Tvrtko nije bio obićan dječak sa svojih 17 godina nije imao nikakvo seksualno iskustvo. Bio je štreber i žene ga nisu interesovale (bar je tako mislio). U biti svoju neigurnost kod žena je krio učenjem i naučnim projektima. Krio se iz toga. I život mu je tako prolazio. Medjutim vračajući se kući u sumrak sa nekog SF seminara čuo je u uličici čudne krike. Vrag mu ne dade mira i krenuo je da provjeri šta se dešava. Vidio je nevjerovatan prizor dvojca likova pokušavaju da siluju neku ženu. Nije bio atletski gradjen niti je trenirao ali bio je hrabar, podigao je kamen veličine šake s ulice i nečujno prišao. Oni ga nisu čuli vjerovatno od uzbuđenja ili tako nešto. Snažno je zamahnuo i udario ovog bližeg u potiljak ne ispuštajući kamen iz ruke. Drugi lik je samo upio da se okrene kad ga je kamen pogodio direkt u čelo i oborio na zemlju, nakon par trenutaka je došao sebi ustao i počeo panično bježati. Onaj prvi je još ležao na zemlji bez svijesti. Prišao je ženi i pomogao joj da se digne. Žena je popravljala rastrganu odjeću i tiho izustila: hvala. Nije još bio svjestan koliko je imao sreće. Šta da je promašio ili da su ga na vrijme primjetili? Pozvao je mobitelom policiju. Danima se u njegovom kvartu pominjalo to herojsko djelo. Ali život se vratio u kolotećinu i mislo je da se nije ništa promjenilo.

Međutim on je rođen pod srećnom zvijezdom sa 18 godina će postati jedan od najsretnijih ljudi na planeti, ali sreća ne dolazi naglo nego postepeno od 17 rođendana.

Prosla su dva vikenda polije toga i on je otišao na planinarski dom. Šetao je lagano šumom i naišao ne pečinu. Nije to bila neka znaćajna pečina mnogu su u nju ranije ulazili znao je za nju, ali nikad prije nije ušao. Sada je odlućio da uđe. I čim je ušao primjetio je neku zenu kako sjedi i nešto tiho govori. Pozravio je i htjeo da pita ko je ona ali ona ga je zovnula imenom. Kako znaš moje ime? Pitao je. Ona se namijala i rekla da zna o njemu više nego on sam. Rekla je da zna za njegov problem sa ženama i pošto je bio hrabar pomoći će mu. Naime ona je bila vještica, ali ne vještica kao iz nekih bajki nije bila ni dobra ni zla kako to obićno biva nego jednostavno vještica. Kao i svaka zena samo što je imala neke „moći“. Dala mu je neku bočicu sa napitkom i rekla kako da se koristi s njom i imati će uspjeha kod žena.

Dani su prolazili a se još nije usudio da proba djelotvornost napitka. Nije vjerovao da tako nešto postoji, jer nauka to ne može da objasni. Međutim ipak jednog ponedeljka u ranim jutarnjim satima je odlućio da proba pa šta bude. Krenuo je u školu bio je 2 razred gimanzije. Čim je ušao u učionicu osjetio je nešto čudno. Nije mogao da definiše osjećaj, ali mu je pogled sam išao prema Marini debeljuci iz njegovog razreda. Osjećao je neku seksualnu napetost. Do velikog odmora je imao sve jaći nagon prema njoj nije mogao da ga kontroliše. Na velikom odmoru je prišao uhvatio je za ruku i poveo u muški WC. Išla je za njim i stalno ga pitala gdje idemo, šta ti je, jesi normalan? Čim je zatvorio vrata od WC-a počeo je da je ljubi po vratu, osjetio je kako joj srce kuca i kako joj raste uzbuđenje. Duboko je disala. Tad je znao onaj sjećaj, osjetio je koliko je bila napaljena i to ga je privlačilo. Pusti me, govorila mu je. On je znao da ne misli to što govori nastavio je da je ljubi po vratu i miluje joj grudi. Oooooh kako je bilo dobro. Uhvatila ga je za kosu podigla glavu i poljubila ga direkt u usta osjetio je njen jezik duboko u grlu. Moja je pomislio je i nastavio da je miluje, ruke je spuštao do stomaka i vraćao ih na grudi. Uzvratila mu je milovanje osjetio je njenu ruku kako mu miluje jaja. On je jednu ruku sa njenog stomaka spustio još niže i zavukao joj u gačice, trajalo je to neko vrijeme a onda se on spustio niže odkopčao joj je farmerke i svukao gačice. Poljubio je u nabrekle usmine, bile su vlažne ljubio joj je klitoris i jezik zavlačio što je dublje mogao. Mislio je da će mu u gaćama eksplodirati sve. Trajalo je to nekoliko minuta kad je osjetio da joj se noge grće, trzala je stomakom. Svršava! Pomislio je i nastavio. Morao je pridržavati da ne padne. Podigao se i ponovo je ljubio i milovao po cijelom tijelu. Jednom svojom rukom je svukao gače do koljena i samo joj sanžno zabio, još jednom i još jednom a onda je krenulo. Mlazovi sperme su joj zaljevali unutrašnjost. Uh kako se dobro osjećao. Rekla mu je ti nisi normalan šta ako zatrudnim ali on je nije uopšte ćuo šta priča samo je bio skoncentirsan na osjećaj zadovoljstva. Ona se obukla sredila kolko je mogla i izašla.

Taj dan je imao pravo sreće jer su svi pušili u ženskom WC-u i niko ih nije vidio. On se vratio na nastavu ali ona nije javila je direktoru da joj je pozlilo i otišla kući.
Tako je završeno njegovo prvo iskustvo.

Duboki utisak morskog psa
Velika tajna