Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Automobili i žene

Baš me zanima što bi na ovo rekao psihijatar! Automobili tradicionalno predstavljaju simbol muškosti, a mi autu dajemo snagu na taj nacin da pritišcemo papucicu gasa. U pritisku na papucicu uživamo baš kao i auto, te njegovu snagu poistovjecujemo sa svojom. Što se dešava kada žena pritišce papucicu muškarceva automobila? Može li ona simbolicki preuzeti kontrolu nad muškarcem? Ili su ti pokreti gore-dolje oponašanje pokreta kod jebanja?
Hej, svi mi znamo da muškarci rade smješne pogreške kada žena stane nogom pumpati gas, tako je i Ivan nacinio jednu.
Motoriziran sam još od doba srednje škole, a radeci na automobilima dolazio sam u priliku i da ih provozam.
Moja druga opsesija su žene. Stoga je logicno da to dvoje volim zajedno. Ja sam fetišista pumpanja papucice gasa, promatranje ženske noge, po mogucnosti u cipelama s visokim petama kako stišce gas izluduje me. Kao puno drugih mladica maštam o djevojci koja je zapela u automobilu koji nece upaliti, a ona mora neprestano pumpati papucicu. Sebe vidim kako dolazim i spašavam ih mojim golemim iskustvom, ali ne prije nego dobro napumpaju gas dok ja za to vrijeme pumpam svoj kurac do konacnog izljeva zadovoljstva. Tako, sada znate zašto sam izabrao zanimanje automehanicara!
U svojoj dugogodišnjoj karijeri imao sam puno prilika doci do žene, od socne tinejdžerke do seksi žena srednjih godina, koje ce pumpati gas i pomagati mi dok ja popravljam njihove automobile. Sve pažljivo planiram dok odlazim svojim tegljacem po njih, gdje god bile. Uvijek im kažem da pokušaju pumpati gas, i možda na taj nacin uštedjeti novac od nepotrebnog vucenja automobila. Imam i svoj osobni trik pretvaram se kao da je nešto zapelo ispod papucice gasa (vecna ih nema pojma o automobilima), a to zahtijeva od mene da svoju ruku spustim dolje gdje se nalazi gas.
Ovlaš dotaknem njihove noge pri tome, a one su toliko zabrinute za automobil, da nikada ne primijete kako pumpam svoj kurac kroz džepove radnog kombinezona. Prije svega na kurac navucem prezervativ, tako da mogu svršiti bez straha da cu napraviti nered. To mi je uvijek uspijevalo, osim jedanput. Taj put je varalica bio prevaren.
Žena je bila prekrasna, i cim sam izašao iz kamiona digao mi se kurac. Umirao sam od želje da vidim kako pumpa papucicu gasa, ali umjesto toga ona je ustvrdila kako to nema smisla, i zahtjevala da odvucem auto u radionicu. Morao sam tako uciniti, ali nikako nisam odustajao od svoje namjere, osjecajuci njezine prelijepe noge u cipelama sa visokim petama. Jedina šansa bila je da svi drugi mehanicari imaju posla.
Slaba je to šansa. Kada vide ovu macku sigurno ce se svi sjatiti kako bi pomogli. Ipak, bio sam potpuno izluden, a moj kurac je stajao poput celicne šipke. Morao sam je vidjeti kako pumpa. Moje kolege nisu mogle naslutiti što ja to mislim kada joj kažem da pumpa gas. Pocela je jako sporo, stišcuci nogom papucicu do poda, smješeci se lukavo. Trebao sam pretpostaviti što ce se dogoditi, ali bio sam bez kontrole. Posegnuo sam drhtavom rukom ispod papucice, i bio sam potpuno uspaljen. Poceo sam drkati dok su oko mene bili ostali mehanicari pokušavajuci ostati pogrbljen, kako ne bi ništa primjetili. Ruka je krenula prema njezinoj nozi i baš kada sa pomislio da ce mi izmaci, ona je snažno stala na moju ruku pritisnuvši je uz papucicu gasa.
“Uzbuduje te dok gledaš kako pumpam gas, zar ne?” prošaptala je.
Zabila je svoju petu još jace i moj kurac je poceo snažno pulsirati. Sperma je izletjela poput metka. A kvar, ništa posebno. Sada opet cekam novu priliku.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile