Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 8: U vikendici

Subota je, probudila sam se, njega nije bilo pored mene. Ležala sam i mislila o protekloj noći, bila sam i tužna i vesela. Tješila sam se svojom željom da završim školu i odem živjeti sa Zlatkom. Rekla sam sama sebi, iz ovoga ne možeš nazad a sve radim da ostvarim svoj san. Ustala sam, obukla haljinu i izašla iz sobe, on je nešto radio kod sudopera, bio je u boksama i majici, ja sam mu prišla i poljubila ga. Upitao me kako sam spavala i jeli znam kako dobar muž ženi poželi dobro jutro, rekla sam ne znam, a malo me od vina boli glava.

Obrisao je ruke, za ruku me poveo do kauča, naslonio me na kauč, podigao mi haljinu na ramena, spustio bokse, razmaknuo mi noge i uhvatio me za bokove. Molim te nemoj, moram piškiti, čekaj ali nije me pustio. Tako naslonjena ispod sebe sam vidila kako mu je kurac dignut, rukom je ga namjestio i zabio. Bolilo me, nisam bila vlažna a on je gurao bez mislosti. Kad se mačkica malo ovlažila počela sam uživati. Jednom rukom mi je mazio mačkicu, drugom stiskao prsa a kurac nabijao. Opet me kao sinoć jako stisnuo za bokove i žestoko nabijao, vriskala sam a on mi stavio ruku na usta i rekao, tiho, malo je otvoren prozor. Iz mačkice se sluz slivala niz noge, napokon je imala dobar komad unutra da je žari i pali. Trajalo je dugo, svukla sam haljinu preko glave, prsa su mi mlatarala od silnih njegovih udara, stiskala sam mačkicu da se ne upiškim, a njegov kurac je rovario u njoj. Podigao mi je jednu nogu na kauč pa sam tako raširena primala kurac do kraja, a od uzbudjenja sam i stenjala i vriskala.

Gurno me da sjednem, kurac je držao u ruci a mene za glavu povuka bliže, zinula sam i primila ga, špricnuo je i u isti tren rekao, dobro jutro ženo.

Još ga je malo trljao o moja prsa pa podigao gaće i rekao, eto tako se ženi poželi dobro jutro. Otrčala sam u kupatilo.

Spremio je doručak, pričali smo, na trenutke sam imala osjećaj kao da snjim živim.

Pitala sam ga šta bi bilo da sam sinoć otišla, nasmijao se i rekao, morala bi puno da učiš.

Rekla sam mu da imam još jedan problem, kad završim školu mislim odmah poći kod muža ali imala sam stipendiju i u ugovoru mi piše da moram odraditi 6 mjeseci.

Rekao mi je da mu kad budem na praksi donesem ugovor da vidi.

Poslije je radio nešto oko kuće, ja sam spremila ručak a kad smo ručali on mi kaže, oblači se i idemo u selo gdje ima jedna gostionica. Kako je i želio obukla sam gaćice i mini suknjicu, brus je rekao da ne stavljam, bluzu mi je on malo više otkopčao tako da su se prsa dobro vidila.

Kad sam obula cipelice rekao je, tako je super, idemo. Rekla sam mu, ne mogu tako ići, izgledam kao kurva. Opet se nasmijao i rekao, pa sinoć si rekla da si kurva.

Došli smo pred gostionicu, prije nego sam izašla iz auta rekla sam mu, stid me je ovako, rekao je, ne brini, sad kad te seljaci vide poslije će svi dobro jebavati svoje žene.

Ušli smo unutra, to je bila tipična gostionica, drvene stolice, stolovi bez stolnjaka, unutra je sjedilo dosta mještana, nije bilo ni jedne žene. Svi su kao da prvi put vide žensko gledali u mene, jedan je čak zviznuo.

Konobarica nam je donila vino u nekim čašama za pivo, bila je niža rastom, debeljuca, kratka suknjica je pokazivala jake noge a prsa su joj skoro ispala iz majice. Kad bi donosila piće ovim drugima svi su je pljeskali po guzi.

Mi smo pričali a jednom mi je on rekao, oni za stolom brzo puše i bacaju papiriće u pepeljare tako da konobarica pridje i prazni pepeljare a kad se malo sagne oni vire u njene sise. Nama je za stol prišao jedan prilično pijan možda čovjek 40 godina, sageo se do njega i rekao, daj mi ovu malu daću ti dobre pare. Još su nešta govorili a onda se ovaj meni nasmješio, štucnuo i otišao za svoj stol.

Šutila sam a on mi kaže, ako hoćeš, on je budala daće ti dobre pare, dok stavlja kondom malo ga počeši po jajima, kad ti ga gurne počmi stenjat a onda će on svršiti za minut.

Nisam pristala, otišli smo u vikendicu, rekla sam mu, želim odraditi svoju ocjenu kako smo se dogovorili. Sjedili smo na kauču a on je rekao, sad ti mene jebi kako želiš.

Skinuli smo sve sa sebe, on je sjeo na kauč a ja sam klekla pred njega i počela pušiti.

Pušila sam tako što samu ustima držala kurac a ruke oko njegova pasa. Iz usta bi puštala kurac a on bi lupio po njegovu stomaku pa bi ga opet stavljala u usta i sisala.

Kad je bio blizu opet me je za glavu jako nabijao na kurac, svršio je, nisam ga vadila iz usta već sam i dalje pušila dok mu se nije počeo smanjivati.

Obećao mi da će me sutra predvečer vrtiti kući a ja ću mu za tu noć što neću biti s njim jednu večer popušiti u autu. Još sam mu popušila prije spavanja pod tušem i mislila, danas i večeras mu je dosta svršavanja. Legli smo i brzo zaspali ali on se u noći probudio i odmah se popeo na mene. Tu sam noć doživila sex koji je trajao možda satima. Molila sam ga da svrši, da svršimo zajedno, mjenjali smo poze, bili smo na krevetu, na podu, bila sam i spod i iznad njega, otišli se napiti vode pa smo nastavili na kauču, sjedio je na stolici ja sam ga zajašila a tako me malo i bolilo jer mi je cijeli do jaja bio unutra, vrištala i grizla ga ali konj nikako da svrši. Drkao je a ja sam držala glavić u ustima, pa sam ja drkala al nikako da šprica. Mislila sam da tome neće biti kraja, a onda me je okrenuo i iza mi ga pokušao nabiti u guzu. Prvo je bio u mačkici a onda ga izvukao i namjestio na ulaz u guzu i pomalo gurao. Pokušala sam se braniti, govorila da to ne želim, ali me je jako držao rukama za guzu tako da nisam mogla pobjeći jer sam bila naslonjena na stranicu od kauča. Uspila sam nekako da se spustim, sjela sam medju njegove noge a on je zbog mog vriskanja i trzanja valjda doživio vrhunac i spermu mi sasuo po glavi i kosi.

Spavali smo duže, poslije doručka smo opet išli u gostionicu, prije toga sam mu rekla da ne želim u guzu i da to više ne pokušava. Kad smo se vratili u kuću, rekao mi je, naguzi se na kauč pa kad završimo idemo.

Bio je nježan, polako me je nabijao, nježno mi je prsa milovao, kad je svršavao rekao mi, evo ti večera. Progutala sam spermu, otišla u kupatilo i spremila se. Robu što sam donila ostavila sam u ormaru, jer još treba 3 vikenda ovdje dolaziti i odraditi dobru ocjenu. Kući sam bila prije mraka.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile