Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 20: Na moru

Kroz zimu smo imali ljepši život, učili smo jezik, Zlatko je dolazio na vrijeme s posla, ponekad bi mo pomogao nešto i uraditia znali bi poći u grad na kavu. U proljeće sam dobila drugačiji posao, čistila sam kancelarije a oko podne bi išla na poštu, nosila i donosila pisma.

Kako sam se bila razvila, bila sam koji cm i viša i jača u tijelu, prsa su mi bila malo veća, ništa od robe koju sam donila nisam mogla obući, mogla sam ali mi je sve bilo preusko pa sama rekla Zlatku da trebam kupiti neku garderobu.

Iznenadila sam se kako je to prihvatio, već sutra smo hodali po gradu i kupovali. Kupio mi je i kupaći kostim i rekao da ćemo ići na more. Nekoliko puta u ljetu smo išli vozom na more petkom popodne i vraćali se nedjeljom kasno uvečer. Za mene je to bilo lijepo i zanimljivo, spremila bi nam sendviće, Zlatko je kupio vreću za spavanje, pa bi na jednom kamenitom dijelu pored mora proveli vikend. Blizu nas je bilo malo kupača, poneko bi došao, većinom parovi nudisti. Subotu i nedjelju po cijeli dan bi se kupali i sunčali, iako smo jeli sendviće i pili običnu iz boca već toplu vodu, spavali u vreći pod borovima nama je to bilo super.

Koliko je žena blesava i koliko joj malo treba nježnosti i pažnje da se osjeća srećna i da zabaoravi na sve prijašnje probleme, gledam po sebi i danas kad se toga prisjećam ne znam bili zaplakala ili se smijala sam sebi.

Imali smo medju kamenjem našu, tako smo je zvali, malu plažu, bilo je šljunka i moglo se lijepo ući a sa nekoliko kamenja se moglo skakti u more. Prvi odlazak na more i kad smo došli na to mjesto bio je još dan, odmah smo se kupali i pripremili gdje ćemo spavati. Te subote, čim je sunce jače ugrijalo Zlatko mi dok smo se sunčali skinuo kostim. I on je skinuo gaće pa smo po cijeli dan bili goli.

Kako smo bili sami imali smo seks gdje je poželio. On je volio da se ja na jednom kamenu naguzim a da me on iza uzme. Ležali bi i sunčali se, uživala sam dok mi miluje cijelo tijelo od noga do glave, volio je da raširim noge i da mi prstom prolazi po mačkici a kad bi ovlažila nekad bi se odmah prevrnuo na mene a nekad bi se podigli i ja bi se namjestila na kamen. Ponekad bi on sjedio u moru a ja bi ga zajašila okrenuta njemu ili bi mu okrenula ledja.

Jedne subote blizu nas je došao par, mislim da su bili holandjani. Zlatko bi stalno kad neko dodje virio šta rade, mene bi pozvao pa bi govorio kako je ženska dobra iako je bila niža od mene, imala manje sise i malo debeljuca njega je valjda pogled uzbudjivao. Ponekad bi se tako napalio da bi mi rekao da mu pušim dok on gleda a svršio bi za minut.

Nije me to zabrinjavalo, mislila sam nek uživa u pogledu. Na ovaj par se bio dobro napalio, oboje su bili visoki a ženska je imala plavu kosu skoro do guze.

Često bi se sakrio i virio a jednom me pozvao i rekao, polako dodji da vidiš. Prišla sam, muškarac je ležao a ženska mu je pušila. Htjela sam se vratiti ali me Zlatko uhvatio za ruku i rekao, gledaj. Prvi put sam to gledala kako to drugi rade, ženska je stvarno lijepo pušila, držala mu je kurac u ruci a kad bi ga uvlačila dublje rukom bi klizila niz kurac do jaja. Muškarac je ležao imao je podbačene ruke pod glavu i vjerovatno gledao kako mu puši. Ženska je počela drkati i vidila sam kako je sperma poletila iz kurca. A kako sam dobro vidjela imao je puno veći kurac od Zlatkova, bila sam mokra i sluzava od tog prizora. Vratili smo se do naših stvari, prije ulaska u more Zlatko me uhvatio, naguzio me i iza me nabio. Svršio je u sekund, drkao je i špricao spermu u more.

Poslije smo plivali pa mi je Zlatko rekao da plivamo do njih, nisam bila baš za to ali kako je želio prihvatila sam da se ne naljuti i da ne nastane svadja. Doplivali smo do njih, malo sjedili u plićaku a onda je Zlatko ustao i išao do njih pa ih pitao cigaretu. Sjeo je pored njih, pokušavao pričati, bili su razgovorljivi pa je i mene pozvao. Nevoljko sam se ustala i došla do njih, sjela sam a ženska mi ponudila cigaretu.

Bili smo svi goli, a kako nisu razumili šta mi govorimo, Zlatko mi je rekao da bi on ovu žensku volio jebati. Rekla sam mu, ne misli na to, prije pola sata si mene imao. Smijao se, njima je nešta pokušavao objasniti a meni rekao, pogledaj Andrea kako on ima veći kurac od mene.

Kad smo pošli, objašnjavao im je a razumjeli su pa su poslije došli do nas i donili svoje stvari. Meni je bilo neugodno a Zlatku je to prijalo pa mi je malo ljutito rekao, ponašaj se normalno jer ja mogu podivljati.

Nisam znala šta namjerava pa sam ga upitala, a on mi mrtvo hladno kaže, ja nju moram jebati a ti radi šta hoćeš. Kupali smo se, Zlatko je žensku nekoliko puta uhvatio za ramena i gurnuo u dubinu. Ja sam doplivala do njega, misleći da će se odmaknuti od nje a on mi kaže, plivaj do njega i malo ga zabavljaj. Sunčali smo se, opet je nekoliko puta u priči dodirivao tu žensku a kad smo ušli u more nastavio je da je hvata i gura.

Vjerovatno su oni u tome imali iskustva, ženska se poigravala sa Zlatkom, već je i ona njega hvatala i gurala pod more, muškarac je doplivao do mene i odmah me uhvatio za ramena i gurnuo. Kad sam izronila, držao me rukom za rame a onda me povukao k sebi, zagrlio, stisnuo uz sebe i odmah spustio ruke na moja prsa. Osjetila sam na guzi njegov dignut kurac. Pokušala sam se iščupati iz njegovih ruka ali već u sljedećem trenutku njegova ruka je bila na mojoj mačkici. Oboje smo malo potonuli u more kad smo bili na površini već mi je prst bio gurnuo u mačkicu.

Nekako sam se odmakla, odplivala do Zlatka i rekla mu, šta radiš, vidiš li ti da će me ovaj jebati. Primaknuo mi se i rekao, idi tamo do njega, jebi se i radi šta hoćeš a mene ostavi na miru, vidiš da se ženska napalila, ja je moram jebati, rukom mi stavio na glavu i još dodao, pička ti je šuplja pa šta brineš, gurnuo me od sebe.

Dobro, mislila sam u sebi i zaplivala prema obali. Kad sam se okrenula, ženska je bila zagrljena sa Zlatkom. Sjedila sam u plićaku, malo sam gledala i mislila, sigurno je već bila nasadjena na njegov kurac.

Otišla sam pod bor u hladovinu, sjedila i razmišljala. Rekla sam sebi, ne smiš plakati, moraš biti snažna, ustala sam, njih troje je sjedilo na šljunku, nešta su jeli. Pokupila sam svoje stvari, došla do njih i rekla Zlatku, ja idem, zbog Zlatko.

Nije me pokušao zaustaviti niti je došao za mnom. Na cesti sam stopirala, stao je neki auto pa mi je žena rekla da mogu sjesti s njihovom djecom iza. Odvezli su me na stanicu pa sam čekala voz. Zlatko je došao sutra kasno, ništa me nije pitao.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile