Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 21: Povratak

Cijelu jesen nismo imali kontakta, ja sam radila a Zlatko je išao vikendom do svojih u selo. Zima je bila i jednu noć je došao kasnije, probudio me i rekao da napravim kavu.

Svašta mi je govorio pa izvadio neke papire i rekao da je to uzeo u ambasadi, da to trebamo ispuniti i čekati da odselimo u Australiju.

Nisam više bila tako glupava, znala sam da želi seks, dok je pričao skinula sam brus i gaćice pa mu rekla, ajde. Popeo se na mene i brzo obavio posao, prevrnuo se i zaspao.

Rekla sam tetki da sam počela misliti na sebe i da neću živjeti ovakav život. Podržavala me i stalno govorila da bi željela da sam srećna. Puno sam razmišljala i odlučila da svoj život i ponašanje okrenem u smjeru kako sam mislila da je za mene bolje.

Za novu godinu Zlatko nije dolazio više od sedmice, kad sam ga pitala gdje je opet je rekao, bio sam kod jedne pičke. Nisam se više toliko uzrujavala, znala sam da je stalno kod nekih žena, sve šta zaradi potroši po gostionama, stalno laže i izmišlja, navikla samna sve to. Ako bi počeo lijepo pričati, znala sam kako on kaže da je zagorio pa bi samo skinula gaćice i rekla, ajde isprazni jaja.

Jedan dan sam došla s posla, s tetkom je sjedila neka cura. Bila je niža rastom, malo debeljuca, mlada, dosta prsata i duge crne kose. Tetka je došla za mnom u sobu i rekla mi, ova cura traži Zlatka. Vratila sam se, sjele smo, zapalila sam cigaretu iz tetkine šolje otpila kave a curu upitala, šta mi ima reći.

Stidila se, malo šutila pa počela plakati. Tetka je ustala i svima nam donila čašu vode i sipala u nju šećer. Rekla sam da mi treba reći a ona se ustala i pokazala stomak. Zlatko. Dar.plakala je cura, rekao je da je momak, da nema ženu, tata će me ubiti. Kad sam došla sebi, rekla sam tetki, odvedi je u našu sobu i neka tamo čeka Zlatka, ustala se i otišla.

Pošla sam u grad i s govornice nazvala Igora, bio mi je dao broj telefona da ga nazovem kako reče u pola noći ako treba. Rekao je da dolazi za nekoliko minuta.

Sjela sam u auto, pitao me, šta je bilo, rekla sam vozi me negdje da sjednemo i pričamo.

Vozio je van grada, u restoranu nam je naručio kave pa me opet pitao šta je bilo. Gledala sam ga pravo u oči i rekla. Jednom si rekao da ćeš mi pomoći ako možeš, sad trebam pomoć. Slušao je a ja sam govorila, trebam se vratiti u svoju zemlju, para za put imam a tamo kad dodjem nemam nikog i ništa i ne znam šta me sve čeka. Malo sam ušutila pa rekla, snaću se u svojoj zemlji, imam 22 godine i dobro izgledam, uzeće me neko ako ništa drugo a ono imaće dobru žensku u krevetu.

Dugo je šutio pa mi rekao, u petak ću te odvesti autom do granice. Daću ti malo para i nek ti bude srećno. Uostalom, vremena su čudna, smrdi na rat, i ja ću ženu i djecu možda prebaciti u Njemačku kod strica.

Pružila sam ruku i naslonila je preko njegove pa rekla, ja bi želila da ti se odužim. Nikad ništa nisi ružno rekao a ni pokušao. Nemam ništa osim svog tijela, želim ti ga pokloniti za noć ili dvije, drugo ništa nemam, utorak je, ja nemam gdje spavati, ne znam gdje ću do petka čekati.

Tu noć sam prespavala kod njegovih prijatelja, sutra otišla do tetke da uzmem neke svoje stvari. Rekla mi je da je Zlatko spavao sa onom curoma i da su rano otišli u njegovo selo. Čuvala je moje i još mi dala svoje pare, plakala puno i rekla mi ako ikada mognem da je posjetim. Nekoliko puta sam se okrenula, stajala je na ulici i mahala mi.

Čekala sam Igora, kad je došao stavio je moje stvari u auto, sjeli smo i krenuli. Zapalila sam nam cigaretu, niz lice su mi tekle suze, Igor me pokušavao smiriti.

Uvečer smo bili u Austriji, stao je kod nekog hotela gdje smo večerali pa mi je rekao, da je umoran i da ćemo ovdje noćiti a ako želim mogu uzeti sobu i sama spavati. Rekla sam, spavaću s tobom, želim te usrećiti bar za jednu noć.

Tuširao se prvi, pa mi rekao da se ja podjem tuširati a da se ne ljutim jer će on nazvati ženu. Obukla sam crni brus, gaćice, svoje drage čarapice, haljinicu pripijenu uz tijelo, natakla štiklice i izašla u sobu. Ustao je, prišao mi pa me upitao, pa dobro šta te natjeralo da se udaš u onu selendru, tako si lijepa i zgodna, kako nisi našla nekog normalnijeg. Naslonila sam glavu na njegovo rame i rekla, Igore, to je moja sudbina.

Sjela sam na krevet, nasuo je vino u čaše i sjeo do mene. Pijuckali smo vino, pomišljala sam čovječe šta čekaš, što ne navališ na mene. Ustao se i skinuo košulju pa hlače. Kad je prišao, ja sam se podigla i preko ramena na noge svukla haljinu.

Zagrlio me, primakla sam usne i poljubila ga, odmah mi je zavukao ruku u gaćice. Ljubili smo se, mačkica je vlažila, spustila sam ruku i zavukla je u njegove gaće. Bila sam vrela i napaljena. Sjela sam na krevet povukla mu gaćice do koljena i odmah uzela kurac u usta. Bio mu je tvrd, ne puno velik, uzimala sam ga do krajnika i sisala.

Koliko sam kurva više mi nije bilo važno, željela sam osjetiti malo nježnosti i čvrstoću muške ruke na sebi. Pička mi je gorila, željela je samo jedno, tvrd kurac.

Držao je prste u mojoj kosi, nježno je mrsio a onda mi skinuo brus. Nisam puštala kurac iz usta, slinila sam. Pomakla sam se i legla, kad se namjestio medju moje noge, samo sam mu rekla, nemoj unutra svršiti a sve drugo što želiš radi. Raširila sam noge i osjetila tvrd glavić kako polako ulazi u mene. Polako ga je ugurao do kraja, zagrlila sam ga rukama, vatreno ljubila i grickala zubima po vratu i ramenima, podigla noge i obuhvatila ga s njima preko ledja. Glasno je disao i pomalo stenjao, ubrzao je i brzo ga izvadio pa sam se podigla i primakla usne da mi svrši u usta. Progutala sam spermu a on mi kaže, brzo sam bio gotov, poslije će biti duže, rekla sam, nije važno, daj nam vino. Ležao je na ledjima, ja sam polako sipala vino po njegovim prsima, stomaku pa sve do jaja. Uzela sam kurac u ruku i držeći ga šakom oko glavića nasula vina. Primakla sam usne i lizala vino s kurca i njegova pupka.

Bili smo zajedno još dva dana i dvi noći, a onda me odvezao u moj grad. Bila sam srećna, nakon četiri godine bila sam ponovo u svom rodnom gradu. Vozio je a ja sam govorila pored čega prolazimo, to je vjećnica, muzej, bolnica, škole, vrtić, parkovi, hoteli.

Zaustavio je kod nekog restorana, pili smo kavu pa mi je rekao, odvesti ću te do tvojih roditelja a ja onda idem nazad. Kod auta sam mu rekla da mi da stvari, uzela ga za ruku, suznih očiju mu zahvalila puno puta, zagrlila ga i poljubila.

Upitao me pa sam mu rekla, nazvaću tatu da dodje po mene. Izvadio je iz džepa kovertu, pružio mi i rekao, čuvaj ovo, biće ti dosta dok se ne snadješ, poljubio, poželio mi svu sreću ovog svijeta.

Sjeo je u auto, prišla sam i još ga jednom kroz otvoren prozor poljubila.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile