Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beki je htela da drzi Dzona u iscekivanju do vikenda da bi se pobrinula da ce imati puno sperme za nju. Medjutim, to je bilo lakse reci nego uciniti, i to ne samo zbog njega, vec zato sto je shvatila da jedva moze da drzi svoje ruke podalje od njega. Nije nista pomoglo to sto su uglavnom setali goli po kuci svo vreme. Sam pogled na njegov kurac joj je budio zelju. I to nije bilo samo zbog jebanja. Volela je takodje da mu pusi. Zapravo, nakon incidenta u kuhinji, pocela je da se pita da li je postajala navucena na njegovu spermu. Sedeli su da veceraju, kada je Beki shvatila da je zaboravila da donese svoj nisko kaloricni preliv za salatu iz frizidera. “Zaboravila sam svoj preliv,” Rekla je i krenula da ustane. Dzon je rekao da ce joj on doneti. Dok je prolazio pored nje, uhvatila ga je. “Cekaj, znam odakle cu da uzmem svoj nisko kaloricni preliv.” Dzon je delovao zbunjeno kada je Beki posegla za njegovim kurcem. Stavila je njegov brzo rastuci kurac u svoja usta i pocela da ga sisa. Dzon se nije bunio.

Ubrzo je uzdisao i blizio se vrhuncu. “Mama, svrsicu.”

Pre nego sto je svrsio, Beki je izvukla njegov kurac iz svojih usta i usmerila glavic ka svojoj salati i nastavila da mu drka. Nasmesila se, pogledavsi gore u njegovo iznenadjeno lice. Nekoliko trenutaka kasnije se napeo. Beki se kikotala dok je ogromni mlaz njegovog soka izleteo van i direktno u njenu zelenu salatu. Pumpala je njegov kurac dok sva sperma nije bila iscedjena iz njegovih jaja.

Zatim, kada se Dzon srusio u svoju stolicu, ona je promesala svoju, spermom prekrivenu salatu kao da se nista nije desilo i pocela da jede. Dok je njen sin gledao sa zapanjenim uzbudjenjem, zavrsila je svoju salatu, i uzela komad francuskog hleba i njime pocistila tanjir pre nego sto ga je pojela. “E ovo je nisko kaloricni preliv za salatu.”

Dzon je bio zaista zapanjen, ali ne zeleci da bude nadmasen, skliznuo je sa svoje stolice i spustio se ispod stola. “Sad, zelim i ja svoju salatu, ali bez zelenisa,” nasmejao se, razdvojivsi njene noge i zaronio u njenu vlaznu picu. Beki je zaboravila na veceru dok joj je sin sisao pickicu dok nije svrsila cetiri puta. Zatim, seo je i poceo da jede pravu hranu, sa izrazom macke koja je pojela kanarinca na svom licu. Njeni obilni sokici su mu bili razmazani od obraza do brade i niz vrat.

Narednog dana sedeli su u dnevnoj sobi i ljubili se, kada je Dzon povukao majcinu ruku na svoj neprestano tvrdi kurac. Kada je pokusala da je povuce, zadrzao ju je tu. Konacno je popustila i drkala mu neko vreme.

„Zelim da te jebem,“ Dzon rece.

Na te reci Beki je zadrhtala od uzbudjenja. I dalje je zelela da saceka pre nego sto ga pusti da je jebe. Htela je da subota bude veoma posebna jer je bila prilicno sigurna da ce zatrudneti sa njim. Onda je razmislila, tako je mlad i mocan da svrsavanje verovatno cini njegovu spermu jos potentnijom. Naterace ga da saceka da je jebe, ali ne i da svrsi.

„Ustani, Dzone.“

Skocio je na noge. Kurac mi je bio usmeren u Bekino lice.

„Da li bi voleo da me jebes medju sise?“

„O Boze, mama, voleo bih to.“

„Tako sam i mislila,“ Beki je rekla i povukla Dzona do sofe i zatim skliznula na pod izmedju njegovih nogu. Dok je on posmatrao, lagano je otkopcavala svoju bluzicu. Sa svakim dugmetom, otkrivala je svoje gole sise sve vise. Konacno je otvorila svoju bluzu i izmamila uzdah Dzonu. Zatim se skinula gola. Sa osmehom se pomerila blize i obavila svoje sise oko njegovog kurca. Gledajuci u svog sina, pocela je da ih pomera gore-dole. Mogla je da oseti sokove iz njegovog kurca kako se slivaju dole i premazuju njene sise. Savila je glavu i lizala i sisala glavic kad god bi se pojavio izmedju mesnatih brdasca. Zatim je slivala pljuvacku na njega kako bi lakse klizao izmedju njenih sisa. Kada je Dzon poceo da pomera brze svoje kukove gore-dole, znala je da je bio blizu. Pogledala je dole i videla kako mu kurac nestaje izmedju njenih sisa i kada se ponovo pojavio, Dzon je zaurlao. Beki je gledala kako ogromni mlaz sperme izlece iz nateklog glavica. Pogodio ju je pravo u lice. Zakikotala se, kada ju je sledeci mlaz pogodio po licu takodje i zatim sledeci. Kada je Dzonov kurac konacno prestao da bljuje, lice joj je bukvalno bilo prekriveno njegovom spermom.

Beki se zavalila pozadi i smesila se dok je njegova sperma curela sa njenog lica. Zatim je razmazala lepljivu tecnost po svojim obrazima, bradi i celu. “Sperma je dobra za gomilu stvari. Vec znas da je sjajan preliv za salatu, ali je i sjajna krema za lice takodje.” Nasmejala se kada je videla njegov skepticni pogled. Kada je zavrsila, polizala je njegovu spermu sa svojih jos uvek lepljivih prstica i rekla,”Mislim da bi cak mogla biti bolja i od cokolade.”

Preveo: rke koke

Beki i njen sin 4
Beki i njen sin 6

Izaberi me