Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nakon orgijanja joj je bio potreban odmor. Malo se povukla u narednih nekoliko dana dok se gosti sa žurke nisu razišli. Kupala se na usamljenom delu plaže, čitala knjige I tek ponekad voajerisala gledajući Petrove avanture sa hotelskim osobljem i gošćama. Petar joj je izgledao kao dete u igraonici, sve svoje snove je mogao ispuniti na ovom mestu potpune slobode, gde nikoga nije bilo briga za tim šta ko radi sa svojim telom. Žene pričaju, pa je on stekao zavidnu reputaciju nekoga ko zna da se koristi svojim alatom, a šteta da se takva reputacija ne koristi. Nekoliko sobarica, medicinska sestra, Čehinja, Ruskinja, Argentinka, platinasta Amerikanka sa silikonskim sisama i ko zna koja još nije prešla preko njegovog kurca.

Upravo se spremila za plažu kada je na vrata pokucao Džordž. Umesto pozdrava ga je poljubila u obraz a ruku je stavila na izbočinu na njegovim pantalonama.
– Gde si Džordži, nije te bilo nekoliko dana, nedostajala sam ti?
– Jesi, ali sam se morao snalaziti na drugim stranama, odgovorio je, hoćeš li da kreneš sa mnom do Čarlsa? Potrebna si mu, rekao je tonom koji zapravo i nije ostavljao opciju „ne“ kao mogući odgovor. -Nema potrebe da se spremaš, brzo ćete biti gotovi.

Pogledala je prema krevetu na kome se Petar polukomiran, nakon seksa sa sinoćnom cicom, nalazio u carstvu snova. Pomislila je da on neće ni primetiti da je nema u sobi. Samo je odložila torbu za plažu sa strane i krenula za nabildovanim telohraniteljom.

Iznenadila se kada je, u apartmanu, videla Čarlsa zavaljenog u fotelji sa sitnom plavušom između njegovih nogu koja se svojski trudila, a na momente i uspevala, da strpa čitav Čarlsov kurac u usta. Zavidno dobra tehnika, morala je Keti priznati.
-Ćao, Čarls, što si me zvao kada već imaš društvo? Rekla je sedajući na kauč.
-Ćao, izvini, ovo je Amber, ona je jedna od najboljih i najcenjenijih Timovih glumica, poslao ju je ovde kao znak zahvalnosti. Nisam mogao da odolim, tek je stigla.
Amber se okrenula, pogledala Keti u oči, i nevadeći kurac iz usta nasmešila se, pokizujući zube kao kontrast sa crnom kožom kurca, i klimnula glavom u znak pozdrava, a onda opet navalila na pušenje.
-Zadovoljstvo je moje, ja sam Keti. – Rakla je kao i svaka fino odgojena dama. – Ali, to još ne odgovara na pitanje zbog čega si me zvao?
-Potrebna mi je tvoja usluga. Unapred ti kažem da nisi obavezna da prihvatiš ali ću ceniti ako mi pomogneš. A ja, veruj mi, umem da vratim uslugu.
-Šta bi trebalo da uradim?
-Trebalo bi da se pojebeš sa nekim bitnim ljudima.
-Znaš da nisam kurva i da ovo radim iz uživanja
-Znam, zato ti i nudim protivuslugu a ne novac. Veruj mi, ponudio sam im Amber ili bilo koju drugu ribu, ali su tražili tebe. Videli su te kako se jebeš sa Timom i poželeli su isti tretman.
-Dođavola, ko su likovi?
-Gradonačelnik, šef policije, direktor najveće izvozne firme sa kojim mnogo sarađujem i šef opozicije.
Dvojica u pedesetim, jedan u četrdesetim godinama a jedan joj je bio nepoznat. Šta li može biti zajednički posao trgovca kokainom i izvoznika. U šta li se to uvukla. Razmislila je, dobro je razmislila. Sa jedne strane nikad se nije kurvala i taj tabu ju je uzbuđivao. Sa druge strane sve ostalo. Dođavola, dođavola, dođavola.
-Jebi se, Čarlse, pristajem, ali imam par uslova.
-Sve što poželiš.
-Vozi me i pazi Džordž, Amber će, kada završiš sa njom, da se malo druži sa Petrom, daćeš mi tvoju karticu da kupim sve što mi treba u hotelskim buticima i vratićeš mi ovu uslugu jednog dana.
– Dogovoreno. Džordž, kartica ti je u onom stolu a Amber će me gledati kao Boga, i sve će učiniti za mene nakon onoga što ću joj sada uraditi
-Obećanja, obećanja. Rekla je Amber nakon što joj je Čarls izvukao kurac iz usta.
-A, jel? Reče Čarls, dok je savijao Amber preko naslonjača i počinjao da je jebe u kučećoj pozi.
-Ogroman si, dođavola, viknula je Amber.
Amberina vriska, koja se čula dok su čekali lift je navela Keti da se malo nasmeje.
-Nije trebalo da ga onako čika i udara mu na muški ponos. Uništiće je.
-Ništa se ti ne boj, velika je to kurva. Ostaće sasvim dovoljno za Petra.

Kupila je dve garderobe, dnevnu i večernju. Pretpostavila je da će njena avantura sa četiri različita muškarca potrajati i da će presvlačenje biti neophodno. Dnevnu je činila fensi zelena letnja haljina sa dubokim dekolteom koja je išla uz dugačke rukavice i šešir širokog oboda u odgovarajućoj boji. Tamne naočari, sandale sa visokom potpeticom i to je to. Ispog haljine nije nosila ništa pa su se grudi nadzirale kroz providno platno. Bila je uzbuđena i bradavice su joj štrčale. Svratili su kod Čarlsa da pokupe Amber. Kučka je imala osmeh sveže izjebane i zadovoljene ćurke, a Čarls samopouzdanog švalera ponosnog na odrađeni posao.

Petar nije mogao sakriti iznenađenje kada je video Amber obučenu u suknjicu od džinsa i belu pamučnu majicu na svojim vratima. Keti nije bilo jasno šta muškarci vide u toj silikonskoj, metar i žilet visokoj, guzatoj dronfulji. Ima dobrog plastičnog hirurga i jebe se kao štuka. Muškarci su stvarno jednostavna bića. Nije znala da je Petar fan pornića. Rekao joj je da je Amber u stvari vrlo poznata i da ne treba biti nekakav poseban fan da bi se znalo ko je ona.
-Treba da odradim nekakav posao za Čarlsa, zadržaću se do kasno i nemoj me čekati. – Rekla mu je
-Tako obučena na posao?
-I zadovoljstvo i posao. Zabavi se sa Amber, ona je poklon od Čarlsa.
-Da znaš da hoću.
Keti nije ni izašla iz apartmana a Amber je već skinula majicu i hvalila se umećem njenog plastičnog hirurga dok je Petar proveravao kvalitet rada tako sto je lizao i sisao jednu pa drugu bradavicu.

Džordž joj je objasnio da je, u međuvremenu, sve isplanirao i da mogu polako da krenu kod gradonačelnika. Kola su parkirali ispred velike bele zgrade sa pročeljem na kome su se nalazile kič kopije grčkih stubova. Džordž ju je čekao u kolima dok je ulazila u gradsku većnicu. Bilo je očigledno da nije bila prva riba koju je gradonačelnik privodio u većnici. Pogledi mržnje sekretarica i pogledi požude muškog osoblja su jasno govorili da svi znaju zašto je ovde. Pripravnik koji je imao sto ispred gradonačelnikovog kabineta nije mogao da odvoji oči od njenih sisa dok joj je mucajući objasnio da uđe unutra jer je gradonačelnik očekuje.

Pedesetogodišnji, sedi čičica u letnjem odelu ju je ponudio pićem. Odbila je, pod izgovorom da ima jos mnogo toga da uradi danas. Čiča se nasmejao i bez ustezanja je poljubio u usta i uhvatio je za sise.
-Čarls je rekao da vam budem dobra devojčica danas, šta želite da vaša dobra devojčica radi?
Rekla je dok se polako spuštala na kolena. Oborila je jednu bretelu i strana haljine joj je spala otkrivajući sisu. Gurnula je čiču na kauč i na kolenima ušla među njegove noge.
-Da vidimo šta krijete u trezoru, gospodine Gradonačelniče.
U „trezoru“ se nalazio pristojan kurac, malo veći od proseka. Odlično, pomislila je, poslednje što joj treba jeste da prvo jebanje bude sa nekim kuratim crncem koji će je razvaliti. U stvari, nema ona ništa protiv razvaljivanja, ali ne na početku.
Blajvala mu je najbolje što je umela ali je ipak bilo potrebno malo vremena dok se čiči kurac nije u potpunosti digao. Nije ni očekivala da ovaj bude neki pastuv. Matori očigledno nije mario za to da li će ga iza vrata čuti pripravnik. Brundao je i ječao kao medved. Bez problema ga je celog stavila u usta.
-Ovo je jedno od boljih pušenja koje sam imao u poslednje vreme ali ipak ne želim da svršim pre nego što nataknem tu pičkicu na kurac.
Skinula je haljinu sa sebe i sklonila je sa strane pa je uzjahala gradonačelnika. Desnom rukom mu je uhvatila kurac, uvela ga u sebe i počela polako da skakuće po uvaženom gospodinu. Možda se nije tucala za pare ali je neka korist bila u pitanju i to ju je uzbudilo. Postalo joj je nebitno što je u pitanju 20 i kusur godina stariji lik. Imao je čvrst kurac i to joj je bilo dovoljno. Počela je da ubrzano diše, oteo joj se i poneki uzdah. Nije glumila, dođavola, nije bilo potrebe da glumi. Uživala je ovde jebući se sa starim crncem za uslugu. Uživala je u svom novootkrivenom kurvaluku.

Iznenadila se kada je svršila. Mije očekivala. Mislila je da će biti dovoljno da samo odradi posao kao profesionalka ali za to je valjda potrebno iskustvo i rutina. Ipak je za nju svako jebanje bilo posebno. I čiča je svršio urliknuvši ali nju već nije bilo briga, skakutala je po njemu dok god nije omlitavio i ispao iz nje. Još tri su ostala.

Pre nego što će se obući čiča ju je savio preko radnog stola i na dupe udario pečat gradonačelnika kao dokaz da je posao obavljen.

Obukla je haljinu, popravila šminku u ogledalu, poljubila čiču u obraz i krenula prema kolima. Poljubila je i pripravnika dok joj je otvarao vrata. Kad je bal nek je na vodi.

Džordž ju je pitao da li je sve bilo u redu. Odgovorila mu je da je čiča bio ok i da jebe odlično za svoje godine. Sledeća stanica je bila policija. Setila se tog čoveka sa žurke. Bio joj je poprilično gadan i odbila ga je nakon tucanja sa Timom. Moraće nešto i istrpiti.

Za razliku od gradonačelnikove vile okružene zelenilom, policijska stanica se nalazila u lošem delu grada, među straćarama i u ulicama prepunim smeća. Ali se i ovde ponovila priča iz gradonačelnikove vile. I policajci i lopovi u smrdljivoj i zagušljivoj stanici su znali zašto je ona tu. Šef ju je sreo na ulazu i grubo ju je poslao u kancelariju rekavši da ima neka posla i da će se vratiti za koji minut. Osetila je u njegovom glasu da je poprilično ljut za to što gubi vreme predviđeno za jebačinu sa nekim tričarijama. Raskomotila se i čekala. Kada se vratio Šef joj je samo rekao da ne želi da gubi vreme i da se baci na posao, želi ono što je dobio Tim. Skinuo je pantalone i izvadio osrednji kurac. Nije se bunila, nije rekla ni reči, samo je klekla i počela da sisa.
-Voliš to a? Voliš da pušiš crni kurac? Bele kurve vole crne kurčeve! Bio je sve grublji i grublji. Očigledno se ložio na te stvari i imao tu crtu domiacije i lakog sadizma u sebi. Sada mu već više nije pušila već ju je grubo jebao u usta. Svršio je jako brzo, držeći je za uši, tako da je morala sve da proguta.
-Sviđa ti se crnačka sperma a, kurvo a?
Srećom ju je naguzio preko stola i počeo da je jebe. Nije morala da gleda njegovu ružnu facu. Ali je morala da glumi da joj se sve ovo sviđa. Pljeskao ju je po dupetu dok se nije zacrvenelo.
– Kako crni pandur jebe kurvo, a?
Stenjala je, više od bolova i nelagode nego od nekog užitka. U stvari, bilo joj je i pomalo smešno.
Pandur je svršio grubo se zarivši u nju. Nije joj dozvolio da se pomakne dok joj ponosno nije udario svoj pečat na dupe. Još dva.
-Odličan si bio, srećo. – Slagala je, netrepnuvši.
Dok je izlazila iz stanice čula je šefa policije kako se hvali da je jebao još jednu belu kučku I da mi je rekla da jebe kao Tim. Nije nego.

– Da li je ovaj uvek ovako grub? Kakav majmun.- U kolima je pitala Džordža.
-Obično je još grublji. Razna njegova sranja je Čarls gurnuo pod tepih. Rekao mu je da sa tobom bude pažljiv. Potpuno je nepouzdan ali vrlo koristan.
-Gde ćemo sada?- Pitala je
-Kod direktora, ali prethodno idemo u moj stan u gradu da te malo osvežimo i sredimo u večernju varijantu. Direktor važi za velikog ljubavnika, možda većeg i od Čarlsa.
-Većeg i od tebe?- provocirala ga je
-Ha ha-
Bila je zadovoljna jer je uspela da sačuva pečate na dupetu prilikom tuširanja. Obukla je čarape sa halterima i suknju koja je jedva prekrivala pečate na njenom dupetu. Duboko dekoltirani beli top sa znakom pika jedva da joj je pokrivao sise. Bila je sigurna da bi bile do pola vidljive kada bi se protegla. Direktor je voleo taj kurvanjski izgled, barem su joj tako rekli.
Ona i Džordž su ušli u veliki klub u kome su se okupljali lokalci. Nekoliko igračica se uvijalo oko šipki u ritmu trešteće muzike dok su im svetla šarala po telima. U prolazu kroz gužvu je osetila nekoliko ruku na sebi. Uplašila ju je pomisao šta bi se desilo kad ti ne bi bilo Džordža. Uplašila i uzbudila.

-Nisi mi rekao Džordž da ću se jebati u striptiz klubu, mislila sam da je čovek trgovac-
-Smeta ti? On je mnogo više od trgovca-
-Ne, naprotiv.

Prošli su pored dvojice čuvara koji su ih obavestili da je direktor zauzet.
-Uznemirite ga- Rekao je Džordž, -neće se buniti.
I bio je u pravu. U kancelariji je ugledala crnca u tridesetim kako zakopčava pantalone i mladu konobaricu kako popravlja uniformu dok su joj iz šake virile gaćice.
-Mlada dama me je krala pa sada treba da se potrudi da zadrži svoj posao i vrati dug pošto nema novca. E pa, sada će se, kao prvu ratu, pobrinuti oko Džordža dok ja upućujem dragu turistkinju u tajne Bahamskog gostoprimstva.
Džordž je uhvatio mladu konobaricu za ruku i uputio se prema kolima.
-Mislite li da je pošteno da jadnica otplaćuje ratu na Džordžu, ima tu mnogo posla, a i poprilično je napaljen danas.- rekla je.
-Bolje on nego neki turista koga častim kurvom zato što je napravio dobar račun. A i Džordž zna da koristi svoj alat.
-O da, zna sigurno- rekla je protežući se. Sise su joj zaista provirile ispod topića.
-Dođi ovamo.- samo je rekao i privukao je na svoje krilo.
Uvalio joj je jezik do pola grla i zavukao ruke ispod majice i ispod suknje. Odmah je prepoznala znanje i iskustvo. Prvi dodir je bio naelektrisan. Obujmila ga je nogama i počela da se trlja o njega simulirajući seks. Skinuo joj je top a onda ju je podigao i odneo iza paravana gde je stajao veliki crni krevet. I pored kreveta fotelja. I na fotelji crnac.
-Smiri se- rekao joj je direktor- ovo je naš šef opozicije.
-U čemu je stvar? Ne razumem?- rekla je
-Vidi, on prvenstveno voli da gleda, to mu je fetiš, večeras će da gleda tebe i mene-
-Samo da gleda?- Upitala je sa nevericom.
-Samo. osim ako mu ti ne poželiš uraditi nešto drugo- Rekao je spustajući je na krevet.
-Samo to?- još jednom je upitala dok je direktor počeo da je polako liže.
-Samo to- klimnuo je čovek iz fotelje, ali nju već nije bila briga za njegovim rečima. Direktor je bio opako talentovan za lizanje i nije gubio vreme da to pokaže. Raskrečena na krevetu počela je da uzdiše od onoga što joj je radio crnac među njenim nogama. Stavila je ruke na njegovu ćelavu glavu, gužvala je posteljinu, bacala se levo i desno, vrištala, uzdisala, bila je vlažna kao retko kad. Stavio je tri prsta u nju i u isto vreme joj je lizao klitoris. stresla se i svršila. Pogledala je dole i videla red belih zuba iznad njene pičke. Široki crnački osmeh. Sada je ona bacila direktora na ledjaskinula je suknju dok je on skidao košulju i pantalone. Rekao joj je da zadrži haltere i štikle. E kurac mu je bio ogroman. Velik i debeo kao Džordžov.
-Bravo za mene, nasmejala se- treba mi ovakvo nešto nakon današnjeg dana- rekla je i počela da mu puši usput pogledavši čoveka u fotelji koji je prekrštao noge pokušavajući da prikrije erekciju. Čvrst je bio direktor, kao čelik. A ona je bila napaljena kao kučka u teranju. Nije izdržala, nije se mogla suzdržavati, morala je osetiti ovo čudovište u sebi. Nabila je crncu sise u lice i počela je polako da se spušta niz njegov kurac. Kada je došla do pola počela je da skakuće uzimajući svaki put sve više tog kurca u sebe. Sve dok mije došla do dna a omda je ponosno pogledala u svoju pičkicu pa u crnca u fotelji koji je izvadio osrednji kurac iz gaća. Sada više nije htela da ni centimetar ovog kurca izađe iz nje. Ljuljala se po njemu i polako kružila dovodeci i direktora i sebe do ludila. A onda direktor više nije mogao da izdrži i samo ju je bacio na leđa ne izlazeći iz nje. Počeo je da je jebe divljački u misionarskoj pozi. Ona je već odavno vrištala jer ju je drmala serija orgazama. Crnac se zabijao u nju kao da mu je to poslednja riba u životu a onda je počeo da svršava.
Čovek iz fotelje se ustao i prineo je kurac njenim ustima. Bilo je jasno da ulaže ogroman napor da se suzdrži i da ga ne izdrka.
-Dođavola i sa mnom, kad sam dobra devojka- pomislila je i strpala ga u usta.
Svršio je nakon nepunog minuta. Prethodno uzbuđenje, vakum njenog sisanja i baršunasta sluzokoža njenih usta su bili previše za njega.
Nakon što je došao sebi, čovek iz fotelje ju je polegao na krevet i počeo da liže. Možda je u tome bio čak i bolji od direktora. Drugačiji svakako. Direktor se, onako go, ustao i otišao po piće koje mu je donela konobarica, očigledno ne previše iznenađena vriskom iz prostorije pored ili nagošću svoga šefa. Kada se vratio ona je opet bila na rubu orgazma. Kurac mu je bio poludignut tako da ju je samo okrenuo i bez problema ušao u nju u kučećoj pozi. Glavu je zabila u jastuk i lagano kružila dupetom dok ju je ovaj jebao oduševljeno gledajući dva pečata na njenom dupetu.
-Obožavam drolje- rekao je, i počeo da je jebe sve jače i jače.
Nabijala mu se do stomaka, osjećala kako je udaraju njegova muda. Potpuno je poludela. Svršila je.
Ali on nije.
Nije ni čovek u fotelji.
Direktor je legao, i nasadio je na sebe. Osetila se potpuno nemoćnom, bila je potpuno u njihovoj vlasti. Ovaj put je lagano ušao u nju. ono što je bilo drugačije su bile ruke čoveka iz fotelje na njenim kukovima. Nije imala snage da kaže ne. Nije imala želje da kaže ne. Uhvatili su je u ritam i počeli da je jebu u sendviču. Drmao ju je konstantan orgazam. Potpuno ludilo. Onda su je u jednom trenutku svukli sa kurčeva, i svršili joj po licu kao po kurvi. Pogledala se u ogledalo. Lice umazano spermom i u svakoj ruci po crni kurac.

Počela je da se oblači kad su je zaustavili. Obojica su joj pečatirali dupe. Bez dokaza nigde. Bila je razjebana i jedva je hodala na štiklama. U kosi je imala tragove sperme a čarape su joj bile u fronclama.

Džordžov ogromni džip se lagano ljuljao. Ušla je bez kucanja i ustanovila razlog ljuljanja. Džordž je guzio konobaricu na zadnjem sicu dok je ova vrištala u orgazmu. Brzo je završio i ona mu je onda dala karticu sa njenim brojem telefona. Ubacio ju je u pregradu koja je bila puna takvih kartica.
-Bio si u pravu Džordž, lik jebe kao zmaj.- rekla je- ali, zašto mi nisi rekao da će ovo biti trojka?
-Da li bi pristala?
-Đubre jedno, kakva je bila mala?
-Dobra, ima talenta, ali ne kao ti. Kada ćemo ti i ja, kad smo kod toga, da se pojebemo kao ljudi?
-Putujem uskoro, znači ovih dana- rekla je
– Da ne zaboravim, ajde se naguzi preko naslonjača
– Ne mogu sada da se jebem, sve me boli. mislim Džordž, dragi, rado ću ti dati, nije problem, ali naporan je bio dan.
-Nije to, samo se savij.
Poslušala ga je i savila se, a on joj je zadigao suknju i uslikao dupe na kome su se jasno ocrtavala četiri pečata.
-Što to?
-Ako neko od njih nekada bude pravio probleme Čarlsu.- rekao je
-Dođavola, dođavola dođavola. Duguje mi veliku uslugu. I ti i on.

Autor: jeremiah

Bahami 3
Seka Nina