Beki je pozvala Viki i rekla da ju je Endru podsetio da se nisu videle veoma dugo. Nakon vedrog razgovora o starim, dobrim vremenima, ugovorile su veceru. Rekla je Viki da se obuce neobavezno za opustenu veceru. Kasnije je Dzon razgovarao sa Endruom i on mu je rekao da njegova majka nije nista sumnjala ali da se pitala cudo ju je Beki pozvala nakon tako dugog vremena. Endru joj je rekao da su On i Dzon razgovarali o tome kako se nisu sastali porodicno veoma dugo i da on misli da imaju puno toga zajednickog. Medjutim nije rekao koliko zajednickog.

U subotu, Beki je spremila pecenje sa svim njenim dodacima. Stavila je flasu dobrog vina da se rashladi u frizideru i flasu sampanjca u kibli leda u dnevnoj sobi. Plan je bio da Beki povede razgovor sa Viki u kome ce da joj otkrije da su ona i Dzon ljubavnici. Odglumice kao da nije bila svesna da su Viki i Endru takodje ljubavnici. Recice joj da joj je samo morala da se poveri nekome i posto poznaje Viki tako dugo mislila je da bi ona mogla biti prava osoba. Shvatala je da bi ta prica mogla da bude neubedljiva, ali cim Viki sazna za njih, najverovatnije ce zaboraviti ostatak razgovora.

Kada su dosli u subotu uvece, Beki je otvorila vrata i videla svoju staru prijateljicu obucenu u kompletic sa belim pantalonama. Endru je bio opusteniji u farmericama i majici bez rukava. Beki je poljubila Viki a zatim i Endrua i pozvala ih unutra.

„Lepo izgledas,“ rece Beki.

„Rekao sam joj da je neobavezno,“ Endru rece, slegnuvsi ramenima.

„Oh, ovo mi je stari komplet,’ uzvratila je.

„Dopada mi se. Izgledas divno,“ Beki rece. „Endru, Dzon je u svojoj sobi, zasto vi decaci ne popricate, ili radite sta god vec momci rade. Viki, hajde da popijemo po casu vina i ispricamo se.

Endru se nasmesio Beki lukavo i zatim pozurio u Dzonovu sobu. Ostace tu dok ih Beki ne pozove na veceru.

„Pa, koliko je vec proslo?“ Beki je upitala, dok je vodila Viki u kuhinju gde je spremila case za vino.

„Bar pet godina,“ VIki rece.

„Da vidimo, da, mislim da su decaci bili druga godina.“

„U pravu si,“ Viki rece.

Beki je dodala Viki prvu od nekoliko casa vina koje ce ispiti sa njom. Zatim, sa flasom vina u ruci, povela ju je u dnevnu sobu gde su sele jedna do druge na sofi.

Kada su se udobno smestile, Beki rece, “Vreme izgleda da stvarno leti.”

„Zaista, Beki, Dzon mi kaze da si razvedena.“

„Da, kopile je pobeglo sa nekom mladom droljom. Mislim da je imala 18 ili 19.“

Viki je odmahnula glavom. “Znam sta mislis. Moj Edvard je uradio skoro istu stvar. Bila je malo starija, ali ne mnogo. Muskarci mogu da budu prava kopilad.”

„Da, ali mislim da su tvoj Endru i moj Dzon izuzeci.“

„Svakako jesu.“

Beki je ispruzila svoju casu i nazdravila njihovoj istoj situaciji. Zatim je dolila Viki jos jednu punu casu.

„Bolje uspori sa tim, vino me udara pravo u glavu. Dve case i bicu pripita.,“ Viki rece.

Dobro je, Beki je pomislila ispruzivsi svoju casu i rekavsi, “I ja sam isto takva, ali ponekad je to dobra stvar. Za dve zene koje pokusavaju da se utese… i ne ide im tako lose.”

„U to ime,“ Viki rece.

Uskoro su se dve zene kikotale kao tinejdzerke.

„Pa, imas li decka? Viki upita.

Beki je zastala i izgledala ozbiljno za trenutak. “Da, moze se reci.”

„Moze se reci?“ VIki se nasmejala, „Ili imas ili nemas.“

„Pa… Verovatno ne bih trebala da ti kazem ovo. Ali… uh… Moram sa nekim da pricam. Moj momak je Dzon,“ rekla je i zastala na sekund, i zatim dodala, „Pretpostavljam da bi mogla da ga nazoves mojim deckom.“

Viki se nasmejala i rekla,”Sigurna sam da bi bio da ti nije sin.”

Beki je zastala i pogledala Viki u oci. “Ne, ozbiljna sam, on je moj decko… zapravo moj ljubavnok.”

Viki je otvorila usta, ali nista iz njih nije izaslo.

„Ja… umirala sam da kazem nekome. Mislim, kome uopste mozes da verujes u danasnje vreme. Posto smo tako dobre drugarice godinama i toliko toga smo delile, i ja sam trazila nekoga kome mogu da se poverim… pa, ovo je tesko i mislim, to izmedju Dzona i mene se jedostavno desilo.“ Beki je zurila sa svojim recima, kao da nisu planirane. Kada je Viki samo sedela tu otvorenih usa, Beki je nastavila, „Nisam trebala da ti kazem… to je pogresno, ali Dzon je nesto najbolje sto mi se ikada desilo. Vodimo ljubav vec vise od mesec dana.“

„O moj Boze!“ Viki rece.

„Nemoj da me mrzis. Mislim… oh, dodjavola, sve sam uprskala,“ Beki je rekla i odglumila kao da je bila na ivici suza.

Viki je posegla i uhvatila Beki za ruku. “Ne, ne, ja te ne osudjujem, samo sam zaprepascena. Mislim, ti i Dzon… Ne mogu da verujem.”

„Znam, Molim te nemoj da kazes nista Endruu… znas, on i Dzon su tako dobri drugovi.“

„Beki,“ Viki je rekla i zastala. Trebao joj je trenutak pre nego sto je ponovo progovorila. Vino je ucinilo svoje. „Beki i ja imam jedno priznanje.“

Beki je morala da potisne osmeh. Sa olaksanjem je shvatila da ce ovo da uspe. “Sta,” upitala je.

Neces verovati ovo, ali… ali Endru i ja smo ljubavnici takodje.”

„Salis se?“ Mislim da to kazes samo da bih se osecala bolje?“

„Ne, nikad se ne bih salila sa tako necim, Mi vodimo ljubav vec vise od godinu dana. On je ljubav mog zivota i ne zelim nikada drugog muskarca.“

Bio je Bekin red da deluje iznenadjeno. “Boze, ne znam sta da kazem. Ovo je zapanjujuce. Mislim, koliko zena vodi ljubav sa svojim sinovima i ovde su dve.”

„Pa, verovatno vise nego sto mi mislimo,“ VIki rece.

„Ali da se poznajemo toliko godina i onda da saznamo da obe vodimo ljubav sa svojim sinovima… to je neverovatno.“

„Sva drhtim,“ Viki rece.

Beki ju je povukla u svoje narucje. Viki je pocela da place dok ju je Beki drzala.

Kada se povukla, njene oci su bila vlazne ali se smejala. “Ovo je tako zapanjujuce. Nikada nisam podelila ovo ni sa kim i sada ti… mislim ne bi moglo da bude savrsenije,” Viki rece.

„Slazem se,“ Beki je rekla dok je sipala Viki jos jedu casu vina. „Hajde da pozovemo momke da sidju na veceru. Kasnije mozemo da im kazemo nase tajne.“

Viki se nasmesila, “Znam, poznajuci momke, velika je verovatnoca da oni vec znaju.”

„Ne bih uopste bila iznenadjena. Ovo je tako sjajno,“ Beki rece, ponovo zagrlivsi svoju blisku prijateljicu.

Za vecerom su razgovarali o svakodnevnim stvarima, ali nisu razgovarali o svojoj tajni. Kada je vecera bila zavrsena i sudovi ocisceni, Beki je pozvala sve u dnevnu sobu. VIki i Endru su sedeli jedno do drugog na dvosedu a Beki i Dzon na sofi.

„Za sta je ovaj sampanjac?“ Viki je upitala.

„To je za jos jedno iznenadjenje koje imam… ali sacekacu malo kasnije da to otkrijem.

„Jos jedno iznenadjenje?“ Dzon upita. „Sta je bilo prvo iznenadjenje?“

„Da, sta je bilo prvo iznenadjenje?“ Endru se pridruzio.

„Da li da im kazem?“ Beki upita.

„Molim te,“ rece Viki.

„Momci, u razgovoru sa Viki, shvatila sam da imamo mnogo vise zajednickog nego sto smo mislili. Otkrila sam Viki da smo Dzon i ja Ljubavnici i saznala sam da su Endru i ona ljubavnici takodje. Zar to nije neverovatno?“

Dzon je pogledao Endrua i obojica momaka su delovala sokirano.

„Dzone… ti si vec znao… vidim ti po izrazu lica?“ Beki rece, gledajuci u Dzona sa prividom ljutnje.

„Izvini, mama, ali ponekad momci jednostavno moraju da podele te stvari.“

„I ti si znao takodje, zar ne Endru? Kada si to saznao?“ Viki je upitala sa tonom ukora.

„Pre neki dan, kunem se, Mislim… pricali smo i… nekako je samo izletelo. Ali cekao sam godinu da kazem bilo kome… a Dzon je moj najbolji drug i… zao mi je.“

„Nema razloga da ti bude zao,“ Beki rece, „Tvoja mama i ja smo uradile istu stvar pre nekoliko trenutaka, tako da smi kvit. Ja kazem da otvorimo sampanjac ranije.“

„Ok, ali kada ces da nam kazes drugu tajnu?“ Endru upita.

Sacekacu malo za to. Momci, mozete da popijete po jednu casu i to je to.”

„Da,“ Viki se slozila.

„Mamaaaaaa,“ Momci su rekli slozno.

Beki se nasmesila i sipala svima po casu sampanjca. “Za prijatelje i ljubavnike,” Rekla je i svi su ispili.

VIki rece, “Za sinove i ljubavnike.”

„Za sinove i ljubavnike,“ Beki je ponovila. „Sada kad je led probijen, hocu poljubac.“ Beki rece, okrenuvsi se ka Dzonu. Usne su im se odmah spojile i uzajamni uzdah im je pobegao sa usana.

Kako ne bi bili nadmaseni, Endru je privukao svoju majku sebi i poljubili su se. Prvi poljubac je presao u drugi i zatim treci kod oba para. Nekoliko sekundi kasnije soba je bila ispunjena seksualnom napetoscu. Nakon par minuta, Beki je cula suskanje na sofi. Kada se odvojila od Endrua, uzdahnula je i ruka joj je poletela do usta. Beki se naslanjala ledjima na sofu i Dzonova ruka joj je bila medju nogama. Jos neverovatnije, izvadila je njegov kurac i drkala ga je.

Beki se nasmesila svojoj prijateljici i zatim zaklopila oci u zadovoljstvu kada su Dzonovi prsti skliznuli u njenu vec vlaznu pickicu. Cinjenica da ih Endru i VIki gledaju, cinila je to neverovatno uzbudjujucim. Ona nikada nije bila egzibicionista, ali tokom par proslih nedelja otkrila je da joj je bilo neverovatno uzbudjujuce da zna da je ljudi gledaju. Napravili su prilicnu scenu u bioskopu i da nisu otisli ranije, mogli bi da zavrse u vecernjim vestima.

Beki je otvorila oci i videla da je Endru bio zauzet takodje. Uzdahnula je kada je videla da je Endru skinuo majcinu bluzu i da su njene velike sise bile gole. Videvsi to, Beki je odlucila da nastavi dalje. Skliznula je na pod izmedju Dzonovih nogu. Pre nego sto je uzela njegov kurac u svoja usta, bacila je pogled i videla da je Viki drzala svoju desnu ruku medju nogama i Endruov kurac u drugoj ruci. On joj je mazio sisu. Beki se nasmesila i obavila sinov natekli kurac.

Dok mu je Beki pusila, shvatila je da je sve ispalo jos i bolje nego sto je mogla i da zamisli. Nije bila sigurna na cemu ce se ovo zavrsiti, ali do tog trenutka bilo je neverovatno uzbudjujuce. Nakon nekoliko minuta uzivanja u Dzonovom kurcu ustala je. Viki je sada pusila Endruov kurac. “Skinimo svoju odecu,” Beki rece Dzonu vrlo glasno.

Viki je pogledala gore sa sinovog kurca i gledala dok su se majka i sin skidali. Lice joj je bilo pod maskom pozude. Okrenula se ka Endruu i pocela da mu svlaci pantalone. Pomogao joj je i zatim skinuo svoju majicu. Viki je zatim skinula svoje pantalone. “Ne mogu da verujem da ovo radimo,” sapnula je. Ali Endru ju je ucutkao strastvenim poljupcem.

„Treba mi ovaj kurac,“ Beki rece. Gurnula je Dzona na sofu i okrenula se i sela mu u krilo, primajuci njegov kurac u svoju veoma vlaznu picu u jednom hitrom potezu. „Ahhhhh,“ uzdahnula je kada je njegov veliki kurac udario u dno. Pogledala je u Viki i nasmesila se. „Pridruzi mi se,“ rekla je.

Viki je ustala i okrenula se. Posegla je dole medju svoje noge i pronasla kurac svog sina. “Uh jebo te,” Uzdahnula je kada je sela na njegov kurac. Iznenada soba je bila ispunjena uzdasima i stenjanjem cetvoro ljubavnika. Beki je skakutala na sinovom kurcu gledajuci dok je Viki radila isto.

„Cekajte, imam jos jednu zdravicu,“ Beki rece. „Zelim da otkrijem nasu drugu tajnu.“ Sa time, dodala je Viki jos jednu casu sampanjca, ne ispustajuci Dzonov kurac is svoje pickice, i uzela jednu za sebe. dok su obe zene sedela na kurcevima svojih sinova, Beki rece, „Viki, zelim da objavim da… da… sam trudna sa Dzonovom bebom.“

„O moj Boze,“ Viki je uzdahnula. Iznenada su joj se oci zastaklile i pocela je da drhti. Na zaprepascenje svih, pocela je da svrsava. Srusila se pozadi na Endruove grudi dok joj se telo grcilo u zadovoljstvu. Dzon i Beki su buljili zapanjeno dok ju je orgazam potpuno prozdirao.

Nakon nekog vremena, kada je napokon prestala da se trese, pogledala je gore postidjeno. “Izvinite,” Rekla je stidljivo.

„Nemas razloga da se izvinjavas. To je bio ozbiljan orgazam. Izgleda da je objava o trudnoci imala prilican uticaj na tebe. Kladim se da bi volela istu stvar… Mislim da zatrudnis sa Endruovom bebom,“ Beki rece.

Viki klimnu glavom i rece, “Ja… uh… pa, Endru i ja nikada nismo razgovarali o tome. Mislim ja imam cetrdeset godina, i da imam bebu… pa znas… to… oh sranje, mislim da je neverovatno za vas dvoje.”

„Mama, mozemo li? Endru je upitao sa svojim najsladjim pucenjem.

„Oh Boze, Endru, Da sam znala da bi se ti slozio, uradla bih to jos pre godinu dana. Mislim… nisam bila potpuno iskrena sa tobom. Ja… ja sam te pustala da svrsavas u mene tokom rizicnih perioda, ali nista se jos nije desilo. Da li zelis da rodim tvoju bebu?“

„Salis se? voleo bih to.“

„Ok, vas dvoje ljubavnika, ovo bi trebalo da bude zdravica mojoj trudnoci. Ali neka bude dupla zdravica,“ Beki rece. „Za moju trudnocu i za Vikinu buducu trudnocu.“

Dve zene su podigle svoje case. “Za nase sinove i nase ljubavnike, njihove velike kurceve i predivne bebice koje ce nam podariti,” Viki rece, “Ups, tebi vec podarili, a meni ce uskoro podariti.”

Ispraznile su svoje case i spustile ih dole. Bilo je vreme za jebanje. Beki i Viki su se gledale medjusobno. Pomerale su se slozno gore-dole na kurcevima svojih sinova, gledajuci jedna drugu pravo u oci. “Boze, ovo je tako dobro… mislim… vi tu… i mi se jebemo… i nasi sinovi kao nasi ljubavnici,” Beki rece.

„Da… uh… ovo… je… sjajno,“ Viki se slozila nastavljajuci da prima sinov kurac. Mogla je da vidi kako Bekina pickica bukvalno sliva sokove na Dzonov kurac i znala je da je sigurno bila blizu orgazma.

„Oh da, oh da, Boze, ovaj kurac je tako dobar,“ Beki je uzdisala, pocevsi da drhti. „Svrsicuuuuuuuu,“ Gotovo je vrisnula. Nabila se na Dzonov kurac i zamrzla se. Talasi zadovoljstva su poceli da joj mile uz noge i cinili su da joj pickica pulsira. Zatim joj je zadovoljstvo eksplodiralo u mozgu. Srusila se na Dzona i tresla se kao list u oluji.

„Mama, ja cu da… oh jebo te,“ Dzon je stenjao dok je kurac poceo da mu se grci. Trenutak kasnije slao je svoju potentnu spermu duboko u majcinu zeljnu picku.

Viki je pocela da skakuce brzo gore-dole na svom sinu. Zelela je da svrsi u njoj.

Endru je zastenjao da je bio blizu.

„Da, svrsi u mene. Svrsi u maminu picku,“ Vristala je dok se i njen orgazam blizio.

Endru je zabacio svoje kukove u vazduh, gotovo zbacivsi svoju majku. Njegov kurac je poceo da pumpa vrelu spermu u nju. “Oh, jebo te, Mama, primi moju spermu, primi moj sokic za pravljenje beba u svoju pickicu.

Na te reci Viki je pocela da svrsava ponovo.

Proslo je neko vreme pre nego sto se disanje cetvoro ljubavnika vratilo u normalu. Beki je ponudila Viki i Endruu da ostanu tu noc. Medjutim, ona je odbila rekavsi da ce umestoo toga ona to da organizuje kod njih kuci sledece nedelje. Rekla je da ona i Endru imaju dosta toga da nadoknade ako zeli da ostane trudna. Svi su se nasmejali. Bila je to neverovatna noc za sve.

Preveo: rke koke

Beki i njen sin 10
Beki i njen sin 12

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience