Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gledam na videu kako se dvije krasne djevojke marljivo ližu, ali tu mi idilu grubo prekida zvonce na vratima. Pa kucanje. Pospremio sam svojega klipana u trenirku. Nekoliko ga puta grubo ošamario da dođe sebi i krenuo pogledati tko je. Nerado, ali… Na moje iznenađenje, na njima lijepa djevojka u crvenoj kapici. Rekla je odmah svoju cijenu, a ja sam posegnuo za lisnicom i dao joj novac. Unaprijed se plaća! Bila je jeftinija od psihijatra, a uz to i mnogo je bolje izgledala… Sise su joj bile male i čvrste. To volim. Preletio sam pogledom preko njezinog vitkog tijela i preko prekrasnih dugih nogu. Tijelo joj je tako izazovno i vruće i naprosto zrači toplinu. Spustio sam pogled na njezine grudi i poželio ih dotaći. Buzdovančina me najednom zaboljela od vlastite tvrdoće. Kad se nagnula prema meni, pokazujući svoje bijele dojke, jaja su mi se skupila od žudnje. Njezina je ruka krenula ka mojemu zadebljanju. Pogledala me u oči i nasmiješila se.
– Raspoložen za igru, macane? – pitala je, i dodala, osvrćući se na televizor, na kojemu je „curio“ pornić. – Sve što cura bude radila frajeru i ja ću tebi raditi.
I kada mi se od uzbuđenja slika u glavi malo razbistrila ugledao sam kestenjastu curu s punim ustima mojega kurca. Potom me je ostavila, legla na leđa i raširila noge. Svalio sam se na nju i počeo joj zabijati topa u picu. Puška – pucam! Učinio sam to toliko brzo da sam gotovo svršio daleko prije nje. Izvadih ga van i pogledam joj usne i učini mi se da su iznimno vlažne. Zar sam uistinu imao sreće naletiti na kurvu kojoj se jebe?! Očito me pročitala. Najednom se pretvorila u lavicu. Bacila me na krevet. I, prije nego li sam uspio podići koljena, ona je već bila među mojim bedrima, požudno me hvatajući za buzdovan. Škakljala me i dražila njezina kosa, dok joj je moja kita klizila sve do ždrijela i glasnica… Izvukla ga je tek onoliko koliko joj je bilo dovoljno da joj je jezik mogao zaskakutati po osjetljivom glaviću. Pod žestinom toga napada počeo sam se izvijati, rukama gužvajući plahte. Činilo mi se da mi gori, dok ga je ponovo snažno nabijala sebi u grlo. I ne samo da mi ga je palila pomamnim lizanjem nego je u njemu raspirivala žar i strastvenim sisanjem. Na mene je to djelovalo iznimno snažno, toliko da sam počeo razmišljati koliko se strasti skupilo u meni za pet godina jalova braka. Na rubu sam eksplozije. Zastala je, ali su joj usne ostale obavijene oko mojega glavića. Ostavši tako započela je bacakati sise oko mojih stegna. Češe se o mene svojim tvrdim bradavicama. Ponovo se izvijam. Desna joj je ruka krenula pod moja jaja. Nježno me pomazila. Zastenjah, a jaja mi se skupe. Opet je po njemu potjerala svoja podatna i vrela usta. Prestao sam stiskati zube i odaslao joj čitav jedan rafal. Činilo se da će joj od tog silnoga žara pregorjeti nepce. Shvaćajući da je bilo dosta igre prebacio sam je na bok, a potom ubrzo i na leđa. Zavikala je:
– Jebi me! Jebi me!
I u tom sam trenutku počeo pumpati. Kara mi je bila tvrda, a jaja su mi se još jednom skupila. Pica joj je bila živa i željna kurca. Dupence joj se vrtjelo pri svakom ubodu, želio sam istražiti svaki njen kutak. Ruke su joj krenula na moja leđa i nokti se zabili pod kožu. Obgrlila me nogama. Gorio mi je od silnog trljanja i da nije bilo njezinih sokova, zasigurno bih se loše proveo. Uzajamni trzaji nagovjestili su sladak kraj.
– Svršavaaaam…
Ubrzo se obukla. Na glavu je nataknula crvenu kapicu i ja ju pustih da ode. Još ne otvorih vrata kako spada, a na njih banu prijatelji vičući:
– Sretan rođendan! Poklon si očito potrošio?
Nisam se ljutio na njih, već na sebe glupana kako sam popušio, jer pokloni se, naravno, ne plaćaju! Pa ni toliko malo da su jeftiniji od psihijatra.

Biba, 21 godina, studentica
Katja, 27 godina, inokorespodent