Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 32: Nepodnošljiva situacija

Popodne smo išli u trgovine, ja sam u kabini probala neku bluzu, kad sam je obukla pomakla sam zastor da i on pogleda. Klimnuo je glavom a rukom me pomilovao po prsima. Na parkiralištu prije ulaska u auto tako sam se izderala na muža, da mi to više nikad nije napravio jer ima kamera i neću da to neko gleda. Sjela sam u auto i lupila vratima. Slova nije progovorio. Poslije večere, on se prvi tuširao kad sam legla pored njega, odmah sam ga poljubila, rekla laku noć i okrenula se. Ujutro za doručkom smo šutili, a taj dan smo završili posjete njegovim kancelarijama.

Vraćali smo se kući, osim što bi on sam sa sobom komentirao nekog vozača drugog razgovora nije bilo. U kući je pokušao sa mnom govoriti, ja sam uzela mobitel, nazvala prijateljicu i razgovarala o poslu. Kad sam završila razgovor otišla sam u kupatilo, pripremio je kavu i zamolio me da razgovaramo. Rekla sam da neću kavu jer idem kod prijateljice pa ću tamo popiti. Ustao se i šalicu kave prolio u sudoper.
S prijateljicom sam pričala, pjenila sam na njega a ona kao i ja danas kad o tome mislim nije mogla naći razlog zašto se tako ponašam. Poslao mi je sms, nisam odgovorila.

Ušla sam u stan, nije ga bilo, došao je dosta kasno, pozdravio me i otišao spavati. Legla sam pored njega i kao da ga nema pokušala zaspati. Okrećala sam se u krevetu, koliko god sam pokušavala o tome ne misliti stalno su mi se u glavu vraćale misli kako on jebe svoje radne kolegice. Neshvatljiva ljubomora u mene se uvukla. Ustala sam ranije, na brzinu se spremila, popila kavu a kad se on ustao rekla mu da žurim na posao i otišla. Kroz dan mi je poslao nekoliko poruka na koje mu nisam odgovorila.
Prošlo je tako nekoliko dana a onda je on morao poći na put. Nisam mu ništa pripremila za putovanje, s posla sam namjerno otišla u šoping, poslao mi je poruku, čekao sam te ali moram poći, volim te.
Nije ga bilo nekoliko dana, svaki dan bi se po nekoliko puta javio, nisam odgovarala na sms, nisam prihvaćala poziv, samo sam se trijumfalno svaki put nasmješila.

Kad se vratio s puta nisam ga ni upitala kako je bilo a kad je počeo sam govoriti, odbrusila da me to ne zanima. Jednu večer nisam mogla izdžati, mačkica je vlažila pa sam se spustila i počela mu pušiti, kad je on pokušao da se okrene na mene, stisla sam ga i nastavila pušiti do kraja. U cijelo ljeto tako sam mu popušila nekoliko puta a imalo smo tri puta sex. Prvi put smo prekinuli jer sam mu zapovjednički rekla da bude nježan i da me ne jebe kao da ore livadu na što se on puvukao i vjerovatno u kupatili izdrkao. Drugi put je on želio da me jebe otraga a ja da on bude gori tako smo to imali skoro nikako. Treći put sam se ja namjestila da mi ga zabode ležeći na boku al sam jako stiskala noge i guzu da mi ga nije uspio gurati do kraja.

Svaki njegov pokušaj da me poljubi, ja sam okrećala glavu, kad bi mi stavio ruke na prsa ja sam ih micala, medju noge se nisam dala dirnuti, jednostavno bi stisla noge.
Da nastavim sa svojim glupostima, otišla sam spavati u drugu sobu. Nismo više pili zajedno jutarnju i popodnevnu kavu, nismo nikud izlazili, sve je postalo jako čudno.
Sama bi večerala a onda njemu rekla ako hoćeš ima i za tebe. On je sve to vrijeme ručavao u restoranima, ponekad bi izašao na večeru.

Dva dana prije odlaska na odmor ja sam mu rekla da neću ići s njim. To ga je dosta pogodilo, bio je tužan. Spakovao se i otišao sam. Više nisam čitala njegove poruke, samo sam ih brisala, pozive odmah prekidala.
Kad se vratio s odmora ja sam i dalje bila jako nezgodna i agresivna prema njemu.
Obožavao je moju plavu kosu preko ramena, skratila sam je i ofarbala u crveno.
Sve ono što je on volio ja više nisam oblačila, tako više sam oblačila hlače nego suknjice, a u stanu bi oblačila trenerku.

Na poslu sam s prijateljicom pričala o tome što mi se dešava, savjetovala mi da se smirim, da imam dobrog, poslovnog i zgodnog muža, da smo kao par vrlo simpatični i da je to velika šteta što radim. Na njeno pitanje, što je razlog za moj takav nastup prema njemu nisam imala odgovora, rekla sam jednostavno čim ga vidim želim se svadjati.
Čak mi je rekla da potražim pomoć kod psihologa ili bračnog savjetnika što sam odbila.

Pile smo kavu na poslu i prijateljica mi kaže, ide preko vikenda kod mame, treba joj pomoći urediti kuću nakon renoviranja kupatila, prašina je svuda. Meni će dati ključeve da zatvorim kancelariju jr će ona otići ranije.
Nekoliko puta me muž zvao, kako se nisam javljala došoa je u kancelariju i rekao mi da odemo u Njemačku preko vikenda. Umjesto da prihvatim, ja sam osula paljbu na njega.
Prijateljica i dvije kolegice su samo slegle ramenima, kad je otišao samo su me gledale ali ništa nisu rekle.

Muž me čekao u stanu poslije posla, kad sam došla rekao mi je: Molim te sjedi i poslušaj me, nemoj mi ništa odmah odgovoriti, samo poslušaj šta govorim a onda razmisli o svemu tome pa ćeš mi reći neki drugi dan. Počela sam urlati a nekako sam se smirila, sjela i slušala ga. Govorio je polako i smireno, prvo o nama i našem životu, pa o tom kako se ja tako agresivno prema njemu ponašam, a naglasio mi je da su to moje traume iz prethodnog života. Opet sam planula na njega.
Kad je završio, pružio mi je kovertu, tu sve piše što sam ti sad rekao, na cd je nekoliko tvojih svadja i filmova, još jednom pročitaj i pogledaj.

Ustao je, otišao u sobu, obukao se, došao do mene, nježno me zagrlio i rekao.
Došli smo do kraja, na tebi je, razmisli i odluči, ja čekam ali neću dugo čekati.

Nisam ustala da ga ispratim, sjedila sam a kad je zatvorio vrata za sobom, ustala sam i spremila sebi kavu. Ugasila sam cigaretu, poslala mužu sms, vrati se, ja se spremam pa idem s tobom i odjurila u kupatilo. Nije odgovorio na poruku, nazvala sam, nije se javio.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile