E pa, sada više nema nazad, govorila je sebi dok se polako, zovodnički njišući kukovima udaljavala od separea u klubu hotela dok joj se muž već uveliko ljubio sa brazilkom koju su upoznali u avionu dok su putovali na petnaestodnevni odmor na malo, udaljeno ostrvo na Karibima. Oboje su imali po 33 godine a zajedno su bili od šesnaeste. Oboje su iz uglednih, bogatih, porodica. Novac su u mutnim vremenima, zahvaljujući dobrim vezama, lako umnožili i sada, kada je došlo do zasićenja i kada su osetili da im život polako postaje rutina odlučili su se da pokušaju da obogate svoj seksualni život. U početku je, kada joj je to predložio, mislila da džukac od muža ima švalerku. Unajmila je čak i privatnog detektiva. Ali nije bilo tako, on zaista ništa nije hteo da radi bez njenog znanja. Uostalom, i ona se osećala isto kao i suprug i u potpunosti ga je razumela.

Brzo su se dogovorili da neće rizikovati svoj ugled u ovoj sredini. Onda su seli, pronašli diskretno svingersko karipsko odmaralište na ostrvu sa samo jednim selom i dugačkom peščanom plažom i uplatili aranžman. Ona je odlučila da se dobro pripremi za to letovanje. Otisla je kod plastičnog hirurga i platila gomilu novca za podizanje i uvećavanje njenih četvorki. Godine i dve trudnoće su ostavile traga, ali je skupi doktor bio umetnik svog zanata. Najbolji I najskuplji. Muž je bio oduševljen njenim sređenim sisama i gotovo da se nije skidao sa nje do tog letovanja. Zamalo da se ne predomisle. Skoro svaki slobodan trenutak je provodila u teretani ili na biciklu i rezultat je bila savršena linija. A onda je pravo malo bogatstvo potrošila na krpice, decu su poslali kod babe i dede i to je bilo to. Pripreme su gotove.

Muž je, u jednom od separea, jezikom već ispitivao krajnike brazilki a pod stolom joj je zavukao ruke ispod suknje koja je više ličila na pojas nego na odevni predmet, i milovao je po, morala je da prizna, sjajnom dupetu, dok se ona nogu po nogu, kretala prema šanku. Nosila je visoke štikle i dugu plavu haljinu sa dubokim šlicom koji je otkrivao čitavu nogu, dok je gore imala samo dve trake koje su se vezale oko vrata u isto vreme ostavljajući do dupeta gola leđa i pokazujući njen novi, spektakularni dekolte.

Sela je na barsku stolicu i naručila piće. Imala je sjajan pogled na klub a naročito na separe sa mužem i brazilkom. Gomila tela se njihala na podijumu u razlicitim stadijumima petinga. Pravilo kluba je bilo da veceras nema seksa na vidljivim mestima i većina ljudi se toga pridržavala iako je po pokretima nekolicine devojaka u separeima zaključila da to pravilo i nije toliko strogo. Čovek koji joj je prišao bio je gotovo dva metra visoka gomila mišića. Ćelav, snažan, lepo obučen i crn. E, mislila se, to moj mužiću nisi očekivao. Crnac ju je ponudio pićem, rekla je možda kasnije ali da joj ne bi smetalo društvo. Zvao se Čarls i imao je 37 godina, ona se predstavila kao Keti. Pitao ju je otkud to da tako lepa sama plavuša sedi u ovakvom klubu. Rekla je da, kao i svi ovde, traži malo zabave i glavom pokazala prema separeu sa mužom koji je prstima već dovodio brazilku do orgazma. Muž? Pitao je crnac. O da, rekla je, brazilka će se lepo provesti veceras, moj muž se dobro izučio na meni. A jeste li vi pronašli vašu zabavu za večeras? Zavisi rekla je, i polako svojim manikiranim prstima od kolena ka crnčevom međunožju. Od čega zavisi? Od onoga, dragi Čarls, što imaš ovde. A tamo se nalazila ozbiljna kolicina materijala. Ups, rekla je i pogledala crnca u oci. Čarls se nasmejao i pitao je šta čekaju? Prvo želim da malo plešem.

Crnac ju je uhvatio oko struka i poveo prema podijumu za igru. DJ je pustao neku sporu stvar i igrali su pripijeni. Osetila je njegove ruke kako se polako spustaju niz njena gola ledja i prste kako se zavlače ispod haljine. Džukački se oblizao kada je ustanovio da ne nosi gaćice. Bradavice su joj odavno bile čvrste. Sise, nesputane grudnjakom, je prislonila uz njegove nabildovane grudi i polako ga dovodila do ludila. Nogu je zavukao među njene noge i osetila je kako mu kurac polako raste. Približila je njegovu glavu i nežno su se poljubili. Iznenadilo ju je kako ovako snažan muškarac u isto vreme može da bude i nežan. A da je bio iskusan i da je znao šta radi, nije ni sumnjala. Pogledala je prema mužu. Brazilke više nije bilo a on je sedeo sa zatvorenim očima. Tada je videla crnokosi ženski potiljak kako u laganom ritmu izviruje iznad stola. Tada ju je muž ugledao sa crncem. Raširo je oči, zgrabio brazilkinu glavu i poceo da se trese. Nasmejala se i rekla, Čarls, sada možemo da idemo. Dok su se udaljavali prema liftu okrenula se poslednji put i mužu poslala rukom poljubac. Brazilka se pored muža smejala i brisala usta. Muž je piljio u Čarlsovu ruka koja joj je bila na dupetu.

Čim su se vrata lifta zatvorila svukao joj je gornji deo haljine. Celu veče želim da ih vidim, savršene su. Stavio je u svoja puna crnačka usta jednu pa drugu bradavicu dok joj je prstima mazio ribicu. Toliko si vlažna i vrela, rekao je. Iznenadila se kada se lift zaustavio na poslednjem spratu kule hotela. Pred vratima jedinog apartmana ma tom spratu je stajao ogroman crnac sa ožiljkom preko celog lica koji je piljio u njene gole sise. Čarls je rekao, Džordž, ostavi nas večeras, zvaću te ako mi nešto bude trebalo. Da gospodine. Čarls se nasmejao kada je video blago crvenilo na Ketinom licu. Ne brini, Džordž je navikao na ovo.

Čim su ušli u apartman skinuo joj je haljinu, položio je na trosed i poceo polako da joj ljubi i liže ribicu. O da, bio je iskusan i znao je šta radi i kako se koristi taj debeli crnački jezik. Za svega nekoliko minuta, ubrzavajući tempo, doveo ju je do orgazma. Vrištala je i nabijala mu karlicu u lice. Uh, kako je to bilo dobro. Onda je podigla Čarlsa, poljubila ga osećajući svoje sokove na njegovim usnama. Polako pripijajući se uz njega krenula je da ga skida, povremeno mu preko pantalona dodirujući polutvrdi kurac. Seo je u fotelju a ona je znala sta to znači. Došlo je vreme da mu vrati uslugu. Skinula mu je cipale i pantalone i širom otvorenih očiju zagledala se u glavić koji je virio ispod bokserica. Čarls se nasmejao i pitao ju je da li joj je on prvi crnac. Da, rekla je dok mu je skidala bokserice, i molim te budi nežan. Ogromnih i debelih 30 centimetara crnog obrezanog kurca je bilo u nivou sa njenim očima dok je klečala između raširenih Čarlsovih nogu. Zažmirila je, stavila ga je u usta i počela da sisa. U početku je u ustima samo imala glavić. Povremeno, odmora radi, vadila je kurac iz usta pa ga je lizala i ljubila obrijana i teska, Čarlsova jaja. A onda ga je opet stavljala u usta i pokusavala da uzme sve više i više. Do polovine je došla relativno lako, dve trećine su joj se učinile kao neka krajnja granica do koje može doći a Čarls ju je samo milovao po kosi i povremeno se igrao njenim sisama. U jednom trenutku je osetila da se i Čarls približava vrhuncu. Počela je da mu puši sve jače i dublje. U jednom trenutku je ostalo svega par centimetara kurca pred njom. Učinila je poslednji napor i osetila je kako njene usne dodiruju koren njegovog kurca a kako joj je nos zabijen u njegove stidne dlake. Tada ga je pogledala svojim krupnim plavim očima a on je svršio kao bik. Pokusala je da sve proguta ali joj je poslednji mlaz završio na licu i u kosi. Poglrdala je na sat I shvatila da mu je pušila pola sata. Crnac je izdržljiv čova. Čarls je rekao da puši kao profesionalka i da je ovo bilo fantastično. Nije to ništa, rekla je ona, tek ćeš videti kako se jebem.

Tek tada je pogledala apartman. Bio je ogroman, sa džakuzijem u koji je moglo stati valjda 6 ljudi, bilijarskom stolom, kraljevskim krevetom sa baldahinom i užasno skupim nameštajem. Dođavola Čarls, koliko košta iznajmljivanje ovoga, pitala je. Ništa, sve je ovo moje, i apartman i hotel i pola ostrva. Dok je iz torbice vadila vlažne maramice da sredi lice primetila je nekoliko propuštenih poziva od muža. Izmućala je usta i popila malo vode a potom prišla Čarlsu, uhvatila ga za kurac i pitala ga da li je spreman za drugu rundu. Učini me spremnim rekao je. Poljubila ga je i držeći kurac u ruci odvukla ga do kreveta. Čarls je ležao a ona se uvijala oko njega povremeno mu pušeći kurac a povremeno ga mazeći sisama. Kada mu je kurac ponovo bio u punoj erekciji Čarls ju je okrenuo na leđa, podigao joj noge na kojima je još uvek imala štikle, na svoja ramena, stavio kondom i krenuo polako da ulazi u nju. Stisla mu je noge oko vrata i vikala polako Čarls, ogroman si, i debeo ti je, i tvrd, i lep, i jebeš me i jebi me i ne staj i ne staj….. Čarls je bio u formi i jebao je kao mašina, dok su mu jaja lupala o njeno dupe a ona držala ruke na njegovim bicepsima, širila noge kako bi ga što bolje primila u sebe. Svršila je, I drugi put je svršila, I treći. Pred kraj ove ture njihove jebačine učinilo joj se da se nalazi u konstantnom orgazmu. Nije prestajala da vrišti i uzdiše. I onda se Čarls čitavom svojom snagom zabio u nju i svršio urličući njeno ime.

Ležali su na leđima, ona se igrala sa njegovim kurcem a on sa njenim sisama. Tada se setila muža i propuštenih poziva. Prekidam li nešto Petre? Pitala je muža. Dođavola Katarina, mogla si se ranije javiti, brinuo sam se. Rekao je muž uzdišući. Opa, pa imao si društvo a i nije lako pričati sa ustima punim velikog crnog kurca. Posebno je naglasila ono crnog. Kakva si ti droljica, nasmesio se muž, opet uzdahnuvši. Pa ti to jebeš nešto? Aha, odgovorio je, brazilka me jaši, strašno dupe ima, razvaliću joj ga večeras. Lepo se provedi dragi, ja sigurno hoću, pusa.

To ti je bio muž? Upitao je Čarls. Jeste, dao mi je ideju. Rekla je i polako sela na Čarlsove trbusnjake dok mu je rukom nadrkavala polutvrdi kurac. Čarls, sada ćeš doživeti moj specijelitet. Podigla se, ponovo navukla Čarlsu kondom, i polako počela da spušta niz 30 centimetara dugačku crnu batinu koja je postajala sve tvrđa i tvrđa. Jebali su se dugo ovaj put. Nadraživala ga je svojim velikim teškim sisama. Bičevala kosom po licu i grudima. Dizao ju je I spuštao niz kurac. Kad god bi osetila da se Čarls približava orgazmu stala bi, stisnula rukom kurac i sačekala da se Čarls smiri. A ona je pri tom svršavala i svršavala. A onda ju je, kada više nije mogao izdržati, Čarls podigao sa kreveta, prislonio uza zid, zabio se u nju svom svojom silom i svršio.

Jebali su se čitavu noć, izmenjali su sve poze koje su im pale na pamet, potrošili tonu kondoma. Uhvatila je tek nekoliko sati sna pred zoru. Kada se probudila, Čarls je imao jutarnju erekciju. Šteta je da se ne iskoristi, pomislila je i kurvanjski je počela da mu puši. Posle nekoliko minuta je pogledala u Čarlsa i ustanovila da je budan. Dobro jutro, promumljala je držeći mu kurac u ustima. Čarls je uzvratio pozdrav, a potom ju je podigao na sve četri I krenuo da ju jebe straga. Tada je, na ulazu u apartman primetila Džordža koji je došao da probudi šefa i donese doručak. Nije skidao pogled sa njihove jebačine, naročito sa crnih Čarlsovih ruku na njenim sisama. Kada smo svršili Čarls mu je dao znak da nas ostavi. Jadni Džordž rekao je, opako se loži na tebe. Ko zna rekoh, možda mu se i posreći. Kakva si drolja, opako si se primila na crni kurac. Ne Čarls, rekla je, ja sam se primila na bilo kakav kurac, samo neka je velik i debeo. Nisam rasista.

Keti, rekao je nakon doručka, mogu da te zamolim nešto? Kaži? Treba mi jedna tvoja slika, za album. Koji album, imaš hobi? Aha, ljudi svašta skupljaju, kola, jahte, kuće, rekao je, a ja skupljam slike žena koje sam kresnuo. Mogu da vidim taj album? Izvadio je ogroman crni album sa slikama žena koje je, kao dokaz intimnosti, slikao ili u raznim stupnjevima svlačenja, ili sa njegovim kurcem u ustima. Nasmejala se i rekla u redu, obukla haljinu, otkrila jednu sisu i pokrila lice kosom za sliku. Koja sam po redu, pitala je. 1820, ali za nekih 300 nemam dokaz. Poljubila ga je i uhvatila za kurac. Videćemo se mi opet Čarls, Biće ovo dugačkih 15 dana. Nadam se, nadam se, rekao je.

Sva razjebana, teško koračajući, je izasla iz apartmana, pozdravila je Džordža koji se još uvek nije rešio erekcije u bermudama. Možda kasnije, pomislila je, sad treba misliti na muža. Zatekla ga je budnog kako sprema doručak u apartmanu. Poljubila I pitala da li su njih dvoje i dalje u redu? Onda je čula stenjanje iz sobe I kada je otvorila vrata ugledala je brazilku u kako liže njoj nepoznatu crvenokosu, sisatu devojku u dvadesetim godinama. Muž je samo zagonetno klonuo ramenima i sve ih ponudio omletom. Dodjavola Petre, uvek me iznenadiš, neće ti smetati ako im se pridružim malo?

Ali to je već druga priča.

Autor: jeremiah

Velika tajna
Bahami 2