Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sve je pocelo slucajnim klikom na moj nick na chatu.Video sam po prefixu „b“ sta mog sagovornika zanima u sexu.
Ali ok.nJegov izbor.Bilo kako bilo prica se povela skroz ne vezano od sexa tipicno muske teme o automobilima i kompijuterima i malo o mobilnima.
Prijatan sagovornik i desavalo se da vrlo cesto popricamo.Ne bas svako vece ali kada bi prica krenula potrajala bi.
Bio je mladji od mene 25godina naspram mojig 38.
Vredan nije blejac i to mi je u startu bio plus za njega.
Mesec 2,3 povremeni susreti i price na chatu.Puno nekih zajednickih tema.Jednostavno osoba sa kojom je prijatno druziti se.
Jedno vece posle nekih 40ak min price pitao me hocemo na kafu.
PA dobro ok je lik nije uobicajeno napadan kao vecina sa prefixom na chatu zasto da ne.Uostalom uvek smo imali zanimljivih tema za pricu.
Izmenjasmo brojeve mobilnih.
Proslo je jedno 2-3 nedelje pre nego smo obojca uhvatili vremena za tu kafu.
Subota popodne.Obican miran kafic.Susreli smo se ispred.Dobro uz cim mobom.
185 crnokos vidi se da vezba .Pozdravili smo se i usli u kafic.Prica je bila vrlo prijatna.DObro smo se zezali.Posle nekih sat i po krenuli smo.Posto je bio bez auta ponudio sam se da ga povezem.ISpred njegove zgrade pitao me hocu li do njega.Hm.A sto da ne.
I ja sam hodao po tankoj zici taboo-a.Otvorismo po pivcei onako uz tv krenuli smo da pricamo .Tema se nametnula valjda jer se osecala neka tenzija u vazduhu.Saznao sam za njegov prvi put sa drugim muskarcem i eto.Uglavnom sve ono o cemu sam mogao da citam na netu.Hteo ili ne osecao sam kako mi uzbedjenje raste zbog teme koju ovaj put pricam sa nekim uzivo.NIje da se nije videlo na meni.Presao je rukom po mom vec dignutom koji se mucio u faremrkama.Cutao sam.Malo se izdigao kad je pobedio dugmice mog 501 i kada mi je svukao faremerke i bokserke.Kleknuo je ispred mene i osetio sam vrelinu njegovog daha na svom glavicu.
Ubrzo je dah zamenio dodir njegovog jezika i usana.Pogledao me je onako sa mojim glavicem medj usnama pravo u oci i tu sam vec bio totalno napaljen.Pustio sam ga da mi pusi svojim tempom.LIzao je i sasao moj glavic postepeno gutajuci sve vise od mog kurca.Bio sam toliko napaljen da me nije zanimao pol usana koje mi obradjuju kurac.
UZeo sam ga za glavu i krenu da ga tucam u usta.OSecao sam kako mi se jaja lagano zatezu i spremaju.OSetio je i on i rekao Hocemo da brojimo?Do 69 npr?
Skinuli smo se i zavrsili na krevetu goli u 69 pozi.Ispred mojih usana pulsirao je njegov rumeni vreli glavic.Lagano sam ga dodirnuo vrhom jezika.A onda obuhvatio usnama.One je za to vreme zeljno i balavo siaso moj kurac.I tako napaljen i ja sam obuhvatio njegov i krenuo da mu pusim.OSecao sam kako cu eksplodirati a po njegovom izvijanju shvatio sam da i ja nisam tako los. 🙂
Svrsicu prosaptao sam vise i z kulture ali nije ga vadio iz usta.Eksplodirao sam u njegovim ustima puneci ih svojm toplom spermom i tako u trzajima osetio sam kako ga je gurnuo jako u moja usta i vreli mlaz koji mi pogadja nepce.Tako u sred svog svrsavanja napaljen i zeljan da izpraznim jaja on je prazino svoja u moja usta.
Klonuli smo posle toga par minuta.Oznojani i sjajni od sperme po licu i usnama.
Tusiranje je bilo samo tusiranje.Popusili po cigaru i ja sam otisao.
Oda tada vividmo se povremeno ponekad nas dvojca a ponekad sa njegovom kres prijateljicom koju pali da je sva da bi lika..Ali to je vec druga prica. 🙂

Autor: tamper

Sasvim novo iskustvo
Ja i L