Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beki je spremala dorucak narednog jutra, kada je osetila svog sina iza sebe. Nosila je kratku spavacicu, i naravno bila je bez gacica. Zamantalo joj se kada su mu se ruke obavile oko nje i dosle do njenih sisa. Nagnula se pozadi uz njega kad je pronasao njene gole sise ispod spavacice. “Mmmmm,” promrljala je osetivsi njegove usne na svom vratu. “Oh, palacinke ce da izgore.” rekla je, ne cineci nikakav pokret da se se odvoji.

„Iskljuci ringlu,“ Dzon rece.

Beki je posegnula dole i iskljucila gasne gorionike. Kada je pokusala da se okrene u Dzonovom narucju, zadrzao ju je cvrsto. Okrenuo joj je glavu i poljubio njene usne i zatim je gurnuo napred dok se nije nadvila nad radnu povrsinu. Beki je uzdahnula kada je hitro zadigao kraj njene haljinice. “Dzone,” uzdahnula je od uzbudjenja kada je osetila kako se njegov kurac pritiska izmedju njenih nogu. Rasirila je noge i pomerila guzu pozadi kako bi skliznula njegov kurac u svoju picu. “Da, jebi me,” uzdahnula je kada je poceo da se zabije u nju u brzim pokretima. Nije mogla da veruje kako je njen sin bio izdrzljiv. Jebali su se tri ili cetiri puta prosle noci i sada je to radio ponovo.

Beki je gurnula svoju guzu pozadi u svog sina dok su pokreti poceli da mu se ubrzavaju. Jebao ju je neko vreme pre nego sto je sapnuo, “Svrsicu.”

„Svrsi,“ Beki je odgovorila i iako ona sama nije bila spremna da svrsi, zelela je da on uziva. Trenutak kasnije, osetila kako se Dzon zabio u nju duboko i zaledio se. Onda je zastenjao i mogla je da oseti kako mu kurac pulsira dok je pumpao spermu u nju. Kon acno, kurac je poceo da mu se skuplja i zatim je ispao iz nje. Povukla se i okrenula pozadi. „Dobro jutro i tebi,“ rekla je i nasmejala se. Onda je pogledala u njegov vlazni i cedeci kurac. „Daj da pocistim ovo.“ Sa time, spustila se na kolena i sisala spermu i picine sokove sa njegovog kurca. „Sad, sedi i sacekaj da ti spremim dorucak. Decku u razvoju trebaju proteini.

Dzon se nasmejao i doteturao do stola i seo. Beki mu je spremila sest palacinki, puno okrepljujuce slanine i sest kriski tosta. Jeo je kao da umire od gladi. Gledala ga je sa izrazom zaljubljene tinejdzerke na svom licu. Kad samo pomislim da je izasao iz mene i sada svrsava u mene, razmisljala je.

„Sta, jel imam sirup na bradi?“ Dzon rece kada je video da majka zuri u njega.

„Ne, samo sam razmisljala koliko te volim.“

Nasmesio se. “Cim zavrsim dorucak pokazacu ti koliko ja tebe volim,” Rekao je sa pohotljivim osmehom.

„O ne, moj nezasiti sine, moram nesto da iskupujem. Ali drzim te za rec kasnije.

„Dobro,“ Odgovorio je dzangrizavo.

Beki je otisla gore i obukla se, navlaceci lepu, dugacku haljinu. Kada je krenula da uzme par gacica, zastala je. Nevaljali osmeh joj je prekrio lice i zatvorila je fioku. Topao je dan i nece mi trebati gacice, rekla je sebi. Osecala se tago nevaljalo izlazeci bez gacica iz kuce. Kada bi komsije samo znale koliko sam samo nastrana zena sada. pomislila je i nasmejala se priguseno.

U trznom centru je bila guzva kao i obicno. Dok se Beki probijala kroz guzvu i standove postavljene u prolazu, iznenada je osetila nesto medju nogama. “O Boze,” Uzdahnula je naglas, osetivsi kako Dzonova sperma pocinje da joj curi iz mackice. Gotovo je zaboravila da se nije ocistila. Njegova sperma je sigurno bila veoma duboko u njoj kad joj je trebalo tako dugo da izadje. Dok je hodala, butine su joj postajale lepljive, ali zacudjujuce, prijalo joj je. Zaustavila se kada joj je komsinica prisla i pozdravila se. Dok je razgovarala, mogla je da oseti kako sinova sperma pocinje da joj curi u jos vecoj kolicini. Zatim je osetla da joj je nesto palo na cipelu i pogledala je dole. Lice joj se zacrvenelo kada je shvatila da joj je velika kap sperme kapnula na vrh cipele. Srecom, komsinica nije primetila. kada je komsinica videla Bekino zajapureno lice upitala ju je da li je sve u redu. Beki je rekla da jeste i da joj je bilo malo vruce zbog guzve u molu. Zaim se izvinula, rekavsi da mora da zavrsi sa kupovinom. Osecala se tako nevaljalo sto je uzivala u osecaju sinove sperme koja joj se slivala niz butinu. Pitala se sta bi svi ovi ljudi mislili kada bi znali da joj se sperma njenog sina cedila iz pickice. Ali nije je bilo vise briga sta oni misle.

Kada je stigla kuci i bila bezbedno unutra, brzo je spustila kese i otisla da pronadje Dzona. Bio je u svojoj sobi i lezao na krevetu u svom donjem vesu, citajuci knjigu. Bez reci pozurila je do njega i svukla mu bokserice. Zatim se savila i pocela da mu pusi kurac dok se nije ukrutio. Nije se bunio kada se brzo popela na krevet i opkoracila njegove butine. Sa haljinom jos uvek na sebi, sela je na njegov kurac, primajuci ga duboko u njenu veoma vlaznu pickicu. “Ahhhh, razmisljala sam o ovome dva sata,” uzdahnula je.

„I onda sam ja nezasit?“ Dzon se nasmejao, gledajuci kako njegova majka pocinje da skakuce gore-dole po njegovom kurcu. Voleo je kako joj sise skakucu ispod haljine i posegao je gore da joj stipne bradavice. Beki mu se nasmesila, pomerajuci se gore-dole i zatim njihala svojim kukovima napred-nazad kao striptizeta na sceni. Oslonila je ruke na njegove grudi i pocela da izdize svoje kukove dok mu kurac gotovo nije ispao iz njene pice i zatim se ponovo zabila nazad, izazivajuci stenjanje kod oboje. Zatim se oslonila na svoja stopala i cucala na njegovom kurcu. U ovoj pozi je imala slobodu da zaista prima njegov kurac brzo i duboko.

Dzon ju je pustio da vodi i gledao ju je kako svrsava nekoliko puta pre nego sto ju je okrenuo i poceo da je jebe zestoko. Jebao ju je do jos tri orgazma kada je osetio da se blizi i njegov orgazam. “Svrsicu.” uzdahnuo je.

„Da, svrsi u mene, svrsi u mene,“ Beki rece.

Dzon je zastenjao i ispraznio jos jedno ogromno punjenje u majcinu picku. Napokon se skotrljao sa nje , boreci se za vazduh.

Kasnije kada su dosli do daha, Dzon je pogledao svoju majku kao da ima nesto da kaze.

„Sta nije u redu?“ upitala je.

„Nista, samo sto… uh… znam da ne uzimas pilule… niti sta… uh… Zar nisi zabrinuta da ces da… Znas, da…“ Dzon rece i zastade.

Beki se osmehnula.”Zatrudnim?”

„Um… da,“ Dzon je rekao i zacrveneo se.

„Sta bi ti mislio kad bih stvarno zatrudnela?“

Dzon je bio zbunjen. Znao je sta je zeleo da joj odgovori, ali nije znao sta njegova majka misli o tome. “Pa… uh… ja…”

„Odgovori mi iskreno. Da li bi zeleo da dobijem tvoju bebu? Upiala je ozbiljnije.

„Mama, ja… uh… Ne zelim nikada da uradim ista sto bi te povedilo.“

„Beba me ne bi povredila. Ja sam te rodila, znas.“

„Znas na sta mislim. Ali pretpostavljam da bi bilo… nekako kul da… znas, da imam brata ili sestru.“

„Pa to ti ne bi bio brat ili sestra. Bio bi ti sin ili cerka.“

Dzon je zastao kao da zapravo nije razmisljao o tome. Zatim mu je veliki kez prekrio lice.

Beki je odmahnula glavom smeseci se. Zatim je rekla, “Sta bi bilo kada bih ti rekla da zelim da zatrudnim sa tobom… da zelim da budes otac mog deteta?”

„Stvarno?“ Dzonove oci su bile velike kao tacne.

Bio je Bekin red da pauzira, ali ne zato sto nije znala odgovor. Zelela je da malo odugovlaci. “Da, stvarno,” Napokon je rekla.

„O Boze, mama. To bi bilo sjajno,“ Dzon rece, vidno uzbudjen. „Kad mozemo da pocnemo?“

Beki se nasmejala. “Mislim da smo vec poceli. Ali plodni dani su mi ovog vikenda. Zato se postaraj da jedes puno jaja i mesa zbog proteina.”

„Hocu.“ Dzon se prevrnuo na svoju majku i poljubio je strastveno. „Hajde sad da pocnemo da vezbamo.“

„Beki je odmahnula glavom ponovo i uzdahnula. Trenutak kasnije Dzon je pumpao svoj kurac u nju. Pitala se da li ima srecnije zene na svetu.

Preveo: rke koke

Beki i njen sin 3
Beki i njen sin 5