Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nekoliko dana kasnije Beki je zaspala na sofi par minuta pre nego sto je Dzon stigao kuci. Probudio ju je poljupcem. Beki se protegla i zevnula, rekavsi da su joj misici bolni iz nekog razloga. Dzon se nasmesio i upitao je da li bi zelela masazu. Naravno, rekla je da, ali je munja uzbudjenja projurila kroz nju, jer je znala da je najnovija prica sadrala scenu u kojoj je sin masirao svoju majku. Pitala se da li je procitao taj deo, i ako jeste, sta li je planirao. Njih dvoje su otisli gore na sprat gde je Beki legla na krevet na stomak.

„Uh… Ne mogu bas lepo da te izmasiram sa svom tom odecom,“ Dzon je rekao.

Beki se zakikotala i rekla, “Valjda si u pravu.” Ustala je i pocela da otkopcava svoju bluzu. Primetila je Dzonov pogled na sebi dok je polako otkopcavala svoju bluzicu da otkrije svoj brushalter. Brus joj je bio prilicno tanak i znala je da su joj bradavice bile vidljive kroz prozirni materijal. Umesto postidjenosti, malcice je izbacila svoje grudi i osetila uzbudljivu jezu. To joj je ukrutilo bradavice jos vise. Sada su bile ocigledne i izbijale su kroz materijal. Beki je osetila kako mackica pocinje da joj bubri od uzbudjenja. Ruke su joj lagano otisle do njene suknje ali onda je oklevala. “Um… da povucem suknju na gore ili…”

Dzon je nije pustio da zavrsi i rekao je, “Skini je.”

Beki je drhtala, pokusavajuci da otkopca slic na svojoj suknji. Nakon nekoliko pokusaja, olabavila ju je i otkopcala slic. Okrenula se da sakrije svoje zajapureno lice, spustivsi suknju do svojih stopala i iskoracila iz nje. Osecaj sinovih ociju na njenoj zadnjici ucinio je da joj pickica zadrhti i zabrinula se da gacice pocinju da joj se vlaze. Znala je da su joj gacice skliznule izmedju guzova i posegla je pozadi i izvukla ih, gladeci tanki materijal preko svoje guze. Buduci da je materijal njenih gacica bio tako tanak, znala je da kada se bude okrenula, Dzon ce moci da vidi obrise njene pickice. Zapravo, kao i sa zadnjicom, gacice su joj skliznule izmedju usnica, i nije ih pomerila. Okrenula se licem ka svom sinu. Jeza uzbudjenja projurila je kroz nju kada je videla kako se njegove oci vrzmaju sa njenih grudi na njenu picu. Soba je utihnula dok je seksualna napetost brzo rasla. “Um… zelis da prvo legnem na stomak?” Upitala je, prekinuvsi tisinu.

Dzonova usta su se otvorila ali nije odgovorio.

Pustila ga je da zuri jos trenutak i zatim se tiho popela na krevet i legla na stomak. Osetila je tezinu svog sina kada se i on popeo na krevet i zatim je opkoracio kao u prici, gotovo sedevsi na njenom struku. Beki je poskocila na prvi dodir Dzonovih ruku na njenom telu. Poceo je lagano joj masirajuci ramena i zatim joj se spustao niz kicmu.

„Ovo nam smeta,“ rekao je, povukavsi zadnju stranu njene bretele i pustio je da se zategne nazad pucnuvsi. Zatim bez pitanja, poceo je da joj otvara kopcu.

Beki je pokusala da iskontrolise svoje disanje osecajuci kako joj se lastis oslobadja i poskakuje u stranu. Ali Dzon nije stao tu. Povukao joj je bretele sa ramena dok se nije izdigla i dozvolila mu da joj skine grudnjak i baci ga na pod. Beki je sada bila obnazenih grudi dok joj je sin sedeo na ledjima. Mogla je da oseti kako joj srce snazno kuca dok su joj se bradavice trljale o cebence pod njom. Uzdisala je dok je Dzon iznova poceo da joj masira ledja, lagano joj se spustajuci niz kicmu. Kada vise nije mogao da dopre nize, pomerio se dok joj nije opkoracio butine. Iznenada je osetila njegove ruke na svojim gacicama i poceo je da ih povlaci. O moj Boze, pomislila je, on mi svlaci gacice. Gotovo bez razmisljanja, izdigla je svoje kukove i dozvolila svom sinu da skine njene gacice. Sada je bila potpuno gola i drhtala je.

„Obozavam tvoju guzu,“ Dzon je sapnuo tako blago da je jedva mogla da ga cuje. Ali ga je ipak cula i mackica joj je zadrhtala.

„Oh Boze, Dzone,“ uzdahnula je kada su mu ruke dosle do njenih guzova i poceo je da ih masira. Stiskao je i mesio njenu mekanu guzu dugo. Zatim, Beki je osetila kako joj razdvaja guzove i iznenada, znala je da moze da vidi sve. Njen sin joj je zurio u cmar i njenu polu skrivenu pickicu. Osecala je kako joj sokovi cure iz njenih, sada vec nateklih picinih usnica. Zadrzala je dah kada je osetila sinove prste kako klizaju niz njene obrascice dok vrhovi njegovih prstiju gotovo nisu dodirivali njenu zadnju rupicu. Zatim se pomerio malo nize, ocesavsi prste o njene spoljne usmine. Beki je ponovo uzdahnula. Na sekund je pomislila da ce skliznuti prst u nju. Da je to uradio, znala je da bi svrsila. Ali umesto toga, pomerio se nize niz njene butine, razdvajajuci ih jos vise. Beki se osetila neverovatno izlozeno u tom trenutku, ali takodje neverovatno uzbudjeno. A onda je osetila nesto. Bilo je nezno i blago. Oh Boze, on ljubi moje noge, Bekin um je vristao. Cak i da je zelela, sada nije mogla da ga zaustavi. Noge su joj se razdvojile nehoticno dok je njen sin ljubio zadnju stranu njenih nogu, lagano se pomerajuci na gore. Zastao je na osetljivom delu iza njenih kolena pre nego sto se pomerio navise. Ubrzo je bio blizu njene guze ponovo. Jos jedan uzdah joj je pobegao sa usana kada su njegove usne, a zatim i jezik dodirnuli njene uzdrhtale guzove. Ljubio je i lizao vrelo meso dok Beki nije mogla vise da izdrzi. Uskomesala se i zatim okrenula dok nije lezala na ledjima. Zurila je gore u svog sina koji je imao osmeh na licu. Za trenutak, niko nije govorio. Pustala je svog sina da bulji u njenu obnazenost. Zatim je posegla gore i uhvatila njegove ruke.

„Poljubi me,“ Prosaputala je. Beki su ove reci zvucile kao da su dopirale od nekog drugog. Znala je da ona ne bi mogla da govori svom sinu da je poljubi. Ali jeste, i on ju je zaista poljubio.

Trenutak kasnije usne su im bile zakljucane zajedno. Nije bila sigurna ciji jezik je prvo usao u cija usta, ali trenutak kasnije, nije bilo ni vazno. Njihove usne i jezici su se preplitali dok su se oni borili za vazduh. Beki je osetila kako joj Dzonova ruka pokriva jednu sisu. Zelela je da joj je lize, ali nije zelela da pekine poljubac. To je bio najsladji i najlepsi poljubac koji je ikada iskusila. Ucinio je da joj se zavrti u glavi i da joj pickica uzadrhti. Dzon joj je stiskao bradavice dok nisu postale kameno tvrde. Zatim se povukao bez daha.

„Hoces da ti polizem sise, mama?“

„Oh Boze, da, molim te,“ uzdahnula je. Iznenada vise nije bilo povratka. Znala je da sada ne moze da ga spreci da vodi ljubav sa njom. Sve misli su bile isprane i jos jedan uzdah joj je pobegao sa usana kada su sinove usne pronasle njenu tvrdu bradavicu. Cvrsto je privila njegovu glavu i pritisla svoje tkivo u njegova prozdrljiva usta. Sisao je jednu bradavicu dok nije pulsirala i zatim je presao na drugu. Bekine grudi su se nadimale na gore dok joj je njen sin mesio i lizao sisu. Nabio je lice izmedju dve velike polulopte i poceo da ih lize. Zatim je ponovo sisao drugu sisu. Od jedne do druge se premestao dok obe njene sise nisu bile natopljene njegovom pljuvackom.

Beki je kljucala i morala je da ga ima. Vise nije marila da li je to bilo ispravno ili pogresno. Odgurnula ga je. Sa maskom razuzdane pozude na licu rekla je, “Zelim te. Skini svoju odecu. Zelim da me jebes. Hoces li da jebes svoju majku, Dzone?”

„O Boze, mama, nemas pojma koliko dugo sam mastao kako izgovaras te reci.“ Sa time, Dzon je poskocio i svukao se u rekordnom vremenu.

Beki je uzdahnula ugledavsi njegov mocni i kameno tvrdi kurac kako iskace iz njegovog sortsa. Bio je veci nego sto je zamisljala. Glavic je bio natecen i crven i jaja su mu se klatila. Gledala je dok je prilazio blize krevetu, dok mu je kurac hipnoticno poskakivao gore-dole. Boze, ovo je moj sin, Beki je pomislila, i ja cu se jebati sa njim. Beki mu je rasirila svoje ruke. Dopuzao je na krevet i brzo se smestio izmedju njenih nogu. Zatim se nagnuo dole i poljubio je ponovo, pritiskajuci svoje telo uz njene sise. Kada se odaljio izdigao je svoje kukove i pogledao u nju.

„Uzmi moj kurac i stavi ga u svoju picu,“ rekao je.

Beki je, zadrhtavsi na njegove reci, posegla izmedju njih i pronasla njegov pulsirajuci kurac. Protrljala ga je gore-dole izmedju svojih vlaznih i nateklih polnih usnica i ispustila uzdah zadovoljstva. Zatim je namestila glavic na ulaz u svoju pickicu. Pogledala je gore u svog sina i gotovo zavristala, “Jebi me, jebi me, oh Boze Dzone, jebi svoju majku!!!”

Dzon je gurnuo dole, nabivsi svoj kurac u njenu zeljnu pickicu.

„Dzooonnneee“ zavristala je kada je njegov dugacki kurac usao do kraja u nju u jednom potezu… skroz do dna. To joj je otelo dah. Beki je uhvatila njegovu zadnjicu i drzala ga cvrsto, dok su joj se kukovi zabacivali na gore, nabijajuci njegov kurac jos jace do dna njenog kanala. Zadrzala ga je duboko za trenutak dok nije povratila dah. A onda ga je pustila. Znao je sta da radi. Osetila je kako je njegov slatki kurac iskliznuo iz nje, samo da bi se ponovo zabio brzo nazad. „Da, da, da, jebi me.“

„O Boze mama, ja te jebem. Ovo nije san. Stvarno te jebem,“ Dzon je stenjao pocevsi da se zabija u svoju majku.

„Da, da, jebes svoju majku i ona to obozava. Sanjala sam o ovome tako dugo. Jebi me jace, duso.“

Beki je presretala Dzonove pikirajuce kukove i nabijala svoje kukove ka njemu da primi svaki njegov ubod na dole. Htela je da vrisne iz dna svojih pluca, ali se bojala da ce komsije cuti, pa je cvilela i stenjala u zadovoljstvu.

Soba se brzo ispunila uzdasima i stenjanjem dvoje ljubavnika. Kukovi su im se sudarali uz usisavajuci zvuk dok je Bekina vlazna pica lucila sve vise sokova. Beki je bila obuzeta ljubavlju i strascu. Vrtelo joj se u glavi i telo joj je drhtalo. Ja se stvarno jebem sa svojim sinom, pomislila je. Ta misao je bila vise nego sto je mogla da izdrzi i telo je pocelo da joj se grci. Pomislila je da ce joj glava eksplodirati dok joj je kaleidoskop boja sevao pred cvrsto zatvorenim ocima. Zabila se gore jos jedan posledji put, primajuci sinov kurac sto je dublje mogla. Iznenada je svrsavala. Pocinjalo je u njenim noznim prsticima, strujeci njenim telom i eksplodirajuci u njenoj glavi dok joj je talas za talasom zadovoljstva rastrzao samu dusu. To je moglo biti vise od jednog orgazma, ili je mogao da bude jedan veom dug. Trajao je i trajao. Negde u daljini cula je kako Dzon nesto govori ali nije mogla da razazna. Cula ga je ponovo i sada je znala sta je govorio.

„Mama, mogu li da svrsim u tebe? Blizu sam.“

Reci su eksplodirale u Bekinom umu Njen sin je zeleo da joj svrsi u picku. Ta neverovatna pomisao je produzila Bekin vrhunac. To su bile reci koje je cula hiljadu puta u svojim fantazijama, i sada ih je njen sin zaista izgovarao. U svojoj glavi mislila je da mu je odgovorila, ali to mora da je bilo samo u njenim mislima, jer je ponovo upitao.

„O Boze mama, smem li da svrsim u tebe?“

„Daaaaaaa,“ vristala je, „Svrsi u mene, napuni me svojum slatkom spermom, duso!“

„Oh da, oh da, sssvvrrrsssaaaavaaaaammm,“ Dzon je vristao.

Kada je Beki osetila kako sinova muda eksplodiraju i pocinju da bljuju njegovo vrelo seme u nju, pocela je da svrsava iznova. Mogla je da oseti njegovu vrelu, mocnu spermu kako pumpa njenu nezasticenu pickicu. To je bilo sve o cemu je sanjala mesecima. Njen sin je pumpao svoju vrelu spermu u njenu picu istinski… ovo nije bio san. Znala je da je njegova potentna sperma prskala duboko u njoj, tako duboko da nista ne bi mogl da je zaustavi ukoliko je unutra jajna celija cekala na oplodnju. “Oh Dzone, oh Dzone,” Uzdisala je.

Napokon, Dzon se povukao iscrpljeno i kurac mu je iskliznuo. Pogledao je dole i uzdahnuo je ugledavsi svoju gusti spermu kako curi iz majcine otvorene pickice.

„Pogledaj sta si mi uradio,“ rekla je sa smeskom, „Pickica mi je puna tvoje sperme. Divno je.“

„Volim te, mama,“ Dzon je sapnuo.

„I ja tebe volim, Dzone,“ uzvratila je i privukla ga sebi na dugi, nezni poljubac. Dok su se ljubili, kurac mu je skliznuo lako u njenu veoma natopljenu picu.

Preveo: rke koke

Beki i njen sin
Beki i njen sin 3

Izaberi me