Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 5: Udaja

Rodici i meni dolazila su pisma svake sedmice. Čitale smo ih i zajedno pisale odgovore.
Jednu večer rodica mije pričala o njihovim planovima, kad se vjenčaju živiće malo u Sarajevu a onda će odseliti u Australiju kod njegovog strica. Odmah smo imale ideju da se ja i Zlatko isto preselimo kod njih. Rodica me pogledala, malo je bila i zbunjena i rekla mi, trudna sam. Kako, šta, od kada. Od jezera, već 3 mjeseca sam trudna.

Njeni nisu željeli ni čuti da se uda i ode živjeti u drugu zemlju, čak su govorili da pobaci ili rodi i živi kod njih. Ali, naše mlade i zaljubljene glave zajedno s momcima smislimo plan. Udaćemo se iza nove godine. Prije nove godine ja i rodica smo proslavile moj 18 rodjendan, prvi put sam popila alkohola da mi se poslije u krevtu soba okretala.
Oni su došli na mom polugodišnjem raspustu, smjestili su se u jedan hotel ali ovaj put smo odmah išli u policiju da naprave prijave.
Mi smo posudile vjenčanice i vjenčali smo se u jednom manjem mjestu a za to niko od naših roditelja nije znao. Rodica se vjenčala prva, pa kad su izašli vani nama su posudili prstenje jer mi nismo imali. Prva bračna noć. Rodica i njen su ostali u hotelu a ja i Zlatko smo otišli u grad pa ćemo kod mene u stan. Zlatko je čekao vani, ja sam s tatom večerala i kad je otišao spavati, dala sam znak Zlatku kroz prozor i on je došoa, otvorila sam vrata i kako se to kaže prošfercovala ga u svoju sobu.

Danas, 17 godina je od tada prošlo a kad se sjetim od smijeha i bola mi suze idu na oči.
Svoju mladost, svoj život sam povukla u smjeru koji nije bio onako kako sam zamišljala, često sam u tom vremenu razmišljala i pravila plan da sve okrenem u drugom smjeru a opet iz ko zna kakvog razloga odustajala i puštala da život ide tako kako ide.
Tek kad sam upoznala sadašnjeg muža i udala se osjetila sam dašak života i sreće. Sa svoje 33 godine prvi put sam bila žena u svakom smislu.

Da nastavim, za svaki slučaj pripremila sam dio ormara gdje se Zlatko ako zatreba može sakriti. Do vrata smo primakli staru drvenu i tešku fotelju i naš bračni život je mogao početi. Skinula sam se gola, Zlatko je malo bio u strahu što je tu bez znanja mog oca, pa je stajao i gledao me, rekla sam, skidaj se. Pomogla sam mu da se što prije skine, na pod stavila prekrivač, legla, raširila noge i ruke i rekla mu, ljubavi, tvoja sam.
Spustio se do mene, prvi put smo se dugo ljubili, milovao mi cijelo tijelo, ljubio mi je vrat, ramena, rukama držao prsa a bradavice kao malo dijete dojio, rukom mi prelazio preko mačkice a onda se prevrnuo na mene. Više ne treba kondom ali paziće, bebu planiramo kad se ja preselim kod njega.
Uzbudjena i željna, raširenih noga jedva čekala da mi ga gurne. Bockao me je malo okolo mačkice a kad je pogodio rupu uletio je u nju svu mokru i vrelu. Stisli smo se u zagrljaju, digla sam noge i savila oko njega. Osim snažne ljubavi, doli u mačkici nisam baš osjećala potpun užitak, nije bila potpuno ispunjena, imala sam osjećaj da i ja i mačkica trebamo veći komad kurca od kojeg se uzdiše.

Podigao se s mene pa me namjestio da kleknem na koljena i ruke a on mi ga otraga stavio. Često mu je ispadao vani pa sam ga ja što brže rukom namještala da mi ga ponovo gurne. Izvadio ga a ja sam se okrenula i rekla mu, svrši mi na prsa.
Drkao ga je i počeo špricati, topla sperma na mojim prsima, gledala sam crven glavić pa primakla usne i još g malo pušila.

Pili smo vino, Zlatko je pišao u teglu pa sam ja odnila i kupatilo i prolila, mokrom krpicom sam mu brisala kurac, ponovo mu pušila i kad je bio spreman, prvi put sam zajašila na njega. Rukom sam držala kurac i onda se nabola, bio je u meni, naslonjena na podignute Zlatkove noge malo sam se podizala i spuštala, saginjala se i pružala mu prsa da ih ljubi. U toj pozi, nabodena na njega, mačkicu sam natrljala od njegovo tjelo pa sam osjetila malo jače uzbudjenje. Kad je bio blizu, skočila sam s njega, uzela kurac u usta, malo ga drkala dok nije svršio.
Prva bračna noć, dva puta jebana, ležala sam pored muža i mislila zašto ja nisam onako uzdisala i stenjala kao onda ona cura pored jezera što sam je gledala. Zaspala sam.

Tata je rano otišao na posao, ja sam spremala doručak za nas. Još sam ga dva dana tako švercala u stan a željela sam i imali smo sex u kupatilu, kuhinji, boravku. Željela sam da kad on ode imam sjećanja na svakom mjestu u stanu pa sam ga tako povukla i do otvorenog prozora, naslonila se a on mi jeprišao iza. Nisam imala gaćice, podigao mi je haljinu i probao ga gurnuti. Nekako to nje išlo pa sam se držeći ruke na prozru sagela, noge sam raširila a guzu nadigla da mi ga zabode. Dok je tražio ulaz u mačkicu jednom mi je s njim dirnuo guzu, osjetila sam da me to pali.

Imali smo naš plan, kad završim školu on će doći po mene i tad idemo živiti kod njega.
Puno je pričao, ja sam sve upijala i zamišljala, privijala se uz njega.
Ali, čestoje znao u priči zastati i šutiti. Zašto šutiš upitala bi, a on bi nastavio da govori kako ćemo živjeti, raditi, imati djecu, ići na more.
Rodica je kod mene bila donila svoje stvari, na dan odlaska sve smo spakovale i njih dvojica i ona su taj dan vozom otputovali. Na stanici sam jecala od plača.
Ne znam kako sam došla do stana, svuda oko mene je bila praznina, na svakom mjestusam vidila nas dvoje a sad saam sama.
Uspila sam se smiriti, napravila sam svoj kalendar i svaki dan brisala jedan datum.

Na pola godine imala sam slabu ocjenu, morala sam uzeti knjige i učiti.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile