Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 6: Poslije udaje

U školi nisam dobro znala, profesor da mi ne potvrdi slabu ocjenu ostavio mi je otvoreno da preko vikenda učim pa će me provjeriti u ponedjeljak. Poslije škole s prijateljicom sam zapalila cigaretu u parku i pošla doma malo zabrinuta zbog učenja.

U sandučiću sam našla pismo od rodice. Očima sam gutala slova dok sam čitala, ovdje je sve divno, živimo u stanu s njegovim roditeljima, imamo svoju sobu, njegova majka ne radi pa mi sve servira na stol a meni kaže da ništa ne radim i pazim na trudnoću. Dobili smo puno poklona od njegovih roditelja i cijele porodice. Svi me vole.

Uzela sam knjigu, čitala a misli su lutale i samo sam mislila na rodicu i zamišljala da ću i ja uskoro tako imati srećan brak.
Tata je došao s posla i rekao mi da će njegova sestra s mužem doći kod nas. Kad su došli, ja sam pripremala kavu a tetka me pitala, znaš li gdje je moja kćerka. Slagala sam, radi, na poslu je a našla je stan i sad sama živi, baš jučer sam je vidjela i bile smo na kavi.
Odgovorila je, baš lijepo kad ste često zajedno, iz torbice je izvadila kovertu, pokazala prstom datum na koverti i rekla, ovo je poslano iz Sarajeva prije pet dana a ti si jučer s njom pila kavu ovdje, pružila kovertu svom mužu i rekla da čita.

Tetak je počeo čitati, dragi tata i mama, pišem iz Sarajeva gdje živim sa svojim mužem.
Ništa se ne brinite, ja sam dobro, žao mi je što sam ovako morala otići, niste imali razuma za mene, a za tri mjeseca kad rodim bebu mi vas pozivamo u goste.

Gledala sam u pod, tata je šutio, a tetka mene upita, hoćeš i ti s nama ići u Sarajevo. Samo sam slegla ramenima, a tetka kaže mužu, čitaj dalje.

Čitao je nešto slično što je i meni rodica pisala o tome kako živi, kako je sve dobro, a onda tetak me pogleda i kaže, ovo je za tebe, slušaj.
Nadam se da će Andrein tata biti bolji i da će razumiti svoju kćerku, da ona neće morati kao ja pobjeći. Jedva čekam da i ona dodje pa da budemo blizu i da se posjećujemo.

Tata je skočio, bio je crven u licu, derao se na mene, postavljao mi milon pitanja, ruke su mu se tresle, nazvao je moju mamu i rekao joj da odmah dodje. Od kad su se moji razveli nisam baš imala dobar kontakt s mamom, ona je otišla živjeti s drugim čovjekom ja sam ostala s tatom. Kad bi se i vidjele stalno mi je naredjivala kako i šta treba da radim.
Nakon malo mama se pojavila na vratima stana i odmah s vrata rekla tati, govori sve da vidim što je napravila. Stajala je i slušala, kad je tata sve rekao, skočila je do mene, uhvatila me za kosu i jednim potezom me bacila na pod. Sagela se i još me nekoliko puta ošamarila. Kad sam se ustala, gledala sam je i rekla joj, udaću se i otići od vas. Zamahnula je i torbicom me pogodila u celo, malo mi je od toga oko bilo crveno.

Tetak i tetka su otišli, tata i mama su pričali u kuhinji, ja sam bila u sobi i u suzama počela pisati pismo rodici. Mama je ušla u sobu i opet me uhvatila rukom za kosu, a drugom me je tukla gdje je stigla. Na odlasku mi je zaprijetila, od danas te ja uzimam u kontrolu.
Tata sa mnom o tome više nije ništa pričao, samo mi je jednom rekao, ako odlučiš otići to mi reci da znam i da se ne brinem. Mama od moje srednje škole nije nikad došla na informacije a od sada je dolazila svake sedmice.

U ponedjeljak, kako nisam ništa učila, dobila sam slabu ocjenu. Poslije škole, ponekad bi s prijateljicom otišla u slastičarnu, zapalile bi cigaretu i pile kavu. Ona je imala problema sa svojim momkom, mislila je da je vara pa smo ga ponekad tajno i pratile.

Željela sam svog muža pored sebe, da ga držim za ruku, da me po noći skida i nabija na kurac, željela sam a sve sam morala čekati. Mašta i želja su bile tako jake, prsa su mi gorila od želje da ih muška ruka stiska, medju nogama mi je sve trnulo, treperilo a bila je istovremeno vatra i voda. Jedan dan sam kupila kondome, u stanu sam ogulila bananu, polako na nju navukla kondom. Legla sam u svoj krevet i i počela se milovati. Mačkica je bila otvorena, sluzava toliko da se na krevetu vidila fleka. Namjestila sam bananu na ulaz i tako je trljala, mačkica se otvorila i osjetila sam da banana klizi unutra. Uvijala sam guzu, širila noge, rukom prelazila preko prsa, prstima stiskala bradavicu, a bananu sam možda do pola ugurala unutra. Tako snažno sam se napalila da sam se tresla kao da kišem. Izvukla sam bananu iz mačkice, bila je pljosnata od stiskanja, tuširala sam se i zadovoljno zaspala.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile