata, a da tu radi da zaradi za studije i da se kupa. Dok mi je pričao stavio je ruku iza mojih ledja i milovao mi kosu. Kako sam sjedila, malo sam pogledala prema rodici i vidila da oni leže i ljube se. Poželila sam isto a nije dugo potrajalo Zlatko mi je privukao glavu i poljubio me. Od sreće ili uzbudjenja prvog poljupca htjela sam pobjeći.
Poslije smo sjedili, a svako malo Zlatko bi me poljubio. Uzeo me za ruku i pitao hoćemo na kupanje. Skinula sam haljinu a Zlatko majicu i držeć se za ruke ušli u more.
Malo smo plivali a onda se vraćali na obalu. Sačekala sam ga da dopliva do mene, kad je bio blizu mene odmah me zagrlio i počeli smo se ljubiti. Ljubio mi je usne i lice, a kad je počeo da mi ljubi uho od uzbudjenja zamalo sam pobjegla od njega.
Još smo sjedili na plaži i pričali, često se i poljubili pa smo ja i rodica pošle spavati.
Sutradan i narednih nekoliko dana ja i rodica smo se kupale na plaži ispred kampa a kad bi oni došli išli bi na kamenite plaže.
Zaljubila sam se, sve sam više željela biti sama sa njim.
Rekla sam to rodici, ona se nasmijala i pričala mi kako ona ima velike planove sa svojim momkom. Tu smo večer pošli tamo gdje se kupamo, rodica i njen su odmah otišli malo dalje od nas. Ja i Zlatko smo sjedili na ručniku, jedva sam čekala da ispušimo cigaretu i da me počme ljubiti.
Ljubili smo se dugo, zavukao je ruku pod moju majicu i lagano mi milovao prsa. Osjetila sam kako mi se bradavice napinju. Poslije smo ležali jedno pored drugoga, ljubio mi je vrat i polako se spuštao do prsa. Povukao mi je majicu naniže i kad je počeo da mi ljubi prsa od silna uzbudjenja mislila sam da će mi prsa eksplodirati. Spustio je ruku na moje koljeno i milovao me po nozi a kad je ruka došla do mojih gaćica, rekla sam mu ne dalje, strpi se još malo.

Rodici sam rekla da sam se zaljubila, da se volimo a isto je i ona meni govorila. Pitala me i rekla sam joj da još nisam spavala sa muškarcem i da sam nevina. Pričala mi je kako svako večer uživa u sexu. Rekla mi je da dobro pazim da ne ostanem trudna.

Te večeri, kao da je čitao moje misli, Zlatko me držeći za ruku vodio sve dalje. Stali smo kod jedne kameni i tu se smjestili.
Ljubili smo se, a kad mi je htio zavući ruku u gaćice rekla sam, molim te, nemoj još.
Ustao je na koljena, povukao je gaće do koljena a ispred mog lica stajao je njegov nadignut kurac. Rekao mi je, mene boli i kurac i jaja a ti mi nedaš, poludiću od želje, uzmi ga u ruku i miluj što sam i učinila. Dok sam ga držala u ruci osjetila sam kako pulsira a Zlatko me je milovao po kosi i polako privlačio k sebi. Već mi je bio pred usnama, sklopila sam oči i poljubila ga. Zlatko se omah sagnuo i nježno me poljubio na usne pa se opet uspravio, držeć me za glavu primikao je kurac mojim usnama i rekao polako ga liži kao sladoled.

To je bio moj prvi prvi put da sam vidila tvrd kurac, prvi put da sam ga uzela u ruku, prvi put da sam ga poljubila i uzela u usta, to je bio moj kurac i moja prva ljubav.
Mlada i neiskusna mislila sam da je cijeli svjet moj. Vrela ljetna noć, more, plaža, mladost, bila sam u oblacima, bila sam ja i moja ljubav, mladoj djevojki dosta da leti u oblacima. Te tople noći nisam mogla zamisliti da se moj život okreće u drugom smjeru i da me čeka sve ono što ćete u drugim pričama pročitati.

A što sam imala ispred sebe? Poslije u braku smo ga mjerili, bio je veličine ni cijelih 10 cm, toliko velik da bi ga kad je nadignut stavila u šupljinu role od toaletnog papira. Glavić mu je bio malo plosnat i širi od kurca.

Skriveni medju kamenjem ja sam sjedila a Zlatko je stajao do mene, u ruci sam držala njegov kurac, nježno ga ljubila i liskala jezikom. Zlatko me milovao po glavi i kosi ponekad bi spustio ruku i malo me pomilovao po prsima. Osjećala sam neku toplinu u stomaku, iz mačkice kako mi je Zlatko zvao picu procurila je voda.
Tad mi je rekao, stavi ga u usta. Primila sam ga usnama oko glavića i počela uvlačiti. Kako mu je bio mali nikad nisam mogla da ga držim u ruci i uzimam u usta, Zlatko mi je povukao ruke oko svojih ledja i od tada uvijek sam mu pušila tako što bi ga pregrlila preko ledja a kurac uvlačila u usne.
Nekoliko puta sam se malo zagrcnula, jer sam ga uzela do kraja, a Zlatko mi je jako stisnuo glavu uz sebe i svršio u usta. Špricnulo je nekoliko puta, malo je otišlo i u grlo, nos mi je bio stisnut uz njega pa sam jako zinula da uzmem vazduha, malo se sperme slilo na moju bradu. Pustio me, ja sam pljunula i otišla do mora da isperem usta.

Sjeli smo na ručnik, ja sam se privila oko njega a Zlatko je zapalio cigaret, davao mi da povučem dim. Pričali smo, mladenački planirali naše sutra. Pitala sam ga jeli mu bilo lijepo, rekao je, jest ali trebaš sve to malo naučiti pa ćemo uživati do neba. Milovala sam ga preko gaća a Zlatko mi kaže, poslije seksa ili pušenja kad svršim najljepše je da mi miluješ jaja što sam odmah počela.
Sutradan, poslije večere sam ga čekala na plaži, došao je i donio neku ležaljku pa smo pošli opet na sad kako smo zvali naše mjesto. Namjestili smo se medju kamenjem, sjedili na ležaljki malo se ljubili a tad je legao i mene povukao za sobom. Obasipao me poljupcima po licu i vratu, spustio usne do prsa pa skroz do pupka. Već sam se počela uvijati a kad mi je zavukao ruku pod suknjicu malo sam se trgla i rekla, dalje nemože, moraš imati kondom, mlada sam i strah me trudnoće.
Nasmijao se, iz džepa je izvadio paketić kondoma i rekao mi, ne brini mala, imam ja to.
Večer obasjana mjesečinom, valovi udaraju u kamenje, na moru svjetla nekog broda što prolazi pored dnas, ja i moja ljubav na plaži skriveni od svih.
Bila sam spremna da mu dam, ljubili smo se i polako skidali, kad smo ostali goli prebacio je ručnik preko naših guza. Okrenuo se na ledja a mene povukao, primakla sam se i počela milovati i ljubiti njegov kurac. Mrsio mi je kosu, ponekad bi mi pretisnuo glavu a guzu podigao tako da mi je kurac ulazio cijeli u usta. Počeo otvarati kondom pa smo ga nespretno oboje stavljali. Navukao je kondom, rekla sam mu, molim te polako, meni je ovo prvi put, budi nježan. Poljubio me i prevrnuo na ledja, razmakla sam noge i Zlatko se popeo na mene, povukla sam malo noge na gore i osjetila da mu je glavić dodiruje ulaz mačkice, uhvatio me za bokove, rekao mi podigni se na laktove da vidiš kako ti ulazi. Uzeo je kurac u ruku i namjestio ga na ulaz, ja sam naslonjena na laktove gledala svoju mačkicu a tada je gurnuo, zabolilo me, molila sam ga da stane, a Zlatko me samo uhvatio za bokove i nabio ga do kraja. Potpuno sam se predala, ležala sam na ledjima s rukama ispruženim iznad glave, iznad mene nebo puno zvjezdica, na meni Zlatko a u meni njegov kurac, bolilo me, molila sam da ga izvadi.
Zlatko se malo primirio, primako mi usne, poljubio me i rekao, eto i to je gotovo, sad si šuplja kao i svaka žena. Još je ga par puta povukao naprijed nazad, bolilo me, molila sam da ga izvadi, grebla ga prstima po ledjima, gurala od sebe, zgrabio me rukama za ramena, stisnuo se uz mene i svršio.
Skinuo je kondom, psovao je jer je s njim čupao dlake, otišao do mora, oprao kurac i vratio se, sjeo pored mene izvadio cigarete a meni reko, obriši se ručnikom i obuci.
Bila sam uplašena i zabrinuta, sad će me ostaviti, čitala sam o tome kako momci cure poslije prvog seksa često ostave.
Počela sam plakati, pružio mi je i povukla sam dim cigareta a Zlatko mi kaže. Zašto plačeš, svaka se cura pojebe prvi put, ja tebe volim i ja ću te oženiti, bićeš moja žena, rodit ćeš nam djecu, živićemo sretno.
Upitao me jeli me još boli, rekla sam ne više i privila se uz njega. Rekao je, nije baš bilo dobro, nesmiš me gurati od sebe već stiskati uz sebe, al ćemo to raditi svaki dan i svaku noć pa će nam biti super, sad se sagni pa mi ga popuši pa idemo na spavanje.
Poslušala sam, sagela se pa ga opuštenog i mekog stavila cijelog u usta.

Dok sam pušila rekao mi je, stalno ću ti svršavat usta i sve treba da progutaš, nesmiš moju spermu pljuvati. Počeo je rukama da mi nabija glavu na njega i brzo je svršio, uspravila sam se i gledajući u njega progutala sve. Nasmješio se i rekao, tako je, jeli ti slatka moja sperma, sad ga još dobro obliži, malo miluj jaja i idemo.
Pošli smo, Zlatko je nosio ležaljku a ja sam želila da me drži za ruku ali nije. Na jednom mjestu je sakrio ležaljku i rekao, nek tu bude za sutra, uzeo me za ruku a ja sam osjećala neopisivu sreću.
Kad smo došli do prve svjetiljke, rekao je idi malo ispred mene da te dobro pogledam, a kad mi je prišao rekao mi je, jesi li zapamtila, ja ću tebe oženiti, dobra si pička. Bacila sam mu se u zagrljaj.

Dva dana poslije sam krvarila, svaku večer smo išli na isto mjesto, ostajali dugo u noć. Toliko sam bila zaljubljena da sam čim bi se udaljili od plaže na taj kameniti dio uvlačila ruku u njegove gaće i držala rukom za kurac, nekad bi zastala ispred njega sagela se a kurac uzimala u usta.
Pušila sam mu u svakakvim pozama kad leži, kleči stoji, u plićaku u moru. Te večeri je rekao, nemogu više, moram te jebati pa smo ponovili sex. Opet me malo bolilo al ne kao prvi put. Ljutio se na mene što stalno mora stavljati kondom, a ja bez kondoma nisam dala.
Pričala sam s rodicom, znala je sve moje tajne kao i ja njene i kad sam joj rekla da Zlatko brzo svrši rekla je, trebaš mu prvo popušiti pa kad svrši poslije će seks trajati dugo. Savjet sam odmah sutra isprobala, pušila sam kao nikad do tada, držala sam ga cijelog u ustima i pijukala kao bombon, a kad je svršio oblizivala sam se po usnama. Kad mu se ponovo digao, počela sam ga milovati, rekla sam – želim te. Legla sam na ledja, povukla noge na gori, rukom je namjestio glavić na ulaz i gurnuo ga, opet je bilo kratko, možda dva minuta.

Do kraja našeg odmora, svaki dan smo bili zajedno do dugo u noć. Dan prije našeg odlaska dugo mi je pričao i ponovio da me želi oženiti, da sam dobra i cura i pička a da ga brine sad kad odem da ću ga ostaviti, da živimo daleko jedno od drugog. Pravili smo plan da Zlatko dodje kod mene iza nove godine.
Večer prije odlaska proveli smo kao i obično zajedno, na rastanku se dugo ljubili i oboje plakali.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile