Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 9: Ponovo u vikendici

Drugi put sam dobila dobru ocjenu pa smo dogovorili vikend u vikendici. Čekala sam ga, kad je došao ušla sam u auto i krenuli smo. Rekao mi je, idemo se negdje u šumici pa će se on vratiti jer ima neke goste a da ja idem kući pa da ga sutra ujutro čekam. Rekla sam, ako se vratim kući više nemogu odlaziti. Odvezao me do vikendice, kad smo ušli rekao je, sve znaš, zapali vatru i čekaj me, ja ću doći za dva-tri sata. Izašao je i zaključao vrata. Zapalila sam vatru, sjedila i pisala pismo Zlatku, bilo me strah da nekome ne dadne ključ pa neko drugi dodje. Čekala sam skoro četiri sata i tek je došao. Bio je ljut i vrlo neraspoložen. Malo smo sjedili, zapalili cigarete a onda smo pošli u sobu. Legla sam pored njega i čekala da odradim ocjenu. Nije me dirao, bila sam mu u zagrljaju, tek bi ponešto rekao da stalno ne šutimo. Pogurao me i spustila sam se do njegovih gaća, skinula ih, bio mu je opušten. Cijelog sam ga uzela u usta, malo bi se podigao pa opet pao. Trljala sam mu jaja, pušila ali stalno mu je padao. Povukao me do svog ramena i zagrlio pa smo tako zaspali.

Uz jutarnju kavu je više pričao, pa mi je rekao da je neraspoložen i opterećen bračnim problemima, a možda će pokrenuti rastavu braka. Poslije je čistio oko vikendice, ja sam spremala ručak. Nekako sam ovu situaciju prihvatila pa mi je na momente izgledalo kao da s njim živim. Poslije ručka je zapalio vatru u kaminu pa smo dugo pričali, ja sam ga pitala s koliko je djevojaka ovako kao sa mnom bio, pa mi je odgovorio da nije fer o tome pričati. Rekao mije i da će mi možda srediti da dobijem potvrdu o odradjenoj praksi ali da to još mora s nekim dogovoriti. Gledala sam ga i upitala, opet ću s nekim morati u neku vikendicu za tu potvrdu. Da, to ili odradi 6 mjeseci pa biraj, rekao je.

Još sam u priči od njega puno saznala i naučila. Ja sa još nezavršenom srednjom školom već sam bila u sex aferi s njim za dobijanje ocjene a on mi pričao da je to danas sve normalno i da tako mnoge žene krče svoj put. Muškarci, ako su u poziciji uvijek će iskoristiti a djevojka ili žena ako malo misli glavom i već na takav način dobija nešto uvijek na osnovi dizanja noga može dobiti i više. Čak mi je davao i savjete a neke od njih sam kasnije u svom životu i iskoristila.

S mnom je vjerovatno želio doživljavati ono što nije mogao sa svojom ženom, pa je želio da mu pušim dok sjedim na wc školjki, da stojim iza njega dok u kuhinji priprema jelo pa mu zavlačim ruke i držim kurac, dok sjedimo i pričamo na kauču da mu milujem a pomalo i pušim kurac, da ga sapunjam i kupam pod tušem, da mu pušim pod tušem dok se po nama slijeva voda, da budem bez gaćica u suknjici pa kad se sagnem da mi gleda u medjunožje.

Tako mi je rekao, kad se spusti mrak da me želi jebati na tersi a sutra bi išli kući ranije uz uslov da mu negdje na parkiralištu popušim.

Izašli smo na terasu, stala sam do ograde a kad je prišao, sagela sam se i nekoliko puta uvukla kurac u usta da ga ovlažim. Naslonila sam se na ogradu, zadigao mi je suknjicu i namještao da ga zabode. Nisam bila napaljena pa sam osjetila kako mi ulazi, kako malo teže probija, a kad je počeo brže da me nabija, mačkica je pustila vodu. Iskreno, uživala sam, nadizala sam i trljala guzu kad bi mo ga zabio do kraja. Zavukao je ruke pod majicu, uzeo prsa i dosta jakim tempom me nabijao. Bilo me je malo strah da nas neko ne čuje pa sam tiho sa skoro zatvorenim ustima stenjala. Provukla sam ruku ispod sebe do njegovih jaja i počela ih masirati, vjerovatno ga je to napalilo pa je brzo izvadio kurac i drkajući išpricao spremu kroz drvenu ogradu.

Kad smo legli u krevet, rekao je da se spustim i uzmem kurac u usta, da ga ne drkam već samo držim u ustima i pomalo cuclam.

Prije nego smo krenuli, molila sam ga da u vikendici uradi što želi, ali njegova želja je bila jasna, hoće da mu popušim negdje na parkiralištu. Mogla sam reći i neću ali su mi kroz glavu proletile misli, ako je sredio da dobijam prolaznu ocjenu, može srediti i da to

Nedobijem a to bi mi zakomplikovalo odlazak mužu. Oko podne smo krenuli, već putem od tog sela do grada sam mu zavukla ruku u hlače i milovala ga. Bio je fer, zaustavio je auto prije izlaska na glavnu cestu, samo je malo skrenuo, sreća tim putem nema puno auta ali oni koji su prošli jasno su vidjeli što radimo. Prešli smo na zadnje sjedište, on se namjestio, svukao hlače ispod koljena a ja sam počela da pušim. Držao me za glavu, mrsio mi kosu, počeo je da mi skida majicu, skinuo brus i rekao da mu prsima trljam po kurcu. Skinala sam gaćice a on je stavio kondom i nekako sam se popela na njega, rukom je namjestio na ulaz i ja sam sklizala. Imala sam ga u sebi i počela se nabijati, stenjala sam samo da ga raspalim da što prije svrši i da se maknemo s tog mjesta da nas neko ne vidi. Prošao je neki auto, tip je svirao, a kako i nebi kad je vidio šta radimo. Zagrlila sam ga, gurala mu prsa pred usne da ih ljubi, hvatala za glavu i stiskala uz sebe, lijevom nogom sam klečala na sjedišu a desna mi je bila spuštena medju prva sjedala, mogla sam se nasadjivati i držati tempo kako meni odgovara, rukom bi ponekad provjerila da mu kondom nije spao. U trzanju sam malo ogrebala nogu od sjedište. Uhvatio me za bokove i počeo stiskati uz sebe, a promrmlajo je, brže, brže, jače. Zagrlila sam ga, prsa su mi bila na njegovom licu, malo me bockalo njegovo neobrijano lice i u poluklečećem položaju nabijala se što sam brže mogla. Bila sam uzbudjena ali više od uzbudjenja sam imala želju da to što prije bude gotovo. U jednom trenutku me je jako stisnuo uz sebe, po trzajima njegove guze znala sam da je svršio. Povukla sam se s njega, oblačila se pa smo sjeli na prednja sjedišta.

Odvezao me blizu stana, prije nego sam izašla iz auta pružio mi je papir, nešto slično kao koverta i rekao, ovo je za tebe. Kad sam izlazila iz auta jako me uštipnuo za guzu.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile