Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 7: Ključ za sva vrata

Od ovog dana pa nadalje shvatila sam da je pička ključ za sva vrata.

U školi smo imali praksu, ja sam svake sedmice išla u jednu kancelariju i tamo provodila cijelo njihovo radno vrijeme. Nisu mi davali da radim nešto ozbiljno, većinom sam čistila sve police, ormare i stolove, pripremala njima kavu, išla im kupiti ako nešto trebaju i tako ništa važno. Pri kraju dana bi nam u blok upisivali opis poslova i to smo morali imati za kontrolu u školi. U kancelariji su radile dvije žene i jedan mladji muškarac.
Tako sam i to jutro došla na praksu pa i pet minuta prije njih u kancelariju, ispraznila koš od smeća, krpom brisala stolove. Uz otvoren prozor smo pili kavu i pušili. Pričalo se svašta iz života pa je tako jedna žena pričala kako ima problema sa sinom u školi. I ja sam se požalila na svoju lošu ocjenu. Kad je bilo vrijeme za poći kući, dala sama blok ovom čovjeku da mi upiše praksu, on je to napravio, pružio mi blok i okom mi dao mig.
Nije prvi put da mi neko migne okom, al ovo me malo zbunilo. U stanu sam spremala večeru, tata je poslije gledao televiziju a ja sam pošla u sobu. Spremala sam knjige za sutrašnji dan, kad sam uzela iz njega je ispao papirić.
Pomoću ti da popraviš slabu ocjenu, nazovi me, i broj telefona.

Razmišljala sam i onda nazvala, dogovorili smo i sutra smo se našli u gradu. Sjedio je za stolom sam, imao je kavu ispred sebe, prišla sam i sjela. Bio je jasan, do kraja godine trebam imati 5 boljih ocjena i prolazim. Za svaku ocjenu on će mi dati papirić na kojem će biti napisana pitanja koja će me profesor pitati. Njemu za uslugu, za svaku ocjenu trebam s njim provest vikend u njegovoj vikendici od petka popodne do ponedjeljka ujutro na selu blizu grada. Još trebam biti obučena kako on želi. Pogledala sam ga i rekla, dobro, ja novca nemam, ako želiš da izgledam tako izvoli i kupi mi. Nema sexa u guzu, a bez kondoma nema ništa. Ustao je i otišao do wc, kad se vratio ispod stola mi je dodao papirnu marimicu a u njoj je bio novac. Rekao je, suknjica, svilene čarape, bluzica na kopčanje, erotski veš. Kad sam poslije u sobi odmotala maramicu skoro sam vrisnula kad sam ugledala novčanice. Kupila sam suknjicu, haljinu, bijelu i crvenu bluzu, nekoliko najlonki, bijeli i crni veš, cipelice a još mi je ostalo novca.
Professor je završio predavanje, do kraja sat aje još bilo vremena pa je mene prozvao, postavio prvo pitanje, govorila sam a on me prekinuo i postavio drugo pitanje. U dnevniku je bila dobra ocjena.

Tati sam slagala da s prijateljicom idem kod nje u kuću i da zajedno učimo. Istina Tina je sa mnom došla iz škole pa smo zajedno otišle iz stana. Kad sam došla na dogovoreno mjesto, već je bio tamo, sjela sam u auto i krenuli smo. Pogledao me, rekla sam, ne mogu se oblačiti tako sexi kad je zima, imam sve kupljeno u torbici.

Dok je vozio, pričao je o svom školovanju, kako je studirao i radio u restoranu da ima novca. Nakon možda pola sata stigli smo, bila je to kuća od njegovih roditelja a sad je on održava, oko nje je bio lijep vrt, vikendica izvana kao nova a unutra novi namještaj.
Ušli smo, on je upalio grijalicu a onda zapalio vatru u kaminu. Iz auta je donio dvije torbe, ja sam sve to vadila na stol a onda zajedno posložili u ormariće.
Pokazao mi je sve što ima unutra, tu gdje smo ušli bio je boravak i kuhinja zajedno, jedna mala spavaća soba, kupatilo i druga veća spavaća soba sa izlazom na terasu i jako lijepim pogledom na selo i dolinu.
Pokazao mi je kako se stavljaju drva u kamin i kako da zatvorim da iskre ne lete vani, stao je ispred mene i rekao, gledaj me u oči i pokušaj da ovo bude kao da živimo zajedno bez stresa i nekakvih sranja. Ja odoh oko kuće nešta raditi, kad spremiš kavu ili me pozovi ili nam kavu donesi vani. Pili smo kavu, vani je malo je bilo zima, on je zapalio cigaretu i pružio mi. Kad sam povukla dim rekao je, eto su se preko cigarete naše usne dotakle a još se nismo poljubili. Ušla sam u kuću, sve što sam kupila složila sam na krevet, kad je došao rekao je da se ide tuširati. Iz kupatila je izašao obučen a meni rekao da se ja podjem tuširati. U kupatilu sam obukla novi crni veš i najlonke, haljinu i cipelice.
Kad sam izašla veselim glasom je rekao, ti si kao fotomodel.
Sjedili smo na kauču, pričali, tako sam saznala, ima 31 godinu, 7 godina je oženjen, ima sina od 5 godina a žena mu je od poroda udebljala tako da sad ima skoro 100 kg. Žalio se da živi sa roditeljima od žene, da žena nije želila otići u stan pa da sami žive a sad kad se tako udebljala on više i nema volje s njom živiti. I ja sam njemu pričala, pa sam rekla i da sam se udala i da ću otići živiti u Bosnu.
Rekao mi je da to nije baš pametno, pogotovo što nisam bila kod momka u Bosni, ne znam ništa o njegovom životu ali da je to moj život pa mogu da radim što hoću.
Dugo smo pričali a nijednom nije pružio ruku da me dotakne. Uzeo je čašu vina, nazdravio mi, kad smo spustili čaše na stol ustao i rekao mi da podjem za njim. Išao je prema sobi, mislila sam, sad će da me baci na krevet ali nije. Na vratima je stao i rekao, ako nećeš sa mnom da spavaš spavaj tu sama u sobi, ja ću spavati na kauču a sutra ću te odvesti nazad. Primako usne, poljubio me, rukom me kao pogurao u sobu a prije nego je zatvorio vrata rekao, razmisli i odluči sama.

Sjela sam na krevet, malo razmišljala, što ako Zlatko sazna, što ako ovo ili ono, a onda ustala s kreveta, otvorila vrata i rekla mu, dodji, čekam te. Skinula sam haljinu i cipele i legla u krevet. Došao je, u rukama je imao dvije čaše vina, stavio ih na stalak, otišao u drugu sobu i donio dva jastuka pa ih namjestio uz vrh krveta, Skinuo je hlače i košulju a na gaćicama sam vidila da mu je nadignut.
Tako smo sjedili na krevetu naslonjeni na jastuke, pili vino i pričali. Kad su čaše ostale prazne, spustio ih je na stalak, okrenuo se prema meni i počeo me ljubiti. Ljubio me po licu, vratu, naslonio usne na moje i malo mi zubima grizao usne, prvi put sam doživila da mi muškarac gurne jezik u usta duboko i da me tako ljubi dugo. Spustao se do mojih prsa, otkopčala sam i skinula brus, slasno mi je ljubio prsa, ruke sam imala na njegovoj glavi, prstima prolazila kroz kosu i polako ga gurala niže. Kad mi je počeo ljubiti pupak bila sam gotova, kako se to kaže letila sam u nebo od uzbudjenja. Gaćice i čarape mi je polako skidao a kad ih je bacio pored kreveta, legao je medju moje noge, ljubio mi stomak i pupak a polako se spuštao na bedra. Kad sam na mačkici osjetila njegov toplih dah više nisam znala za sebe, pružila sam ruke iznad glave, raširila noge i potpuno se prepustila.
Prstima je raširo usne od mačkice a jezikom je lizao. Ne da sam stenjala, ja sam vriskala na trenutke od zadovoljstva. Nisam mogla više izdžati povukla sam ga za kosu i glavu, kleknuo je na koljena, zajedno smo svukli njegove gaće i majicu. Ispred mene je stajao crven napet kurac, glavić skoro modar od uzbudjenja, uzela sam ga u ruku, malo ga milovala a onda primakla usne. Ljubila sam ga od vrha do jaja, lizala jezikom, on me njezno držao lijevom rukom za glavu a desnu je spustio na moju mačkicu. Prstima je milovao, željela sam da mi zavuče prst unutra, stavila sam svoju ruku na njegovu i pritisla a rekla malo ga stavi unutra, rekao je, ne to je za njega.
Uvukla sam kurac u usta koliko sam mogla, stisla ga usnama jako a unutra sisala, on je stenjao, govorio mi, to mi radi, a prstima mi palio mačkicu da sam osjetila kako sluz iz nje curi po mojim nogama.
U jednom trenu me prevrnuo na ledja, podigao mi nogu i dok sam ja uspila izgovoriti stavi kondom njegov kurac je već bio unutra. Molila sam ga da stavi kondom, uvjerio me da ne brinem a da će mi svršiti na stomak. Spustio se na mene i počeo da me jebe onako kako sam to često zamišljala, ljubio me, vadio i nabijao kurac u mene, svaki put kad bi ga stavio do kraja osjetila sam njegova jaja da me diraju ispod mačkicea, iz mene bi se čuo krik, grebala sam ga nokitima po cijelim ledjima, hvatao me za noge, podizao ih i stavljao na svoja ramena. Poslije me okrenuo pa mi ga gurao iza, naslonjena na laktove, glave zabijene u jastuk, roktala sam kao krmača dok me je on pumpao. Rukama mi je mješoa prsa, stiskao ih a nisam više znala jeli me to boli od stiskanja ili uzbudjenja.
Iz mačkice je kako me jako i brzo pumpao počelo da puca kao da prdim, malo me to uplašilo a oboje smo se smijali. U ovoj pozi nagužena sa malo raširenim nogama on je bio duboko u meni, kad bi ga zabio jako osjetila sam kako me unutra probada, nije to bio jak bol al previše za mene jako uzbudjenje od kog sam skičala.
Uhvatio me za guzu obima rukama i ubrzao, pumpao me je kao lud, letila mi je glava po jastuku, prsa su mi mlatila nisam više znala ni gdje sam ni što se sa mnom dešava, krevet je škripao a čudo da se nije raspao. Onda me gurnuo od sebe, uzeo kurac u ruku i počeo da drka. Uspila sam nekako da se primaknem, mlaz me pošpricao po licu a ostalo sam uhvatila u usta. U tom me on uhvatio za glavu i nabio me tako jako da mi je kurac dirnuo grlo, skoro sam povratila.
Držala sam ga u ustima a rukom mu milovala jaja koja su bila nekako manja povučena do korjena kurca. Legla sam i gledala ga, on je ustao i otišao da nam donese čašu vina.

Kad je sjeo pored mene, otpio je malo i pružio meni, držeći čašu u ruci pogledala sam ga i rekla, ja sam kurva. Primakao se, poljubio me i rekao, pa i ja sam, svi to rade ako mogu i žele, šuti i uživaj.
Tuširali smo se zajedno, ja sam mu pod tušem još malo pušila pa smo legli u krevet,. Ja sam mu okrenula ledja, on se primako, ruku je prebacio preko mene i lagano mi milovao prsa. Prije sna mislila sam o sebi o svom Zlatku o tome kako sam ga iznevjerila.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile