Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 36: Pohotna kobila

Nazvala sam prijateljicu a ona mi je rekla da večeras neće doći jer je bole usne, usta, prsa i medjunožje. Kroz smijeh mi je pričala kako je ujutro kad sam ja otišla moj muž na njoj bio satima, kako takav sex u životu nije imala a ta njegova kurčina je razvaljivala i njena usta i mačku. Sutra će doći na posao pred kraj radnog vremena pa ćemo poći kod mene a kupila nam je nešto lijepo. Malo me njena priča napalila, slušam prijateljicu kako mi priča o sexu s mojim mužem a vidim da me sad muž pohotno gleda u toj egzotičnoj robici pa mi trnci tijelom prolaze.

Sjela sam do muža, gorila sam od želje da me odmah uzme, bila sam tako željna i njega i njegova kurca da mi je mačkica sva bila mokra. Pričali smo o prijateljici pa sam ga pitala i kad mi je odgovorio da mu se dopalo kako je sve to prihvatila, kako je duboko uzimala i pušila njegov kurac i da ga je odmah primila skoro cijelog.

Željela sam sve učiniti kako bi mužu udovoljila, potpuno sam se promjenila i još dok je pričao počela sam s njega skidati košulju. Kad je skinuo hlače i sjeo, klekla sam ispred njega a u ruke uzela tvrd kao kamen kurac. Držala sam ga s obje ruke i kao nikad do sada ljubila glavić. Počela sam ga uvlačiti tako duboko da mi se stomak dizao, oči su mi suzile ali nisam odustajala, željela sam ga imati u grlu.

Pogledala bi ga i očima mu se nasmješila a kurac iz usta nisam ispuštala. Znala sam šta voli, pa sam se ustala i legla na trosjed, naslonila se na naslonjač a njega povukla do sebe, uzela kurac što sam mogla dublje a njegovu ruku spustila na mačkicu.

Tako me je često milovao, nebi mogla dugo izdržati pa bi ili stiskala noge ili se ustala da idemo u sobu na krevet. Sad sam lijevu nogu digla na trosjed a desnu spustila na pod, bila sam raširena kao žaba u bari. Iz mačke je curila sluz, prstima mi je milovao ulaz, mumljala sam, malo ih unutra gurni, dva prsta u mojoj mački s kojima je brzo vrtio dovela su me do prvog orgazma. Od uzbudjenja nisam mogla vrištati, držala sam kurac duboko u ustima, samo sam mumljala i tresla glavom. Spustila sam ruku na njegovu i pomakla je na guzu, malo me i tu miluj ljubavi a onda zgrabila rukom kurac a drugom mješala jaja, srkala sam s kurca svoju pljuvačku, drkala ga i gutala. Osjećaj njegovog vlažnog prsta na ulazu u guzu me bacio u trans, mokar prst je skliznuo unutra, malo me bolilo ali nisam željela prekinuti. Disala sam duboko, stomak mi se nadimao od dužine uzetog kurca u grlo, noge su mi drhtale a željela sam još i još. Postala sam pohotna ždrebica, želeći da me tako vječno drži i ne pušta.

Vraćao je prst u mačkicu da ga ovlaži pa mi ga ponovo gurao u guzu, a kad je malo zakrenuo ruku i namjestio palac u mačkicu dok je prstom dodirivao i polako ulazio unutra u guzu mislila sama da ću se onesvjestiti. To je radio tako brzo, palac u mačkici pa prst u guzi, iz mačkice se slivala sluz, guza mi se već rastvorila a noge nisu više drhtale već se tresle. Koliko sam puta doživila orgazam ne znam, znam da me je u jednom trenutku uhvatio za glavu i zario kurac u grlo, zaustavila sam dah, samo sam imala iskolačene oči dok je sperma šibala iz njegova kurca. Držao me tako a ja sam uspila disati na nos dok iz usta nije izvukao kurac. Privila sam kurac uz svoje lice, još malo tako ostala da se priberem a onda jedva spustila nogu s trosjeda i sjela. Mačka i stomak su mi bili utrnuli od snažna uzbudjenja. Muž je stajao ispred mene, držala sam ga za ruku i upitala, ljubavi jeli ti bilo lijepo.

Šta ti je bilo, nisi nikad do sada ovako žestoka bila i tako ga duboko uzimala. Ustala sam, zagrlila ga, poljubila i rekla, želim da uživaš, želim da si srećan, želim da ti pružim sve šta poželiš jer te jednostavno volim. A i ja uživam, smijala sam se i pokazala kako mi noge još dršću.

Tuširali smo se zajedno, dok sam pjenom kupala njegov kurac, rekla sam mu, ljubavi moja večeras želim glavić u svojoj guzi al molim te polako dok me ne razradiš.

Obukla sam ono što mi je kupio, jedva sam na štiklama stajala, pripremila sam nam kavu, a kasnije donila vino, nasula u čaše pa smo nazdravili. Sjedili smo dugo, cijelo vrijeme mi je mačka bila mokra i rastvorena, čekala je da ga primi.

Ušli smo u sobu, muž je stao do prozora i nešto gledao ja sam klekla i počela mu pljuvačkom vlažiti glavić. Legla sam, naslonila se na podignute laktove, raširila noge malo ih podigla savijene u koljenima. Namjestio ga je na ulaz, gledam to držalo od lopate, crveni glavić se presijava na svjetlosti noćne lampe, pogledam muža i kažem, polako i do kraja. Ulazi glavić, nestaje u mojoj mačkici, do pola kurac lako primim a dalje je malo teže, ogroman je. Malo ga vraća pa opet zabada. Kako tone dublje tako me unutra štreca, slatka bol koju želim, malo se i trznem a muž stane, šapćem stisnutim usnama i zubima, do kraja ljubavi. Zabio ga je do kraja, stisla sam zube osjećam kako mi lice gori od stiska, gledam ga i on malo stiska usne.

Gurnem ga rukom i povuče se, legnem na ledja i kažem, nastavi ljubavi, do kraja i ne zaustavljaj se, želim, želim i dok govorim muž mi ga zakrka do kraja, vrisnem, jaučem, stenjem a on ga nemilice nabija.

Podigla sam se na laktove, odgurnula ga i namjestila se da me uzme iza. Naslonila se na ruke, podigla visoko glavu, raširila noge i isturila guzu. Rekla sam prvo u mačkicu pa onda polako u guzu, spustila sam glavu i gledala ispod sebe kako nestaje u mačkici, boljelo me, ovako ga zabije više nego kad ležim, vrtila sam bokovima i stenjala. Izvadio ga je i podigao na ulaz u guzu, rekao mi je, malo ćete boljeti, stisni zube.

Nije bio nježan, gurao je divlje i zabio glavić, možda i više, nabila sam glavu u jastuk i derala se, bol je bio i drag i težak ali željela sam to. Vadio bi ga pa zabijao u mačku pa onda u guzu. Isturene guze dala sam mu se i pustila da radi šta želi, ponekad bi pružila ruku i pomilovala jaja. A stan do nas, ako su bili budni čuli su kako vrištim i stenjem, nije me to brinulo. Uživala sam. Nije me više tako puno bolilo kad bi ga gurnuo u guzu, ovlažio bi ga u mačkici pa bi u guzu lakše klizio ali kad je osjetio da će svršiti zabio mi ga dublje od čega sam urlikala, vrištala, grizla jastuk i rukama mlatarala po krevetu.

Trzaji dok je svršavao doveli su me u sedmo nebo ili ni sam ne znam gdje, ne znam jesam li uopšte bila pri punoj svjesti od strahovitih orgazama koje sam doživljavala.

Kad je ga izvadio, samo sam se prevrnula na bok, otišao je u kupatilo, ja sam već bila u polusnu kad se vratio, pokrio me i tako sam zaspala.

Kao što mi reče sinoć prijateljica i mene je jutros bolila i mačka i guza a usta su mi bila nekako čudna od tog snažnog i dubokog guranja kurca u njih.

Prije polaska na posao pitala sam muža, koliko mi je išao u guzu, rekao je malo manje od pola. Do kancelarije me vozio a ja sam držala ruku na njegovoj nozi, prije izlaska iz auta sam rekla, ako me poželiš dodji po mene, žena ti je pohotna kobila, poljubila ga i izašla.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile