Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kada se lezbejska igrica sa brazilkom i crvenokosom zavšila pozvala ih je na doručak koji je Petar spremio. Kuvanje mu je bio hobi i bio je dobar u tome. Crvenokosa je bila iz Zagreba i zvala se Ana. Ovo joj je bio prvi boravak na ostrvu ali je prethodno imala zavidno iskustvo sa muškarcima i ženama. Brazilka je već bila redovan gost. Nasmejali su se kada im je rekla da se ona već odavno nalazi u Čarlsovom albumu i naravno, slikao joj je dupe. Svi su muškarci isti po tom pitanju. Brazilka i Ana su u stvari bile cimerke. Ana se sinoć smuvala sa nekim špancem koji se i nije nešto pokazao pa je odlučila da pozove cimerku i upita je da li im se može pridružiti. Petar je u tom trenutku tucao brazilku u dupe i teško da bi joj išta mogao odbiti. Opet, svi su muškarci isti, a beograđani imaju merak na zagrebčanke i njihov naglasak.

Odlučile su da se zahvale Petru na doručku trojnim pušenjem. Gurnule su ga u fotelju i prvo zajedno, a potom jedna po jedna, su počele da se igraju njegovim nadprosečnim kurcem. Pravila ige su bila da svaka ima dva minuta da dovede Petra do vrhunca i da nakon toga petrovu palicu prepušta sledećoj. Keti je imala najviše iskustva sa Petrom i znala je šta mu se sviđa, obuhvatila je glavić usnama, počela da sisa istovremeno jezikom plackajući po glaviću. Dala je sve od sebe ali je pokvarenjak izdržao. Brazilkina tehnika je bila lizanje. Greška, pomislila je Keti, očigledno da je bolja sa dupetom nego sa ustima. Petar je to izdržao kao od šale. A onda je došla na red Ana. Svih petrovih 18 centimetara je progutala odjednom, glavu je mrdala neverovatnom brzinom uloživši u pušenje mnogo energije. Petrov kurac je sav blistao od njene pljuvačke. U jednom trenutku samo je tresnula svojim vekikim sisama i on više nije mogao da izdrži pa ju je uhvatio za glavu zabivši joj kurac u krajnike. Progutala je sve do zadnje kapi i pritom je oblizala svoje pune crvene usne. Tako se to radi cure, rekla je, ovo sam naučila sa četrnaest godina i do danas sam postala majstor zanata, pusa. Da, pomislila je ljubomorno Keti, samo ti jos majstorsko pismo fali.

Kada su cure otišle, Keti i Petar su odlučili da odu na plažu. U hotelski aranžman je ulazilo i rentiranje malog električnog vozila kao i opreme za plažu tako da putovanje po ostrvu nije bio problem. Petar je bio pod tušem dok se ona sušila u bademantilu kada je neko pokucao na vrata. Bio je to Džordž, crnac sa ožiljkom. Kao slučajno je rastvorila bademantil otkrivši mu pogled na njene grudi. Predao joj je neki koverat a ona mu je zadržala ruku i lagano je zavukla pod bademantil na svoju sisu koju je on pomilovao blago je stiskajući. Poljubila ga je u usta. Džordž je krenuo da je obuhvati slobodnom rukom kada ga je odgurnula i rekla: Možda drugi put Džordž, sada nemam vremena. Videla je taj RazvalićuTeOdKurcaDrugiPut pogled u njegovim očima pre nego što će se okrenuti i otići. „Ko je to bio?“ pitao je Petar. „Posluga je donela poziv za crno-belu žurku sutra popodne u Čarlsovom apartmanu i na bazenu na krovu hotela.“, „Znači ja nisam pozvan?“, “ Ne dragi, crni dečaci i bele devojke, moraćeš da se snađeš za društvo sutra uveče.“ „Nikada nisam bio sa crnkinjom, vreme je da se provedem sa nekom od devojaka iz spa centra“ Samo je zakolutala očima. Muškarci.

Ležaljke i divovski suncobran su postavili na usamljenom delu plaže. Ležali su goli, ispijali hladne sokove i gledali u beskrajno plavetnilo mora koje se u daljini spajalo sa nebom. Pitala ga je: „Znaš, užasno mi je bitno da si ti ok sa svim ovim što radimo. Volim seks i sve je ovo uzbudljivo i divan je ovo odmor, ali ne želim da rizikujem naš brak i sve ono što imamo ako imaš i najmanji problem sa ovim što radimo.“ ,“ Vidi“, odgovorio je,“ovo je sve igra, gimnastika u krevetu i zezancija preneta na malo veći nivo, nema ovo veze sa emocijama i onim sto je između nas. Kada se vratimo sve se nastavlja po starom. Sto se desi na Bahamima ostaje na Bahamima.“ Poljubila ga je a on ju je uhvatio za ruku i odveo u more. Seo je u plićak a ona je polako sela na njega, uzimajući ga čitavog u sebe. Vodili su ljubav dok su ih zapljuskivali valovi. Obožavao je dodir njene mokre kože. Uzdidala se i spuštala niz njegov kurac. Disala je sve dublje i dublje. Nalazili su se u nekom svom svetu gde su jedino bili bitni njih dvoje i ništa više. Ni Bahami ni crnci ni crnkinje ni bilo ko drugi. Svrsili su zajedno, i potom ostali još dugo spojeni ne razmenivši ni reči. Primetili su da imaju publiku tek kad su izašli iz vode.

Ona je bila poreklom koreanka i zvala se Lisa, rođena je i odrasla u Americi i nije govorila ni reč korejskog. Njen dečko se zvao Sven i bio je iz Norveške. Delovali su pomalo smešno, on tako visok i plav a ona niska i crna. Upoznali su se preko neta i otkrili da imaju ista interesovanja. Tražili su usamljeno mesto na plaži kada su videli njih dvoje kako trče prema moru i tucaju se ne primećujući svet oko sebe. Izvinili su se na nepristojnosti, ali prosto im je njihov seks bio prelep za gledanje. I oni su se skinuli goli kako Keti i Petru ne bi bilo neprijatno. Nekoliko šala o seksu i početna nelagodnost je već bila razbijena. Keti je uhvatila sebe kako sve više gleda u sasvim pristojno obdarenog Svena a onda je uhvatila i Petra kako odmerava Lisu. Dodjavola, pomislila je, postajem zavisna o kurcevima. Sven i Lisa su bili odlično društvo, otvoreno su pričali o svojim erotskim doživljajima. Lisa im je ispričala kako su se ona i drugarica za opkladu kresnule sa amaterskim košarkaškim timom uključujući i trenera. Obećale su im redaljku ako pobede ozbiljne favorite i ovi su naravno izginuli na terenu. Drugarica joj je bila plavuša i ličila je na Keti i crnci se satima nisu skidali sa nje. Redaljka je trajala do jutra. U jednom trenutku Lisa su tucali u dupe i u ribicu, trećem liku je pušila a u svakoj ruci je držala po kurac. Pogledala je prema drugarici i videla da joj to isto rade samo što ju je, za razliku od Lise, jebavalo pet crnaca. Sven je rekao da nikada neće zaboraviti kako je izgledala tog jutra kada je izašla iz taksija. Sva ulepljena spermom, sa haljinom u fronclama i hodajući kao patka. I imala malu tetovažu broja 13 za uspomenu. „Bilo je fenomenalno“, rekla je Lisa. „moraš to probati Keti.“ Bez sekunde ustručavanja Keti je rekla:“ Nego šta ću“

Njih dvoje su bili prijatno društvo pa su ih Keti i Petar pozvali da večeraju zajedno. Keti je pogledala Petra: „Smradu jedan, samo hoćeš da joj se uvučeš među noge“, “ A ti si kao ravnodušna na Svena i njegov veliki kurac“. Obukla je malu kratku crnu haljinu sa dubokim dekolteom, podigla je kosu a oko vrata stavila bisernu ogrlicu. Obula je visoke crne štikle. Bez gacica bez brusa. Šta će joj, uostalom večeras planira seks, treba joj nešto što se lako svlači. Lisa se obukla droljasto. Nosila je belu majicu na bretele pod kijim su štrčale bradavice na njenim malim sisama. Pupak joj je bio otkriven a dole je nosila bezobrazno kratku suknju od džinsa. Oko vrata je imala crnu traku koja joj je izduživala vrat. Kosu je zavezala u konjski rep i izgledala je kao da ima 18 godina. Na pola večere Keti je kod Petra primetila neobične pokrete donjeg dela tela i kada se malo ispravila videla je Lisinu nogu na njegovom međunožju. Lisa je, poput nestašne devojčice uhvaćene u svom nestašluku, samo stavila prst u usta i rekla:“ Izvini Keti, toliko mi se svidelo ono što sam videla na plaži danas da ću morati da ga probam večeras“. Keti se nasmejala i rekla:“ Samo ga vrati neoštećenog, a ja ću se nekako snaći“, i potom je izvukla Svenov kurac iz pantalona i počela je lagano da ga drka. Pozvali su konobara, potpisali račun i krenuli ka sobama. Dok su se udaljavali videla je Čarlsa kako priča sa Anom, crvenokosom hrvaticom, dok mu ona polako dodiruje grudi. „Razvali je večeras Čarlse“, pomislila je osvetoljubivo u sebi.

Vrata lifta se nisu čestito ni zatvorila kad su se njih dve našle na kolenima i počele da puše. Krajičkom oka je gledala prema Lisi koja je već imala čitav Petrov kurac u ustima i polako mu jezikom lizala jaja. „Dodjavola, moraću ovo bolje uvežbati kad se vratimo kući.“ Kad su izašli iz lifta Lisa je već ostala bez majice. Petar je umesto pozdrava poljubio Keti i rekao joj:“ Vidimo se sutra, lepo se provedi.“

Sven nije gubio vreme. Čim su ušli u njegov apartman prislonio ju je uz fotelju i okrenuo je u kučeći položaj, zadigao haljinu i počeo da je liže. Sven je bio vrlo dominantan jebač i njoj se to odjednom svidelo. Bila je to lepa promena. Sve je moralo da bude pod njegovom kontrolom. Stegnuo joj je ruke na leđima tako da je izgubila svaku mogućnost micanja, izbacio joj dupe, navukao kondom i ušao u nju straga iz jednog pokreta. Vrisnula je od uživanja i blagog bola. Nije bio nežan i nije želela da bude nežan. Bila je to jebačina, žestoka i bezkompromisna. Trebalo joj je samo da je jebe što je mogao žešće i on je to radio. Vraćala mu je isto tako žestokim pokretima. A onda joj je zavukao palac u dupe. To baš i nije očekivala ali se nije ni protivila. „Sutra će me na žurci karati crnci“ pomislila je “ bolje je da mi Sven malo razradi dupe, sigurno je iskusniji od Petra“ Sven je prepoznao signal, namazao joj je anus vazelinom, promenio kondom i polako usao u nju. Sačekao je par sekundi da joj se anus prilagodi na njegov kurac i krenuo da je jebe. Bio je to potpuno drugačiji osećaj, u isto vreme se igrala sa ribicom dok joj je mišićavi norvežanin razvaljivao dupe. Svršila je, a onda ju je on okrenuo, gurnuo na kolena, skinuo kondom i stavio joj kurac u usta. Nakon dva tri pokreta svrsio joj je u usta a ona je progutala svoju prvu spermu još od Čarlsa jutros. Zar je toliko prošlo?

Dok su goli ležali u krevetu Sven joj je ispričao o Čarlsu. Naime, Sven godinama, sa različitim ženama, dolazi ovde i saznao je mnogo toga o mestu i njegovom gazdi. Čarls je nekada bio ozbiljan gangster sa Istočne obale. U jednom trenutku je odlučio da se penzioniše i povukao se na ovo ostrvo. Svoje poslove je prepustio konkurenciji i ambicioznim zamenicima a on se sada bavi nekom vrstom pranja novca. Takođe, priča se, da negde na ostrvu ima sef u kome za crnu mafiju čuva pare, naravno, za određeni procenat. Svakih nekoliko meseci, kada mu dolaze poslovni saradnici, organizuje ove crno bele žurke. Opasnost je još više uzbudila Keti pa se sagla i počela da puši Svenu. Pomerio ju je pa su dugo bili u pozi 69 a onda ju je legao na ledja i jebao. Sven je voleo raznolikost i ovog puta ju je tucao polako, u sporom ritmu. Ulazio je u nju do kraja a onda polako kružio i skoro izlazio iz nje. Nije mu mnogo trebalo da je dovede do dubokih uzdaha, a onda je ubrzao svoj ritam. Prilagođavala mu se kružeći karlicom. Dobar, iskusan jebač, mislila je u sebi. Podigao ju je sa kreveta i postavio pred otvoreni prozor. Uhvatila se rukama za stolariju i gledala u pučinu dok ju je Sven tucao sleđa. Neki parovi koji su iz ko zna kojih razloga provodili tropsku noć ispred hotela imali su spektakularan pogled na njene sise koje su se tresle pod Svenovim nasrtajima dok su se njeni krikovi prilikom orgazma mešali sa morskim talasima.

Zaspali su izmoreni i nasmejani a ona se pitala šta je sve Petar radio svojoj prvoj azijatkinji i šta je sve čeka na žurci.

Autor: jeremiah

Bahami
Bahami 3