Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 35: Sex u prirodi

Još je bio dan, na Vidikovac je došao još jedan par, nije bilo šanse da se tu kresnemo, rekla sam mužu da idemo negdje u šumicu. Bilo mi je malo nezgodno hodati, štikla se zabadala u zemlju pa smo sjeli u auto i nakon malo muž se maknuo s puta. Izašli smo vani, zagrlila sam ga, ljubili smo se kao školarci a odmah sam mu počela otkopčavati hlače. On mi je milovao mačkicu, podigla sam i naslonila nogu na auto, cijelom rukom je prelazio po njoj, vlažila sam, jedva sam čekala da me ubode. Naslonila sam se na zadnji dio auta, nadigla guzi a noge raširila. Prišao mi je, malo je spustio hlače, prvi put da mu kurac nisam ovlažila usnama prije nego ga zabode, osjetila sam kako mi glavić širi ulaz. Taj osjećaj prvog prodora je neopisiv, osjećam da me širi u ubada a uz to strašno pali, i sad dok pišem stresem se od uzbudjenja.

Držao me za bokove i polako navlačio, u ritmu sam se njihala. Malo sam se zakrenula prema njemu, pogledala ga i rekla, jače i do kraja. Nije poslušao, ulazio je polako, osjetila sam onaj slatki bol duboko unutra, kad se zabio do kraja, stenjući sam mu rekla, ljubavi, špricaj unutra, želim bebu. Počeo me divlje nabijati, nisam više mogla držati stisnute zube, vrisnula sam a sa drveta je poletjela neka ptica, on se smijao i rekao ne plaši divljač. Ne znam koliko ali trajalo je dugo, otkopčala sam bluzu i izbacila prsa iz brusa, naslonjena na auto mlatile su po limu, stavljala sam ruku pod glavu da mi ne ostane fleka na licu od trzanja. Probala sam pomaknuti nogu, peta se zabila u zemlju pa nisam uspila izvući cipelu, muž me u tom uhvatio za nogu i zadigao je na auto. Tako raširena, skoro se podvukao pod mene i imao je nesmetan ulaz do kraja, vriskala sam kao ždrebica. Ispod sebe sam pružila ruku i milovala mu jaja, on je cijelog vadio i nabijao, tako malo zakrenuta strugala sam ramenom po autu. Sinoć je prvi put dosta jako stiskao moja prsa, sad ih je tako isto bez milosti uzeo u ruke i za njih potezao i navlacio na sebe.

Izvadio ga je i počeo drkati, ja sam mu rekla, unutra mi to daj, želim bebu. Svršio je i spermu išpricao na zemlju, otresao je malo kurac i rekao mi da ga obližem. Uzela sam glavić u usne i sisala ga, muž me milovao po kosi a onda smo se malo sredili, obukli i sjeli u auto. Njemu su bile malo prljave cipele i dno hlača, meni štikle zemljave, bluza bez par dugmića, kosa raščupana.

Rekao je da skinem brus, a onda mi počeo ljubiti prsa. Rukom ih je stiskao, bradavice liskao jezikom, sisao kao malo djete ali prično zubima grizao, malo me i boljelo ali sam šutila. Lijeva mi je jako osjetljiva, mogu svršiti dosta brzo kad je počme dojiti, to je znao i to mi je radio. Prepustila sam se i uživala, uzdisala jako, stisla sam mu rukama glavu na prsa, samo je cuclao i čekao da se stresem. Nekoliko puta sam bila skoro na vrhuncu a on bi je pustio iz usta. Izvijala sam se na sjedištu auta, uzdisala, povukao je sisu u usta koliko je mogao i tako je snažno dojio da sam se trzala ali rukama čvrsto držala njegovu glavu da me dovede do kraja. Nisam više mogla izdržati, skoro sam odskakivala od sjedišta, za kosu sam ga odgurala od sebe, poslije mi je rekao da je to bio tarzan potez.

Krenuli smo, reko je, zakopčaj bluzu a brus ne stavljaj. Još mi je nekoliko puta u vožnji rukom pomilovao grudi a bradavice prstima stiskao.

Izašla sam iz kupatila u spavačici, muž mi je pružio vrećicu i rekao, to obuci i tako te želim u stanu. Unutra je bio bedž boje komplet za erotski ples.

Brus mali, jedva da je pokrivao bradavice, vezao se za vratom i na ledjima. Oko struka malo širi pojas sa ukrasima a ispod skoro providna suknjica, malo niže od mačkice rastvorena a naniže do koljena malo šira za slobodniji korak. Za ruke po dvi pasice, za noge po jedna pasica iznad petnog zgloba. Sandale sa štiklom u istoj boji.

Istina kad sam se obukla i pogledala se u ogledalo, sama sam sebi rekla, opa mačko. Stala sam pred muža i rekla, što kažeš.

Ima i veći brus ali tebi ne treba, prsa su ti tvrda i stoje dobro kao da su silikonska. Pas i suknjica ti pokazuju i izazivaju požudu pri pogledu, sandalice ti dižu nogu i više je u njma istaknuta guza i cijela linija. Još da nisi ošišala i ofarbala kosu bila bi prava egzotična plesačica.

Sjela sam do njega, prebacila nogu preko noge i počeli smo pričati, pitala sam ga kako se osjeća, kako mu je bilo u prirodi. Ponovićemo svako malo, lijepo je i uzbudljivo ovako u prirodi, ti si prilično bila postala monotona, sad se polako budi, prati što ti govorim i predlažem i biće nam super. U šumici si dva puta rekla da želiš bebu, ljubavi moja bebu ćemo praviti u aparilu na moru tako da se rodi u prvom mjesecu iduće godine.

A onda mi rekao da iskreno kažem što mislim o prijateljici i nama.

Pripalila sam cigaretu i upitala ga da mi prije mog odgovora kaže jedno, jeli on u tome svemu uživao. Da, i previše rekao je. Lijepe ste, zgodne, vrlo privlačne i seksi, dugogodišnje ste prijateljice, zajedno radite a vidio sam da ste obe uživale.

Poljubila sam ga na usne i prošaptala, sad ću je nazvati da nam dodje.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Jedan komentar na “Andrea 35: Sex u prirodi”

  • Radmilo kaže:

    Lep sex mislim da bi sa drugim muskim bio jos lepsi. Stravstvena si osoba.

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile