Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 3: S drugim momkom

U trećem razredu srednje škole u razred nam je došla djevojka iz drugog grada, sjedila je sa mnom i od tada do danas ostala najbolja školaska prijateljica koju ću zvati Tina.

Sa Zlatkom sam se dopisivala, mjesečno bi mi od njega došlo jedno pismo, pričala sam joj o svojoj ljubavi. Tina je upoznala momka iz druge škole, počeli smo se često vidjati zajedno. Govorila mi je da i ja upoznam nekog momka pa bi nam bilo ljepše izlaziti i družiti se. Nisam to prihvatila, ja sama tvrda u odluci da čekam svog Zlatka.

Kod nas je često dolazila rodica, ona je završila školu i imala je posao blizu nas a ponekad bi prespavala sa mnom da ne putuje do kuće.
Kao i ja i ona se dopisivala sa svojim momkom a jedne večeri dok smo o njima pričale ja sam otkinula komad banane i rekla joj, znaš u Zlatka je ovoliki. Smijale smo se a ona je motala neke novine u tubu i pokazala mi koliki je kod njenog momka. Bilo je to malo veće od onog komada banane.
Pred novu godinu došlo mi pismo od Zlatka, nekoliko puta sam čitala rečenicu, zaposlio sam se i neću doći kao što smo planirali, čekaću da ti dodješ na more. Rodica mi je pokazala pismo gdje njen momak piše da on dolazi, to me još više bacilo na muke. Rekla sam Tini, zajedno smo plakale i razmišljale kako da smislimo pa da se sa aZlatkom vidim. Dosta teško mi je bilo kad je rodicin momak u aprilu došao, donio mi je čokoladu i pismo od Zlatka.

Rodica me poslije tješila pa mi i rekla, upoznaj nekog momka i ja ima ovdje neku vezu a možda i naši tamo imaju neke druge cure. Mislila sama o tome a malo se i brinula a šta ako Zlatko sazna. Tina mi je isto rekla da je to dobra ideja, da će mi vrijeme brže ići.

Tina je o tome pričala sa svojim momkom i on je jedan dan sa sobom poveo prijatelja i malo pomalo mi smo se zbližili. Svaki dan bi me čekao pred školom i pratio do ulaza u zgradu. Jednog dana mi je reko, u subotu moji idu na neku svatbu, ja sam kod kuće sam, ajde dodji kod mene.
Znala sam kad budemo sami u stanu da će probati da me baci u krevet. To sam malo i željela i odlučila sam poći pa kako bude a bilo je baš tako.
Došla sam, pili smo sok i slušali neku muziku. Kasnije smo u sok sipali rakije, pili a na balkonu pušili cigaret. Otišla saam u wc pišati, zamalo je ušao on i rekao, požuri upišat ću se ali nije čekao počeo je pišati u kadu. Kad je bio gotov okrenuo se prema meni i još ga držeći u ruci upitao, hoćeš ga.
Pošli smo u boravak, sjela sam na trosjed on je prišao, uhvatio me za glavu i privio uz sebe, rukom sam mu prelazila preko hlača, pod prstima sam osjetila da mu je već dignut.
Stisla sam noge, mačkica je već vlažila. Spustio je hlače, iz gaća kad ih je spustio do koljena iskočio je tanak, malo duži kurac. Rukom je povukao kožicu s glavića i primako ga mojim usnama, odmah sam ga uzela u usta. Nije bio baš nježan, držao me za glavu i nabijao mi ga u usta. Rekla sam mu, polako ili ću te zubima ugrist. Već mi je bio preko glave skinuo majicu a kad je otkopčao i skinuo brus rekao je, jao kolike sise imaš. Držao ih je u obje ruke i jače stiskao a onda kleknuo pored mene, ljubio mi prsa i polako mi skidao hlače. Rekla sam, ništa ako nemaš kondom, poveo me za ruku u maminu sobu, iz ormarića izvadio kondom i otvorio ga. Sjedila sam na krevetu, sama sam skinula hlače i legla. Podigla sam guzu da mi svuče gaćice. Navukao je kondom, raširio mi noge i na koljenima se primakao blizu mačkice.
Ja sam okrenula glavu, sklopila oči i cijelo vrijeme bila u mislima na onoj kamenitoj plaži sa Zlatkom.
Mačkica je bila mokra i sluzava lako je ugurao glavić a onda legao preko mene i polako ulazio. U ritmu ga je uvlačio i izvlačio, čulo se kako mu kurac u mačkici šljapka.
Podigao se na ruke i tako me gledao a ja sam ležala raširenih ruka i noga, nabijao ga polako, rukama mi se oslonio na prsa, pritisnuo ih svojom težinom, to me je boljelo, govorila sam, boli me, nemoj tako, a on je uživao misleći da mene boli u mačkici od njegova kurca a mene je boljelo kako mi prsa jako pritiska i stiska.
Ubrzao je ritam, uhvatio me za bokove, prsa su mi mlatila gore dolje, počela sam uzdisati od tog bržeg nabijanja a onda je rekao, svršavaaaaam.
Sišao je s mene i otišao u wc. Kad se vratio bacio mi je majicu i rekao – oblači se i odlazi, ti si profesionalna kurva, čim vidiš kurac zgrabiš ga u usta, moj kurac ne osjećaš u toj rupetini od tvoje pičke, ležiš raširenih noga kao krava kad se jebe, sisetine su ti kao kod krave, svima ću reći da si drolja.
Obukla sam se i kod vrata mu rekla, ja ću svima reći da ti je mali. Opalio mi je takav šamar da mi se zacrnilo pred očima, otvorio vrata i izgurao me van.

U ponedjeljak u školi, prišao mi je jedan momak iz četvrtog razreda i rekao, hoćeš probati moj, ja imam velikog. Tini nisam ništa rekla, ali me jednom upitala jeli znam što se po školi priča o meni. Šutila sam.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile