Dvoje ljubavnika su zaspali jedno drugom u narucju. Beki se probudia nekoliko sati kasnije i pitala se da li je sve bilo samo predivan san. Onda je osetila svog sina kako lezi pored nje i shvatila je da nije bio san. Jebao ju je, i kao da zeli da se uveri, skliznula je ruku medju svoje noge. Kada su joj se prstici povukli, natopljeni lepljivom spermom, vise nije sumnjala da ju je njen sin jebao. Okrenula se na stranu i gledala ga kako mirno spava. Premda nije zelela da ga probudi, nije mogla da se kontrolise. Neznom rukom, posegla je dole i zgrabila njegov spusteni kurac. Prisla je blize i piljila u njega pod prigusenom svetloscu mesecine koja je dopirala kroz prozor. Kurac mu je bio predivan. Kada je pocela da mu drka lagano, poceo je da raste. Bilo je zapanjujuce videti ga kako se pretvara iz prilicno malog visuljka u pulsirajucu batinu. Nastavila je da ga drka kod se kapljica bistrog prekuma nije pojavila na glavicu. Kada je nagon postao suvise jak, nagnula se preko i polizala kapljicu sa glavica. Cula je Dzonov uzdah i znala je da je sada bio budan. Okrenula se i pogledala u njega.

„Mogu li da ti ga popusim?“ Sapnula je.

Oci su mu odjednom bile sirom otvorene. Delovao je iznenadjeno sto njegova majka zapravo zeli da mu popusi kurac.

„Mogu li da ti popusim kurac i popijem tvoju spermu? Upitala je.

Napokon je pronasao svoj glas. “Oh da, mama. Molim te pusi mi.”

Beki se pomerila hitro da primi natekli glavic u svoja usta. “Mmmm,” promumlala je okusivsi slatki glavic, koji je bio preliven njegovom spermom i njenim picinim sokovima od njihovog predjasnjeg jebanja. Sisala je dok nije samo osecala njegov kurac. Volela je taj ukus, ali zelela je njegovu spermu… Zalela je da okusi sinove slatke sokove. Njena ruka je pocela da se pomera brze. Pomerala je gore-dole, sisajuci samo glavic. Mogla je da cuje Dzonove tihe uzdahe i osecala je kako mu se kukovi trzaju od zadovoljstva. Zelela je da traje, ali zelela je njegovu spermu vise. Ruka je pocela da joj se pomera brze i sisala je jace.

„Mama, mama, sada cu da… ohhhh… svrsimmmm!“ Dzon je vrisnuo.

Beki je pumpala mahnito, osecajuci kako joj veliki glavic raste u ustima. Osetila je kada je Dzon izdigao svoje kukove i zatim se sledio. Iznenada, grlo joj je bilo ispunjeno njegovom gustom spermom. Prskala je velikom sillinom, primoravajuci je da guta ili se ugusi. Progutala je jednom, dvaput, tri puta i i dalje je nadolazilo. Kada je napokon usporio, zadrzala je poslednje kapi u svojim ustima uzivajuci u njima. Zavalila se pozadi, zatvorenih ociju i polako popila ostatak njegove slatke sperme. Pickica joj je ustreptala i gotovo je svrsila. Bila je neverovatno uzbudjujuca pomisao da je imala sinovu zivu i potentnu spermu u svojoj pickici i stomaku. Ponovo je bio deo nje.

Dopuzela je gore i nagnula se preko, pritisnuvsi usta uz njegova. Podelili su lepljivi poljubac pre nego sto se Dzon skotrljao preko nje i poceo da je ljubi niz grudi, zaustavljajuci se na njenim sisama da joj obradi pradavice. Zatim je poceo da je ljubi nize.

„Ne moras to da mi radis,“ Beki rece, nadajuci se da je nece poslusati.

„Zelim to, nikada nisam to radio. Zelim da polizem tvoju slatku pickicu, mama.“

„Oh da.“ Beki je sapnula rasirivsi svoje noge i dozvolivsi Dzonu da klekne izmedju. Bila je iznenadjena sto ga nije bilo briga sto se nije ocistila i picka joj je sigurno bila u neredu. Uzdahnula je kada je osetila kako joj podize noge gore. Kada se savio nize, mogla je da vidi vrh njegove glave i oseti njegov vreli dah na svojoj pulsirajucoj mackici. Nije htela da ga pozuruje, ali zelela je njegova usta ocajnicki. Cekala je dok je on pocinjao da polako lize njene glatke spoljne usnice koje su jos bile prilicno ulepljene. Kukovi su joj zadrhtali dok je prelazio preko nje, dodirujuci joj nezno klitoris svojim jezikom. „Dzone,“ uzdahnula je, zeleci njegova usta na sebi. Ali on se povukao i zacerekao. Zatim je poceo da ljubi zadnju stranu njenih butina, prelazeci jezikom gore-dole po mekoj kozi, pre nego sto je presao na drugu stranu. „Boze, Dzone, molim te,“ Uzdahnula je.

„Ahhhhhiiiieeee,“ Zavristala je kada je spustio svoja usta direktno na njenu picu. Butine su joj se obavile oko njegove glave, zarobivsi ga medju njenim nogama. Kukovi su joj poskocili kada je osetila da je njegov jezik pronasao njenu rupicu i zaronio u njene sokove. IZnenada je svrsavala i vristala. Njen sin joj je sisao picku. Njen sin joj je lizao pickicu… njen rodjeni sin. Zabacila je svoje kukove dok joj je sisao i zabadao jezik u njenu rupicu. Zatim su njegova usta pronasla njen veoma natekli klitoris.

„Dzoooneeeee,“ vristala je dok ju je jos jedan vrhunac obuzimao. Njeni kukovi su prakticno zbacili sirotog decaka sa njenog medjunozja. Srecom, zadrzao se i sisao ju je iz orgrgazamazma u orgazam. Osecala je kako joj pickica siklja sokove u njegova sisajuca usta i zabrinula se da bi mogla da ga ugusi. Zadovoljstvo je trajalo i trajalo dok Beki nije mogla vise da podnese. Napokon je povukla njegovu glavu iz svog medjunozja i ugledala njegovo lice, svetlucavo od njenih sokica. Povukla ga je gore i poljubila ga strastveno. Bila je zapanjena osetivsii njegov tvrdi kurac medju svojim nogama. „Jebi me, jebi me, jebi me,“ Uzdisala je dok mu je kurac ulazio duboko u njenu pickicu.

Preveo: rke koke

Beki i njen sin 2
Beki i njen sin 4

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience