Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 28: Autoput i sex

Prije povratka bili smo u gradu i nešta kupovali da ponesemo pa sam Vedranu rekla da mi kupi kratku suknjicu kako on želi da nosim. Izabrali smo jednu, bila je uska i kratka, skoro su mi se gaćice iz nje vidile. Meni je za oko zapela jedna zelena, malo duža ali pletena. Tiho sam mu rekla, ova se lako povuče gori a lijepo mi ocrtava guzu.

Na polasku su nas ispratili njegovi roditelji, a čim smo izašli na autoput rekla sam mu da stane na prvom parkiralištu. Kad je zasutavio auto, izašla sam i pored otvorenih vrata na brzinu obukla zelenu suknjicu i pamučnu majicu s dubokim izrezom. Ispod majice sam otkopčala brus i skinula ga a prije nego sam sjela svukla sam i gaćice. Vedran me gledao a ja sam rekla, ljubavi, ovako me možeš milovati dok voziš, onako kako poželiš a ja ti želim sve udovoljiti.

Kasnije sam mu rekla da želim pušiti i da ga izvadi. Dan je, vidiće nas. Šta me briga odgovorila sam, pušim svom mužu i pružila ruku na njegove hlače. Malo je usporio, izvadio ga pa sam se namjestila i počela cuclati. Ponekad bi se uspravila i držeći kurac u ruci govorila kako me samo pogled na njega raspali, kako sam u početku imala strah da ga neću moći cijelog primati, da čim ga vidim dignutog želim da mi ga zabode. A bilo ga je istina lijepo gledati, dugačak sa napunjenim žilama i sjajnim glavićem izgledao je kao što ja reknem držak od lopate. Osim toga, stalno je bio spreman i polunapet, samo ga malo uzmem u ruku i malo stisnem počme pulsirati, kad liznem glavić već bude potpuno tvrd. U ustima ga osjećam lijepo, nemoguće je takav komad uzeti do kraja ali ono što uzmem tjera me da iskolačim oči. Ponekad mi se stomak podigne da skoro povratim kad ga gurnem duboko. Kad zaroni u mačkicu tamo pravi veliki nered, osim što je ispuni do kraja i više od toga, nanosi mi i slatku bol, orgazmi od njega me trzaju i tresu, u glavi mi se muti a pred očima zamagli. Kako vrištim od uzbudjenja o tom ne smimni misliti, pomalo me stid stanara u zgradi, možda sve čuju. Kad šprica spermu, ponekad prvi mlaz odleti preko glave ako se od uzbudjenja brzo ne primaknem i zinem. A sperma je vrela i ljepljiva, malo sladksata, sve progutam i bude mi žao kad je išprica po meni pa je obrišem maramicom. Kurac poslije svršavanja svaki put poljubim i zahvalim za užitak.

Spustila bi glavu, malo ga lizala i gutala da ovlažim glavić pa se dizala i dalje pričala.

Toliko ga želim da neznam kako ću ostajati sama pet dana dok mi dodješ. Vikendi s tobom su mi postali kratki, želim biti uz tebe svaki tren. Imam lijepo tijelo, to si mi puno puta rekao, duge i vitke noge, tvrda prsa koja samo ne iskoče iz majice, oblačiću se onako kako ti želiš da si stalno zadovoljan i napaljen na mene. Nosim puno veću štiklu jer to ti voliš, ponekad me od njih bole noge a ja ih ne želim skidati s noga.

A moja prsa kao i tvoj kurac su stalno napeta, bradavice mi se skoro ne uvlače već su stalno napupčene. Mačkica mi ne vlaži, ona pušta vodu kao česma. Od želje i sam vidiš kako zine i pohotno te čeka. Kad mi ljubiš prsa a pogotovo kad sisaš lijevu sisu svršim za par sekundi. Klitoris mi je velik kao zrno kave, kad se mačkica rastvori i on se ispupči, doživljavala sam orgazme kad ga trljaš glavićem a kad ga lizneš i počmeš sisati gubim razum.

Spustila sam se, uzela kurac u usta, cuclala pohotno a rukom ga drkala. Vedran je polako vozio, stenjao je a poneki kamion bi nam zatrubio, vidjeli su što radimo. Kad mi se sasuo spermu nisam ga puštala iz usta, gutala sam i još ga malo cuclala. Stalno ga poljubim prije nego ga ostavim da odmara. Vratila sam se u sjedište, popravila kosu, izvadila šminku i stavila ruž na sune a onda rekla Vedranu. Pričala sam, nisi me pitao a tako se osjećam i želim da bude tako. Malo sam pustila sjedište, podigla desnu nogu na tablu do stakla, lijevu povukla skroz do mjenjača, suknjicu zadigla, uzela Vedranovu ruku i ovlažila mu usnama prste pa je naslonila na mačku i već uzbudljivim drhtavim glasom rekla. Daj mi ljubavi prstima jedan orgazam na autocesti.

Taknuo je klitors, sklopila sam oči i prepustila se užitku. Prstima je klikao na ulazu u mačkicu, trljao klitoris a kad je ga uzeo medju prste i počeo tako trljati počela sam vrištati. Povukla sam majicu do vrata, rukama uzela prsa, četvorke su mi nekako bile nabujele sa iskočenim bradavicama, držala sam ih tako a Vedran bi ih ponekad rukom pomilovao. Rekla sam mu stisni ih jače a kad je lijevu bradavicu uzeo u prste i protrljao je, moj vrisak i roktanje su bili znak za prvi orgazam. Spustio je ruku i nastavio trljati mačkicu a pomalo je zavlačio prst u rupicu, tresla sam se na sjedištu i podizala guzu da ga gurne dublje. Dok je prst držao u rupici palcem mi je trljao klitoris, više nisam znala za sebe, stiskala sam prsa, guzom trzala a vrištala kao nenormalna. U jednom trenutku sam ga uhvatila za ruku, odmakla je od mačkice i jecajući rekla, nemoj više, umriću. Povukla sam majicu i pokrila prsa, spustila nogu i zavaljena u sjedište zaspala.

Vedran me probudio, rekao je da će stati na parkiralištu pa sam se malo sredila. Kad se zaustavio upitao me, šta želiš, vatru od milovanja ili kavu. Rekla sam, ljubavi, prvo mi daj kavu a onda ponovi ovo što si već uradio.

Pošli smo do restorana, držala sama ga za ruku a ako je neko pogledao u moje oči mogao je jasno vidjeti da iz njih viri požuda i kurac.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile