Sutradan uveče B i ja smo se našli u jednom parku. Mirno mesto, bez mnogo ljudi. On je hteo da odmah dodjem kod njega, ali ja sam htela da popijemo koje pivo na klupici.
Kad je naišao, najezila sam se, setila sam se svakog dodira i svakog orgazma od prethodne večeri. Više mi nije bilo do piva.
Sedne pored mene, uhvati me za potiljak, privuče me sebi i poljubi snazno, divljački, grubo. Gleda me u oči. Pijemo pivo, pričamo o malom gradu, o velikom gradu, o ljudima. Ali kad god nam se pogledi sretnu krenemo da se ljubimo i grabimo svaki dostupan deo tela. Grublji je nego veče pre, video je da mi to prija, a prija i njemu. Prepuštam se. Uhvati me za kosu na potiljku, povuče mi glavu unazad i ljubi mi lice, ljubi mi vrat, opet se spušta ka grudima. Podize mi majicu slobodnom rukom. Kao i veče pre, grize mi bradavice, sisa ih grubo, bole me, a ne smem da budem glasna. Na par metara od nas, iza zbunja, prolaze ljudi, čujem ih sve vreme. Uzdišem duboko, otme mi se ponekad uzvik, ali onda mi stavi ruku na usta i pogleda me onim zlim plavim očima. U jednom trenutku me podigne, okreće me ka klupi i gura mi ledja da se savijem preko naslona. Čučne iza mene, grubo me uhvati za guzu, privuče je ka sebi. Duboko udahne moj miris, ja sam ponovo jako vlazna, gaćice sasvim mokre, svlači ih sa mene i zabada jezik duboko u pičkicu. Ona je celu olize i krene jezikom ka guzi. Vlazi mi rupicu, lagano zavlači jezik u nju, a zatim i prst. Retko sam davala guzu, uglavnom momcima sa kojima sam dugo bila i kojima sam verovala, ali ovaj bol prija. Dva prsta mi zavlači u macu, jedan u guzu i udara toliko jako da padam unapred, jedva se drzim na nogama. Posle dobrih deset minuta ove igre, ustaje i ja zelim da me pribije uz prvo drvo i da me jebe satima. A on mi skida gaćice, spušta suknju preko guze i kaze mi da idemo.
Besna sam, zelim njegov kurac odmah, zelim ludačke orgazme odmah, zelim da me poklopi svojim telom i da me ne pušta satima. A on hoda pored mene i priča o vremenu i zurkama. Ne čujem ga, zuji mi u ušima. Ulica je prazna. U jednom trenutku me hvata za ruku, zaustavlja, savije me ka napred i sjuri mi dva prsta u pičkicu. Tresem se, hoću još i još, a on ne da. Molim ga da me jebe, molim ga da me uzme tu na ulici, molim ga da ne prestaje, plače mi se. On se nasmeje, šljepne me po guzi i nastavi da hoda. Tresu mi se noge. Ulazimo u zgradu, ćutimo do stana. Udjemo u njegovu sobu. Ja stojim, on je seo na krevet. Kaze mi da se skinem. Ja krećem polako, on kaze da budem brza. Glas mu je opet grub. Skidam se u pet sekundi. Mahinalno krećem da skidam gaćice, ali se setim da ih više nemam. Kaze mi da dodjem na krevet. Postavi me da mu lezim preko krila, na stomaku. Prvo me mazi, češka. Prelazi rukama preko vrata, ledja, guze, nogu. Onda je malo grublji, osećam nokte. Počinje da me drazi sa obe ruke. Tresem se, ne mogu da udahnem duboko. Zelim da se desi bilo šta. Odjednom, udari me po dupetu. Ne blago, nego jako. Baš kako treba 😉 Otima mi se krik, iznenadjena sam, bridi, znam da će biti crveno satima. Udara me opet. I opet. Boli, ali ja curim kao nikada, pokušavam da izbegnem udarce, ali mi je dodji deo ledja pritisnuo i ne mogu da pobegnem.
Prestaje da me udara, meni su suze u očima. Imaću modrice sutra. Mazi me. Spušta ruku sa guze na pičkicu. Mokre su mi butine, mokre su mi dlačice, mokre su njegove farmerke. Stavlja jedan prst. Kruzi u meni. Dodaje drugi prst. Prija. Dodaje treći prst. Postaje grublji. Na ivici sam da svršim. Onda je ugurao četiri prsta u mene i počeo da mi ih zabija koliko god moze. Plašila sam se da će probati da ugura celu šaku, ali nije. Pušta mi ledja, i pokušava da ugura još tri prsta druge ruke. Ja ne bih znala koliko je prstiju bilo unutra, osetila sam samo da me strašno širi, ali me je u jednom trenutku upitao ‘da li si ikada imala sedam prstiju u sebi?’. Nemam snage da odgovorim, tresem se, posle tih nejgovih reči i pogleda punog zelje i zivotinjske strasti počinjem da svršavam. Prskam mu po šakama, po odeći, po krevetu. Tresem se, vrištim,pada mi mrak na oči. A onda razmaze moje sokove po guzi i zavlači prvo jedan, pa dva prsta. Širi ih unutra. Boli me, ali prija. Jako prija. Znam da treći prst neće uspeti da ugura, i čudi me da čak i ne pokušava. Samo me prstima jebe u dupe sve jače. Uhvati me za vrat, podigne mi glavu tako da ga gledam i kaze mi da ni slučajno ne zatvaram oči. Sve je grublji, samo hoću da zatvorim oči na pet sekundi, da se skoncentrišem na miks bola i zadovoljstva. Da mi je jednom dotakao kliću, svršila bih opet. Čim zatvorim oči stisne mi grkljan malo jače. Zakrkljam i gledam ga opet.
Baca me sa sebe. Skida se polako. Ja lezim na krevetu, tresem se, zelim ga, daću mu da mi uradi sve. Legne na ledja i kaze mi da sednem. Ja bih da se spustim do nejgovog prelepog kurca, da ga sisam i ljubim i lizem, ali mi ne da. Navlači me na sebe, a meni drhte noge, klecaju kolena. Kad sam ga osetila na ulazu u macu, htela sam polako da se nabijem, lagano, da osetim svaku zilu, svaki centimetar. Ali on me grabi za kukove i nabija do kraja. Vrisak. Stavljam kaziprst na kliću i igram se sa sobom grubo. Nabijam se jako. Sudaraju nam se tela, bole me prepone već. U jednom trenutku me zaboli koleno [sportska povreda, jebiga] i čučnem iznad njega.hvatam se rukama za njegov vrat i nabijam se do kraja. Oboje gledamo kako ogromni kurac lako klizi u mene. Stezem ga mišićima, vidim da zatvara oči, nabija me sve jače. Taman uhvatimo ritam, kad mene opet zaboli noga. Pruzam noge, stavljam ih na njegova ramena, ali i dalje sedim na njemu. On počinje da se zabija u mene odozdo, ja se oslanjam na šake da bih bila podignuta. Najbolja poza u univerzumu! Svršavam opet, zabacujem glavu i vrištim. On ne prestaje. Nema stajanja. Hoće da me razvali, hoće da ga pamtim.
Ustajemo, klečim na fotelji, on staje iza mene, grabi mi obe ruke, vezuje ih nekom maramom. Padam grudima na naslon. Kreće opet. Ulazi naglo, u guzu mi ponovo zabija prvo jedan, pa dva prsta, a ja ne mogu da se pomerim, da pobegnem, da uradim bilo šta. Samo tako lezim, a B me drzi za kosu, podigao mi je glavu. Imam osećaj da svršavam bez prestanka. Suze mi cure niz lice, počinjem da trnem, jer ovo je sve trajalo sat vremena. Sat vremena bez prestanka, bez sekunde odmora. On mi kaze da piškim. Ja se smejem. Nikada nisam piškila tokom seksa, nikada me to nije privlačilo. Ali on je uporan. Kaze mi da neće prestati da me jebe dok ne krenem da pišam. Pokušavam da se opustim, ali ne mogu, ne mogu, imam neki barijeru, strano mi je to i ljuta sam na sebe što ne smem da probam nešto novo. Počinje da me udara po dupetu, da viče na mene. Da će da me jebe kad hoće i gde hoće, da će me naterati da zavolim sve moguće perverzije, da sam stvorena za jebanje i da će da stvori od mene svoju mašinu za jebanje. Udara me jako, ruke me već bole. U jednom trenutku švatam da mi se zaista jako piški, popila sam dve litre piva u parku. Svaki put kad se zabije u mene osetim kako mi se bešika pomera. Zatvaram oči i prepuštam se. Topli mlaz je prvo tanak, a onda sve jači. Osećam miris mokraće. Gadim se samoj sebi. Ali u tom trenutku počinjem da svršavam. Što više pišam, to više svršavam. On počinje da stenje, da viče, drzi me za vrat, podigao me tako da moze da me poljubi. Pita me da li sam švatila koliko je dobro. Sramota me, mokre su mi noge, mokra je fotelja, mokar je pod, ali sam imala verovatno najsnazniji orgazam svog zivota.
Staje, vadi ga iz mene. Osećam se prazno, osećam koliko se raširila, da je naduvena. Boli me. Klečim pred njim, stavlja ga u moja usta, u grlo, u jednom potezu. Miris urina mi smeta. Osećam svoj slatkasti ukus na kurcu. Zabada ga u grlo i drzi ga tu. Gušim se, ruke su mi vezane, ne mogu da signaliziram bilo kako da mi je loše, povraća mi se, pljuvačka curi niz bradu, visi sa njegovih jaja. Kako krenem da povraćam, tako zaustavljam nagon i pokušavam da se opustim. Stezem ga grlom. Kaze mi da podignem pogled, da ga gledam. Oči su mi pune suza, kosa rasčupana, vidi mi iz tog ugla i crveno i modro dupe, ispod mene je bara pišaće. Zabada ga brzim i kratkim potezima najdublje što moze. Arlaukne i krene da svršava. Izvadi ga iz grla, tako da mi je samo glavić u ustima i svršava dugo. Gutam sve što mogu, ali previše je. Curi niz bradu, meša se sa pljuvačkom.
Kleknem, bez snage, glava mi je klonula. Oblizujem se, dišem duboko. Odvezuje mi ruke, uzima me u naručje i nosi u kadu. Kupa me dugo, mazi me. Ćutimo. Ja se smejem. On se nasmeje i pita imam li snage za još večeras ili da čekamo da se vratim u Mali Grad. Namignem i pitam ga ‘A šta misliš?’ briše mi celo telo, od stopala, preko butina koje drhte, crvene guze, otekle pičkice, glatkog stomaka, do najezenih, strašno osetljivih, bradavica. Ljubi mi tetovaze, grize stomak, grize guzu, a ja samo hoću da legnem.
Vidi da sam slaba, nosi me nazad u sobu, postavlja opet na stomak. Kaze mi da se podignem na sve četiri. Onda mi kaze da stavim ruke medju stopala. Provlačim ih. Skuplja mi stopala i šake i vezuje ih zajedno. Ne mogu ništa da uradim osim da se prevrnem na stranu. Osetim kako nešto hladno klizi niz guzu. Znam da je lubrikant. Znam šta mi se sprema. Ne zelim, u principu, veliki je, boleće me, ne mogu ni da se branim…ali ne zelim da mu kazem ne. Njegova sam tu noć, neka mi radi šta god pozeli. Razmazuje lubrikant, gura opet jedan prst, pa dva. Još podmazuje, ulazi i treći. Zelim da osetim prst i u pici, ali ne dodiruje je uosphte. Kazem mu šta zelim, a on naglo ustaje, uzima neki crni šal. Začepi mi nos tako da otvorim usta, provlači šal izmedju zuba, zateze i zavezuje na potiljku. Ne mogu da pričam, mogu samo da mumlam. Osećam tezinu na krevetu, osetim da je iza mene. Stavlja glavić na guzu.
Tresem se. kreće polako, ali uporno. Gura, ali moja nerazradjena guza pruza otpor. Ne prestaje. Kad je zabio glavić, počinje da radi napred-nazad. Boli me. Jako me boli, ali mi još više prija. Ne mogu da se pomerim. Skičim, uzdišem, plačem. Odjednom staje i zabija ga celog. Duboko. Kreće odmah onako jako da me jebe, zivotinjski, bez odmora, predaha, bez izmotavanja i trikova. Drzi me za kukove i nabija. Ovo traje dugo. Prestaje da boli, počinje samo da prija. Hoću bar prst u pici, na klići, šaku na grudima, poljubac. Hoću bilo šta. Ali B me samo jebe. U jednom trenutku staje, naglo ga vadi. Boli. Opet mi kreću suze. Sedne ispred mene, podize mi lice i drka ga. Opet mi kaze da ga gledam u oči. Meni su obrazi mokri od suza, usta bole od šala, otvorena su. Svršava mi po licu. Po očima, po ustima, po kosi, po obrazima. A sve vreme mi drzi podignutu glavu i gleda me u oči. Sad me već bole i vrat i oči i ruke i noge i dupe i pica. Sve me boli i samo hoću da zaspim. On ustaje, odlazi u kupatilo, čujem da se tušira. Ja tako zavezana, isprskana, razbijena i dalje klečim. Prebacujem ravnotezu na desnu stranu, padam na bok.
Sledeće čega se sećam je jutro. Budim se pored njega. Sedam ujutru je i on me grli. Odvezana sam, ništa me ne boli, usne su ispucale, ali umivena sam. Prolaze mi fleševi kroz glavu. Ustajem polako, da me ne čuje. Ima veliko ogledalo na zidu. Gledam se. Crveni tragovi na zglobovima, šljive na grudima, a guza je modra i znam da će biti takva bar pet dana.
Oblačim se, nalazim gaćice u ćošku. Navlačim ih. Smejem se.
Izlazim iz njegove sobe, a iz kupatila izlazi isto tako lep i visok dečko, nasmeje se i kaze ‘bilo veselo noćas,a?’
Smejem se, potvrdim, pozdravim ga i izlazim na osunčanu ulicu.
U deset imam autobus za Veliki Grad, u glavi su mi kafa, doručak i obaveze koje me čekaju.
A B će doći kod mene ovih dana. Jedva čekam, pravo da vam kazem

Autor: stardusting

Naljutila sam jednog B...
Drolja sam pa sta 🙂